Új privát üzeneted érkezett!

Gyanixi: a Kabay patika a belvárosban van az SZTK mellett, a nagyáruháztól nem messze. A csajszi nagyon kedves és alaposan kikérdez mindent. :)

Nálunk itthon minden rendben zajlik. Apa itthon van elég sokat, vizsgákra tanul, szabin van, pihenő napon... néha azért dolgozik is.
Én már egészen rendbejöttem (nem fájok sehol :) )
Nóri rendes kislány, éjszaka jól alszik, van hogy 5-6 órát is, de 4-et többnyire sikerül neki. Pár napot kicsit nyűgös volt, nem lehetett letenni, csak kézben nyugodott meg,ráadásul apa épp vizsgázott pesten, eléggé zűrös volt, de túléltük.
Enni rendesen eszik, és rájöttünk, hogy a hasfájás miattam volt. A doki szerint mindent lehet enni, csak keveset és az a kevés is sok volt a pici lányomnak: borsó, káposzta, kukorica ...
Mióta nem eszem szelet okozó dolgokat Nórinak sincsenek fájdalmai, csak kicsikék.
Nagyon szeretek anya lenni, (a férjem meg apuka,amire nagyon büszke vagyok) és nem fárasztó csak egy kicsit. Lehet hogy később fárasztóbb lesz, mikor majd már szaladgálni kell utána, de most még élvezem. De úgy gondolom minden életszakasznak megvannak a maga szépségei, nem gondoljátok?

Még csak 1 hónapos de minden nap felfedezzük mennyire fejlődik a kicsikénk. Már odafigyel a hangokra, sokat "szemezünk" és felfedezzük egymás arcát. Kevesebbet rángatózik a kezével.

Szóval kaptunk a mi kis családunkba egy aranyos angyalkát :)
remélem az is marad :) :)

A nagyszülőkkel nincs sok gond, nem sokat vannak itt. Ha az én szüleim vannak itt, sokat segítenek (hoznak kaját,nem nekem kell főzni, anyu még mosogat is :) )
Hátránya csak az, hogy nem lehet őket megkérni arra, hogy rakják már le Nórit.

Ha anyósomék vannak itt ugyanez a helyzet a lerakással, csak itt nem vagyok mellettük mert főrök, mosok míg itt vannak...

Mindenkinek szép hétvégét!

Anna és Nóri

Kép

Kép
sznanna

főrök = főzök

bocsi :?

Kép

Kép
sznanna

Szszkinga!
Írtam privit!!!!!!!! :D

Kép
kajla

Sziasztok!

Szandra:Nekem is az ovibácsit ajánlották.Majd beiratáskor megnézem közelebbről az ovit.Sok jót hallottam már róla.Az egyik volt bölcsis társunk kislánya Anna is oda jár.Ők is megvannak vele elégedve.
Írsz róla,hogy milyen foglalkozások vannak?Miket csinálnak?
Vannak külön fizetős foglalkozások??

Köszi előre is!!!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

M.Kriszta!
Hol tartassz a tanulásban? Milyen vizsgákon vagy túl?

Megnéztem a térképen a Temető utcát...hááát, nekünk elég messze lenne! Azt hiszem, maradok a Petresinél, csak az óvónőt kell jól kiválasztani! :wink: A szomszédasszony majd segít, mert ők is oda járnak!

Kinga!
Remélem, jó lesz a hétfő! Ha holnap nem írsz privit, hívlak telcsin!

Cora: én is voltam, szuper pizsamát vettem Reginek, meg mellényes szabadidőrucit, meg kötött kardit! Jó áruk volt... :oops:

Kép
kajla

Emese: igen köszi a jövő héten egyeztetünk tali ügyben :wink: Lehet elnézünk Ringatóra :wink: Mikor lesz a Dzsungelbe???

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Emese: mi is betegek voltunk az ünnepek között, de mi nem a hányás-fosós változatot kaptuk el, hanemn a lázas, fejfájósat!Azért örülök,h már jobban vagytok!

Csajok: Rékának ez a nemevéses dolga egyre jobban kikészít!Azt mondtam már,h 3 féle bébiételt eszik (alma-banán-csirke, alma-csirke, őszib-pulyka), na ma megint megpróbáltam a rendes "házi" banánt, na nehogy azt higyjétek megette, már a szagától öklendezett.
Tegnap adtam volna neki új ízt: alma-mandarin-pulyka, hát ettől is öklendezett, mert már ugye a husi benne darabosabb volt!
Ha mi eszünk vmit, abból kunyerál, de többnyire csak a kenyeret eszi meg igazán, néha sonkával falatozom neki vagy vajasan, májasa. Ennyi. Most már issza a vizet is cumis üvegből (keveset, max. 100ml/nap), meg néha kevés tápszert is, + szopi!!
Hát így állunk, de olyan elkeserítő,h semmi újat nem adhatok neki, nem főzőcskézhetek, pedig szívesen tenném!!
Úgy elkeserít ez!!

Kép
gyanixi

Niki: én erre nem tudok mit mondani, nálunk ilyen gond egyikkel se volt... De sajnálom nagyon, elhiszem, h kikészít! :(

Friss kép a gyerkőkről:
Kép

ceniko
Szeged

Enikő:édik a gyerkőcök és Zalán is már milyen nagyfiú!!

Lányok: még mindig érdekel kiságy rácsára tekerhető spirál plüs játék " izééé", ha van valakinek eladó vagy látott vhol nem drágán!!

Kép
gyanixi

Niki: a Cora katalógusba volt benne november végén, dec elején (karácsony előtt) asszem 2000 ft körül volt. Spirál kígyó.....
Nekünk van (kaptuk) és Zalán imádja :D :D

ceniko
Szeged

Nixi!Én láttam a Brendonba,de szerintem 5ezer körül volt!Nálunk a zenélős-forgós macik a sláger,minden reggel 1 órát mennek és Málnus imádja őket! :D
20140113113746

Niki! Nekem is öklendeztek a darabos kajátol pedig pici volt benne, ugy szoktattam öket hozzá hogy csak keveset adtam olyat, aztán köv. nap megint esetleg emeltem 1 falattal többre és pár nap után már semmi gond nem volt.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok.
mandasz kriszta
ha sikerül az ovóbácsihoz mennetek, akkor nagyon jól fogtok járni. az én lányom most fog onnan elballagni, sajnos. szivem szerint ott hagynám még pár évig.
A foglalkozásokról annyit, hogy van környezet, tesi, matek( ez már nagycsoportba) rajz stb. ingyen van még a hittan. fizetős: mozgáskotta, úszás, görkori, néptánc. Minden évben viszik őket kirándulni: lovastanyára, Kecskemétre, Ópusztaszerre, most Pestre mennek. Járnak vásárolni a piacra, megtanulják, hogy kell a pénzzel bánni. Az ovónéni kicsit szigorubb, de nagyon jól bánik a gyerkőcökkel. Ha lehetséges mindenféleképpen Őket válaszd. Az Anna akiről írtál a Szőllőssi Anna?

Gyanixi
Én azt a tekerhető kigyót a Coraba vettem 1990 Ft - ért, illetve a jézuska hozta Jázminnak :). de szerintem ha turiba benézel tuti kapsz olcsóbban.

Lányok
Szeretném a Jázmin fülét belövetni. Tud valaki ajánlani olyat aki megcsinálja. Én a gép híve vagyok, nem szeretném a sima tűvel szúrnák ki neki. Előre is köszi.
Szép napot

Kép
Kép
szandra29

Szandra: a női klinikán a védőnő megcsinálja, én is ott lövettem ki a csajoknak. Boginak 6 hetesen Violának 4 hetesen! Én ezt az egyet tudom.... :roll:

ceniko
Szeged

Sziasztok! Helyzetjelentés nálunk: Kristóf már egész jól van, apának kezdődő mellhártya- és tüdőgyulladást állapítottak meg a héten, én meg küzdök, hogy ne betegedjek le, de nem vagyok teljesen jól :(

Enikő :) Nagyon édi a 3 gyerkőc együtt :)

Szilcsi :) Gratulálok Lali babához, apa ennél szebb szülinapi ajándékot nem kaphatott volna :D :D :D Biztos otthon vagytok már, várjuk a szüléstörit :wink:

Zsuzsu :) Utólag is boldog névnapot kívánok Ábelnek!

Anett :) Szívesen odaadom akkor a pulcsit, de tényleg ingyen, mi is kaptuk, nem akarok pénzt csinálni belőle!!! Viszont jövő héten nem leszünk itthon, utána összehozzuk vmikor a talit.
Ja, és nagyon szépek vagytok a képeken!!! :D

Norus :) Én biztos nem kezdeném el a hozzátápit, nem is értem, a dokitok miért mondta :?

Kajla :) Igen, általában szoktuk hagyni egyedül enni, csak akkor vesszük el tőle az evőeszközt, ha elkezd malackodni vagy látjuk rajta, hogy elfáradt.

Emese :) Hú, akkor ti is jól benyeltétek ezt a fránya vírust :( Ja, nagyon nehéz ez a kaja kérdés :(

Hefe :) Nagyon csini Dóri a kis ruciban! :D

Karmen :) Mikor lesznek Norbi vizsgálatai?

Sznanna :) Gyönyörű volt Nóri születésének története, jó, hogy megtapasztalhattad! :)
Fürdetőkrém: mi még szárazon kentük rá a bőrére és úgy tettük a vízbe. De lehet, hogy érdemes lenne beruháznotok egy olyan fürdőkádba való betétre, ami tartja a babát, így jóval könnyebb a fürdetés.

Csajok, lenne viszont 2 eladó cuccunk. Az egyik egy 75x100 cm-es fa járóka, teljesen origi, ki sincs csomagolva. A másik egy keveset használt Brevi B Light sötétkék esernyőre csukható babakocsi. Augusztusig még garanciális, egy nagyon kicsit sérült a szövet rajta. Ha vkit érdekel, küldök majd képeket.
Na, elköszöntem, igyekszem ma még jönni, de jövő héten végig nem leszek.

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Dancsi!
BOLDOZSÁRNAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

MInden baba csodaszép, olyan jó látni milyen szépen gyarapodnak!

Anna!
Én is megkönnyeztem a szüléstörténeted! Én is Csillával szültem, -sokszor leírtam már-, de szuper csaj. Már ott a szülőágyon a tesóról beszéltünk , mondtam, h csak Vele :-) Amikor kibújt Ábel, megköszöntem Csillának, h Velünk volt és mindent megtett értünk. Sosem felejtem el mit válaszolt: "Tudod Zsuzsi Én nagyon szeretlek benneteket!!" mondta ezt egy addig idegen asszony. Igaz Ő segített hozzá a csodához :-D papp Évával bNekem is pozítív élményeim vannak, nagyon szimpatikus.
Örülök, h minden rendben Nálatok is, sok boldogságot, egészséget továbbra is!!!

Kabay patika: nagy pocakkal (39 hetesen bementem) gondoltam kérek egy babapatika magazink, jó lesz olvasgatni, amíg várok a CTG-re. Mire a csaj felháborodott, h csak annak ad ujságot, aki vásárol is. Mondom neki: várandós vagyok nem beteg... Azóta nem megyünk oda.....

Zsanett!
Huszár utca, első emelet, anyakönyvi iroda. El kell még menni a Tisza Lajos körútra (ló farához) ott van egy esküvőszervezői iroda. Náluk kell intézni a zenét, pezsgő, virág..egyéb szolgáltatások, amit szeretnétek. Nekünk egy éves volt, semmi extrát nem kértünk, csak pezsgőzés volt na meg a gyertyás dolog. Így volt 10 ezer. Sajna ezt nem lehet kihagyni. Ebben benne van az anyakönyvveztető díjja is.

Eszter!
nagyon csini Dórika!! Hány foga van??? Mi az alsó szemfog?! gal kínlódunk.

Kajla! Timika!
KÖszönjük a köszöntést!!

Emese!
Gyógyulást! Jövünk 9.-én!!!

Timika!
Gyógyulást Nektek is, állítólag az immunerősítés a fontos....(férjecském 5 hete köhög és nem javul. holnap újra doki..)

Szép vasárnapot Mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

bocsi!
BOLDIZSÁR

elnézést a sok elütésért!!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Boldog Új Évet Mindenkinek! Sajnos nagyon el vagyunk veszve. Zoli baba minden "szabad gyökömet" leköti.

Gratulálok az ifjú szülőknek, sok boldogságot és jó egészséget kivánok nekik!

Emese!
Nem is köszöntem meg a jó kis Ringató foglalkozást, amin decemberben részt vettünk! Tudom, hogy most kedden is jössz, de sajnos nem merek ebben a járványos időszakban kimozdulni itthonról. Csak sétálni megyünk, meg maximum kenyérért a boltba Zolival.

Nixi!
Mikor Zolka baba a nyáron elkezdett darabosabb kajákat kapni vagy öklendezett tőle vagy sikeresen telerakta az etetőszék tálcáját. Ne aggódj, el fog múlni! Én rettenetesen be voltam kakilva, mikor mondták, hogy adjak neki kenyérhéjat. Hát, amikor leküzdöttem az ellenérzéseimet, adtam, és egész jól elboldogult vele. Állitólag ebben a korban valami alakul át a szájukban és azért is öklendezhetnek. Most már kenyérkatonákat eszegetünk valamilyen kevésbé füszerezett felvágottal, margarinnal. A banánt kétpofára tömi, néha azt hiszem, hogy na most fullad meg tőle, és nem. Ha soknak itéli, akkor kiköpi inkább.

Egyébként egész jól vagyunk, az utóbbi időben egész begyorsult a fiatalember, fejlődésügyileg. Tegnap elismerést kaptunk a szomszédasszonytól, hogy babakocsi nélkül kézenfogva sétálgatunk az utcán. A lakásban inkább szaladgálunk, mint sétálunk. Épitőkockázunk. FP babakönyvvel borzoljuk anya idegeit. (Aki ismeri: Egy zöld alig sárga aranzgyürü, a legszebb, a könyv által elhangzott mondat, ez kb. 4 db gomb gyors lenyomása után lehet kicsalni belőle. :))
2-3 napja kezdünk kanállal egyedül enni, nagyon büszke vagyok rá!

Zsuszu!
Irtad, hogy 16 fognál tartotok, és ennek jó része három hónap alatt bújt elő. Mi is a rágó fogakkal küzdünk, karácsony óta nem sokat alszunk. Adtál valamit a kis szőkeségednek a fájdalma enyhitésére? Ami hatásos is volt?

Teszek néhány képet én is!

Kép
Az első tél, amikor hó is van.

Kép
Most ébredtem!

Kép
Fürdés után, készülök anyát lepisilni.

Kép
Hopp, beletaláltam!

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Timika!

Küldenél nekem egy képet a babakocsiról, szétnyitva és összecsukva is, meg hogy mennyire gondoltál???
Köszi!

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Timi! Jobbulást nektek!! Ezeket miért nem teszed el a tesonak, ha jol emlékszem azt irtad hogy majd szeretnétek. Norbit egyelöre tornára viszem, hétfön megkérdem itt a szemészt megcsinálja-e a szemfenék vizsgálatot v. csak gyerekrendelésen tudják. Allergia vizsg. meg majd inditom nekik

Cseppek! Milyen nagyfiú lett már Zolka!! Nagyon helyes srác, de tényleg! Pelenkázás. Én csak az elsö 2 hónapban jártam ugy, akkor is magát pisilte arcon 2 alkalommal mert pont felemeltem a lábait :o azóta nekünk nem volt balesetünk :lol:
Nagyon ügyes a fiad hogy igy eszik már egyedül szét sem maszatol

Zsuzsi! A patikák pénzért veszik az ujságot, mindegyik csak ajándékba adja azért mert tölük vásároltál. Legalábbis én több helyen szoktam járni és igy van, valahol érthető. Szerintem kibirták volna hogy adjanak neked egy ingyen számot, de akkor gondolhatták másnak is járhatna.

Szabdra ! A centrummal szemben a Mikszáth K-on láttam ki van irva hogy fülbevalót is belönek. Az aranyékszeresnél.

Dancsi! Boldinak boldog névnapot!!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szandra!Én is a klinikán lövettem ki Málnus fülét,mikor hazajöttünk 5 naposan,fel sem ébredt rá :D akkor a legjobb még!Én más helyet nem tudok!

Timika!Oxi,akkor majd írj ha hazajöttetek és köszönjük szépen,majd viszonzom vmivel!
20140113113746

Lányok, homályosan emlékszem arra, hogy valaki írta hogy hol lehet kapni polisztirol gyöngyöket szoptatós párnába.

Meg tudnátok mondani nekem hogy hol lehet venni, nem sok időm van visszabogarászni az oldalakat..???
Kezd a szopipárnánk kissé "lötyögni".

Előre is köszike

Anna

Kép

Kép
sznanna

Zsuzsu :) Köszi, tömöm magamba a C vitamint meg homeós bogyókat, remélem segíteni fognak :roll: Nektek is jobbulást kívánok!

Karmen :) Szorítok, hogy minden rendben legyen! Azért nem teszem el a kistesónak, mert miután megvettük a járókát (amit el szeretnék adni), váratlanul kaptunk egy nagyobbat a tesóméktól és azt használtuk. A babakocsit is igazából csak a nyaraláshoz vettük, hogy fel tudjuk vinni a repcsire, szóval nem használjuk.

Anett :) Oké, majd kereslek :wink:

Dancsi :) Boldinak boldog névnapot kívánok! Nagyon régen írtál magatokról, minden rendben van veletek?

Cseppek :) Nagyon helyes kissrác Zolka :D Küldök privit, meg dobok pár képet a babakocsiról is. A legutolsó képen látszik a kis sérülés a huzaton.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

Timika!
Apának és az egész családnak gyógyulást!

Niki!
Az evés nagy türelemjáték és ráadásul mindig változik az izlésük a gyerekeknek. Nekünk is volt, hogy csak kakaót akart enni Zoli.
Szabival hál Istennek nnics gond, ő eszik mint a rozsda. Már szépen eszik kanállal, néha villával. Amikor elfárad, akkor elkezdi "mosni" a kezeit az ennivalóval. Ekkor jön a segítség. Egyébként mindig két kanállal etettem, egy neki, egy nekem.

Enikő!
Akkor majd keressük egymást. Ringató: kedden 17:00 Játékdzsungel, szerda Százszorszép, péntek 10:00 Játékdzsungel.

Cseppek!
Örülök, hogy tetszett a Ringató, kár, hogy kedden nem jöttök, de majd csak elmúlik ez a vírusos idő.

Zsuzsu!
Akkor szerdán várlak benneteket. Majd elmesélem a gyerekorvos kavarásait. Mindegy, hátha jobb lesz ott a hely, mint az oviban. A védőnő nagyon segítőkész, örülök neki.

Babapatika!
Jó kis újság, kár, hogy olyan hamar elkapkodják. Több is elmenne belőle. :)

Szép estét nektek!

Kép

Kép
easabo
Szeged

Anett: Nagyon-nagyon sajnálom, de mi pénteken nem tudunk menni (apa dolgozik!)! :cry: Remélem legközelebb összejön, nagyon szeretném!

Enikő: nagyon édes a trió! :lol:

Zolka baba és az összes többi baba is nagyon aranyos és gyönyörű!

Köszi-köszi a kamillás tanácsot nagyon bevált! ( Vagy megrettent a gyermekem a glicerines kúptól és a szélcsőtől amit vásároltam?! :D )

Valakinek van hintája vagy pihenőszéke? A babák mennyire szeretik? Szabolcs állandóan kézben akar lenni, ha leteszem magán kívül tombol! Jó lenne valami megoldás erre... Gondoltam, hátha valami ilyesmi bejönne....

Jó éjszakát!
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsu: 7 fogacskája bújt ki eddig, a 8. van készülőben. :roll: Elég lassan jönnek neki, az első kettő után 2 hónapot vártunk a 3. fogra! :? De, hogy attól alszik-e ilyen "hézagosan", az remélem a homeo bogyók szedésével kiderül! :lol:

Anna: A Bovirá-nál lehet kapni. Az Izabella híd lábánál a SZVSE pályával szemben a Károlyi(?) kolesz mellett van egy pirosas épület, rozettákat, meg szegőléceket, meg hungarocell cuccokat árulnak. 2 kg a legkisebb kiszerelésük (legalábbis 2 éve még úgy volt) :D

Niki: Az egyik ismerősöm kislánya is csak úgy ette meg a kajákat, ha belekevert 1-1 kanál bébiételt abba, amit főzött. Úgy megette, anélkül nem! :shock: Szerintem érdemes kipróbálni, meggyőződésem, hogy egészségesebb kaja, amit mi főzünk annál, ami hónapokig egy üvegben dekkol a polcokon! :wink: :D Nekem ilyen problémám nincs, mert Dorottya azt hiszem még egyáltalán nem evett üveges cuccot, de a saját készítésű főzeléket sem nagyon ette. :lol: Szinte csak a mi kajánkat dézsmálja, így olyanokat eszünk, amit neki is lehet! :D Így viszont egész jól működik! :lol:

Cseppek: De édi Zolka!!! :lol: :lol:

Köszi a Doró dícséreteket! :oops: :)
Most alszik! Tegnap sem és ma sem aludt napközben... Tegnap este 6-7 körül fürdöttünk, azonnal bealudt, aztán kb. félóránként felsírt és mehettem szopiztatni... :roll:. Aztán fél 3-kor :shock: felébredt, hogy akkor ő mostmár kipihente magát és játszunk, vagy menjünk, vagy mindegy, de ne aludjunk! :? Másfél óra tömény szenvedés után (főként a részünkről) nehezen bealudt. Ma hasonlóan történt, így félve állok az éjszaka elé! :roll:

Megyek is regenerálódni, amíg tehetem! :wink:
eszter

KépKépKépKép
hefe

Timika!
Küldtem privit!

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Hali.

Olvastam, de nem nagyon tudok mit reagálni. Betegek vagyunk...öcsém tegnap előtt volt totál maga alatt, én mára lettem rosszabbul, Peti sincs jól, egész este lázas volt, most nem köhög, viszont hány, napi egyszer. Holnap öcsém meg a férjem leviszik a dokihoz, nálunk nagyüzem van a cégnél, no betegség.

Ja, erről jut eszembe, Bibi, nem azért nem írok a munkáról, mert nem akarok, hanem míg nem 100%-os a helyem (értsd: próbaidő alatt), addig inkább nem írok semmit.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!

Cseppek!
Örülök, h jelentkeztél! Kispasid nagggyon helyes! Kitartás a fogzáshoz!! Nálunk az elsőkkel nem volt sírás, de a rágóknál pipacspiros popsi, sok sírás... Fájdalomcsillapítóként az iny dörzsölése jött be. Gumifejű fogkefével inymasszázs. Gyógyszert, kencét mi nem használtunk az inyére. Cumizik is, vagyis rágja és ezzel is enyhíti a kínjait. Szoktam adni neki zöldségdarabákat rágcsálni. Ilyen házipraktikáink vannak....

Kármen!
Köszi a babapatikás infót. Azért lepődtem meg akkor, mert itt a faluban halomra nyomják a kezembe az ujságokat, kérés nélkül.
Rég láttuk a gyerekeket!

Emese!
Hánykor érsz ide szerdán?? ha korábban talizhatunk és dumcsizunk.Utánna is ráérünk, valószínűleg apa jön értünk. Babakocsival jövünk, szánkónk sajna nincs.

Eszter!
Nekünk 6 hósan jött ki az első két fogacska, aztán szép lassan még 6db. , kb. 9 hónapos koráig. Utánna csend, majd 13-14 hósan a többi, azóta folyamatosan bújnak elő és növekednek.
Nálatok a popón nem "üt vissza" a fogzás??????
Remélem nyugis éjszakátok volt!!!
Nálunk amióta a saját szobájában alszik, teljes a nyugalom. 21- reggel 6- ig csend van, akkor meg kiabál, h anya, apa...és áthozzuk :-)

Ági!
Én is hiányoltalak már! Petinek gyógyulást!!! Hogy van amúgy?? Mivel szeret játszani???? Nálunk a motorozás most a sláger, száguldozik a házban. Előre is hátrafelé is. A minap elkezdett a járóka körül körbe-körbe szaladgálni. Olyan édes volt, nevettünk és ő is. Na meg táncol a lavórban... :D
Viszont a beszéd csak babanyelv+alapszavak, de mindent megért és megcsinál, ha megkérjük.
Sok erőt a munkához!!!

Többiek merre vagytok??????

Mutatok egy képet, mostanában így lesi édesapát: (az ülőgarnitúra tetején csücsül az ablakban...)

Kép Csibészke

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsozi! Én Orsival (sajnos) nem vettem pihenöszéket, de Norbinak igen, én imádja. Most hogy másznia kellene pár hónapja már hason van sokat, de amikor elfogy a türelme a pihenöszék mindig jol jön, abban egész nap ellenne, annyira szereti. Én örülök hogy vettem neki.

Zsuzsi! Nekem Szegeden legtöbbször kérni kell az ujságot:(

Kell valakinek egy pólya? Én már nem akarom kerülgetni, ugysem lesz több baba, nem a legszebb mi is kaptuk, szoval használt, de a célját azért még szolgálja.

Timi! Ja már azt hittem mégsem akartok majd kistesót! Örülök hogy nem igy van, egy gyereknek a legszebb ajándék amit szülö adhat a testvér.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Mi is előkerültünk de most is annyi dolgom van hogy csak na.Ma bontotam le a fát ,mert tegnap vendégek voltak és már nem volt időm eléőtte leszedni,így egy nappal tovább élvezhettük.Nagyon szép volt alig hullott.

Karácsony szilveszter nagyon jól telt csak gyorsan,de ha szerencsém van apa még nem megy dolgozni délután a héten.Csak az a baj hogy hamar megszokja az ember a jót és már előre félek hogy mi lesz ha megint napokig csak aludni jár haza :(

A gyerekek szuper aranyosak de kezdődik a hiszti korzsak Nikim úgy hasra dobja magát hogy csak na... :shock: :shock:
Amúgy nagyon szépen és érthetően beszél és minden egyes nappal több szót mond és használ.Na persza ha gyorsan akar mondani valamit akkor aztán még én sem értem.Meglepő amúgy mert Máté soha nem beszélt ilyen hamar és a Norbika sem hajlandó az anyán és apán kívül mondani semmit.

Ja és Niki nem akar enni.Mindenre csak rázza a fejét és hajtogatja hogy nem kell.....Kezdek ideges lenni....

Na most lépek folytatom a pakolást.Van mit... :evil: :evil:

ZSUZSU!

A fiúknak is ez a szokása itthon.Imádnak az ülőgarnitúra tetején üldögélni.Téged nem kerülget a frász hogy leesik????

Kép
Kép
zitacicu2

Lányok: köszi a hozzászólásokat kaja ügyileg!!
Zsuzsu: aranyos Ábel!!
Szandra: Rékának egy védőnéni lyukasztotta ki hagyományosan a fülét, két hónaposan,állítólag addig enm is javasolják, mert változik a fülcimpájuk!Tök jól megcsinálta, nem is volt sírás sem, nem gyulladt be és nem is vérzett igazán csak picit!

Ma voltam vérvételen a nyirokcsomóm miatt, remélem nem találnak semmi!!

Kép
gyanixi

Zsuzsu!

A negyed hármas busszal megyek, az kb. 14:39-re ér oda. Háromkor jelenésem van a gyerekorvosnál, még valamit meg akar velem beszélni. De jó lesz, ha tudunk még beszélgetni. :)

Kép

Kép
easabo
Szeged

Sziasztok!

Bea!
Köszi a dícséretet!
A Thomasos pulcsit a Játékdzsungelben vettük karácsony előtt!

Zsanett!
Móni jól mondta, a Huszár u-ban kell esküvőre jelentkezni, de remélem nem haragszik meg ha kijavítom, 30 nap a minimum amivel előtte jelentkezni kell.A fél év azokra vonatkozik, akiknek NEM mindegy az időpont és szezonban akarnak esküdni,mert akkor bizony időben kell jelentkezni!
Az én ismerősömnek dec.29-én volt az esküvőjük és előtte novemberben jelentkeztek!

Nálunk is beteg baba, megy a hasa. :cry:

Mindenkinek jobbulást!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Zsanett!! Mi meg két héttel elötte :D. A fél év a max. amivel hamarabb lehet jelentkezni így pontos.

Zita! Remélem Niki étvágya megjön!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!

Zitacicu!
Én is mérgelődök, ha felügyelet nélkül mászik fel. Megakadályozni nem tudom, na meg ügyesedik is. Így mászhat, de ott vagyok mellette. A másik a hátrafelé motorozás... ettől is a falra mászok....
Hasravágás nálunk is menő. Ne nevessetek ki, de mi pár napja utánozzuk, ha hisztizik. Kicsit mérgelődik, de abbahagyja.. :lol: :lol: :lol:
A beszéd miatt irigykedem. BUÉK! :) Képeket!! :)

Emese!
Nem értem mi a fenét akar az Aranka...........
Ha Neked is megfelel a foglalkozás után beszélgessünk .
Azt ugye tudod, h a rendelőhöz a Köztársaság téri megállóban kell leszállni a buszról! .

Niki!
Nyugi, minden rendben lesz!!

Csibe!
Jobbulást Gáborbabának!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Zsuzsu: Nálunk pelenka gondok nincsenek, igaz, túl gyakori "termés" sincs. :D Amikor konkrétan tudom, hogy a fogai miatt sír, az abban az esetben van, ha rágókát rágicsál és éppen ráharap egy érzékenyebb területre! :( Az éjszkánk elég kíméletes volt, néha úgy ébredtem, hogy talán sikerült aludnom is egy picikét! :lol: Szóval nem panaszkodom! :)
Ábel baba cuki a képen nagyon!!! :D :D :D Engem is a frász kerülgetne, ha a karfán balettozna!!!! :wink: :lol: Tipikus pánikolós, ijedős anyuka vagyok, már a kis balesetekhez is visítva rohanok, amitől persze megijed és elkezd sírni! :oops: :oops: :oops: Betegesen féltem!

Zitacicu:
Még csak most (Karácsony előtt) sikerült kipróbálnom a gyorskenyeret, (azt is azért tettem, mert írtad, hogy nagyon jó) de igazad volt, bejött a családnak! :D Kicsit tartottam tőle, mert olaj is kell bele. Most éppen sül a püspökkenyér! Próbáltad már? Ha nem, majd beszámolok róla! :lol:

Alvás: Ma rendeződött a déli alvás, illetve nem alvás. Délután egytől két és fél órát aludt Dorottya lányom! :D Kíváncsian várom az éjszakát! :lol:
Éppen a Kismama magazin ehavi számában írnak egy nagyon hasonló esetet, és kicsit megnyugtat... na nem a válasz, mert azt válaszolták, hogy lehet próbálkozni a leszoktatással, de legjobb kivárni, hogy a baba ne akarjon éjjel szopizni és anyukával aludni. :roll: A megnyugtató az volt, hogy azt írták, hogy ez teljesen normális dolog, nem elkényeztetésről, vagy hasonló szeszélyről van szó! :wink:

Bea: Van már nevetek? Írok privit! Nem is! Felhívlak!!! :lol:

KépKépKépKép
hefe

Bea: Lemerültem! :oops: Majd hívlak, ha töltődött az aksim! :)

KépKépKépKép
hefe

Sziasztok!

Tegnap hazajöttünk Lalival, hát az első éjjel nagyon rosszul sikerült. De a mai nap már egész jól... Én is aludtam két órát.
Szüléstörténet majd később, nincs erőm.
Anyukám itt van két hétig, nagyon sokat jelent!!!
Hja, apája szülinapra kapta a fiát, az elejét kihúztuk itthon, így viszonylag gyorsan meglett a kicsi.
Nagyon jó volt az orvos és a szülésznőválasztás is, szóval minden tuti, kivéve aszülés utáni kellemetlenségeket (belül is varrtak, a méhnyak és a hüvely is repedt, gátmetszés és gátrepedés is varrva van, hát nem valami kellemes...).

Enikőnek köszi a tájékoztatást, és mindenkinek a graTULÁKAT!
Gyors pár kép, aztán fürdetés van. :lol:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 8.6042.jpg[/img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 4.8679.jpg[/img]

Kép

Kép
szilcsi

Kép

Kép

Kép
szilcsi

Ilcsi de drááááága kis falat baba :D Olyan gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!!!!!! Pont olyan hajszerkezete van, mint Zalánnak volt :lol: :lol: Nagggggyon szexi 8) :lol:
Mikor dögönyözhetem meg egy picikét??????? :wink: :D

ceniko
Szeged

Minden kedves fórumozó számára kívánok egy nagyon boldog új évet, amely valóra vált sok-sok álmot, beteljesít minden vágyat! Jó egészséget és boldogságot a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt!

2008.-ban is bővül a www.pszichologia.multiply.com oldal.
Pszichológiai tanácsadásért továbbra is a pszichotanacs@freemail.hu címen várom leveleiket. Bővebb információ: www.pszichologia.mlap.hu oldalon.

Barátsággal, Nisreen
nisreen

Zsuzsu!

Nekünk nincs bent motorozás (na persze nincs is hol)de tuti a Norbika is ezt csinálná :lol: :lol: Van egy rakás képünk de nincs feltöltve.Amikor kicseréltük a géept fel akartuk tenni a finepixet újra de még a mai napig nem találom a cd-t..Így nem tudok kicsinyíteni.Ezen kívül én nem is nagyon értek hozzá apa meg nem volt itthon soha,de ha még a héten itthon lesz akkor teszünk fel.Valahogy

Hefe!
Az összes többi kenyérbe is kell olaj nem????Amúgy én is gyorskenyeret csináltam ma.Tegnap előtt meg omegás kenyeret len és fenyőmaggal.Húúúúúúúúúú na az volt ám a fini.Ja és a kelesztés is szupi imádom hogy nem nekem kell gyúrogatni.A kelt dolgokat eddig is szerettem...Püspökkenyér beszámolót kérem!!!!!

Szilcsi!
Édi hajas baba!!!Gratula!!!

Képzeljétek!Voltunk ma Algyőn a Borbála fürdőben.Csak ajánlani tudom szuper.Az egyik medencében Máté lába is leért nekünk se volt kényelmetlen és a kicsik is élvezték mert jó meleg volt.Apa találta ki olyan édes volt.Szóval nagyon nagyon jól telt a mai délután.Csupa nevetés boldogság pihi..Kár hogy hamarosan beindul a gépezet.... :( Ja és 4 utám már olcsóbb a jegy mi ötünkre 1200 ft-ot fizettünk.Szemben a szegedi Anna fürdővel ami legalább 5000.Bőven elég volt 5 től 7 ig fürödni a gyerekek is pont a végére unták meg..Van szauna is .

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Csak azt szeretném kérdezni, hogy van-e valaki akinek a gyereke allergiás (ekcéma , hányás, reflux) a szorbinsavra, benzoesavra vagy a borkősavra? Azt szeretném megtudni hogy mit lehet enni, milyen termékekbe van ilyen tartósító, mit kell száműzni.
Köszönöm Márti
zamarti

Zita! A szauna is benne van az árban? Nekünk Mórán csak H-Cs. jár kedvezmény mint helyi lakos. Hétvégén meg irtó drága, föleg mert 1 éves kortol már fizetni kell (másutt 4-5 évig ingyenes szokott lenni)

Zsuzsi! Irtó édes lehet ahogy hátrafele akar motorozni :lol:

Márti! Mi nem tudjuk mitöl vagyunk ekcémásak (majd fogok most már kérni allergia vizsgálatot) ti voltatok és ott mondták ettöl van? A termékeken köteles a gyártó feltütetni (mennyiségi csökkenö sorrendben) mit tartalmaznak, ott meg tudod nézni vehetsz-e olyat. Gyerekorvos adott beutalot és hol csinálták az allergia vizsgálatot?

Dancsi,Gira hol vagytok és hogy vagytok?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Már rég nem jártam erre, illetve néha olvasgattam. A karácsonyunk elég zűrösre sikerült, 23.-án autóbalesetünk volt. Mentünk anyósomhoz Mezőkövesdre, aztán egy kanyarban megcsúsztunk a jeges és belebukfenceztünk az árokba. Szörnyen megijedtem! :cry: Szerencsére Flórának semmi baja nem lett, Apának sem, nekem van 1-2 horzsolásom. Az autó viszont totálkáros lett. :cry:
Így anyósom vitt el minket aztán az én anyukámhoz, aztán haza ide. Itthon mindenki kidőlt, megfáztunk, szilveszterkor is elég rosszul voltunk, Apa is még csak ma ment dolgozni.
Most már nagyjából kezdenekrendeződni a dolgok, így gyakrabban jövök.
Flórának elkezdett jönni a foga (mindent rágcsálna, főleg a kezét :D )
Szerintetek a fogzás miatt lehet hasmenése?
Már hetek óta furcsa a kakija, laborban is nézték, negatív lett, mégsem akar elmúlni. Van olyan nap, hogy 3-4 szer is van, vagy csak 1-2 szer, a színe normális, de nyúlókás. Volt valakinek hasonló?

Enikő!
Zalán nagyon cuki! Titeket nem érdekel a torna?

Szilcsi!
Gyönyörű picúrkád van! :D Gratuálok és jó egészséget!

Zsuzsu!
Ábel ééédes!

Betty
Kép
rbetty

Sziasztok!
Ma húzzák kicsi lányom fogát. Kicsit izgulok, épp most ment el az apjával.Én nem mertem menni, tuti elájulok, nem bírom, ha " Kíozzák " Oltásra is apa járt vele. Szóval most kicsit ideg vagyok.
Az éjszakáink is nagyoön rosszak, Jázmin 2 óránként eszik ( tápszert ), a cicimet nem hajlandó bekapni, hihetettlen, de a nővére is ezt csinálta, pedig lenne tejem, igaz nem a legtáplálóbb, de van.
Tudtok vmi jó helyet ahol leárazás van? Jázmin kinőtte a rugikat. Előre is köszi Üdv

Kép
Kép
szandra29

Karmen!
Privi ment.

Szandra!
Corában,Tescoban biztosan van leértékelés.
Corában ki lehet fogni egész jelentős árengedményt is.

Betty!
Ez nagyon durva.Jó,hogy nem lett komoly baj!!!
Mondjuk a kocsi sem lesz két fillér,de az a lényeg,hogy jól vagytok!

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Betty! Sajnálom a balesetet! Én is eléggé aggodok, mert terveztük de idén sem lesz téli gumim, hát az enyém is csuszik nagyon, türelmetlen autosok nem gyöznek elözni mert én meg tudom hogy milyen és mennyivel mehetek, igy ált. feltartom a menetet. De én is félek hátul a baba hogy ne legyen baj. Jövöre már tényleg kell az a téli gumi. PErsze azzal se lehet száguldani a mostani utakon.

Szilde! Köszi, válaszoltam

Szandra! Miért kell szegénynek kihuzni? Remélem nagyon bátor volt és nem fáj neki nagyon! Tejfognak nincs erös gyökere, jol tudom? Sajnálom a szopisztrájkot :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Valaki kérdezett homeos orvost:
http://www.homeopata.hu/videk.html

Hefe! Jöttök uszni? Doró szeme meggyógyult már?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?