Jadika! Örülök, hogy jelentkeztél és jól vagy. Csak csatlakozni tudok Tonticához, szerintem ne aggódj, hiszen az orvos is azt mondta, hogy ettől még egészséges a picur. Nagyon csini pocak. Pihenj sokat, használd ki az utolsó heteket!
Kata! Köszi a táblázatot. Nekem csak az hiányzik, hogy kétpetéjűek.
Kamilla!
Én is ezt a kocsit néztem ki eredetileg, már majdnem meg is vettem, de tapasztalt ikres anyukák lebeszéltek róla. Azt mondták, hogy fél év után úgyis le fogom cserélni, mert nagyon nehéz maga a kocsi is és fél év után már a gyerkőcök sem túl könnyűek. Pedig nekem nagyon tetszik, csak kb. 6 hónap használatra egy kicsit drága. Én vettem egy Symbaba egymás mellettit, amihez mindent (mózeskosár, lábzsák) adtak jóval olcsóbban, nyár végén pedig lecserélem egy Peg Perego Aria Twinre. Mostanában minden ikres anyukát megállítottam, aki ilyenben tolta a gyerkőceit és kifaggattam a tapasztalatairól. Mindenki dícsérte, mert nagyon könnyű (7,5 kg), jól befér a csomagtartóba és annak ellenére, hogy egymás melletti mindenhova bejutnak vele, mert csak 78 cm széles. Egyetlen szépséghibája, hogy nem használható újszülött kortól. Szóval nem szeretnélek lebeszélni, csak gondoltam megosztom veled, amit megtudtam. Nálam nagy dilemma volt ez a kocsitéma, futottam néhány kört, mire rájöttem, hogy nem tudom egy kocsival megúszni. Ha viszont végleges a döntésed én a Minimanóban akartam megvenni kb. 2-3 hete. Árban kb. ugyanaz, mint a Brendonban. Nincs túl nagy választék, ebből is csak egy volt, de érdemes felhívni őket, lehet hogy még megvan nekik, szerintem félre is teszik, ha kéred. Egyébként nagyon kedvesek a boltban, ikreseknek 5% kedvezmény.
http://www.minimano.hu/
Tontica! Édesek a gyerekek. Látszik, hogy Rate mennyire szereti a picurokat. Nem volt semmi féltékenykedés?
Szanet! Nagyon jók a képek. Szerintem kis ficánka is jól látszik.
Szerintetek hízás kérdésen mennyire kell aggódni? Eddig +5kg-nál tartok, ami a védőnőm szerint nagyon kevés és tényleg nem is nagyon van étvágyam, a délelőtti fogyasztást még mindig gyakran visszaküldik a kicsik, ha nem tetszik nekik. Viszont ahogy elnézegetem a pocifotókat én így is kisbálna kategória vagyok. Most kb. akkora a pocim, mint Jadikának a 35. héten. A védőnőnek is próbáltam elmagyarázni, hogy pont a kismamaság előtt derült ki, hogy gond van a pajzsmirigyemmel, ami miatt jelentős súlytöbblettel indítottam a terhességet, tehát szerintem nálam nem törvényszerű, hogy 20 kg-ot kell híznom, mert ikreket várok. Hát ő ezt másképp gondolja. Szerintem viszont ez egyénfüggő, nem hiszen, hogy meg lehet általánosan határozni, hogy ikrekkel min. ennyit v.annyit kell hízni. Azzal nyugtatom magam, hogy a babáim szépen fejlődnek, eddig mindig nagyobbak is voltak a koruknál, tehát nyilván hozzájutnak mindenhez, amire szükségük van.