De jóóó, hogy előkerültek a csavargók!!! Még pété nincsen , hova tűnt??? Ügynöknő is megcsináltathatná már a netet
Tand, Pumperka, Kavics, huh, végre!!!!!!!!!!!!
Képzeljétek, az a gát-erecske meggondolta magát. Még nem tökéletes, de 90%. Majd szülés után jöhet ki megint vagy inkább soha
))
A hétvégén a barátaink segítségével (szolgálati közlemény: NIKI ÉS SIR LÁSZLÓ KÖSZI!!!!!!!!) elkezdtük a gyerekszobát, kiságy, függöny, szekrény (ruhákkal bevasalva
) kész, ma vagy holnap csináljuk meg a maradékot (polc, díszítések nagy része). A kórházi tatyó is gyakorlatilag kész van. Én így vagyok nyugodt. Ha kész a szoba, teszek fel képet. Addig nem akarok félkészt mutogatni. Vicces, hogy állandóan arra megyek, hogy megnézzem a szobát, még akkor is, ha eleinte másfelé indulok el...
de apát is rendszeresen rajtakapom ezen....
Képzeljétek, volt egy elhanyagolt fogam, aminek csak a külső pereme volt meg, régen gyökérkezelték, meg csapos volt, de az kitört, szóval a közepén egy nagy kráter.
A hétvégén letört a maradék része is, majdnem teljesen. Hívtam ma a dokit (nem ismerem, úgy ajánlották, hogy szakmailag és emberileg is jó, tetejébe szájsebész is), azt mondta, hogy február elején
tud fogadni, addig ne aggódjak emiatt, ha nem fáj (persze, hogy nem fáj, gyökérkezelték+elhalt....
) ráér addig, mert a gyökércsatornák le vannak tömve. Hát nem tudom, várjak-e adig. Bízom is benne, mégiscsak jobban ért hozzá, de aggódom a baba miatt, hátha nincs igaza........ tele van a net a fog-koraszülés cikkekkel...
Szerintetek mi a mókust csináljak?????????
NAgyon szépen köszönöm a testvér-tippeket és úgy látom, kezdenek az egyéb bevált tippek is felszínre kerülni
nagyon jó, olyan sokat tudunk tanulni egymés tapasztalataiból!!
ÚSZÁS:
ETTŐL A HÉTTŐL KEDDEN ÉS PÉNTEKEN BUDAKESZIN (kisírtuk, hogy 2x legyen) 12-13 óráig. Ha minden igaz, lesz egy papás foglalkozás is, és egy dúla tartja az úszást, gyakorlatilag olyan, mintha szülésfelkészítőre járnék, csak a vízben...
Judit18, Esztereu, ki jön még???????
Pénteken megyek Barna Csillához a 4dgenesisbe, igazából csak 2d-re, csak szeretném látni, minden rendben van-e (lepény, víz, méretek, keringés). És az ő szemében bízom!!!!!! Valszeg a gyerek képéből moly se fog látszani, elöl fekvő (mellső) lepény, 32 hét, dehát a remény hal meg utoljára....
Nincs valami ötletetek, hol lehetne a 2 méteres szivacs mellé falvédőt csináltatni? A hideg falhoz kerül, úgyhogy muszáj lesz. A neten találtam cégeket, akik ilyennel foglalkoznak, kb. 15 ezer ft lenne, ami tetszik is és méretben jó oda, annyit meg nem szívesen adok ki rá.