Új privát üzeneted érkezett!

Mimi, nagyon szép nevet választottatok!
Jó, hogy minden rendben van.

Ha nekünk most összejön, szerintem lány lesz...Mert pé előtt sikerült csak együtt lenni.

Bár a fene tudja, mikor volt pé...

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 77600_.png
Vendég

Jaj, de jó, itt is van laptetőm! :lol:
Vendég

Luca,
akarod mondani lányaid :lol: :lol: :lol:

KépKép
dreika

Mimi,
A Zsombor nagyon tetszik nekem is!

Minyu,
Gratulálok! De jó Neked!
Köszi az infót, meg is nézem a honlapjukat.

KépKép
dreika

Dreika, hogyne, három is!
Bár lehet, hogy lesz köztük egy fiú is. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Lenne még egy pár gyagya kérdésem
Szóval a HSG szerintetek mennyire terheli meg a szervezetet?
és mennyire borítja fel az aktuális ciklust?? és mennyi ideig
kell utánna várni a teherbe eséssel?? ez annyira megterheli mint
egy missed ab?, meg nektek általában mennyit mondtak az újabb
teherbeeséssel? nekem kb. 8 hét körül ment el, szóval utánna
szerintetek mennyit érdemes várni, amikor már tutitutitui nincs
semmi lehetőség, hogy azért ne maradjon meg, mert nem tudott
beágyazódni a leszedett nyálkahártya miatt??
Várom a véleményetek
jajj, és még egy, hogy szerintetek, ha volt a hsg után vérzés, akkor
az nem lehet, hogy mivel nem ürül olyan nagyon erősen, intenzíven ,hogy most minden rendben volt, minden oks, átjárható stb, és hogy most majd emiatt alakul ki ciszta vagy valami ilyesmi, ami ott pang a vér, ?? oksa tudom hülyeség, de az emberben már annyi miinden felmerül! _ugye megértetek, ugye ti megértetek!
esztiilil

esztii ha teherbe tudsz esni akkor minek a hsg?
:shock:

lanyok nem marad meg a baba :cry: immar 4szer.nektek a veteles utan volt valamilyen kivizsgalasotok?
amugy verzek de sokkal roszabbra szamitottam,nincsenek azok a tipikus darabok(bocsi).
volt valaki kozuletek menzi utan Uh-an?menyinek kellene lenni a nyalkahartyanak?.azon torom a fejem hogy lehet nem urulok ki rendesen.

Kép
monyo83

Sziasztok!
Eszti, hsg-hez nem tudok hozzászólni.Persze, megértünk, mi is keresztülmentünk azon, amin Te...
Nekem a missed ab után 3 mensi várakozást mondtak.

Monyo, sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Szerintem hormonokat mindenképpen érdemes nézni.
Vendég

Sziasztok!

Még nem jártam erre, szeretném megosztani veletek a szomorúságomat, hátha kicsit jobb lesz. Remélem nem baj.
Sajnos nekünk nagyon rosszul kezdődött az újév. Január 1.-én mondta meg az orvosom, hogy elhalt a terhességem a 7. hétben voltam. Aztán 4.-én pénteken már megvolt a műtét. Nagyon szomorú vagyok, próbálok nem gondolni rá de nem megy. Folyton csak ez jár az eszemben. Meddig tart ez még? Már van egy 2 és fél ével kisfiam, akit imádok, de annyira bánt hogy még hozzá sincs annyi türelmem mint kellene.
Nektek mennyi időbe telt, mire feldolgoztátok? Tudom mindenki azt mondja jobb így, mert biztosan valami gond volt, de ez számomra akkor is egy nagyon-nagyon szomorú esemény.

Bocsánat, hogy egy kicsit hosszú lettem.
Heni

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
hena

Sziasztok.
Szia Hena.
Sajnálom, hogy veled is ez történt, magyon szomorú, túltenni magunkat.... hát én nagyon rosszul viselem, nekem 3 hónapon belül 2 volt, a másodiknál úgy kiakadtam, hogy a regemet is töröltem, ha senki nem látta, sírtam csapkodtam, és sokkal jobban gyógyultam, így hogy kidühöngtem magam.
Persze senki nem tehetett arról hogy így jártam... de én sem.
Örülök hogy van egy gyönyörű kisfiad, pár nap múlva jobban fogod szorongatni, mint eddig bármikor.Éssss ne vádold magadsemmiért.

Lányok.bemutatom a különlegesen hülye hőmet, szerintetek normális ez.
Ebben a hónapban az alap hőm lentebb volt 3, 4 tizeddel.

Monyó, 3 vetélés után az orvosok már nem dobálhatnak ide ode kötelesek kivizsgálni.
Mind spontán volt?

1199685707.1601.xls

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok!

Eszti,
én nem értek hozzá, de drukk Neked!
Szoktam Rád gondolni, egy napon volt a műtétünk. :(

Monyo,
nagyon sajnálom. :cry:

Szia Heni!
Nagyon sajnálom, hogy ide kell írnod. :cry:
Nekem is van egy fiam már, de nekem is nagyon nehéz volt - és most is - ennek ellenére.
Ahhoz, hogy ne gondoljak rá állandóan kellett kb. 2 hónap, de pocakosok, kisgyerekek láttán még mindig nagyon nehéz. Nagyon irigy vagyok és egyfolytában azt kérdezem, hogy én még miért nem? De remélem ez az érzés is enyhül hamarosan.

Én ma reggel arra ébredtem legjobb álmomból, hogy jön belőlem valami (bocsi :oops: ), mire kiértem a wc-re egy merő vér voltam, és kicsit darabos is volt. Szerintetek ez jelentheti azt, hogy valami elindult? A nyálkahártyám brutál volt, biztos nem ez a baj. Ma vagyok a második napon.

KépKép
dreika

Sugi,
én nem értek a görbékhez, de nem lehet, hogy a 22. napon volt a péd?

Ünneplés milyen volt? Nem raksz 1 képet a nagy fiadról?

KépKép
dreika

Dreika.
Könnyen előfordul, lehet nem volt még kész a méhed hogy meg is maradjon.

A fiamról nem teszek föl ide képet, de ha adsz email címet szivesen küldök.

Bocsi de nem merem kitakarni itt az arcát :oops:

Kép

Kép
napsugár035

De mi lehet nem kész a méhemben? :oops:

ilba76@freemail.hu

KépKép
dreika

elküldtem.
Jaj nem tudom mitől , de elképzelhető hogy elillant, máskor ezt észre sem vennénk, de most nagyon figyelünk magunkra, talán ezért vesszük észre

Kép

Kép
napsugár035

Monyó!

álam is valami hasonló lehet a baj, de nem derítettük ki. Első körben nálam helyből kell a progeszteron, onnan meg kétesélyes. Ha őszinte akarok lenni ez a baba, csak a dühöm miatt maradt meg, és ha nem dilemmázok a closty miatt lazán elvetélem úgy, hogy nem is tudok róla. :cry: Pé után mensi előtt nekem mindig olyan 14-20 mm között volt a nyálka, a 20 a terhességeim alatt a 14 normál ciklusban.

És nem mondom azt, hogy legalább teherbe tudsz esni, mert gondolom ettől falnak mész. Kívánom, hogy mielőbb kiderüljön mi az ok. Amúgy sikerült szerezni progeszteront???

Hena!

Változó, hogy ki hogyan lesz túl a vetélésen, de az biztos, hogy vannak szakaszok. A legnehezebb a műtét és az újbóli házasélet közti szvsz.
Próbálj a kisfiadból erőt meríteni. Egy vetélés sajnos nem jelent sokat, viszont ez jó hír is. Persze, amikor éppen a gödör legmélyéről kukkolsz kifelé akkor máshogyan látod, de sajnos nagyon gyakori, és az mindenképp jó, hogy az esetek többségében nincs a további terhességekre kihatással! :wink:

Esztilil!

HSG úgy tudom, hogy nem borítja meg a ciklust, sőt utána rögtön lehet próbálkozni nagyobb sikerrel.
A műsz. bef. után azért javasolnak min. 2-3 hónap védekezést, hogy a problémás ciklusú nők ciklusa, a hormonrendszer helyrezuttyanjon, valamint a méhszáj miatt. A kaparás nem olyan nagy dolog, olyan, mint egy mesterséges menstruáció, viszont a méhszájat mesterségesen tágítják, ami több következménnyel bír. Érdemes betartani az orvos tanácsát, de eddig aki rögtö teherbe esett hála az égnek nem volt baj. Gyanítom ez olyan kétesélyes, vagy marad a baba, vagy megy, de igen korai fázisban. Ha megmarad, akkor szinte biztos, hogy nem lesz baja.

Zsuzsu!

Köszönöm szépen. Nagyon megkönnyebbültem, mert folyamatosan az járt a fejemben, hogy a terhességem vérzéssel indult, és vajon nem mesterségesen mentettem-e meg egy beteg babát, de most úgy láttuk, hogy minden rendben. Persze többet a gen. uh-n tudunk majd, de nagyon kis formás baba, és korának mm-re megfelelő paraméterekkel bír. :twisted:

Szerintem Kinga is fogzik mostanában, tegnap 4* tojt. :-( Bár azt nem látom, hogy egyéb kihatással lenne rá.

Dreika!

Szintén köszönöm, jól esik, hogy gondoltok rám.

Mimi!

Gratulálok a kisfiadhoz! Tetszik a Zsombor, bár tény, hogy itt Dunakeszin mostanában minden fiút legalább az egyik nevén (két név) így hívnak.
Tulajdonképpen azért választottuk a Kingát, mert ritka. Na azóta csak Kingákkal futok össze. 8)

Lányok! A táblát szeretném megint felrakni, ha lesz időm, majd ahol lyukak lesznek oda kérek segítséget. Kicsit lemaradtam. :x

Most mennem kell időpontokat kérni.

tjuca

Dreika!

Nekem gimis koromban voltak ilyen akcióim, pedig akkor baba nem volt sehol. Szóval lehet nincs összefüggés.

Sugi!

Gondoltam múltkor találkozhatnánk, de nem volt net, én meg mint a kitekert citrom otthon deglettem. :-( Legközelebb, ha van akarat összehozhatnánk egy randit. 8)

tjuca

Juca részemről semmi akadálya a talinak, majd megbeszéljük hogy mikor.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi,
nem kaptam meg. Lehet mire megjövünk a sétából itt fog várni. :)

Juca,
amúgy Kinga mennyit tojik? :lol: A fiam 2-3x egy nap alapesetben. Neki 16 foga van, de az utolsó 4 még sehol sincsen.

Na jobb a kedvem, süt a Nap, beszéltem a dokinénimmel, a franc essen belé mondattal indított :lol: , tökre meg tud nyugtatni, jövő csütörtökön már megyek is UH-ra. :)

Most meg kicsit sétálni, itt már elolvadt a jégpálya.

KépKép
dreika

Dreika!

1* általában néha 2*, de a négy az sok. :-) 12 foga van, és sztem most jönnek a szemfogak.

Sugi!

Megbeszéljük. :-P

tjuca

Sziasztok!

Lányok, akkorát estem reggel az ovi előtt a jégen mint egy ház...

Még jó, h nem hasra, hanem a fenekemre, az meg jól ki van párnázva. De nagyon fájt így is.

Örülök, h tetszik nektek a Zsombor.

Juca, errefelé nincs sok Zsombi, Kingákat a saját korosztályomból ismerek jópárat.
De csak azért, h ritka legyen, nem lesz Zebulon v ilyesmi! :lol:

A legkisebb nem tudja megjegyezni a Zsombort, és mindig Boldizsárt mond! :lol: Honnan szedte? :shock: Egy Boldizsárt sem ismerünk a szerecsen királyt leszámítva! :wink:

De felvesszük a listára!

Luca, hajrá lányok!

Napsugár, örülök, h erősödsz lelkileg!

Heni...sajnálom! De jó helyen vagy itt!

Monyo, akkor most nálatok hogyan tovább?

Dreika, türelem! Ne aggódj, jönni fog a baba!

Eszti, én azt sem tudom, h minek a rövidítése a hsg... :oops:

Kép
zmimi

napsugar.mind a 4 spontan ment el nagyon nagyon koran,csak az egyiket sikerult UH val megnezni az elsot.csak egy pici petezsak volt nem fejlodott tovabb.

juca most is szedtem a progit 2*1 utrot.most elmegyek egy progi vizsgalatra lehet nekem nem eleg ez az adag es ezert nem marad meg.Most raalltam hogy ki kene vizsgalni mi a baj,mert kezdek bekkatani hogy folyton ez tortenik.
van megegy dolog ami foglalkoztat.meg az is lehet hogy Leiden-es vagyok,az is ok lehet a korai vetelesnek.

Kép
monyo83

Mimi!

Nálunk Patakon volt egy Boldi a csajok nagy kedvence :twisted:
Nem azért írtam, csak nekem is feltűnt, hogy itt minden kis srác Zsombor, minden kislány Anna/Panka. A Boldizsár egyébként nekem tecc. :lol: Nekünk már megvannak a neveink, de nem írom meg, mert az is titok. Az tuti, hogy komoly támadási felületet adunk majd a családnak, mert hiába klasszikusok, olyan közismert embereket hívnak így, akik most épp nem populárisak. Na de ugye nálunk a védőszentből indulunk, akik azért elég nagyok és jófejek voltak. A mostaniak meg húsz év múlva már sehol nem lesznek. :-)
Amúgy nekem csupa undi Kinga ismerősöm volt, és ugye a családban Göncz Kinga neve sem a legmenőbb

Zebulont én se adnék :-)))))

Monyó!

Ha szedtél progeszteront, akkor nem hiszem, hogy ott a baj, de igazad van meg kell nézni. A Leident már említettem, hogy tini koromban megcsinálta a dokinéni, mikor felírta az első fogigátlót a ragyás bőrömre. Azóta is áldjuk a nevét családilag, mert mint kiderült ezt a vizsgálatot még a meddőségikben sem végzik. :shock:
Továbbra is tennék egyet a 4 pontos terheléses cukerra az nem olyan megerőltető beavatkozás. :D (talán anyagilag sem, ha kifizettetik). Nálam ezek voltak első körben, de most megint nem tudjuk meg mi van. :? Majd a köv. babánál. Vagy remélem akkor sem. :lol:

tjuca

nem hiszem hogy a cukorral lenne bajom.volt 2 pontos terheleses vizsgalatom,az majdnem ok volt,de szedem a metet igy az mondjuk okes.
proginezesen meg nem voltam,igy csak blintre(ez magyar szo? :roll: )szedem a progit,lehet nekem nem eleg ennyi(abban bizom hogy ez a baj mert ezen a legkonyebb segiteni)
ezt a leiden-t neked hogy neztek?gondolom sokba kerul(nalunk mindent fizetni kell,a hormonokat is)
A masik hogy hallotal mar olyat hogy valakit kikaparnak es megnezik hogy milyen a nyalkaharytaja?lehet avval van bajom rosz a retegzodese vagy mi es nem tud rendesen beagyazodni :? jaj anyi bajom lehet :cry:

amugy most sem verzek ugy mint kene :?

Kép
monyo83

Metről nem tudtam.

Leident 12 éve csinálták meg, akkor a dokinő alapból kérte, de utána mindenhol csak néztek, hogy nekem meg mim van. Vérvétel volt, és tudom, hogy sokat kellett az eredményre várni. Most már tuti fizetős, de nem tudom mennyibe kerül. (Gondolom sok)
Egyébként azt a nőt eltették hamar, mert túl sok "felesleges" vizsgálatot kért. Mi a hugimmal szerencsések vagyunk, mindkettőnknél kérte a fogigátló előtt a májfunkcióval egyetemben. (Most szerintem a dokik csak úgy felírják a gyogyót)

Ezt a vizsgálatot egyébként úgy emlegette a dokinő, hogy megnézi mennyire vagyunk hajlamosak trombózisképződésre vagy vérzékenységre.

Méhnyálkavizsgálatról ilyen formán nem hallottam.

A lényeg hogy most ne legyél hipochonder!!!!
:twisted:

tjuca

Még lesz időnk rágódni a neveken...

én egy lompos kutyát ismertem, aki Boldi volt...

Ha kislányunk lett volna, akkor a Boriska nevet kapta volna a keresztségben, így h Boriska. Nem Borbála.

De ez ugye tárgytalan.

Juca, de ugye nem Feri lesz??? (bármennyire Assisi :wink: )

Kép
zmimi

Lányok tőletek is megkérdeem hogy a műtét után mennyi idő alatt ürül ki a hcg?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi

ha ez az első hónapod a műtét óta, akkor még mindig kimutathatja.
csak nem +?
mennyire?
halványan még látszódhat.
nekem 54 volt a hcg, 1 hét múlva még mindig mutatta a teszt.

Kép

Kép
napsugár035

napug 20-á olt a műtét, tehát 2,5 hete. Igen halványan pozitiv, de látható

Kép

gabi1

bocsi napsugár akartam írni csaka billentyűm megbolondult

Kép

gabi1

de amig az + addig nem lehet peteérésem sem. vagy rosszul gondolom? mert az lh teszt viszont 15 és a 18. nap is + lett, és a jobb petefészkem fájt is, tegnap a hőm is leesett

Kép

gabi1

vársz még egy kicsit, aztán kitisztul, 1 hét múlva nem látsz már semmit.
péd simán lehetett, nekem rögtön műtét után volt, 14 napon,most spontán vetélésem volt, így most jobban elhúzódik.
ha pé nélküli hónapom volt, 3 nap múlva piri.

Kép

Kép
napsugár035

napsugár értem, köszönöm, nekem ugye elhalt terhesség volt, és műtéttel fejezték be.
Én is úgy éreztem hogy a 15. napon mert akkor is fájdogált a hasam, aztán most tegnap újra lement a hőm fájt a hasam, és most tojásfehérje folyásom is volt. ésaz lh tegnap a 18. napon újra + lett, ma az már -. Voltunk is együtt.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Köszönöm a kedves szavakat! Az idő majd talán lassan megoldja.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy meddig véreztetek a műtét után?
Nekem ugye pénteken volt aznap és szombaton csak kicsit véreztem aztán vasárnap délután egy picit elkezdett fájni a derekam meg a hasam kb. mint mensi előtt és elkezdtem jobban vérezni, mintha egy mensturáció lenne, de a vérzés rendes piros, nem barnás. Kicsit aggódom, hogy ez rendben van-e, vagy hívjam a dokim? Nálatok ez hogy volt?

Juca!
Látom nálatok jön a tesó, gratulálok! Remélem hamarosan én is követem a példád.

Gabi1!
Megkérdezhetem, hogy neked mikor volt a műtét?

Köszönöm!
Heni

hena

Gabi1!

Bocsi, már közben látom, hogy dec 20-án volt. Ti már próbálkoztok is egy újabb babóval?

Heni

hena

hena december 20-án volt a műtét, nekem is úgy volt hogy az első két nap volt vérzés aztán két napig semmi majd újra kezdte és kb olyan 7-8 napig tartott. Azt úgy nem mondanám hogy próbálkozunk, inkább csak nem védekezünk, ha akar úgy is megfogan ha meg nem hát az sem baj, nem keseredek el. Csak utat engedtünk neki. Nekem 2 hét után már lehetett nemi életet élni, és holnap megyek a dokihoz kontrollra.

Kép

gabi1

hena úy érzem hogy nem tudok várni 3 hónapot,és nem is akarok, ha nincs felkészülve a szervezetem úgy sem fog megfoganni.

Nagyon sajnálom ami veled történt, én is 7 hetes voltam, van már 3 gyerekem, és ez volt az első vetélésem. Nagyon nehéz volt az első 2 hét, de most egy jó párnapja már sokkal jobban vagyok, és már tudok örülni annak ha másnak + lett a tesztje. Persze azért elfelejteni nem lehet és nem is akarom, és néha belém hasít hogy már 10 hetes lennék. De hát ez van az életnek mennie kell tovább, nem lehetek örökké szomorú mert az a gyerekeimek sem jó.
Fela fejjel idővel a te fájdalmad is csökkenni fog, és elviselhetőbb lesz.

Kép

gabi1

ebben egyetértek veletek.
Felejteni egyáltalán nem lehet.
Szomaton hívott egy ismerősöm, hogy vagyok, hogyan telnek a hónapok így szinte végefele.
Május 2 lett volna az én napom :cry:

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok!

Mindig nagyon szomorú vagyok, ha új ember "kénytelen" csatlakozni hozzánk. :cry:

Hena! Nagyon sajnálom. :cry: Én csak rosszat tudok mondani. Testi tünetem szinte semmi nem volt a műtét után, de lekileg belebetegedtem. Nekem a pé-m sem jött helyre rendesen, kénytelen voltam Clostit szedni, hogy legyen egy valamirevaló peteérésem. Alkalmatlannak és haszontalannak éreztem magam mindenre. Talán az volt a baj, hogy nem volt gyermekem előtte, nem volt aki erőt adjon. Nekem sokat segített, hogy ide le tudtam írni a bennem kavargó érzéseket. Minél többet írtam róla, kezdett annál elviselhetőbb lenni és végül a vetélés után 14 hónapra egy újabb pozitív tesztet tarthattam a kezemben. Na, persze akkor jött az aggódás, hogy nehogy megint megtörténjen, de szerencsére egészséges kisbaba lapul a pocakban. Szó szerint lapul, mert még így félidősen sem mondja meg rólam senki, hogy terhes vagyok. :roll:

Monyó! Egy hormonvizsgálat semmiképp nem ártana! Progi problémák sokszor együtt járnak a magas prolaktin szinttel, arra pedig más gyógyszer kell, nem elég a progipótlás.

Dreika! Nekem egyszer volt méhnyakgörcsöm :shock: :roll: (a mai napig nem tudjuk, hogy mitől) na, akkor volt az, hogy az első napi gyenge mensi után elég darabosan ürült belőlem a cucc. A doki akkor azt mondta, hogy mivel akadályoztatva volt, hogy rögtön simán kiürüljön, "összetorlódott" bent a sok levált nyh és attól tűnt darabosabbnak, mint máskor. Amikor meg a vetélésem beindult, a petezsák egyben, mint egy dió távozott belőlem. Na, az is guszta volt. :roll:

És a végére a mai nap legfontosabb eseménye: genetikai uh! :lol: Minden rendben, megvan mindkét keze meg lába és az egyéb többi szerve is, sőt a lába között hatalmas kuki is meredezett! :lol:
Egészen idáig arról volt szó, hogyha fiú lesz, akkor a Marcell nevet kapja, de apa most elbizonytalanodott és azt mondta, hogy gondoljuk át még egyszer. Tehát egyelőre ő a kis Majdnemmarcell. :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sziasztok!

Gabi1!
Hát igen, az élet megy tovább! Szóval akkor az esélye megvan a babának, ha akar had jöjjön. Én most még egyenlőre úgy érzem, hogy nem lenne erőm egy újabb terhességre, aztán lehet hogy pár hét múlva már máshogy érzek. Nekem azt mondta a doki, hogy várjunk meg 3 rendes mensit. Majd meglátjuk.

Montana!
Először is gratulálok nektek a kis kukis majdnemmarcellhez. És ne aggódj fog még ő igencsak kidudorodni abból a pocakból. Igen ebben egyet kell értenem veled, hogy ha már van egy gyermek akkor talán kicsit hamarabb feldolgozza az ember, remélem velem is így lesz.
Mocorog már a baba? Ha jól látom a vonalzódon 19 hetes vagy már? Nekem kb. ilyenkor mozdult meg Zsombi.

Napsugár!
Ne légy szomorú! Hamarosan megkérdezhetik újra, és akkor már tényleg ott lesz a pocakodban a babád.

Sziasztok
Heni

hena

Sziasztok!

Juca, jó, hogy itt vagy, hiányoztál!Azért most már gyakrabban jössz, ugye?

Monti, szuper!A Marcell is szép név, egy ismerősömnek így hívják a kisfiát.Várható volt, hogy kisfiú lesz... :wink:

Hena, a többiek már mindent leírtak, sajnálom, ami Veled történt.Nekem is a lelki kín volt a rosszabb.Én két hét után kezdtem magamhoz térni, de óriási segítség volt, hogy rátaláltam itt a lányokra, akik kirángattak a gödör mélyéről.

Dreika, sajnálom...tudod, új hónap, új remények.

Én is annyira reménykedem, hogy a hármasfogatból legalább egyetlenegy velünk marad...Ha most sikerül, éppen aznap derülhet ki, amikor az angyalkánk született volna...és akkor születne, amikor a kisebbik lánykám.SZeptemberben.
Az angyalkával akkorra voltam kiírva, amikorra a nagyobbik lányommal.Mennyi véletlen egybeesés...
Vendég

Montika!

SOK PUSZI NEKED ÉS KUKISODNAK!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

később jövök még !

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Juca,
Hűűű de kíváncsi lettem a neveitekre. :D

Mimi,
Nekem is egyből a Fecó ugrott be. :lol:

Heni,
Én is pont így véreztem. Először kicsit és utána lett erősebb. Sőt, akkor még lázas is voltam, mikor erősebb lett. 1 hétig véreztem és még 1 hétig barnáztam utána.

Sugi,
Nekem május 4. :cry:

Monti,
Aha, csak az az érdekes, hogy nekem semmim nem fáj és nem görcsöl. Viszont egész nap akkora darabok távoznak olyan vérmennyiséggel, hogy csak bámulok. :shock:
Hatalmas gratula Majdnemmarcellhez! :lol: De jó!!! :lol:

Délelőtt szuper kedvvel elindultunk sétálni, fiam kisbarátnőjével, mire az Anyukája bejelentette, hogy 3 hónapos terhes és tök véletlen még csak most tudta meg. Na gondolhatjátok … :roll:

Viszont jó hír, voltunk ma szemészeten (Apuka szemüveges) és minden oké szerencsére. :)

KépKép
dreika

Sugi!
Nem jött át. Nem küldöd el priviben?

KépKép
dreika

Hát pedig még várnotok kell! :twisted: :twisted: :twisted:
Egy biztos, ha lány lesz, akkor nem fogják Ferkónak hívni, ha fiú, akkor kb. 1:200-hoz az esélye erre (most gyors fejszámolással ennyi fiúnevet gondolok, ami egy naptárban van, lehet több, lehet kevesebb). :wink:
Lévén a nemét sem szeretnénk idő előtt tudni, így nagyon karcsú lesz az oldalatok, ez jobb minden diétánál!!! 8) És mivel Kingánál is kibírtuk, itt sincsenek illúzióim, hogy mi bírni fogjuk a titoktartást. :-P (Na jó ott a névlehetőségeket a finisben kikotyogtam). Sőt Kingánál a családnak még álneveink is voltak! :D -> Anna/András, úgyhogy nem kicsit vagyunk flúgosak. Sajna most már az álneveket nem tudjuk eljátszani. Hüp-hüp, pedig mekkora móka volt. :D

Montana!

Gratulálok majdnemMarcellhez! :lol:

tjuca

Szia Lányok!

Monti! Hihiii! Gratula, h erősíted a fiús tábort!

Juca, sztem neked megint lányod lesz, így a Feri tényleg nem befutó!

Dreika, hol voltatok szemészeten? A nagyfiam szegény kancsalon született, mi 6 hónapos kora óta járunk. Már egy műtéten is túl van.

Luca! Hajrá 3-as fogat!!!!

Kép
zmimi

Mimi,
a Logodi utcában voltunk.
Ti hová jártok? És miért kellett a műtét?

KépKép
dreika

sziasztok megint en.

total be vagyok tojva.1nap csak valami rozsaszin valadekom volt,2-3 nap mondjuk egy lightosabb menzi ma megint par csepp.ma reggel csinaltam tesztet es meg mindig latszik egy leheletnyi halvany csik.
A mehenkivuli ugye nagyon faj?spontan vetelesnel is kell hogy latszon a teszten a csik?

Kép
monyo83

Monyo,
igen, látszódni fog még egy kicsit a csík spontán vetéléskor is. Idő kell, még kiürül a HCG. Nekem még olyan erős kétcsíkos volt a műtét napján is, hogy csak na.

Luca,
de jó lenne, ha kiderülne pont aznap. Sajnos nekem már ez sem fog összejönni. Vetéléskor ezt az egyet szerettem volna nagyon, ha legalább újra terhes leszek addigra, mire Maszatka született volna (január 24). Mivel 27-én nem kellene megjönnie, január 24-én még biztosan nem fogok semmit tudni. Ebben a hónapban a hőmet is mindig elfelejtem mérni.

De ma megvan a 180 napom!!!!!!!!!!!!!!!!! Innentől bármi van, már maradhatok is otthon. Na meg ha a gyerek beteg, most már vele is, és nem is leszek szívbajos

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok

Hát reggel nagyon paráztam, már hasmenésem is volt, annyira féltem a dokitól, de apa nagyon rendes volt, eljött velem.
Mint ahogy számítottam a szövettan semmi kórosat nem mutatott ki, negatív lett. Meg vizsgált, uh is volt minden rendben van. Mondtam neki hogy fájdogála jobboldalam, megnézte a petefészket, nem volt benne tüsző, megnézte a baloldalt is, nevet, és lám ott volt benne 2 tüsző. Az egyik 9 a másik 10 mm. Teljesen spontán, magától van peteérésem. Hurrá ennek aztán tényleg nagyon örültem, mert tudjátok az utóbbi félévben magától nem volt peteérésem. És fogytam 3 kilót. Szerinte ez a műtét rendbe tett odabent mindent, és vissza ál a szervezetem. De jó is lenne.
Azt mondta hogy erre a tüszőre ne gyurjunk. Várjuk meg még a következő vérzést is, és csak utánna. Viszont ha megjön akkor utána a középidőben mennem kell uh-ra és megnézi hogy van e peteérés.

Kép

gabi1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?