Sziasztok,
Próbáltam kutyafuttában visszaolvasni, bocsi, ha nem maradt meg minden.
Lina,
jobbulást nektek! Lili édes volt, hogy végül mégis elment a mamáékkal, hogy pihenhessetek.
Kazi,
nincsenek szavaim arra, ami veled történt. Sajna, te nem olyan emberrel "futottál" össze, mint én a múltkor.
A rendőrségen sokszor leadják a talált iratokat, meg az is tuti, hogy még ott, a parkolóban, vagy a környéken, ahol megálltak megnézni mi van benne, eldobják a táskát.
Laimera,
Nagyon édesek a gyerekek!
Don,
mi volt a barátnőddel?
Lili,
Én is elég sokat aggódom olyan dolgokon is, amin nem kellene. Sokat dilemmáztam Gergő bejöjjön-e hozzám a kórházba vagy ne. De már olyan nagyon hiányzott, hogy a hangját a telefonban meghallva is sírva fakdtam. Lali behozta, tök jó volt, nem hisztizett, megnézte Dorkát, többször kellett neki megmutatni. Eddig itthon is oké minden, de még van férjem, gondolom a feketeleves, majd utána jön, ha már csak 3an leszünk napközben. Ma kicsit sírósabb volt a kisasszony, így alig láttam Gergőt, úgy sajnáltam, olyan kis anyátlan volt.
Thymi,
Elméletileg itt is tilos a mászkálás, de még nem kelhettem fel, csak lestem, hogy mennyien jönnek be a szobába. Másnap, ahogy Dorkát lehozták, ennek hangot is adtam. Ha az én látogatóim közül vki, nem tudta, hogy nem lehet bejönni, és a többiek nem szóltak, ha megláttam már ugrottam is fel, hogy kifelé. De ez addig nem volt elég elrettentő, míg a 2. babát el nem vitték Pestre fertőzés miatt. Nála rengetegen voltak bent, miután megszületett. De hogy tényleg mitől lett beteg, én nem tudom. De akkor is.
Szóval csak popsitörlőt kell vinni magaddal, ruhát, pelust, kenőcsöt, hintőport ott kapsz. Angolpólya van, ami mindig a babák nyakában van.
Estelle,
Sokat gondolok rád. Nem sokára babázhatsz te is. Én is úgy gondolom, mint Cukker, hogy ez hihetetlen, hogy itt van, és belőlünk van.
Cukker,
milyen nagy a fiad. Nagyon édesek együtt.
Nem semmi milyen emberek vannak, hogy képesek egy kismamát kirabolni.
Hajny,
Anna használja a fésülködős asztalkát?
VMit még akartam, de nem jut eszembe.
Timci,
Atticy nagyon édes. És már fogacskák is, erről lemaradtunk. Nagyon gyorsan telik az idő.
És a képek végre. Ja, ezentúl lesznek rólam is képek, mert mióta Dorka itthon van, Gergő megy és fényképezi őt is és minket is. Igaz, legtöbbször cici, vagy has fényképek lesznek, de folyton kattog. Akad köztük 1-2 jó is.
Szülőszöbán