Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nagyon szép kisbaba Attici!
SER:irigyellek a sielés miatt!!De jó lesz Nektek!

Tegnap voltunk a Malomba!Grétát alig lehetett elhozni a kisvasúttól.Mindig Thomast várta :lol:
Imádja a "fürdős állatkákat".Ezt a Douglasban szoktuk venni.Ő kiválasztja,kifizeti...
A betegségekhez nem nagyon tudok hozzászólni,mert egy pici orrfolyásnál még nem volt több Grétinek...kopp.kopp
Vitacolant adom neki 2naponta,meg sok gyümölcsöt eszik...
Meg hál'istenek erős az immunrendszere.
Gréta is imád külön aludni...Főleg mióta a Teletubbies-os ágynemű huzat a lepedője...imádja Őket!
Vendég

Ser:
Tényleg nagyon klasz lesz nektek a sielés.Mikor mentek?Én még sosem voltam-ahogy elnézem a helyzetünket,mostanában nem is leszünk :(

Móni:
Milyen fürdős állatkák?Én is vitacolant adom a csajoknak,csak én minden nap-Mirinek jó,de Larinak nem igazán.A gyümit sajna egyik se szereti :( Habár szerintem adhat az ember bármit,aki9 hajlamos,úgyis mindent elkap.Szerencsés vagy,hogy ilyen egészséges kiscsajod van,pedig bölcsis is .Ugye?

Laimera:
A lányaim között pont 2és fél év van.
kazi

KAZI: Műanyag állatka formában van fürdőgél,de Ő ezt nem tudja.Csak tetszik Neki,meg hogy jóillatú.
"Bölcsibe",inkább játszó csoportba járunk.Minden pénteken.
9-12-ig tart.Játszanak,tízóraiznak,játék,ebéd.Mióta járunk,a főzeléket is megeszi.Nem valami jó evő,bezzeg amit szeret...Tészta+tészta+tejtermékek... Kép Fürdősök egy része
Vendég

Jópofák az állatkák,olyan átlátszósat már láttam a Dm-ben is :)
És melyik bölcsibe jártok?Milyen a tarifa ott?
kazi

Kiskunfélegyházán a Darvasba.
Drága,mert 9-12-ig 988ft.
Dde legalább tanulja a szokásokat...gyerekekkel ismerkedik.
Én már csak ülök a kispadon oda se jön hozzám.
Könnyebb lesz Neki majd az oviban...szerintem...
Dm-ben is szoktunk venni :) Így mostanában nélküle megyek,mert már nem fér a kádban a dögöktől :lol:
Vendég

na végigolvastam: 2 nap alatt:)

Ser! dejó lesz Nektek...én nem tudok(nem is nagyon akarok tudni) s-elni, de a hó, meg a hegyek az jöhetne...Majd egyszer, ha...
El sem hiszem, hogy Hannával is van baj :lol:
Mikor elszik el (mintha régebben 10-et -rtál volna..de gondolom bölcsi miatt hamarabb)
B-rod a melót, és az otthoni tennivalókat???

Laimera: majd belejössz a babanetbe...a vobnalzót nekem is nagy nehézslgek árán sikerült elkész-tenem.Gyönyörűek a picik(nálunk is iylen kicsi a korkülönbség-.... de kisebb fennakadásokal ment minden rendben)

Kazi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: táska :cry: :twisted: Csajok jól vannak?? Dobjál képet a 2 csillagról...

Roz! szupi a tornabérlet..2 házzal arébb nálunk is épül valami fitnessz..de még mindig nincs kjész, már várom, tuti azt kérek nőnapra ajándékba

Lili! húúú, nehogy azt hidd, itt is minden nap móka-kacagás, fúleg most a vizsgák miatt, nagyon feszült vagyok...sokszor kiabálós (pff gabi))) :oops: de tudom nemsoká jöbb lesz..juj és annyit, nincs lakber ismerős, bár én elkezdtem tanulni de abbahagytam (akkor jött Bebe)

Judit : merre vagytok??

Timci: szupik a képek, nagyon nagyot nőtt Atti, eltűntél???

Estelle: babavárás..hm a legjobb avilágon (bár én most nagyon félnék mindentől, már Levivel is minden eredméynért félve mentem)
Azért szólj ha jönnek a kicsit nagyobb fájdalmak (nekem 35 héttől voltak iylenek...aztán:)

Thymi: orvos?? választottál??

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Bepa, hol tanultál lakberendezőit? Én is szeretnék majd....Karrier továbbképzőben?
birolili

Sziasztok!

Jaj de szép gyerekek vannak,vagyis a fotók naon klasszak!

Estelle
még mindig sokat gondolok rád,majd értesíts ám minket ha lesz valami!

Thymi
nincs kutyus?A menhelyen sok keres gazdit,vagy nem akartok?

Ser
mikor mentek síelni?Hü de jó lesz nektek,ez igazán a kikapcsolódás mi? :lol:

Kazi
hát nem is pénzbe sok a papírok megcsináltatása,hanem hogy mindenhol idöpontot kérni,majd várni,majd visszamenni,ez a sok.Naon nem jó ez!De hátha meglesznek a papírok!

Lina
jobban vagytok?

Lili
tesómnak naon jó érzéke van a lakberendezéshez,kár hogy nem tanulta!Neked kellene?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

sziasztok, valaki ismeri Dokt. Pongrác Józsefet gyermekorvos? A hugom hallotta hogy nagyon jó doki, sokan járnak hozzá.Nekünk a Kovalcsik doktorbácsi az orvosunk, nagyon szeretjük.

https://babafalva.hu/tickers/n8u.png" alt="babafalva.hu vonalzó
border="0"/)BBcode

https://babafalva.hu/tickers/n8v.png(/img)(/url)BBcode
laimera

Mestermóni,
honnan szereztetek teletabis ágyneműt??????????????
Mi most vadászunk bármit, ami teletabis. Van egy pulcsija Lilinek, még az unokatesójáé volt, szakadt, koszos, de csak az a jó. Az oviba is azt kell vinni, magyarázkodtam ám miatta az óvónéninek, de ő csak mosolygott. Néha abban is alszik. Pont ma kezdtünk szervezkedni, hogy az angol weboldalukról szerezzünk másik pulcsit.

Hajny,
köszi, jobban vagyunk (csak az antibiotikumtól van iszonyat hányingerem...), holnap még itthon leszek, aztán kénytelen-kelletlen mennem kell dolgozni. November vége óta nem voltam Pesten a munkahelyemen, és őszintén szólva nem is nagyon hiányzott. Ez a kis betegség is jól jött. De kedden ünneplek, meglesz a 180 napom!!!! :lol:

Seriff,
ennyit altatni...nem lehet egyszerű. Szerencsére nálunk pár perc, sőt, néha mondja Lili, hogy "na most már megint aludok", és szinte altatni sem kell. Állítólag az oviban is pikk-pakk megy.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska:
Turiból szerzem be a legtöbbet.. :oops:
Meg a tesz-veszen is láttam már! Láttam a Malomban a játékboltban...De ott nagyon drágák,így maradt a turi!
Szégyen nem szégyen Gréti dolgai 90%-át ott veszem.
Gyönyörűek,egyediek,jó minőségűek...
Vendég

Kazi,

Sajnálom a táska dolgot. Én is otthagytam a tesco parkolójában, és csak otthon vettem észre. Sírógörcsöt kaptam, mikor rájöttem. Apa telefonszáma meg egyszerűen nem jutott eszembe, hogy legalább a vonalasról fel tudjam hívni. Irány vissza két gyerekkel, de szerencsém volt, leadták a vevőszolgálatnál, és semmi sem hiányzott belőle. Pedig sok pénz volt benne. Remélem neked legalább a papírjaid megkerülnek.

Don, Kazi,
Én már úgy vagyok vele, hogy rajtunk csak a csoda segít, vagy az sem. Mágikus ágy jól jönne, igaz most kaptak karácsonyra mind a ketten új ágyat, (fenyő, és apa csinált leesésgátlót hozzá). De ebben is jobb esetben 2 óránként, rosszabb esetben óránként ébred a kisasszony :(

Laimera,
A testvérféltékenység nálunk hatalmas probléma, szinte minden tipikus tüneten végigmentünk. De ennek ellenére imádják egymást, és nincsennek meg egymás nélkül. Az idő múlásával egyre jobb a helyzet :)

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok,

Próbáltam kutyafuttában visszaolvasni, bocsi, ha nem maradt meg minden.

Lina,

jobbulást nektek! Lili édes volt, hogy végül mégis elment a mamáékkal, hogy pihenhessetek.

Kazi,

nincsenek szavaim arra, ami veled történt. Sajna, te nem olyan emberrel "futottál" össze, mint én a múltkor.
A rendőrségen sokszor leadják a talált iratokat, meg az is tuti, hogy még ott, a parkolóban, vagy a környéken, ahol megálltak megnézni mi van benne, eldobják a táskát.

Laimera,

Nagyon édesek a gyerekek!

Don,

mi volt a barátnőddel?

Lili,

Én is elég sokat aggódom olyan dolgokon is, amin nem kellene. Sokat dilemmáztam Gergő bejöjjön-e hozzám a kórházba vagy ne. De már olyan nagyon hiányzott, hogy a hangját a telefonban meghallva is sírva fakdtam. Lali behozta, tök jó volt, nem hisztizett, megnézte Dorkát, többször kellett neki megmutatni. Eddig itthon is oké minden, de még van férjem, gondolom a feketeleves, majd utána jön, ha már csak 3an leszünk napközben. Ma kicsit sírósabb volt a kisasszony, így alig láttam Gergőt, úgy sajnáltam, olyan kis anyátlan volt.

Thymi,

Elméletileg itt is tilos a mászkálás, de még nem kelhettem fel, csak lestem, hogy mennyien jönnek be a szobába. Másnap, ahogy Dorkát lehozták, ennek hangot is adtam. Ha az én látogatóim közül vki, nem tudta, hogy nem lehet bejönni, és a többiek nem szóltak, ha megláttam már ugrottam is fel, hogy kifelé. De ez addig nem volt elég elrettentő, míg a 2. babát el nem vitték Pestre fertőzés miatt. Nála rengetegen voltak bent, miután megszületett. De hogy tényleg mitől lett beteg, én nem tudom. De akkor is.
Szóval csak popsitörlőt kell vinni magaddal, ruhát, pelust, kenőcsöt, hintőport ott kapsz. Angolpólya van, ami mindig a babák nyakában van.

Estelle,

Sokat gondolok rád. Nem sokára babázhatsz te is. Én is úgy gondolom, mint Cukker, hogy ez hihetetlen, hogy itt van, és belőlünk van.

Cukker,

milyen nagy a fiad. Nagyon édesek együtt.
Nem semmi milyen emberek vannak, hogy képesek egy kismamát kirabolni.

Hajny,

Anna használja a fésülködős asztalkát?

VMit még akartam, de nem jut eszembe.

Timci,

Atticy nagyon édes. És már fogacskák is, erről lemaradtunk. Nagyon gyorsan telik az idő.

És a képek végre. Ja, ezentúl lesznek rólam is képek, mert mióta Dorka itthon van, Gergő megy és fényképezi őt is és minket is. Igaz, legtöbbször cici, vagy has fényképek lesznek, de folyton kattog. Akad köztük 1-2 jó is. :D

Kép Szülőszöbán

geli08

Kép Még nagy a szerelem :)

geli08

Kép Gergő és Dorka

Kép Imád a bölcsőben aludni

geli08

Eszembe jutott.

Lina,

A vese uh azért kellett, mert méhen belül volt a bal veséjében tágulat. Ezt ellenőrizték. még van, majd 1 hósan kell újra mennünk. Gergőnek szívzöreje volt, vele 1 évesen voltunk kontrollon, majd 6 évesen kell legközelebb vinnünk. Dorkának ez jutott, nála majd jobbanl kell figyelni a vizletes dolgokat.

geli08

Geli,
Lilinek is a hugyútikor derült ki a vesetágulat, kérdezték is, hogy anno Uh-kon nem mondták? Hát nem, de most már ezt is tudjuk. Nála nem igényel kezelést.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Geli, Dorka csodaszep baba!:) Latszik Gergon, hogy tetszik neki a teso!:) Szerintem, ha jol fogadta akkor nem lesz sok gond kesobb sem. Legalabbis nalunk ez a tapasztalat.
Ma reggel Kati megolelgette Andrist es suttogta neki: Nagyon szeretlek teged! Azt hittem elolvadok... :D

Kazi, nagyon sajnalom a taskas dolgot! Ez tobb, mint bosszanto!:( Remelem legalabb az irataid megkerulnek!

Cukker, vegre tettel kepet fiadrol!:) Edesek Adrival!:) Hihetetlen, hogy mar 9 eves lesz!

Estelle, mar nem sok van hatra neked sem!:) Milyen izgi!:)

Laimera, szepek a gyerkocok!:) Hogy hasonlitanak egymasra! Sajnalom, hogy a kisfiad ilyen nehezen birkozik meg a testverfeltekenyseggel, nem lehet konnyu. :roll:

Timci, nagyon jok a kepek! :D Attici mar milyen nagyfiu! Jol latom, hogy inkabb rad hasonlit?

Moni, a mi gyerekruhaink is nagyreszt turibol vagy masodkezbol valoak. Erdekes, en sosem szerettem turizni, de mikor Kati szuletett talaltam egy nagyon jo angol turit es onnantol kezdve rendszeresen jartam oda. Most a legtobb ruhat a netrol szerzem be, babaszobabol, teszveszrol es ezt nemreg talaltam: www.ruhafalva.hu Itt is vannak szep ruhak, de szerintem kicsit draga: www.angolruci.hu

No, Kati ennyi idot hagyott nekem. :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Geli
naon szépek vagytok,tetszik a kislány,meg kö zabáni!

Pille
látom cseréltél képet,nönek ám a gyerekek!Szépek naon!

Dora
mi is naon sok használt ruhát kapunk,én alig veszek neki.Én másra költöm azt a pénzt. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Timci
Nagyon édes Atticy! És mekkora már…

Laimera
Elméletileg nincs elszámolva a terhességem, sőt még ki is van tolva, mert mensi szerint február 12 lenne a céldátum. Csak mivel pont abban a hónapban voltam dokinál, tudom h késett peteérésem volt…Így mindenhova 1 héttel későbbi dátum került.

Ser
Izsáki útiban dolgozol?

Bepa
Még a jövő héten megyek a dokimhoz, aztán meglátjuk mi lesz…de valszeg Bakó doki lesz a szülészem.

Hajni
Elvitték tegnap Zsemit aki valójában Dobi volt. Nem akarok még 1 kutyut, csak kölyköt, aki kiskorától ideszokik és még nevelhető. Volt már nem 1x befogadott, de olyan kis hálátlanok, mindig megszöknek….egy nagyobb kutya nehezen fogad el új gazdit. Én meg azért nem fogom ketrecbe zárni h ne szökjön meg. Nekünk eddig egy kutyánk sem élt ketrecben.

Móni
Sztem semmi gond a turikkal. Sokszor viszont új árában próbálnak árusítani, amit pofátlannak tartok…

Nyhk
Nagyon édik az új képek!

Geli
Mennyien voltatok a szobában? És a VIP szobák h működnek? Kell fizetni v nem? ÉS azok hány ágyasok? Húúúúúúúúúú annyi kérdésen lenne még….Nagyon szép Dorka! Neked nem számolták el véletlenül a terhességed? Már csak a méretek miatt kérdezem.

Dóra
Katika de aranyos! Hát már nagyon várom h Gyopi mit fog szólni Öcsihez…

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Hajny
Ma délelőtt otthon vagy? Adnék pár rucit a kisfiúnak. A számod sajnos nem mentettem el így nem tudom. :( Írsz privit légyszi. :)

GELI
VALAMI hihetetlenül meseszép baba Dorka :) Gergő is nagyon cuki! :)

Dóri, Lili, Geli
Szerintem nincs olyan, hogy nincs testvérféltékenység. Ez természetes velejárója. Az hogy kinél mikor jön elő változó.
Danus is imádja a Botit, soha nem bántotta, mindig szeretgette és nem az első pár hónapban, hanem 1év után lehetett rajta látni és el is mondta....

Jaj most mennem kell :(

KépKép
KépKép
nana09

Thymi, én vip szobába kerültem szerencsére, ha tudok segíteni, és van kérdésed, írd meg nyugodtan. :)
birolili

Geli, örülök, h. jól vagytok! gyönyörű baba Dorka! :)

Dóra, köszi a ruhás oldalt, nagyon szépek! :)A ruhafalvát nem ismertem még.
Írtam múltkor, h. milyen szép Andris baba? Gyönyörűen kerekedik ő is. :)
birolili

Lili
pü ment

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Thymi
ez érthetö hogy kiskutyust szeretnél,hozzátok nö legalább. :lol:

Roz
tetszik a meló,jó mi?

Adri
ti jól vagytok?

Nana
köszi,küldök pü-t.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

geliünem is tudtam,h.szültél. :shock:
Oriási gratula nektek!!!!Ez igen.Minden jót és szépet kivánok nektek!!!!Ügyes vagy. :wink:

Hát,igen csajok,kicsit el vagyok veszve,az utazások,ünnepek,meg már nem minden olyan,mint régen,mostmár játszani is kell,főzni,meg nagyokat sétálni. :lol: Atticy,nagyon sokat változott,kinött a 2 tündéri fogica,dumálgat,ül,és nagyon ragaszkodik hozzám. :lol: Röviden ennyi történt eddig.

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Teszek föl pár friss képet,ahogy ül,bizonyitás képpen... :lol: 8)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Tudtok nekem segíteni? Vki olyan ismerős kellene, aki az okmányirodában tud segíteni,útlevélügyben, Hannának-a férjemnek egyedül a péntek jó,persze olyankor nincs ügyfélfogadás,és persze mindkét szülő kell hozzá......-és nem adják ide a kérvényt, h itthon aláírjuk, és....én értek mindent, de....

Thymi,nem, a Nyíri úton, ill. egy munkahely 2 telephelye ez.

Kép
seriff

Ser- Köszi! Szerintem azért a teliholdat már nem várjuk meg!? :) De jó lesz Nektek síelni! Mi idén ki kell, hogy hagyjuk, de egyáltalán nem bánom, majd megyünk jövőre! :) Majd meglátod Hannának milyen jól fog menni! A pindurkák olyan gyorsan megtanulnak sízni! A felnőtteket "alázzák" a pályán! :D Engem legalább is biztosan.... :) Csak látom, ahogy a kis "golyók" (bukósisakok) csak úgy suhannak mellettem. Én sem vagyok profi. Max. kék pálya, szépen, komótosan. :) Fő a pihenés és a jó levegő!
Érezzétek nagyon jól magatokat! :) Majd várjuk a fotókat!

laimera- Igen, a szülés miatt érdekel a Hold állása, ahogy timci írta!

:)

Lili- Most olvastam egy könyvben, hogy: "A kutatások szerint tulajdonképpen a baba indítja meg, hormonokat termelve szűkös környezete miatt."
Ma voltam ctg-n (hát nem semmi "nagyüzem" ami ott megy), és péntekre hívtak vissza. :)

Timci- Köszi jól bírom, de azért éjjel már nem alszom mélyen egyáltalán! Igen, az extázis ismerős... :D Attici gyönyörű!!!

Bepa-Miért mentél félve minden eredményért? A babavárás tényleg nagyon jó dolog!

Hajni- Igen, mindenképpen értesítelek benneteket! :) Amíg bent leszünk, Kazin keresztül, ha megteszi!? :)

Laimera- Pongrác Doktor Úrról csak jót hallotam én is. Mi is oda fogunk járni valószínű. Csak nagyon sokan vannak Nála mindig!

Lina- "Most megint aludok" :lol: De ÉDES!!! :)

geli- Gyönyörűek a gyerekek! Mind a kettő!!! :D És a bölcsőtől el vagyok ájulva! Nagyon szép!!! :)

dora- Olyan dolgokat írtok, hogy nagyon megéri olvasgatni! De édes lehetett Katika, amikor Andris fülébe súgott! Egy Tündér! Ez már tuti! :)

Kép
estelle26

Ser:
Sajnos nem tudok segíteni :(

Estelle:
Persze,hogy szólok,a lányoknak,ha megszületett Mózi :) Holnaptól él a régi számom(remélem),csak én nem fogom tudni senkiét :cry:
És mi volt az NST-n?Fájások?Mivel mégy pénteken?

Geli:
Nagyon szép kislányod van,zabálni valóak együtt! :)
Nekem is egyből te jutottál eszembe,ahogy eltünt a tatyim,hogy neked is leadták a telód.Nekem sajna nem volt ilyen szerencsém :cry:

Gabi:
Aranyos vagy :) Csillagok=csajaim?Vagy kiről látnál képet?Nem nagyon szeretnék rakni,mert a többiek már lehet unnak :oops: :)
Fittnesterem a szomszédban-de jó lesz neked! :)

Dóra:
Tündéri Katika,a suttogással,azthiszem én is elolvadtam volna a helyedben :D Én is úgy birom mikor Larit Mira vigasztalja...mindig úgy beszél vele,mint ha az anyukája lenne(engem utánozz) :D
kazi

Geli,gyönyörű a kislányod!Is, a kisfiad meg annyira huncut!

Dóra, nagyon édes lehetett Katika!Ja, és az angolrucis oldalakat én is megnézem majd, néha olyan gyöngyszemekre lehet akadni!

Kazi, én is úgy bírom, Hanna a babáival beszél így,vagy néha velem :shock: :lol: ...

Estlelle, hát várjuk nagyon,azért remélem, h szél nem lesz,mert akkor még a hideget is még hidegebbnek érezzük.....
Ez a nagy enyhülés nem segített Mózinak? :wink:

Hajny, köszi a sms-t, már körül is néztem!

Lili, mindjárt írok püt.

Kép
seriff

Attiláknak Boldog Névnapot!

Kép
seriff

Seriff-Koszonom szepen! :wink:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hű,ezen az angolrucin elég horribilis árak vannak! De a ruhafalvás benetton szoknya, na az nagyon menő! Mondjátok,felnőttben miért nincsenek ilyen klassz rucik a boltokban?

Kép
seriff

Sziasztok!

Ser
naon szívesen,máskor is.

Kazi
ha kell elküldöm pü-ben a számom,majd meglesz mindenkié megint! :lol: Remélem a papírjaid meglesznek!

Boldog Névnapot az Attiláknak!

Mi ma vaunk 5 évesek apával,kaptam 5 szál szép rózsát,mindjárt felteszem,Annának naon tetszett.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

a rózsám
Kép

Adrit festi Anna
Kép

táncizik a két csajszi
Kép

Remélem nem baj Cuki hogy feltettem öket. :lol: Olyan édesek voltak nem? :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajny: Gratulálok az 5 évhez!! További legalább 100-at nektek!!! :lol: :lol: :lol: A rózsák gyönyörűek!! :lol:
A képek ismerősek valahonnan.....édik a csajok!!!!! :lol: :lol: :lol:

Timci: Boldog Névnapot Atticynek!! :lol: Nagyon szép kisfiú, és miylen ügyesen ül már.... :shock:

Geli: Dorka csodaszép!! A szülőszobás képen nem is olyan mint egy újszülött. Nagyon szép kis "letisztult" arca van!! :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Geli, gratulálok a pici lányhoz, nagyon édes! :D
A fiad is nagyon tündér! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek!

border="0"/)BBcode

laimera

Timcike,nagyon ügyesek vagytok! Nagyon jók a képek, olyan drága! :D
Mi nem haladunk így a Ritával, megfordul hasra de vissza nem mindíg tudja hogy kell és amikor elfárad akkor csak sír.

Hajni, sok boldogságot kívánok nektek!

border="0"/)BBcode

laimera

Hajni-sok sok boldogsagot tovabra is nektek!!! :wink: Koszonjuk a koszontest.Csudaszep viragot kaptal.Es a kepek,elragadoak. :wink:

erszenyes-koszi neked is.Mikor ugortok mar le hozzank Hajnival? Mar nagyon hianyoztok. :roll: Igen,Atticy mar kozeleg a nagykorusaghoz,ul egyedul,meg kicsit instabil,de nem adja fel.Makacs,mint az anyja.s kitarto. :lol: 8)

laimera-koszi neked is.Ne aggodj,bepotolja,nem minden baba egyforma. :wink:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Ser
Sajna nem tudok segíteni.

Kazi
Nem ununk! Nyugodtan tegyél képeket!

Hajni, Cuki
Nagyon édik a csajok!
NA meg JAna is!

Hát Estelle majdnem megelőztelek tegnap...uh nem jövő héten, hanem ma megyek dokihoz...Elmentünk délután GYopiért meg mamáért és az oviból már alig bírtam kivánszorogni :oops: Megettem tegnap egy csomó MagneB6-ot és szinte csak feküdtem. Most is megyek vissza, csak már fáj a fenekem a sok fekvéstől....Lehet h ágybanfekvős lesz a vége?

Kép
Kép
Kép
thymi

thymi-en szurkolok neked,h.minden a legnagyobb rendben legyen.Remelhetoleg nem az agyban kell kihordjad.Gyopinal is voltak gondok? :roll:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Thimi:
Húúú-ha akkor pihenj nagyon sokat!Had nőljön ,még az a kislegény! :wink:

Hajni:
Sok boldogságot nektek!Lányok édesek ,ahogy sminkelnek :) :lol:
kazi

Na jó akkor engedek,most ez a kedvencem: :D Kép
kazi

Kazi-Jó volt, hogy itt voltatok!!! :) Nst-n azt mondták, hogy már enyhe fájások láthatóak, baba szívhangja rendben.Ebéd után megint elmegyek sétálni, ha ilyen szépen süt a Nap! :D Imádom!Pénteken kocsival megyek ctg-re.Meg még ma bevállalok egy kismama tornát. Lari tünemény volt! Ha a világ csokiból lenne! :lol: Na meg kukiból... :D

Ser- Az lenne jó, ha sütne a nap! :) Akkor még napozni is lehet! Hátha sütni fog Nektek. Mi még nem bírtunk kifogni csak 1-2 napsütéses napot síelés alatt..., de én akkor kiültem a napra, mint egy teknős béka, akkor szó sem lehetett síelésről! :)
Az idő enyhülése nem csalogatta ki Mózikát, na nem baj, majdcsak jön... :)
Sajnos nincs ismerősöm az okmány irodában. :?

Hajni-Hatalmas gratula az 5 évhez! De kedves Endre! :) Szép a virág nagyon! És a kislányok milyen édesen eljátszanak! :) Látom a kuki Nálatok is menő! :D

laimera- Ne máshoz hasonlítsd a kislányod, mindig csak önmagához! :D Ő majd másban lesz ügyesebb!

Thimy- Nagyon vigyázz magadra! Főleg el ne csússz! Mit mondtak az uh-on? Azért nem lenne jó, ha beelőznél! Pihenj sokat!

Mindjárt teszek fel egy pár fotót. Téli tájról a tőserdőben, és egy pocak dec.31-ről.

Kép
estelle26

Kép Szánhúzó kutyák Kép Befagyott holt ág a lelátóról Kép Csónakok a tősben Kép És a pocak még 2007 utolsó napján :)

Kép
estelle26

Kazi, nagyon tündériek a lányok! :D

border="0"/)BBcode

laimera

Estelle, hűű de szép nagy pocakod van! Az a sok kutyus csak nem a tiétek? :wink:

border="0"/)BBcode

laimera

Na nem mondhatjátok h nem vagyok szófogadó. Most keltem fel, de már fel kell kelnem, mert érzem álomkóros leszek....Meg lassan készülődök a dokihoz. Az is lesz v 1 óra :lol: Csak semmi kapkodás :roll:
Tegnap az az egy bíztatott, h szinte végig nagy hancúr is volt odabent. Nem tudom h mi volt, mert nem nevezném fájásnak, ez rosszabb volt. Timci Gyopival nem volt ilyen. Miután hazaértünk lefeküdtem, Gyopira vigyázott a mama én meg lefeküdtem. Úgy voltam vele h ha nem múlik akkor bemegyek a kórházba. Hála a jó égnek elmúlt, na de azért GYopit nem én fürdettem.... :roll: szegény nem értette mi van. Nagyon várom már mit mond a doki.

Estelle
Szép nagy poci!

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Thymi
Tényleg vigyázz magatokra! :( :) Pihizz sokat!

Hajny
Én is gratulálok, képek tündériek. :)
Csütörtök délelőtt itthon vagy? Akkor át tudnám vinni. :wink:

Ser
Nekünk volt ott ismerősünk, de sajnos már elment onnan. :(
Dolgozol? Autóval jársz? :wink: :)

Estelle
Úgy szeretném egyszer látni az arcod is. :) amikor találkozom kismamákkal nagy pocival, néha eszembe jut lehet hogy valamelyik Te vagy? :D
Pontosan hányadikára is vagy kiírva? Nekem 19.én van a szülinapom :D :D (és az anyukámnak is :)

Lili
Hogy teltek az elmúlt napok? Zsófi meggyógyult? Szegényke :(

Roz
Dolgozol ezerrel? :)

Cukker
Hú szomszédok :( :x kutya :x . Én is baromira nem bírom a lakásban való kutyatartást. és tök ellentmondás, hogy Ők nagy állatbarátnak vallják magukat, közben szerintem ez majdnem hogy állatkínzás egy nagytestű kutya esetében :(
Szerencsére a mi házunkban tök jó a hangszigetelés, pedig van kutya, sok-sok pici baba, totyogó dörömbölő. :D

Dóri
Még nem is írtam, de gyönyörűek a gyerkőcök. :) Andris nagyon nyugi babának tűnik. szerencsés vagy

Kazi
Lányaid...továbbra is elképesztően meseszépek. Mikor talizunk már? :D
Ne hari érte, de a barátaimnak meséltem már a lányokról, hogy szerintem tényleg álomszépek. (és igazából mindig úgy képzeltem el ha kislányom születik, így fog kinézni :oops: :roll: :D )

Lina
Meggyógyultatok? :( Lili nagyon édes lehetett. :)

KépKép
KépKép
nana09

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?