Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Most olvastam mindent vissza, hát mondhatom, jó sokat írtatok :lol:

Köszi szépen az együttérzést Mindenkinek, de tényleg csak az a lényeg, h. minden ok odabent. Szombatra kialudtam a csalódottságomat és a nem túl fényes kedvemet, biztos a hormonok miatt is reagáltam le kicsit érzékenyebben :oops:

Titanilla, a II. női klinikára járok.

Az én dokim is olyan tarifákkal dolgozik, mint Weráé :? Nem olcsó, az tuti. Igazából először a kórházat néztem ki és azért választottam őt, mert nagyon sok jót olvastam róla így fórumokon. Közben tök véletlenül kiderült, h. a kozmetikusomnak is ő az orvosa :lol: Kicsi a világ! :lol:

Nagyon szép pocid van, nekem még alig látszik... Olivér is nagyon ari ezen a képen :lol:

Szly, én is "orrcseppfüggő" voltam, bár én allergia miatt használtam. Igaz, nincs ráírva, h. tilos használni terhesség alatt, úgy döntöttem, h. kibírom nélküle is. Így is van, bár nagyon utálom, amikor be van dugulva az orrom, főleg éjszaka :(

Wera, asszem Te írtad, hogy ekcémás lett a kezed? Nekem is elég csúnya, viszket és ki is van száradva elég durván. Igaz, nekem terhesség előtt is ilyen volt, és használtam is rá ilyen steroidos kenőcsöt, mielőtt tudtam,h.terhes vagyok. Először nagyon kétségbe voltam zuhanva, de a doki megnyugtatott, h. ettől nem lesz baja a gyereknek, viszont azért ezentúl inkább ne használjam, tűrjem hősiesen :? A gumikesztyű tényleg jó, meg ha sima testápolóval relatív sokszor bekened, valamennyit javíthat rajta. Legalábbis nekem bejött. Így legalább elviselhető mértékben viszket :)

A betegek vigyázzanak magukra, jobbulást Mindenkinek!

A tegnap emlegetett jégpáncéllal én ma reggel találkoztam :shock: Nagyon durva volt az utcánk, szerencsére az Uram ragaszkodott hozzá és elkísért ma dolgozni, olyan ari :) Remélem hamarosan elolvad, mert ez így nagyon gáz!

Marcsi, remélem jobb a vérnyomid :cry: Jobbulást!

iwiw-en én is fent vagyok, aki szeretnek jelöljön :) Siposné Galántai Renáta a nevem.

Orsi, gratula a szép eredményekhez :lol:
sipiné

Izé.. kis gépelési hiba: "aki szeretnek jelöljön" helyett "aki szeretne, jelöljön :)"
sipiné

Aki megadta a nevét, azt bejelöltem, kivéve Babuli-t, mivel elég sok találatot hozott ki a nevedre... :)
sipiné

Sipiné! Meg tudnád mondani annak az orrcseppnek a nevét, amire nincs ráírva hogy terhesség alatt ne használjuk. Nekem a gyógyszertáros nő nem talált olyat. Pedig tuti van, mert Rolival is használtam.

Kép
szly27

Erre gondoltam:
http://www.egeszsegkalauz.hu/gyogyszer- ... l?tid=9021
De sajnos tévedtem, mert ez sem alkalmazható. Még szerencse, h. nem alkalmaztam, pedig a háziorvos azt mondta,h. lehet :? No comment.
sipiné

Sziasztok!

Megyek én is iwiwezni bejelöllek titeket!
Én csak becenevet írok ide ,megfogtok ismerni! :oops: Ami

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Bocsi, hogy betörök, de tudnátok nekem segíteni?

Beléptem a 2. trimeszterbe, eddig okés volt minden. Most az a gondom, hogy nem tudom eldönteni, hogy menjek-e az Istenhegyi Klinikára integrált tesztre vagy sem. Eredetileg úgy terveztem, hogy ha a 12. heti uh-on rendben lesz a tarkóredő, orrcsont és egyebek, akkor nem megyek. Renben is volt, de most bizonytalan vagyok mégis
Mellső fali lepényem van, ami most azért érdekes, mert úgy hallottam, hogy az orvosok szerint az ilyen teszteket akkor érdemes elvégezni, ha rossz eredmény esetén vállalja az ember amniót, ami nálam a lepény fekvése miatt nem lehet.

Tudnátok tanácsot adni?
dóri797

Sipiné! Azért én is elolvastam az orrsprayt és azt írja hogy az első három hónapban nem lehet alkalmazni. Utána lehet. CSak orvosi utasításra. Ez jobb, mint amit nekem adtak.

Kép
szly27

dóri797! Szerintem nem kell aggódnod, főleg ha jó lett a 12. heti genetikai UH-od. Persze az előzményeidet nem ismerem, de ha ott minden rendben volt, akkor szerintem nem sok értelme van. De ha téged megnyugtat, csináltasd meg a vérvételt, aztán majd látod mi lesz.

Kép
szly27

őőő lehet, hogy nem egészen vagyok tájékozott, de nem értem a gondot... nekem is mellső fali, rákérdeztem a dokinál hogy ez mit jelent, és azt mondta, hogy nem gond.

mia_snow

CSak akkor gond, ha amniot kell csináltatni, mert akkor (bár laikus véleményem) át kéne szúrni, amit persze nem lehet.

Kép
szly27

Igen, az átszúrással lenne gond!

Ti egyébként mentek/mentetek ilyenre?
dóri797

Sziasztok!

Na sikerült mindenkit bejelölnöm az iwiwen aki megadta a nevét.
Ehhez a témához nemtudok hozzászólni,sajna nekem még azt se mondták hol van a lepényem!!!!! :cry:
Remélem azért lassan már közlik!

Kép

Kép
ibm

ibm: nekem sem mondták, hanem az egyik uh-os papíron rajta volt, ott szúrtam ki, ezért kérdeztem rá. de mondta a doki hogy ha gond lett volna, szólt volna. :)

mia_snow

Én sem tudok a témához hozzászólni, sajnos, én sem tudom, hol van a lepényem... :shock:
Őszintén szólva én minden drasztikus beavatkozást kerülnék, ha nem muszáj.... Persze én sem tudom az előzményeket...
sipiné

Visszaigazoltam mindenkinek,aki bejelölt :wink: A mosogató dugulás elhárítva,Apa megcsinálta :lol: Kihez küldjem szerelni? :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Őszintén szólva az amniót én sem vállalnám. Ez az integrált teszt vérből történik, szóval nem kell beavatkozás.
Előzményemben nincs beteg baba, 29 éves vagyok.

Látom egyikőtök sem ment ilyenre, fel sem merült bennetek? Csak én vagyok ilyen stresszelős. :(
dóri797

kike: köszi, nekem van saját víz- és fűtésszerelőm, aki mellesleg remek szakács, kertész és ha kell kőműves is. mondtam is a férjemnek, hogy egyik héten a vízszerelővel csalom majd meg, másik héten a kertésszel, ... :D

mia_snow

Dóri! Bennem fel sem merült. Ha minden eredményem jó, nem teszem ki magam felesleges vizsgálatnak. És persze idegességnek. A legjobbat kell feltételezned. Lesz még elég vizsgálat. Ha meg úgysem csináltatnál amniot, akkor mindegy.

Egyébként az én lepényem a hátsó falon tapad. Rolival is így volt és ezért is szurkoltam, hogy ott legyen.

Kép
szly27

Ibm! Nagyon szép neved van, nem hétköznapi.

Kép
szly27

Szly, nekem is ez a gondom, hogy fölöslegesen teszem ki magam idegeskedésnek.

Köszönöm minenkinek a véleményeket!
dóri797

Köszi Szly!
Ezért is nem akartam ide kiírni,mert ha környékbeli is olvas rögtön tudja kiről van szó!
És azt nem szeretem!
Amit írok azt nektek szánom!
De tök jó,hogy végre tudjuk mihez kötni ezeket a vicces neveket!
Az enyém pl. (IBM) a billentyűzetemről származik!
Mikor regisztráltam vagy 10 nevet kipróbáltam mindre azt írta hogy már létezik!
Körbenéztem a lakásban,hogy mi lehetne és így lettem IBM!!!! :lol:
Vicces!
Ebből biztos nem tudja senki,hogy ki vagyok! :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Én sem nagyon szeretném, ha valaki felismerne, nem mintha nagy államtitkokat írnék. A férjem is nagyon kíváncsi, mindig bele akar olvasni, de nem szoktam hagyni. Amúgy meg ha akarja meg tudja nézni, bár azért annyira nem ért hozzá, meg sok topik van.

Mondjuk, ha valami ismerős beleolvas, tuti rájön, hogy ki vagyok. De téged biztos nem ismernek fel.

Kép
szly27

Hali lányok!

Atyavilág, mennyit írtatok ma! Azt hiszem ez új rekord lett. Jöttem a képekkel, de már fél órája csak visszaolvasok! :lol:

Előtte még pár szó ide- oda:

Ami - pottyanthatnál már végre jó nagyot a pletykás faludbeliek fejére! Mit számít ha tudják ki vagy! :wink: Sajnálom hogy visszajött a hányingered! Hess-hesssss rókakoma! Fúúúj! :)

Én is mindenkit be fogok jelölgetni az iwiw-en nem sokára, mert engem úgysem talál meg senki, ugyanis tömegnevem van (Szabó Veronika). Van belőlünk vagy 5000! :x :lol: De már csak 62 (? asszem) nap és Gerstenbrein leszek! Azt már nem lesz nehéz beazonosítani! :lol:
Vendég

Wera! Nem semmi neved lesz. Hogy veszed fel? Gerstenbreinné Sz. V., vagy ahogy kiveszem a szavadból Gerstenbrein Veronika?

Kép
szly27

Most látom csak, már csak 61! :)
Megrendeltük a gyűrűket, nagyon szépek! Január 30-ra lesz kész. A meghívókat is kiválasztottuk, holnapra összerakom a szöveget és meg is rendeljük.
Voltunk kajcsizni is a kedvenc éttermünkben és isteni sült kacsamellet ettem (sajnos nem rosé-n, de azért így is fini volt) cseresznyeszósszal és krumplipürével! Akkora adag volt, hogy a felét el kellett csomagoltatnom.

Dóri - szívesen segítenék de fogalmam sincs a témáról! Bár szerintem ha érdemes lenne tovább vizsgáltatnod magad biztos szóltak volna. Ha nagyon aggaszt akkor inkább kérd ki a dokid véleményét, nem túl jó ha stresszelsz rajta!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 17:18-kor.
Vendég

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 17:18-kor.
Vendég

Sziasztok!

Tényleg jó sokat írtatok! :wink:

Köszönöm a méhösszehúzódással kapcsolatos infókat! Megnyugtattatok! :D

Ma voltam védőnőnél. Megdícsért, mert eddig összesen 3,5 kilót szedtem fel. Pedig azt hittem, így ünnepek után több lesz. :wink: A vérnyomásom viszont elég alacsony volt. 105/60. :cry: De ezt már megszokhattam volna.
Meg valami ezer éves készülékkel próbálták a szívhangját meghallgatni, de semmi nem lett belőle, mert annyira nem érzékeny, hogy az én kis nokedlim szívhangját érzékelje. Azt mondták, nagyobb babáknál jól működik. Csak recsegett, néha meg békabrekegés-szerű hangokat adott ki. Vicces volt, de azért jobban örültem volna, ha hallom a kis szívét! :cry:

Orsitigris, nagy-nagy gratula!!! Fotó?

Üdv mindenkinek!

Kép
sziszka82

Állat a zoknim, mi? :lol: De én imádom! Van belőle vagy 20 féle! :P
Na megyek iwiw-re jelölgetni! Már alig várom hogy lássalak benneteket! :D :wink:
Vendég

Wera!

Jöttél a képekkel?
És hol vannak? :lol:

Egyébbént pottyantok a falubeliekre,de azért itt sokmindent leírok ami nem a falura tartozik!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Állat a zoknid igen,mint az enyém!
Majd egyszer megmutatom!

Sziszka! Ez vicces! Sajnálom,hogy csak békabrekegést hallottál,de lényeg,hogy minden rendben!

MIA?????????????????

Kép

Kép
ibm

sziasztok, megjöttem.
afp tökéletes, méretek alapján 17 hét + 3 napnál tartunk, de terpesz nem volt. végig teljesen összezárta a lábát, pedig fordultam jobbra, fordultam balra, a doki is bökdöste a hasam, én is... de nem nyitotta szét. egy icipicit be lehetett látni, és azt mondta a doki, hogy nem lát semmit... ami azt jelenti, hogy vagy nincs mit látni, vagy nagyon pici neki... :D 80% a rózsaszín cuminak, de a 4d-n 4 hét múlva többet tudunk majd.
vaaah már most felhúz ez a gyerek. :D

mia_snow

Mia - kár hogy nem látszott, de azért örülünk, mert egyébként minden rendben és biztosan gyönyörű kisbaba! Kaptál képet??
Vendég

aha, kaptam... holnapután a melóhelyen bescannelem, és felrakom. az egyik nagyon vicces, majd meglátjátok. ;)

mia_snow

Sziasztok!
Megjöttem az 4D-s Uh-ról. Mogyoró szégyenlős, nem mutatta magát. De azt mondta a nővérke, hogy lehet kislány, azért nem látszik a lába köze. Mindegy, majd a 22 hetes uh-n csak kiderül. Egyébként a 20 perces videón egy pillanatra sem állt meg és egyfolytában nevetett. Mondta is a nővérke, hogy vidám kis kölök. 2 képet teszek fel, bár sztem nem olyan jók. Mindegy, a lényeg kivehető volt, semmi probléma vele és 19+3 naposnak felel meg.

Az iwiw-en én is fent vagyok, Szőllősi Andrea, Kazincbarcika.

Most csak ennyi, megyek kajcsizni. Pusz mindenkinek.
Most nagyon jól érzem magam, egyre jobban kötődöm a picihez, egyre jobban érezni a mocorgását, láttam ahogy izeg-mozog. Kezdem teljesen elhinni, hogy végre anyuka leszek...

sz.andi

Sziasztok!

Látom, ma sem unatkoztatok!
Én ma reggel az orvosomnál kezdtem a napot.
Megvizsgált, a kicsikémmel minden rendben volt!!! :lol:
Megnézte ultrahanggal is, képzeljétek!
Úgy ugrált oda-vissza a méhemben, mint egy igazi rosszcsont!
közben pedig a picike karjaival hadonászott!
A doki ezt így kommentálta, hogy nekem üzen:- Látod anya, ne izgulj, én jól vagyok!
Olyan aranyos volt4
Ki tudja, meddíg bírtam volna még nézegetni.
Sajna a szédülés még megvan, bár ritkul.
A dokim szerint most abba kell hagynom az augmentint, mert lehet, hogy az kavarja a vérnyomimat. Lehet benne valami, mert ma nem vettem be és ritkultak a rosszullétek. mindenessetre, ha nem múlik, beutalóm is van a kórházba...
Nem szeretném használni.

látom sokan iwiweztetek ma. A nevem, Bergendiné Tar Mária
Várom, hogy jelöljetek!
jó éjt mindenkinek!
Vendég

na lefotóztam a vicces képünket, és így fel tudom rakni... nem kell ide scanner. szóval azt mondja a gyerek, hogy minden oké, ne parázzak. :D
[img]http://snowflake.freeblog.hu/files/mindenoké.JPG[/img]

mia_snow

Jaj, a kép lemaradt...

Kép

Itt integet... Kép

sz.andi

De sokan voltatok ma orvosnál!
Mindenkinek :D :D :D

Dóri - én holnap megyek az integrált vérvételre, nekem a korom miatt javasolta az orvos. Szerintem, ha neked az AFP érték jó, akkor nem fontos, de ha téged megnyugtat, menj.

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Mia! A jóniusiba már írtam neked!

Sz.andi! Jók lettek azért a képek,sajnálom,hogy szégyenlős volt de majd legközelebb.
Lényeg hogy jól van!

T. maria! Neked is gartula a babóhoz!

Holnap jövök,de most megyek mert Apa már nagyon :twisted: ,azt mondja többet ülök a gép előtt mint ő! :lol:
Még a héten szabin van!

Jó éjt mindenkinek!

És tudjátok: SZÉP BABÁS ÁLMOKAT!

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

sziasztok csajok. mostanra sikerült nekem is visszaolvasni... tényleg jól belehúztatok. :)
A nevekről meg a felismerésről annyit, hogy a másik topik ahol még vagyok van egy lány, akit valaki kedves ismerőse felismert, és volt olyan kedves, hogy kiválogatta az írásait és kinyomtatva odaadta a csaj anyósáéknak, aki utána a sógornőéknek... képzelhetitek. és tényleg csak a genyóságok voltak kiválogava. durva, mi?
most elhúzok fürdeni meg hajat mosni (amit én is utálok) aztán vagy jövök még, vagy nem. :) ha nem, akkor mindenkinek jó éjt!
ja, cukik a képek és örülök hogy mindenkinél minden ok. :)

KépKép
muffin

Bejelőltem mindenkit aki megadta a nevét. Aki nem akarta valamiért megadni az nyugodtan bejelölhet, ha szeretne. Légner Titanilla Belőlem csak egyett találtok. Ja és az összes Légner akit találtok az rokon. Olivér is fent van.

Gratula mindenkinek a szép eredményekhez. :D :D :D

Wera: nekem bejön a zoknid. Féligsütve szereted a kacsát? Én meg sem merném kostolni úgy. Még a bifszteket sem szeretem.
:? Ja a neten találsz tök jó idézeteket. Kimentek az esküvő kiállításra?

Szly: Én is szeretem az oldalast, de én hagymás törtkrumplival és párolt kápival szoktam csinálni. De a sültkrumplit is szeretem. :D

Képzeljétek, már napok óta falom a citromot. Naponta többet is megeszem úgy mint a narancsot. Mindig is szerettem, de most nagyon kívánom. Ja és mindent ami savanykás. Úgy látszik megint fiam lesz. Az a lényeg, hogy egészséges legyen a többi nem számít. De majd kiderül, hogy fiú e vagy lány ha megszületett. Csak el ne mondja a doki.

Jaj a nagy hírt el sem mondtam: A férjem tesójának a felesége, tehát a sógornőm ma hajnalban megszülte a harmadik kislányukat. Légner Lucának hívják. Megint mint az előző két alkalommal 2 órán belül "kipottyant " belőle. Ezt csak poénból írtam le. Tök örülök, hogy nem kellett sokat szenvednie. Persze a húgom még mindig egyben van, de holnap megindítják a szülést. Csak minden rendben legyen!

Ma sajna nem tudok többet írni.
Jó éjt mindenkinek!!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ja én is utálok hajatmosni, de ma én is megejtettem. Tök jó, hogy túl vagyok rajta. :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok,szép jó reggelt :wink:

Titanilla:Sógornődnek gratula,Hugodnak megy a drukk :wink:

Mindenkinek gratula a jó eredményekhez.
Mia,Andi:nagyon jók a képek :D
Vera:csini vagy a képeken,jó a zoknid is-illik hozzád :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Veronika ma megint csak hisztizik,mindjárt megint rákezdi ha szólok neki hogy öltözzön fel,mert mindjárt megyünk az oviba :? Kicsit már idegesít,és dühít a dolog-tudom hogy nem tehet róla,és tényleg csak találgatni tudjuk mitől csinálja ezt mindig,mert el nem mondja,vagy ő sem tudja. :cry: És így ne idegeskedjen az ember,mert nem tesz jót a babának :evil: Nem tudom már mit tehetnék,tegnap este ketten elmentek Apával korcsolyázni,hátha javul a helyzet,de nem :evil: S.O.S Már tényleg,segítség!
Bocsi,de ki vagyok akadva.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, nem lehet, hogy van az oviban valami gondja? És nem a kistesója, hanem bármimás. Ötévesen még állati kicsik ám, nem tudják elmondani, ha valami nyomasztja őket. EZ lehet az is kb. hogy muszáj megenni a levest, pedig látja a gyerek, hogy muslica van benne. Aztán az is simán lehet, hogy bujkál benne valami. Vagy simán fáradt. vagy kiviszik őket, pedig fázik, nem viszik ki, pedig menne. Esetleg próbáljátok babákkallejátszani az óvodát. Bábokkal. És persze Kristóf is szerepeljen, hátha ott van a gond. Hogy nagyon nagynak érzi a felelősséget. EZ vegyes csoport?

potyka

Potyka:nagyon köszi a tanácsot.Igen vegyes csoport-éppen ezért gondoltuk úgy hogy az lehet a gond,hogy ott a kistesó,aki folyton rámászik,és nem hagyja békén,még a foglalkozások közben sem-pedig oda kéne figyelnie-ő már nagycsoportos.Itthon ha elege van a tesóból meg is mondja kerek perec,de az oviban meg akar felelni az ovónőknek-ott sose rázná le magáról a tesóját.Ezért vagyok tanácstalan-de a bábozás tényleg jó ötlet.Köszönöm.
Az ovónő mondta hoy tegnap mikor foglalkozás volt a nagyoknak,a Kristi húzta le a Vercsit a székről-de ő még nem érti meg hogy a Vercsi nem tud mindig ráfigyelni.És persze megértem a Kristófot is,hiszen most került be az oviba,és az egyetlen biztos pont neki a Veronika.Szóval nem tudom.Ha még tudnál tanácsolni valamit,nagyon megköszönném,mert a Lányom már kezd kiborulni.Múlt hét csütörtökön ment először a Kristi-anap nem is volt gond-na persze már akkor is rajta csüngött-csak együtt játszottak-akkor még a Vercsi is sziesen foglalkozott csak vele,de kéne neki is egy kis saját tér.Péntek óta meg folyamatos hiszti van az ovodáig menet-Vercsi részéről. :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok Csajok!

Dóri, a vérvétel még oké, de mást én biztos nem vállalnék. Pláne azért, mivel ezek a vizsgálatok sem garantálnak semmit. Szerintem ne nyugtalankodj, 35 év alatti vagy, jó a tarkóredő is! Gondolkodj pozitívan, ezzel a gyerekkel minden rendben kell, hogy legyen! :)
Én amúgy elég stresszelős vagyok, de nem akarom tönkretenni ezt az időszakot a folytonos aggódásommal. Úgyhogy "eldöntöttem", hogy egészséges lesz a gyerek és kész :wink:

Wera, csini vagy a képeken! Engem nem jelöltél iwiwen, lemaradtam :cry:

Mia, örülök, hogy minden rendben az AFP-vel :D Kicsit szégyenlős picur, sebaj, majd legközelebb belestek a lába közé :wink:

Sz.Andi, neked is gratula, lényeg, h. minden ok! Jelöltelek :)

Marcsi, Téged is jelöltelek :) Sajnálom,h. még mindig szédülsz, remélem hamarosan elmúlik! Szerencse,h. a babóval minden ok,szuperek a képek!

Mia, nagyon cuki a babád, ahogy kinyújtja a picike karját :lol:

Titanilla, néhány hét és kiderül,h. lányod lesz vagy kisfiad újból :)
Szerintem a kívánósságra egyáltalán nem lehet építeni, nálunk a rokonság arról van meggyőződve, ha édeset kíván a kismama, akkor lesz fiú.... :roll:
Drukkolok a Hugidnak,h. hétfő előtt meglegyen a csöpp! A sógornődnek nagy gratula
:lol:

Kike, sajnálom,h. Vercsi hisztizik... :cry: Ha eddig nem volt az ovival gond, akkor lehet, hogy tényleg Kristi miatt van az egész. Esetleg, ha beszélnél vele, hogy nem ő a felelős a kisöccséért? Nekem nővérem van és amikor én is elköltöztem otthonról először együtt laktunk. És halálba szekírozott, mert úgymond "vigyázott rám". Egészen addig, amíg meg nem kértem a szüleimet, h. mondják meg neki, hogy NEM felelős értem. Onnantól fogva tök jóba voltunk :lol: Oké, mi már nagyobbak voltunk ekkor (én 18, tesóm 23), de talán a piciknél is ugyanígy van...
sipiné

sziasztok!

Teszek fel nektek képet a pocakomról.
Sajna csak tényleg a pocak, pedig fejem is van, de a képet én csináltam, és rövid a kezem... :D Kép
Vendég

sziasztok!

Aki jelölt az iwiw-en, azt visszaigazoltam.
Lehet a gyógyszerelvonásban valami, mert ma már csak a fejem fáj.
ezt már kibírom valahogy...

Röviden most ennyi. Sajna lépnem kell, dolgozni.
(szerencsére csak itthon.)
később jelentkezem.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?