most jutottam odáig, hogy csatlakozzam
enikő über szar éjszakájához, csak én megfejelném azzal, hogy immáron ez a 4.volt egyhuzamban nálam.. annyira szarul voltam reggel a fáradtságtól, hogy nem bírtam felkellni és a csajokat oviba vinni...
szóval szegény kis húsgolyóm úgy vakarná a fejét -két kézzel- egész éjjel, mint a mosakodós macska..
plusz a talpacskáin van most kb 5-5 db petty, amit szintén próbál vakargatni összedörzsöléssel..
nos, mivel én vettem át a vakaró posztot, így ő aludt valamennyit, én viszont semmit..
manó: viszketésre apis-t kaptam, a dokinő 15c-t mondott, de a gyogyitárban csak 9c-s volt. akkor ezt duplán kellene adnom? mert amíg 1 golyót adtam(nappal), semmi gáz nem volt. viszont éjszakára gondoltam 2-t adok, na utána kezdett az őrült vakarózásba..
és mivel nem akartam éjjel a bogyók szopogatását figyelni lámpa mellett, így fenistil cseppet kapott, amitől fél óra múlva ugyan elaludt, de így is -mint írtam- nekem kellett simizni, hogy folyamatosan aludni tudjon..
hogy a fenébe adagoljam akkor ezt a bogyót???
megpróbálok -elveimmel ellentétben- képet feltenni a kis pöttyöslabdámról..
jaaaa....
gurulós henger! nekünk volt(kaptuk) vmelyik tescos vagy milyen változata.. hát semmire sem tudta egyik gyerekem se használni..megfogni nem volt értelme, mert túl nagy. ha megpróbált rámászni vagy belekapaszkodni, a jobbik eset volt, ha csak kicsúszott alóla, a rosszabb mikor fejjel átfordult..
lehet, hogy csak mi bénáztunk, de sztem egy nagy sz@r..
még az
alvással kapcs.ban annyit: ilka is mellettem alszik, mint brigiéknél
...így éjjel is szoptatok kb 3-4óránként. viszont lehet abban is vmi, hogy jobban alszanak, ha nem egy szobában vannak a szülővel (nem csak hogy nem egy ágyban) ugyanis akkor tettem a lányokat külön szobába, mikor panka is már 1éves elmúlt és nem szopizott. lássatok csodát, az első napokban 1x max. 2x ébredtek inni, utána már simán végig aludták az éjszakát mind2en! úgy, hogy előtte málna is min. 2-3x ébredt fel és mindig volt vmi nyűgje. ja... és még vmi érdekes: ha vmelyik felébredt és balhézott a másik sosem ébredt fel rá.. még olyankor sem, mikor villany kapcsolás is volt..