Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Gabci, nem lehet jó, hogy a párod a főnököd. Én utálnám, tuti állandóan összevesznénk :? Persze mindenkinek már a habitusa.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

DORKA BABÁNAK BOLDOG NEGYEDÉVES MINISZÜLINAPOT!!!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok! 18. hétben lévő kismama vagyok. Nincs véletlenül valamelyikőtöknek egy kocsiba való biztonsági övlehúzója eladó?

almaani
Kép
almaani

Dorkának boldog miniszülinapot!

Kertikiri: amugy FP hintánk van akár mikor belerakom ha nem éhes állandóan alszik benne és óra hosszákat és nem kell ringatni!

Kép
mogyoland

tengeri akciós volt 23000-volt így is!

De karira ezt kapta!

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Na a csaj 6-kor felkelt, pukizott egy olyan sorozatott, hogy a vegyvédelem kijött, majd egy adag tápszerrel meggyőztem, hogy illene még aludnia, és 10-ig aludt... akkor most 8-kor se kellene lehoznom, hanem tápi és vissza az ágyba? Holnap kipróbálom...
Mert így 12-ig elvolt, majd gondolkodás nélkül bealudt a babakocsiba... (lassan nem is tologatom, csak kiteszem! :lol: )... Egyetlen problémám, hogy most így nem tudom, hogy mikor jön a következő kaja... merhát 8-12-16-20 szokott lenni.. de eddig 6-10... no akkor mikor is menjek BricoStore-ba... lehet, hogy viszek vizet és port és uccuneki!

Ja szerintem a sterilizált cuccokat nem kell / sőt nem szabad / törölgeni, mer akkor már nem steril... én utána kiszedem és összerakom őket, rá a cumisüveg teteje és úgy be a szekrénybe!

És Zsu, ha te úgyis forralsz, akkor minek a Jana víz? ahhoz a sima csapvíz is jó, csak 5 percig kell forralni... én úgy csinálom, hogy forralok és tartalékba van itthon babavíz, ha nem lenne amikor kell -merthát akkor elkezdeni a forralás, lehűtés hadműveletet amikor a gyerek éhes, na az katasztrófa...

Mit akartam még? Hozzátápi... én is 4 hótól (hiszen tápszeres) és azt hiszem akkor 8-kor tápi, 10-11-kor gyümi (ezt két kaja közt is szokták azt hiszem) 12-13 tápi, 16-17 tápi és este tejpép + tápi. Később délben főzi + tápi,majd csak főzi...
A tejpépet nem este szokták?? Mert állítólag az jól laktat...
Utcsónak a reggeli és esti tápi marad, leguccsónak meg az esti amit majd a kakaó / sima tejcsi vált ki... :lol: :lol: :lol:
No ezek voltak az elvek, majd jól sutba lehet őket (is) vágni! :wink:
És azt hiszem a gyümivel kezdem és pár hétre rá a tejpépet (HA-s is van) próbálom majd bevezetni!

Jutta

KépKép
jutta

Mogyó, nem baj, h órákat ül? én azt olvastam, h hordozóban sem ajánlják egy óránál többet, csak ha muszáj :roll: :? :shock:

Kép
an°°di

Erről egy képet is! (Ahogy Ágika alszik benne!)

Köszi a köszöntéseket!

Jutta

KépKép
jutta

Zsu, ügyes nagyon Panka az elalvással. Édi lehet ahogy gurgulázik :) Nekem Nadin egyelőre nem egy dumagép, bár volt pár alkalom, amikor fetrengtünk mi is a nevetéstől, mert próbálgatta a hangját, és sikongatott, meg mélyen hörgött, felváltva. De azért általában nem beszélget csak úgy magában, még...

Én aztán nem is álmodok lapos hasról, persze én szülés előtt sem voltam 50 kiló :oops:

Andi, mi az hogy elvannak? Mit csinálnak olyankor, és azt mennyi ideig?? Nekem Nadin nemigen van el. Háton fekve már szinte semennyit, csak legfeljebb reggel. A pihiszékben időnként jól elvan, megpróbálja ülésbe húzni magát, hogy elérje rajta a macskát. Hason fekve a legjobb, szerintem akkor lát normálisan mindent maga körül, és ez tetszik neki, de ez sem megy ugye sokáig. Lehet, hogy ez most egy átmeneti időszak, amikor már nem szívesen fekszik, de még nem ül? De a pihiszékben sem merem sokáig hagyni.

Hajni, járókával nekem az a szándékom, hogy játszókának fogjuk hívni, hogy semmi negatív érzés ne társuljon hozzá, és lesznek bizonyos játékok, amiket onnan nem veszünk ki, így azokkal csak akkor játszhat majd, ha benne van. Remélem nem veszi majd bezárásnak így azt a kevés időt, amit nagyobb korában is benne kell majd töltenie, ha éppen olyan dolgom lesz, hogy nem tudok rá figyelni, és ha már mászik meg ilyesmi akkor itt tutira biztonságban tudhatom. Szóval megpróbáljuk, hogy ne bünti legyen, vagy ilyesmi, de azért abban persze nem reménykedem, hogy mondjuk magától kéredzkedik be, vagy ilyesmik :lol:

Egyszerűen nem sikerül összehangolnom az evést az alvással. Reggel most teljesen jól szopizott, rá egy órára elálmosodott, akkor ugyanazzal a cicivel elaludt, a szokásos 3/4 óra múlva kelt, de még mindig volt egy óránk kajáig, viszont kérte a cicit, amit én előtte lefejtem, így odaadtam neki, de nem tudom mit talált benne, mert nem mértem előtte, azt hittem csak visszaalvásra kell, de nem aludt vissza. Aztán most a déli kaja után akartam volna kivinni a teraszra, most meg bealudt a cicin, tehát előtte mégis ehetett, és most nem volt annyira éhes, inkább csak álmos. Ha most ébred majd 3/4 óra múlva, akkor újra cicit próbálok, aztán kiviszem, de akkor már nem biztos, hogy el fogom tudni altatni újból ilyen hamar.
Szóval szerintem egyébként ő maga sem tudja (meg én sem), hogy a cici az most evésre vagy alvásra való-e, ezért megy minden ilyen össze-vissza nálunk. :cry:

KépKép
kertikiri

Andi, ebből a ne nagyon ültessükből, lassan már azért növünk kifele, nem? (Én úgy tudtam az újszülött 1 óra és ez később lehet több is... hogy mennyivel??? De az tuti, hogy a már maguktól is ülő gyerkőcök = 7-8 hónap korlátozás nélkül)

Jutta

KépKép
jutta

mármint autós hordozóban.
bocs, kissé szétszórt vagyok. tök sz*r idő van, így gondoltam, nem megyünk sétálni, és Huba meg szenved az elalvással. még jó, h ketten vannak, így ha az egyikük simán elalszik (mint pl Petra most), akkor is van még egy másik gyerek, aki sírhat...
na, eddig tartott. szerencsére. :? :?

Dorkának boldog 3ik havit!!!
tyű, Jutta, micsoda tervek! én csak annyit tudok, h ha tudok megbízható forrásból (nagymamámra gondoltam), almát szerezni, akkor a du-i (4-5 órás) kajához adok kóstolónak. :? :o hogy hogyan tovább... fogalam sincs. majd megkérdem a barátnőimet (egyiknek 10, másiknak 9 hónapos a kisfia)

Kép
an°°di

Kertikiri, ismerős az érzés... még tápival is vagyunk így... hogy mikorra növi ki? Hááát...

Jutta

KépKép
jutta

Andi! A tesóm csinálta így annó, csak neki tejci volt és nem tápi.
Azonban elvileg mindent délelőtt szokás elsőr kipróbálni, hogy ha van vmi negatív hatása (hasfájás - allergia), akkor napközben hamarabb észrevedd ill. a pocifájás estére elmúljon.

Jutta

KépKép
jutta

Ja és még egy dolog, az alma nem laktat csak telít rövid időre. Ezért nem szokták alvás előtt adni (mert akkor hamarabb megéhezik). És ez a gyümik többségére igaz... tehát vagy 10 órai vagy uzsi...

Jutta

KépKép
jutta

én nem tudom ezt az ülés dolgot. nem olavstam utána. de az ültetés és az ülés között van különbség, nem?
a barátnőm azt mondta, h pl jártatni (lehajolni és fogni a két kezét a gyereknek, mikor járni tanul), szigorúan tilos. majd ha kész lesza járásra, jár. azt véltem, uez áll az ülés/ültetésre is.

elvannak: játszószőnyegen, egyenkönyvvel, meg a kinyitott kanapén szétszórt kisállatokkal dumálnak, Petra ütögeti a fellógatott plüssizéket. ha unatkoznak, akkor "szólnak", Petra sikkongat, Huba 'úgy' sír, és akkor bekapcsolódok... :oops: én így szoktam kb

Kriszti, ez a Nadin féle összevisszaság kísértetiesen emlékeztet arra, mikor átálltak az ikrek a 3 órás evésről a 4 órásra. azóta visszaálltak ugyan 3 óránkénti nappali kajálásra, de ugye este 8 (Huba) 9 (Petra) órától 5 (Huba), és 8 (Petra) óráig alszanak. így Huba 6szor, míg Petra 5ször kajál egy nap.
szóval, hányévesakapitány? :lol:

Kép
an°°di

Hajni: nem egy napig adok én sem egy félét. Lehet, hogy túl változatos, nem tudom.
Zsu: jaja, mi is össze szoktunk szólalkozni munkahelyi dolgokon. (Alapvetően, lázadó típus vagyok) :D
Az annyira édes amikor hangosan nevetnek! Látod, ismét vissza változott tündérkévé.
Ma mennyit alhat a teraszon? :wink:
Jutta: éljen-éljen Dorka betöltötte a bűvös 3 hót
Kertikiri: sterilizálás után én is kiszedem a cumisüvegeket és nem törölgetem el. Összerakva be a szekrénybe.

Nálunk ma kicsit nyügisebb a nap, de uralható. Elég nehezen aludt el az erkélyen Ádi, pedig kaja közben már szunnyantott egyet.
Kertikiri, te mire gondoltál Hajni ámulatával kapcsolatban?
A te véleményed (és mindenkié) érdekel. és arra kérek mindenkit, ha baja van velem, vagy megsértenék vkit legyen szíves szóljon.
Ha meg én lennénk esetleg túlérzékeny (a hülye hormonjaimra fogom egyébként) akkor bocccs.

Kép
Kép
gabcii

Azért a többi kajájuk ugyanakkor van, vagy totál szétcsúszott az ikrek napirendeje?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, nálunk a 4 órás az uzsonna.
ja, és tényleg, a délelőttihez kell okés. (homlokracsapós szmájli)

Kép
an°°di

Gabcii, várom is ám a csodát! :wink:
Minimum feláll, megcsinálja magának a tápit, bealtatja magát... de a kávét is ágybahozhatja az anyjának! :lol:
(3 hó)

Jutta

KépKép
jutta

a többi kaja ugyanakkor van, illetve ugye van egy félórás csúszás, ameddig az egyikük eszik (Huba 5, aztán mindketten 8, 11, 14, 17 és este 8). nem csúszhatnak szét. sajnálom őket, de nálunk igény szerinti szopi van. az én igényem szerinti :wink: 8) :twisted:

Kép
an°°di

Andi, azt hiszem a Te igényegben a Huba hajnali szopija azért nem szerepel! :lol:

(nem akarod este megkínálni vmi tejpéppel ha majd hozzátáplálsz? Lehet Petrának nem is kell, mert a végén délig alszik :wink: , de Huba hááátha... ilyenekre mondom a mi esetünkben is, hogy a remény hal meg utóljára!)

Lenne dolgom, de nincs kedvem.... iratokat kellene rendberakni... :evil: :evil: , a Bricot a következő etetés utánra halasztottam... asszem papírok helyett iszok egy kávét!

Jutta

KépKép
jutta

Jaaaa Gabciii és mindneki aki tápis!

Vmi olyat írtál, hogy akkor kell tápit váltani, ha a már nem elegendő az 1-es... de ezt honnan veszem észre??
Másik, Dorka elég sokat bukik, főleg amikor mozog ezerrel... ez azért aggaszt, mert tök nedves így a rugija a nyakánál és naponta 4x csinálja... ennyiszer meg csak nem öltöztetem (most partedlit szoktam néha a nyakába tenni) a 2-es tápi nem sűrűbb lenne? És azt nem kevésbé bukná ki? Vagy van az a bukós tápszer (ezt Hajni említette)...

Jutta

KépKép
jutta

natessék
Petra felébredt, és sikít :shock: ha meglát, még jobban rázendít. pedig álmos. :evil: ma egy kicsit elegem van. hagyom, asszem... majdcsak abbahagyja...

Kép
an°°di

de minek adjak neki tejpépet? :shock: :shock: :shock: kap tejet üvegből estére pluszban. az nem elég?

tápihoz: pont most olvastam, h a tavaszi topikban a barátnőm váltani szeretett volna, mert még mindig 1es tápit eszik a 10 hós kisfia. a doki szerint felesleges.

Kép
an°°di

Kriszti, Panka is visszafejlődött, nincs nagyon el egyedül. Pedig 3-4 hete milyen szépen alakult már! A kiságyban is és a járókában is elvolt 20-30 perceket. Szerintem az zavarta meg, hogy a kórházban 3 napig egyfolytában szórakoztattam, reggeltől estig, aztán mikor itthon beteg lett, akkor meg cipeltük megint ölben 3 napig. Szóval megint jól elrontottuk :? De mi mást csinálhattam volna? Remélem sikerül visszaszoktatni.

Andi, lassan az az érzésem, hogy neked a 2 gyerekkel kevesebb dolgod van, mint néhányunknak eggyel. :roll:

Jutta, mondtam már,hogy 24 óra múlva muszáj forralni a babavizet is, rá van irva :lol: Ez nem az én mániám, igy kell!

Gabci, hozzátápival kapcsolatban mindent jól csinálsz, ne aggódj! Azért kell 1 hétig várni 1 féle dologgal, hogy hozzászokjon, és elfogadja a következő izt. De ha Ádi elfogadja pár nap után, akkor semmi gond, uccu neki! Ez is olyan, hogy egyik gyerek kicsit finnyásabb, másik könnyebben elfogadja az új izeket.
Ma még nem tettem ki a teraszra, pedig jobb lett volna. Mindig ugyanakkor szoktam, a 11 órás etetés után. Most nemtom miért nem raktam ki. Talán mert tegnap olvastam, hogy délután jobb kitenni, mert akkor éjjel jobban alszanak. Erre mostmár másfél órája húzza a kiságyában a lóbőrt. Tök hülye vagyok, jobb lett volna neki kint a jó levegőn. Miért változtatok azon, ami már bevált? :roll: :evil:

Ültetésről azt olvastam, hogy amig magától nem ül, addig ne ültessük hosszabb ideig. Sztem max 1 óra naponta. De félig ülő helyzetben lehet. Gondolom Mogyoék hintája sem teljesen ülő poziban van.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jutta, azt olvastam, hogy szilárd ételt nem jó este adni, mert azt még nehezebben emésztik és éjjel nem fog jól aludni.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, nem azt nem értem hogy miért forralod, hanem azt, hogy miért nem a sima csapvizet. A lányok szerintem azért babavizeznek, hogy ne kelljen forralni én is akkor kapom elő a babavizet... ha már forralok, akkor csapvíz... de lehet, hogy skót vagyok na!

Jutta

KépKép
jutta

hehe, Zsu, nagyon vicces :? hallanod kellene most Petrát azért (Macseknak is :wink: ) :twisted:
jól beszart, aztán aludt 10 percet és most újrakezdi... fogalmam sincs, mi ütött belé... na, mindjárt tisztába rakom, de éhes vagyok, no.

ja, tudom még:
bimbóvédő: nem tudom, mennyit szopiznak vele, mert nem mérem őket. de van, h Petra nagyon lógósra szívja ki este mindkettőből a tej végét.

alvás: olvasom a tavasziaknál, h van, aki még a 8 hónapos gyerekéhez is felkel éjjel. sztem ha Huba alszik fél 10től 5ig, az baromi jó! nekem jobb lenne, ha 8kor kelne, de ez van. jobb, mitn ami volt. az éjszakai szoptatásoknál, Macsek, nekem volt olyan reggel, h azt sem tudtam, voltunk-e ébren éjjel...
na, megyek vigasztalni vagymit
:arrow:

Kép
an°°di

Andi, mert hosszabb ideig jólakottságot okoz elvileg! De persze nem azért mondom, hogy uccu neki, hanem ha majd már amúgy is hozzátáplálsz!

Jutta

KépKép
jutta

Gabcii:
remélem nem bántottalak meg. És nincs bajom Veled, csak, csak.... szval érted.... De asszem én a hozzátápihoz többet nem szólok hozzá, nagyon másképp látom ebben a dolgokat ( asszem egyedül vagyok ezzel), szval így inkább megtartom magamnak. :wink:

Zsu:
nem azért kell 1 hét, h megszokja, hanem, h kiderüljön, h nem allergizál e. De van, ami ennyi idő alatt sem derül ki. :?

Jutta:
2-es tápit 6 hós kortól lehet, de elvileg az 1-es elég 12 hó korig. Csak akkor írják fel a 2-est, ha nagyon sokat eszik az 1-ből és még úgy is éhes. De 6 hó alatt nem nagyon szokták. Én is mondtam a dokinak, h esetleg nem lehetne e 4 hósan, de mondta, h kizárt... azért mert bukik nem ír 2-est. :oops: Engem is nagyon idegesít, h minden kaja után sugárban jön vissza. :(
Igen, van a spec. bukó tápi. Az AR jelzésű. Egyedül a Bebának van HA. Ar.je. :( Lilla nem eszi meg, ezt sem. Neki csak a Humana jön be. Most dobtam fel a teszveszre, mert azért ahhoz drága volt, h kukába dobjam. :oops: ( 2500 vényre, 3400 anélkül).

Zsu:
Sinlacot írtak már Nektek? Mi kaptunk, de 4 hós kort megvárom. Attól várom a csodát. :oops:

Andi:
én sem adtam soha tejpépet és nem is fogok. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Hajni, engem érdekelne a hozzátápis véleményed. hátha nem vagy egyedül... 8)

Kép
an°°di

Hajni? Tejpépet mért nem? Konkrétan az a leghasonlóbb a tápihoz (csak rostal dúsítják vagy mi?) és van HA-s is!

Jutta

KépKép
jutta

na közben felhívtam doki néninket! A csaj próba cseresznye kap vmi anti-refluxos tápit! Majd meglássuk!
Hajni, a Sinlactól te milyen csodát vársz? (csak hogy tudjam)

Jutta

KépKép
jutta

Nálunk olyan szépen süt a nap :D
Nem is alszik olyan jól Ádi, mint hűvösebbe!
Na akkor egy 3. verzió forralás-babavíz ügyileg:
Mindenképpen babavizet kell használni, mert annak alacsonyabb a Nátrium tartalma. Arról fogalmam sincs miért kell 24 óra után forralni, a sterilitását nem veszti el, de valóban rá van írva.
Jutta: arról, hogy mikor kell tápit váltani, a doki dönt. Ha már nem győzöd emelni az adagot és gyakrabban kér enni a gyerek, akkor már nem elég neki az 1-s tápi. Igen, a kettes sűrűbb, nagyobb tápértékkel rendelkezik.
Zsu: tisztában vagyok én is vele, miért kell hetente új ízt bevezetni.
Eddig a sárgarépán kívül, nem volt gondunk semmivel. Az is okés, hogy az allergiás reakció nem az első alkalommal jelentkezik.
Nagyon nem vagyok még profi ebben a dologban, alakulófélben van még.
A tejpépet én uzsonnára szándékozom majd adni 5 hós kora után. Addigra már eszik rendesen bébikaját.
És nálunk tízórai nincs is. Reggeli ( 8 körül) Ebéd (dél körül), uzsonna ( 16 óra körül), vacsora ( 20 körül). Ez fél órákat csúszhat +/ -, többet nem szokott. Amióta ilyen kis tündérke Ádim, hogy 21 körül elalszik, a pótvacsit is beszüntettük.
Az ültetés meg: a féligülő helyzet az okés sztem. Bár nálunk már rendesen húzódzkodik a gyerek. ha ölben ül, teljesen előre dől és úgy csinál, mintha keresne vmit a földön. Elég vicces. :D

Kép
Kép
gabcii

Hoztam pár képet, mai délelött készültek. :)

Kép

Kép

így fordulok:
Kép
Kép
Kép

vigyori:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
h@jni

Hajni: nem bántottál meg! Azt hittem, vmkit én bántottam meg, vagy osztom az észt és észrevetted, ilyesmi :?
És ne tartsd magadba, írd le nyugodtan te hogy látod! Én mindenki nézőpontjára kíváncsi vagyok. Mivel nem gondolkodunk egyformán, lehetnek vélemény különbségek, de ez nem hiszem, hogy baj lenne!

Kép
Kép
gabcii

:shock: :shock: :shock: Lilla fordul??? én vhol lemaradtam... tök jó! :D

Kép
an°°di

Jutta:
a Sinlactól azt a csodát várom, h jó sűrű, nagyon laktató és, h majd ettől nem fog bukni. :)
Tejpépet pedig azért nem ( tudom, h van Ha), mert sztem arra az égvilágon semmi szüksége sincs a gyereknek. A Sinlac az mehet, az tápláló, nem allergizál, később mehet bele gyümi..
De a tejpép vaniliás, banános... meg iylen olyan izesítésű. A hideg is ráz attól, h ilyen egyen a gyerekem. :oops: Meg szerintem a banán és a vanília nem is való egy 4-5 hós babának. De mondom, sztem...

Andi:
én szinte biztos vagyok benne, h egyedül vagyok a véleményemmel, ill. talán még Móni véleménye hasonlít az enyémhez. :)

Kép
Kép
h@jni

Gabciii, nekem a védőnő mondta, hogy jó a csapvíz... bár hozzátette, hogy itt, Veresen jó (gondolom ebből, hogy van ahol jó, van ahol nem jó) a sterilitását meg a felbontás után elveszti, de azt meg én nem értem, hogy a Humana 48 óráig, a jana 24-ig jó... :shock: :shock:

Ellenben a dokinénink (Zsuval közös) azt mondta, hogy ne öntdemki a kész tápit, ha a lány visszaalszik, mert a hűtőben 24 óráig ok, és ő is a kórházat emlegette (hogy ott a koraszülött is olyat kap) meg az anyatejet (amit mindenki 24 órát vígan tárol hűtőben) ez utóbbi meggyőzött és 1-2 órára akár be is teszem, bár ő azt mondta, hogy nyugodtan csináljak meg egy napra kaját...
Ezt azért mégse...

Na 2 van, kel a csaj! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

De édes Lilla. Ügyesen forog és tartja magát. Marci meg még mindig gyönyörű, csillagszemű kislegény!

És eddig én fölöslegesnek tartottam a járókát. Na, rájöttem, hogy elkelne nekünk is. A délelötti kötelező sziesztát Ádi ugye az ágyában tölti és rendszerint keresztben találom. Napközben sem lenne rossz, ha esetleg nem kéne paráznom, nehogy lezúgjon az ágyról. Hogy hova fogom tenni azt nem tudom, mert ez az 58négyzetméter hármónknak már kicsi.

Kép
Kép
gabcii

Gabcii:
örülök, h nem bántottalak meg. :)

Andi:
aha, néha sikerül neki. Főleg ha olyan játékot szemelt ki magának amit szeretne. Ilyenkor odarakom mellé, nyúl érte.. Kicsit messzebb rakom, elkezd nyávogni.. És ha nagyon kell neki, akkor elfordul érte. Most az a kacsa kellett volna neki. :)

Kép
Kép
h@jni

Gabcii:
tán emlékszel, én is t mondtam, h nem kelljáróka...
Marcinak hálós volt, nem is szerette, én se..
Most vettem ezt, Lilla imádja. Meg nekem Marci miatt is kellett, mert az ágyon nem mertem hagyni(most meg, h néha már forog nem is merném), az ágya az emeleten.. Szval kellett na...
Tele játékkal, ebbe rakom a játszószőnyeget is, akkor azt rugdossa. Nem bántam meg, h megvettem, nagyon jól elvan benne. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Akkor rutinos neten vásárló anyukák!
Ha esetleg láttok jó állapotú, használt járókát jó áron, szóljatok lécci lécci!
Fa járókát szeretnék.
Előre is köszi!

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Elnézést hogy ismeretlenül török rátok. Régi babanetes vagyok, két kislányom van (mint a vonalzón látszik).

Idén le szeretném tenni az IBCLC szopis tanácsadó vizsgát, ezért aztán ha valakinek tudok segíteni szopis kérdésekben, keressetek bátran! Emailben, priviben, telefonon vagyok elérhető, de akár személyesen is ha erről van szó.

További jó babázást!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Kép
Kép
h@jni

Gabcii:
még itt van pár:
http://www.babaszoba.hu/services/smalla ... 2&x=46&y=5

de nekem a teszveszes tetszik a legjobban, sztem jó az ára is. És én nem vennék 100x100-nál kissebbet. :oops:

Kép
Kép
h@jni

hali

hozzátápihoz én nem mondok semmit,mindenki úgy csinálja ahogy akarja pont mint a szopit,tápit

Hajni
Lilla nagyon cuki :-) Majának is teccik meg a kiszfijú is

akkor mit is írjak? :-)ha a hozzátáphoz nem írok :-)

jah mondjuk az üléshez:Mogyó hintája is olyan mint a pihiszékek,hordozók és a mi ettőszékünk lesz az égadta világon semmi bajuk nem lesz tőlük,hacsak nem abba vannak nonstop.
Bibu állandóan húzkodja fel magát.

de aztán nyugodtan ugorjatok át a francnak osztja az észt a csődtömeg
:arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Na szóval a hinta . lehet félig előredöntve de abba felül a lány meg hátra lehet dönte mintha feküdni!

hozzátápi és vettem már a lánynak hipp-nek tejbegrizét és valami öszibarackosat úgyanúgy kell összekeverni mint a tápszert!

Ja és néztem múltkor ,hogy 6 hós kortól lehet kapni éjszakára való tápit!
Azt azért ki akarom probálni majd milupa termék az is mint a tápszerünk!

Olyan mérges voltam tegnap elmentünk kiváltani a tápit a lánynak és mondta a gyógyszerész ,hogy nincs nekik vegyem már meg máshol!
köszi kocsi nélkül és itt csak egy gyógyszertár van !Így ma be a városba hogy megvegyem a tápit!Szuper!

Kép
mogyoland

Kép

ime a hinta!

És most ennél jobban hátra van döntve!

Kép
mogyoland

Timi szálmaszám!

Hát nem abban van de azért egy pár órát elvan benne hisz elalszik!

De nem hiszem ,hogy ártalmas lenne akkor nem gyártanák!

Kép
mogyoland

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?