Sziasztok Lányok!
Most olvastam mindent vissza, hát mondhatom, jó sokat írtatok
Köszi szépen az együttérzést Mindenkinek, de tényleg csak az a lényeg, h. minden ok odabent. Szombatra kialudtam a csalódottságomat és a nem túl fényes kedvemet, biztos a hormonok miatt is reagáltam le kicsit érzékenyebben
Titanilla, a II. női klinikára járok.
Az én dokim is olyan tarifákkal dolgozik, mint Weráé
Nem olcsó, az tuti. Igazából először a kórházat néztem ki és azért választottam őt, mert nagyon sok jót olvastam róla így fórumokon. Közben tök véletlenül kiderült, h. a kozmetikusomnak is ő az orvosa
Kicsi a világ!
Nagyon szép pocid van, nekem még alig látszik... Olivér is nagyon ari ezen a képen
Szly, én is "orrcseppfüggő" voltam, bár én allergia miatt használtam. Igaz, nincs ráírva, h. tilos használni terhesség alatt, úgy döntöttem, h. kibírom nélküle is. Így is van, bár nagyon utálom, amikor be van dugulva az orrom, főleg éjszaka
Wera, asszem Te írtad, hogy ekcémás lett a kezed? Nekem is elég csúnya, viszket és ki is van száradva elég durván. Igaz, nekem terhesség előtt is ilyen volt, és használtam is rá ilyen steroidos kenőcsöt, mielőtt tudtam,h.terhes vagyok. Először nagyon kétségbe voltam zuhanva, de a doki megnyugtatott, h. ettől nem lesz baja a gyereknek, viszont azért ezentúl inkább ne használjam, tűrjem hősiesen
A gumikesztyű tényleg jó, meg ha sima testápolóval relatív sokszor bekened, valamennyit javíthat rajta. Legalábbis nekem bejött. Így legalább elviselhető mértékben viszket
A betegek vigyázzanak magukra, jobbulást Mindenkinek!
A tegnap emlegetett jégpáncéllal én ma reggel találkoztam
Nagyon durva volt az utcánk, szerencsére az Uram ragaszkodott hozzá és elkísért ma dolgozni, olyan ari
Remélem hamarosan elolvad, mert ez így nagyon gáz!
Marcsi, remélem jobb a vérnyomid
Jobbulást!
iwiw-en én is fent vagyok, aki szeretnek jelöljön
Siposné Galántai Renáta a nevem.
Orsi, gratula a szép eredményekhez