Gyanixi: a Kabay patika a belvárosban van az SZTK mellett, a nagyáruháztól nem messze. A csajszi nagyon kedves és alaposan kikérdez mindent.
Nálunk itthon minden rendben zajlik. Apa itthon van elég sokat, vizsgákra tanul, szabin van, pihenő napon... néha azért dolgozik is.
Én már egészen rendbejöttem (nem fájok sehol
)
Nóri rendes kislány, éjszaka jól alszik, van hogy 5-6 órát is, de 4-et többnyire sikerül neki. Pár napot kicsit nyűgös volt, nem lehetett letenni, csak kézben nyugodott meg,ráadásul apa épp vizsgázott pesten, eléggé zűrös volt, de túléltük.
Enni rendesen eszik, és rájöttünk, hogy a hasfájás miattam volt. A doki szerint mindent lehet enni, csak keveset és az a kevés is sok volt a pici lányomnak: borsó, káposzta, kukorica ...
Mióta nem eszem szelet okozó dolgokat Nórinak sincsenek fájdalmai, csak kicsikék.
Nagyon szeretek anya lenni, (a férjem meg apuka,amire nagyon büszke vagyok) és nem fárasztó csak egy kicsit. Lehet hogy később fárasztóbb lesz, mikor majd már szaladgálni kell utána, de most még élvezem. De úgy gondolom minden életszakasznak megvannak a maga szépségei, nem gondoljátok?
Még csak 1 hónapos de minden nap felfedezzük mennyire fejlődik a kicsikénk. Már odafigyel a hangokra, sokat "szemezünk" és felfedezzük egymás arcát. Kevesebbet rángatózik a kezével.
Szóval kaptunk a mi kis családunkba egy aranyos angyalkát
remélem az is marad
A nagyszülőkkel nincs sok gond, nem sokat vannak itt. Ha az én szüleim vannak itt, sokat segítenek (hoznak kaját,nem nekem kell főzni, anyu még mosogat is
)
Hátránya csak az, hogy nem lehet őket megkérni arra, hogy rakják már le Nórit.
Ha anyósomék vannak itt ugyanez a helyzet a lerakással, csak itt nem vagyok mellettük mert főrök, mosok míg itt vannak...
Mindenkinek szép hétvégét!
Anna és Nóri