Kiki-ne okold magad!!!!!!! Hiszen nyilván nem ezt akartad, hanem a természet döntött így! Lehet h. hülyének fogsz nézni, de én pl. örültem, hogy az elején volt baj, mint mondjuk félidőben...persze tudom, hogy ez nem vigasz. Te semmi esetre sem tehetsz erről!
Képzeld én az első vetélésem idején ami a 12. héten volt, ugyanígy jártam, egyszercsak nem volt szívhang. Akkoriban a szüleimmel zöldséges boltunk volt. Na hogy hány mázsát emeltem meg egy nap, meg se tudtam számolni! Persze erre fogtam, h. elhalt bennem a baba...Két év múlva még 6 hónapos terhesen is a pultban álltam a lányommal a hasamban! Kutyabaja sem lett...
Meg gondolj arra régen mennyit dolgoztak az asszonyok, kipottyantották a babát és mentek vissza melózni...tudom ez már a XXI. század, de túlzottan elkényelmesedtünk. Igaz régen talán
nem volt ennyi vetélés,manapság rengeteg szemetet megeszünk, belélegzünk, lehet ez is közrejátszik. De erről nem mi tehetünk!!!
Remélem kicsit megvígasztaltalak!
Wruska- 30 nap még nem sok! Nekem 35 volt, igaz én is "paráztam" hogy mikor jön már meg! Nyugi meg fog jönni!
Hajni-szerintem örökölhető az ikresség!
Annus- én nem szeretnék ikreket!
Nekünk van a családban 3-mas ikerpár...hát mikor hónapokig kórházban vannak a gyerekek, mert olyan kis súllyal születnek meg, nem tudsz egyszerre 3-mat (szerintem kettőt se nagyon) megetetni, tisztába rakni, de viszont egyszerre üvöltenek, akkor lehet te is meggondolnád.
Pedig jó lenne egyszerre két kicsi, de csak akkor ha tutira nem születnek nagyon kicsi súllyal és túl korán...Elképzelem egy gyerekes anyukából rögtön nagycsaládossá válnék...