Egyre nehezebb Nadint etetni
Ha éhes, akkor eszik egy keveset, épphogy kerül valami a gyomrába, és már kezd játszani, vigyorog rám, meg a falra, meg a függönyre..... ha fél óra múlva újra próbálkozom akkor már el sem fogadja, újabb fél óra múlva pedig egyszerűen belealszik.
Mi a fenét csináljak? Ma reggel végig üvöltött, de a cicit köpte ki, kínomban elkezdtem tápszert csinálni, a gyerek meg hallja hogy rázom az üveget, és bályosan mosolyog rám a székéből, na mondom egy fárszt fogok én tápit csinálni amikor tele a cici (eddig csak este kapott tápit), és esküszöm Móni Te jártál az eszemben, hogy csakazértis, és egy óra szenvedés után végül valamennyit sikerült belediktálni, de végül ebbe is belealudt, de azért sem adok neki üveget napközben, akkor marad éhen. Pedig éhes lehetett, mert fél 6-kor evett hajnalban (Macsek, elkaptuk a koránkelést, mert nem is aludt utána vissza
), a kínlódást a cicivel meg 9-kor kezdtük....
Lily, már akartam kérdezni, hogy Te szopi helyett vagy után fejsz? Hajnalban nyilván helyett, de este meg reggel? És mennyiket tudsz akkor lefejni, és mivel? És mennyiket eszik Eszti, és abból mennyi a tápi? Na más kérdésem nincs
Zsu, Panka ügyes és szép! Reméljük kiderül a véres kaki oka, és semmi komoly!
Jutta, ügyes Dorka az alvással, meg Te is. Azért próbálgassátok még a kiságyasat. Mi nem tudom mikor jutunk el odáig. Szerintem nincs erőm próbálkozni, pedig pár napot rá kellene azért szánni. Az éjszakai szopiról nem akarom leszoktatni addig amíg ilyen sz@rul eszik nappal, mert azzal is csak a tápi mennyiséget növelném gondolom.
Lányok, én eddig mikróban melegítettem a vizet
Ez gáz? Van cumisüveg melegítőnk, de valahogy az sosem találta el a hőfokot, mert nem volt tele az üveg. De most azt találtam ki, hogy teli üveg vizet fogok a cumisüvegmelegítőben, és aztán a szükséges mennyiséget áttöltöm abba amiben keverek. De így is annyit sterilizálok, hogy már abból is elegem van. Ti mennyi cumisüveggel meg etetőcumival húzzátok ki két sterilizálás között??
Mogyó, és így mennyit eszik Ágika, hogy csak 4 óránként? Ugyanazt a 160-at, vagy többet?
Mi még mindig 100 körül eszünk 6-7x, pótlással együtt (!), inkább alatta. Holnap mérek, de szerintem meghaladta a 6,5 kg-ot, szóval marhára fogalmam sincs mitől hízik, de legalább nyugodt vagyok, hogy nem kell emelnem a pótlások számát, elég az egy esti tápi, meg előtte a délutáni lefejt tejes.