Új privát üzeneted érkezett!

Lei!

Először is az alkohol miatt tényleg ne parázz,a pezsgő amúgy se tömény,és hidd el ezek a babucik ellenállóak és ameg se tapadt volna ha gond lenne!!Az első fiamnál én is pont szülinapoztam és utólag derült ki, hogy már akkor is terhes voltam és semmi gond nem lett!!

Nekem a tényleges mensi első napjától számítják a terhességet és a korának is így felel meg.

Mikor volt meg a mensid rendesen utoljára??
Az hogy dec.20.-án még extra halvány volt,az azt is jelentheti hogy nagyon-nagyon pici terhesség lehetett.Sokan vannak akiknek csak későn kezdi mutatni a teszt....mindegy,nem filózok rajta tovább,úgyis az UH eldönti :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

hát egyébként a műtét utáni mensi november 9-én jött meg. szóval, ha attól számolom, akkor már a 8. hét is be van töltve.
De tényleg az UH fog biztosat mondani!!!!! Csak hát addig még annyi nap van hátra :) és annyi ideig agyalhatok ezen a kérdésen :)
De tudom, úgysem tudok semmit tenni, csak várni és nyugizni, úgyhogy ezt is próbálom.

De az idegesítő, hogy ismerősök kérdezik, hogy hogy vagyok, meg hogy megjött-e már azóta, meg ilyesmi és hát erre mindig csak hümmögök, meg terelem a témát, mert még nem szeretném elárulni a dolgot :) de végülis már csak 4-5 hét van a kritikus időpontig.
lei

Jajj Lei, olyan jók ezek a gondok nem?? Már én is szívesen somolyognék magamban, amikor kérdezgetik: ééés lesz babátok?? (és ebbe a drága párom is beletartozik, mert "az" is minden hónapban megkérdezi, de hát én honnan tudjam??) Agyonverném mind!!! Mondjuk engem nem kell félteni, ami szívemen, az a számon, pedig hányszor beverték már érte a fejemet...de én aztán beszólok az biztos!
Szerintem amikor te halvány csíkot láttál decemberben, akkor nagyon pici terhes lehettél tényleg...na azóta jól megnőtt ha rögtön vastag csíkos lett! :D Na most izgulhatok veled csütörtökig, hány hetes vagy! Egész feldobtad a napomat, leültem ebédelni a gép elé, de rögtön nem voltam éhes amikor megláttam, hogy terhes vagy! :D
Vendég

Jaj, de jo vegre ilyen jo hirt is olvasni - nagy gratula a babohoz! Egesz jo kedvem lett!

Gabi1 - nekem a veteles utan eleg sokaig pozitiv volt meg a tesztem. Kethetente kellett visszamennem a korhazba es ott mindig csinaltak egyet. Februar vegen vesztettem el a babat es csak aprilis vegen lett vegre negativ a tesztem. De nalam mas gondok is voltak, de rendbejott az is idovel.

En is remenykedtem benne, hogy 2008 mar nekunk is jobbat hoz, de ma reggel leesett a homersekletem, pedig csak a jovo heten kellene megjonnie... :( Na mindegy van meg nehany honap az evben.
hajnski

Sziasztok!

14 hetesen (dec. 27) veszítettem el pocaklakómat. Igazán még nem tudjuk mi volt a probléma. A szövettan eredményét várjuk. Próbálom túltenni magam rajta, de olyan váratlanul és gyorsan történt minden, hogy igazából most jön ki rajtam a fájdalom.
Ha tudtok vmi megoldást, szívesen veszem.
Köszönettel:
Krisztina
mkiki

Szia Kiki!

Nagyon sajnálom ami veled történt... :cry:
Nem tudom milyen megoldásra gondolsz, azon kívül hogy nagyon jól tetted, hogy idejöttél közénk! Itt elsírhatod minden bánatodat, mindig lesz aki segíteni fog! Nekem nagyon jót tett, hogy idejöttem...segített feldolgozni a bánatot.
Igazából most csak azt tudom mondani, hogy a sírás nagyon jót tesz, nem szabad magunkba fojtani a dolgot.
Ha van kedved írj egy kicsit magadról, hány éves vagy stb...
Vendég

Szia Kiki!

Nagy sajnálom ami veled történt, de hidd el a legjobb helyen vagy! Itt igazán mindenki megért, hisz itt mindenki hasónlókon ment keresztül.

A messzi barátnőmnek ma halt meg az anyukája (rákos volt), nem mellesleg 14 hetes terhes. Nagyon aggódok miattuk, ne hogy az idegeskedés miatt valami baj legyen.

Drága Lei!

Tiszta szívemből örölök! Hidd el minden rendben lesz, csak pozítivan!!!

Jónás módszerre visszatérve. Én sem hiszek benne igazándiból, de azért megnéztem mit dob a gép.
Múlt hónapban nagyon jó hónap volt (szinte minden nap :lol: ), bár babó nem lett belőle, annál jobban niagara. 3 napot késett és 3 napig olyan erős volt mint még soha. Kicsit meg is ilyedtem. Az egyik barátnőm azt mondta, hogy az is lehet hogy nem tapadt meg és az miatt késett és volt niagar. Bár én ezt nem hiszem. Na mindegy! Új hónap, új év, új lehetőség :lol: ,és persze pozítivum még Lei is :D :D :D

Kép
mutyurka

szia Kiki!

Sajnálom, hogy ilyen rosszul sikerültek az ünnepek! :cry: Tudjuk mit érzel most! én a 23. héten vesztettem el a kislányomat! Én is sokáig nagyon kivoltam, és persze most is nehéz, de már tudunk előre nézni és csak is előre szabad, tedd ezt te is! Izgalommal várd a műtét utáni első piridet, hogy minél hamarabb rendbe gyere és újra babás legyél, akit majd már a karodban tarhatsz! :wink:
Viszont annyit elmondhatok, hogy ne számíts sok mindenre a szövettanról, mert egy nagy lópikula! Ezt a csajok is meg tudják neked erősíteni. Az én babámbank 14-es triszómiája volt, melyet a magzatvízvizsgálat mutatott ki. Ez egy élettel összeegyeztethetetlen betegség. A szövettan meg full nega volt, szóval az csak egy általános kötelező semmiség.

Gyere ide gyakran irogatni, itt erőt tudsz meríteni, mert segítünk egymásnak! És kitartás! Gyászold meg a picit, aztán újult erővel küzdj velünk együtt! Meglátod hamar eltelik pár hónap és újra babás lehetsz, leszel! csak előre nézz! :wink:
Vendég

Mutyurka- ez a niagara hányadik volt a műtét óta? Nekem az első volt nagyon erős, a második meg marha furcsa, előtte napokig barnázás, igazából nem is tudom mikortól számoljam : a barnázástól, v. a piros vérzéstől???
Vendég

csajok bizti feltünt nektek a második vonalzóm! :oops: :D Csak azért raktam fel, hogy ragadjon rám egy kis optimizmus, mikor ránézek! :D
Vendég

Kiki-csatlakozom Babához, a szövettant illetően. Nekem meg se csinálták: kerek-perec megmondta a dokom, hogy semmi értelme!!
Az első vetélésemnél én is vártam tőle valamit, még sírva is fakadtam a dokinőnek (akkor nőhöz jártam) hogy mondjon már valamit, de persze nem tudott mit mondani...
Vendég

Baba- eddig nem tűnt fel! :oops:
Én is ezért vettem le a másik vonalzómat, mert akárhányszor ránéztem: rosszul voltam!

Remélem ez szerencsét hoz neked! ++++++ :D
Vendég

zsibi

remélem én is! bár tényleg nem bízom benne! :oops: De ha ilyenkor ránézek erre a vonalzóra, akkor olyan érzés fog el, hogy mégse olyan lehetetlen :roll:
Vendég

Baba-sok minden lehetetlen ezen a világon, de az hogy babás legyél az nem tartozik közéjük!!!! Majd remélem ez eszedbe jut nemsokára, amikor a fellegek között repdesel!!! :D
Vendég

Szia Kiki,

En is nagyon sajnalom, ami veled tortent. Gondolom az sem segit, hogy a 14 heten tortent, amikor mar azt hiszi az ember, hogy tul van a legrazosabb idoszakon...
Nalam szovettan nem volt, mert mindket vetelesem spontan volt, mutet nelkul. Az elsot 10 hetesen veszitettem el, de en meg egy UH-t sem lattam a baborol, mert itt csak pont a 10 heten csinaljak az elsot.
Ez mar lassan egy eve volt, de en is csak nemreg jottem ide, hogy olyanokkal beszelhessek, akik hasolnol mentek at. Hidd el segit!
hajnski

Baba - ez az uj volazo tenyleg tok pozitiv.
En is csinaltam magamnak ciklusosat, de vegul nem tettem fel, mert nagyon lehangolt. Alig varom, hogy nekem is legyen egy babas... :roll:
hajnski

Lesz lányok babás vonalzója mindenkinek, nézzétek Leit, 1-2 nap és már neki is lesz!!! :D
Vendég

Zsibima iwiwen vagytok?
Lei?

Kép

Kép
ibm

Zsibima - szeretem az ilyen pozitiv gondolkodasuakat. :D
A te nagylanyod vonalzoja tok tetszik, hogy ilyen szines - latom mar kozeleg a szulinapja!

Nalunk a januar nagyon suru szulinapok szempontjabol! Parom, az o huga, unokatesoja, nagymamaja!

Errol jut eszmbe - tudja valaki, hogy az ikrekre valo hajlamossag oroklodhet-e az apa agan? Ugyanis a parom nagymamajanak negy terhessege volt annak idejen - az elso ikrek, a masodik szinten ikrek, a harmadik szimpla es a nagyedik harmasikrek (egyikuk anyosom). Ez most csak tok veletlen jutott eszembe, de hatha valaki olvasott errol. :?:
hajnski

LEI!!!!!

Annyira feldobtad a napomat, hogy el sem tudod képzelni. Mintha azt mondták volna nekem, hogy a három hónap leteltével biztosan gyerekem lesz.

Nagyon örülök és te is csak az örömre koncentrálj.

Baba, szerintem állati a vonalzód!

Jajj csajok, nekem még mindig nem jött meg! :cry: Már gondoltam, hogy emelgetek valami több tonnás cuccot, hátha az megindítja. Tippek, trükkök?
wruska

Jaj!

Ikrek!!!De jó!

Én szeretnék ikreket...de nálunk nem volt a családban.
Férjem munkatársának most születtek ikrei pedig náluk se volt a családban ezelött.

Kriszta!

Sajnálattal üdvözöllek itt :cry:
Adj időt magadnak h feldolgozd,aztán ha a szervezeted is kész rá jöhet is a következő próbálkozás.

annus11

Kriszti,

annyira sajnálom ami veletek történt. De ez a legjobb hely, ahol fel tudod dolgozni a történteket. Mi mindannyian a gyógyulás útjára léptünk. Ki előbbre van, ki hátrébb, ki lassabban, ki gyorsabban, de mind magunk mögött hagyjuk ezt az időszakot és amikor a kisbabánkat öleljük magunkhoz, azt fogjuk mondani, tanultunk valamit. Megtanultunk várni és mégjobban vágyni.
wruska

Wruska!

Nekem se jött még meg,én is ezen aggodalmaskodom.Okt.30án volt a műtétem...

Hát én már emelgettem,csináltam már mindent de semmi.

annus11

Lei!
A pezsgő miatt télleg ne izgulj, én néha anyánál most is megiszok egy pohár vörösboros-pezsgőt :lol:
És ahogy a lányok irták, nincs két egyforma terhesség... :)
Én most minden terhességi tünetet produkálok, amit csak lehet, a fiúkkal ennek a negyedét sem éltem át! :) Tehát lehet, hogy nem feszül a melled, csak nő és eres lett. Nekem is baromi sokat nőtt és nagyon eres. Fiúkkal fele ekkorát nem nőtt és nem is volt eres.
Úgyhogy no para! :) Várjuk az uh-t! Egyébként ott úgyis meg tudják állapitani a petezsák-átmérőből, hogy hány hetes a babucid! És rá se ránts, ha esetleg az uh-s furán néz majd rád, rám is néztek bután már sok minden miatt! :)

Megnéztem a kinai naptárt :lol: fiamnak kéne lennie a lányomnak :) de ma a második doki is lányt látott és énis láttam a puncit! :)
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm, aki írt nekem és bíztatott. Elég friss a történet. Tu.képpen nem vetéltem el. Nagyon megkímélt a baba. Ici-picit véreztem, de aznap még élt. Másnap már nem találtak szívhangot. :-(
Írtátok, hogy ne várjak sokat a szövettantól. Pedig optimista vagyok és bízom benne, hogy vmit kimutat majd. Azért is mert magamat hibáztatom a történtek miatt.
Dolgoztam, hajtottam, pedig nem kellett volna.
Utólag átgondolva, ha nem is ettől ,,halt" meg, de biztos, hogy rásegített.
Fizikálisan már jól vagyok, viszont a lelkileg még elég ramatyul viselem.
Nem tudom, hogy hogyan tovább: munkahely, baba??? Persze párom abszolút mellettem áll, bárhogy döntök :-)
Köszönöm, hogy ,,meghallgattok".
Krisztina
mkiki

Annus, nekem azért még nem nevezhető maratoninak a várakozás, bár annak tűnik. 30 nap. Így azt sem nagyon tudom, mikor menjek vissza dokihoz. Mert mi van, ha éppen aznap jön meg? Mondjuk akkor legalább megjött. De mi van ha várok és valami nem stimmel és... Na jó, megint túl sokat problémázok. Bejelentkezem a magándokihoz, aztán majd lesz valami.
wruska

Sziasztok!

Kiki!
Üdv itt!
A szövettantól tényleg ne várj sokat! :(
Ne okold magad!Egy egészséges terhesség bírja a strapát!
Nekem mindíg azt mondta a dokim,hogy ha a baba meg akar maradni akkor meg is marad,ha nem akkor tehetünk bármit!

Én 3× vetéltem el,pedig az első után amikor megtudtam,hogy terhes vagyok szinte meg sem mozdultam!Még is megtörtént a baj!
Aztán amikor Zalánnal lettem terhes (akkor amikor nem is lehettem volna) eszembe sem jutott,hogy az vagyok és épp kemény aerobic edzésekre jártam!És itt van megmaradt,megszületett,mert meg akart! :lol:

Lei!
Nekem sem feszült a melem!És itt van most Zalán!A hányinger viszont jó! Kép
Én se Alexnál se Zinánál nem voltam rosszul,de Zalánnál....
Vendég

Köszi alziza :-))
Gratulálok a gyerekekhez.
mkiki

Mkiki!

Én is üdv sajna :( itt

Sztem is jó helyen vagy,mert tudnak az ismerősök,családtagok is vígasztalni,de itt tényleg mindenki egytől-egyig tudja hogy mit érzel és ezzel tud esgíteni neked!!Összeköt bennünket ez az érzés..

Azért én is kivi vagyok lesz -e valami eredménye a szövettannak...mert ugye 14 hetes elvetélés más mint egy korai...de ez csak egy tény lesz és előre tovább!!
Szurkolok, hogy minél előbb ismét babát várj,mert ez jelent majd igazi gyógyírt a lelkednek :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Neked is köszi panny :)
Nagy-nagy gratula a gyerekekhez és a pocaklakódhoz.
Krisztina
mkiki

Kiki-ne okold magad!!!!!!! Hiszen nyilván nem ezt akartad, hanem a természet döntött így! Lehet h. hülyének fogsz nézni, de én pl. örültem, hogy az elején volt baj, mint mondjuk félidőben...persze tudom, hogy ez nem vigasz. Te semmi esetre sem tehetsz erről!
Képzeld én az első vetélésem idején ami a 12. héten volt, ugyanígy jártam, egyszercsak nem volt szívhang. Akkoriban a szüleimmel zöldséges boltunk volt. Na hogy hány mázsát emeltem meg egy nap, meg se tudtam számolni! Persze erre fogtam, h. elhalt bennem a baba...Két év múlva még 6 hónapos terhesen is a pultban álltam a lányommal a hasamban! Kutyabaja sem lett...

Meg gondolj arra régen mennyit dolgoztak az asszonyok, kipottyantották a babát és mentek vissza melózni...tudom ez már a XXI. század, de túlzottan elkényelmesedtünk. Igaz régen talán
nem volt ennyi vetélés,manapság rengeteg szemetet megeszünk, belélegzünk, lehet ez is közrejátszik. De erről nem mi tehetünk!!!

Remélem kicsit megvígasztaltalak! :D

Wruska- 30 nap még nem sok! Nekem 35 volt, igaz én is "paráztam" hogy mikor jön már meg! Nyugi meg fog jönni! :D

Hajni-szerintem örökölhető az ikresség!

Annus- én nem szeretnék ikreket! :D Nekünk van a családban 3-mas ikerpár...hát mikor hónapokig kórházban vannak a gyerekek, mert olyan kis súllyal születnek meg, nem tudsz egyszerre 3-mat (szerintem kettőt se nagyon) megetetni, tisztába rakni, de viszont egyszerre üvöltenek, akkor lehet te is meggondolnád. :D :D :D
Pedig jó lenne egyszerre két kicsi, de csak akkor ha tutira nem születnek nagyon kicsi súllyal és túl korán...Elképzelem egy gyerekes anyukából rögtön nagycsaládossá válnék... :D
Vendég

Jajj Hajni- elfelejtettem: igen péntek a nagy nap, a 14. szülinap! De egyszerűen annyi mindent kapott a lányom karácsonyra, hogy ötletem sincs mit vegyek neki. Pedig általában mindig van valami, ami hiányzik, de most...nagyon kitettek a nagyszülők is magukért, és a durva az hogy a lányom tini létére sem tudja mi kellene még neki... Nálatok is sok a szülinap: akkor húzós a január is...nekünk tegnap volt öcsém és apám névnapja is...tegnap kijött egy 60 ezres telefonszámla, és a nagymamám is eltörte a karját. Jól kezdődik ez az év is!! :cry:
Vendég

Sziasztok

Hát reggel nagyon paráztam, már hasmenésem is volt, annyira féltem a dokitól, de apa nagyon rendes volt, eljött velem.
Mint ahogy számítottam a szövettan semmi kórosat nem mutatott ki, negatív lett. Meg vizsgált, uh is volt minden rendben van. Mondtam neki hogy fájdogála jobboldalam, megnézte a petefészket, nem volt benne tüsző, megnézte a baloldalt is, nevet, és lám ott volt benne 2 tüsző. Az egyik 9 a másik 10 mm. Teljesen spontán, magától van peteérésem. Hurrá ennek aztán tényleg nagyon örültem, mert tudjátok az utóbbi félévben magától nem volt peteérésem. És fogytam 3 kilót. Szerinte ez a műtét rendbe tett odabent mindent, és vissza ál a szervezetem. De jó is lenne.
Azt mondta hogy erre a tüszőre ne gyurjunk. Várjuk meg még a következő vérzést is, és csak utánna. Viszont ha megjön akkor utána a középidőben mennem kell uh-ra és megnézi hogy van e peteérés.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi-ezek nagyon jó hírek!! :D Ééés kibírjátok, hogy "ne gyúrjatok erre a tüszőre"???????????
Vendég

zsibima hááááááááááát nem tudom kibírjuk e, már maga tudat. Bár azt nem tudom hogy ilyen esetben mennyi idő alatt lesz megfelelő méretű a tüsző. És mi van ha ikrek? hisz két pete is van:)

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Köszönöm a bíztatást, igyekszem nem sokat parűzni, és pozitívan gondolkodni, de azért természetes, hogy izgulok, hogy mi lesz az UH-n.

gabi: ez jó hír! akkor tényleg helyrerázta a műtét kicsit odabent a dolgokat.

kiki: tényleg nem te tehetsz a dolgoról. Én is pont a 8. héten benne voltam egy elég stresszes melóban, nagyon sokat dolgoztam miatta és aggódtam, hogy sikerüljön. És hát pont akko9r ment el a baba. De a dokimmondta, hogy egyáltalán nem külső behatás miatt történt a vetélés, hanem mert valószínűleg kromoszómahibás volt a baba, és beteg lett volna. Ez pedig abszolút nem rajtunk múlik. Itt van egy jó leírás erről, ha érdekel:
http://www.communio.hu/meh/kerdval.htm

wruska: nekem a műtét után 37 nappal jött csak meg, és én is nagyon izgultam már, de aztán mégis megjött. Szóval nyugi!

zsibima: tényleg olyen jó, hogy ilyen optimista vagy, mindig mosolyt csalsz az arcomra, mikor olvsalak.
Az tényleg hihetetlen, hogy egy tinilány nem tud mit kérni ajándékba, ezekszerint tényleg mindent megkapott most karira :)
lei

Lei-örülök, csak optimistán!! :D Csütörtökön reggel mész uh-ra??
Mert estig bizti nem bírom ki... :D Mire felébredek remélem írsz, hogy milyen szépen dobog a babó szíve! :D

Gabi-nem bizti az ikresség...elég ha az egyik megtermékenyül :wink: De majd úgy is eldöntitek hallgattok-e a dokibára... :D
Vendég

Köszi lei:-))
mkiki

Optimizmusról-a szomszéd anyuka a 15 éves lányával végig parázta az egész életét!! (semmi baja nincs a kislánynak) De az anyja annyira óvja még a széltől is, hogy szerintem gyakran ezért betegeskedik a lánya, sápadt...Nem érti én miért nem féltem úgy a gyerekemet! Hát féltem én is!! De nem lehet burokba zárva élni. Az a szegény gyerek nem járhat senkivel (!) nem mehet este fél 8 után az utcára (tök zárt közösségben élünk, mindenki ismer mindenkit) ha folyik az orra már nem mehet közösségbe...túlparázza az életét! Engem kérdezget évek óta, hogy csinálom. Hát úgy hogy nem gondolok rosszra, mondjuk ha este jön haza a gyerek (mindig többen mennek el, és mindig haza is kisérik) elhessegetem a rossz gondolatokat.
Persze kiskorában mentem már én is úgy az oviba, hogy közölték a gyerekem kórházban van. Elég akkor parázni, amikor megtörténnek a dolgok, előre teljesen felesleges!!!

Egyébként az előző terhességemnél tele voltam negatív gondolatokkal, rám is szólt a szomszéd csaj (neki elmondtam h. terhes vagyok) ne legyek már ilyen negatív. Valószínű h. tudat alatt tudtam, hogy baj van...
Vendég

Ibm- csak most olvastam vissza! :oops: Vagyok iwiw-en! Aki akar felvehet: Zsiborás Mária (és megcsodálhatja életem értelmét: a lányomat :D )
Vendég

csajok! tegnap megnéztem a Titok címü dvd-t. Ki hallott már róla?
azóta másként látom a világot! optimistán állok hozzá! Mától minden reggel amikor felkelek, nyújtózok állva egy nagyon és mosolygok és azt mondom: ma nagyon jó napom lesz, semmi se tudja elrontani, makk egészséges vagyok és minden sejtem és szervem jól működik, minden rossz távozott belőlem, csak jó dolgok áradnak felém és hamarosan pocakmarcim lesz:
Vendég

Az a dvd egy dokumentum film szerű dvd, amiben a titok a vonzás törvénye. azt magyarázza, hogy bármi rossz történt az életedben, azt te vonzottad magadhoz. Az ember amitől fél, és rettegek és arra gondol egyfolytában, az előbb utóbb bekövetkezik valamilyen formában. nem szabad rossz dolgokra gondolni mert akkor vonzzuk a rosszat, csak pozitív dolgokra szabad.
Van egy csak, az is nyilatkozott, akinél mellrákot diagnosztizáltak és ő bemesélte magának hogy egészséges, minden nap hálát adott, hogy egészséges, és hogy kigyógyult a mellrákból. (megelőlegezte magának) és csodák csodájára 3 hónap múlva már nyoma sem volt a ráknak minden kezelés és műtét nélkül.

tudom hihetetlen, de én próbálok hinni benne.
Vendég

Baba- én nem láttam! De csak jó lehet!!! :D Ha mosolyogsz és úgy érzed jól vagy, akkor a teljes gyógyulás útjára léptél...és jöhet a nagy csoda! (egy baba sem akar szomorú anyukába költözni :wink: )
Vendég

Sziasztok!
Rég jártam felétek! Sajnos mindig látok új arcokat, de üzenem nekik, itt a lehető legjobb helyen vannak! :)

A titok c' dologgal kapcsolatban írok: akit érdekel egy rövidített (kb 20 oldal) változatom van, szívesen elküldöm priviben!!
Nagyon szuper, sokat változtatott a gondolkodásomon.

Pusz
Nyusz
nyuszifülû

Vendég

ibm: én is vagyok iwiw-en. priviben megy a név :)
lei

Lei-nekem is...?
Vendég

csajok én is vagyok iwiwen! aki kéri priviben küldöm a nevem. :D
Vendég

Baba-én kérem, de mivel én leírtam a nevem engem is felvehettek.
Vendég

Zsibima!!

Én azért szeretnék ikreket(ennek az esélye szinte nulla),mert öcsém és köztem mindössze 10 hónap van.Szóval olyan mintha ikrek lennénk.Persze tudom h sokkal több a baj egy ikerterhességnél,de vannak kivételek is.
Pl ez az ismerős!Mindkét baba 3 kiló volt,egyik kb 10 dkg al alatta,másik felette!!Természetes úton jöttek a világra,semmi komplikáció!Az anyjuk szinte végig mosolyogta az egészet,mondjuk érzéstelenítővel :lol:
Remélem mindnekinek hamarosan ugyan iylen szép szülése várható!

Jaj megyek mert kifut a kaja! :roll:
1 napja elkezdtem a 90 naposat!Drukkoljatok!

annus11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?