Monyó!
álam is valami hasonló lehet a baj, de nem derítettük ki. Első körben nálam helyből kell a progeszteron, onnan meg kétesélyes. Ha őszinte akarok lenni ez a baba, csak a dühöm miatt maradt meg, és ha nem dilemmázok a closty miatt lazán elvetélem úgy, hogy nem is tudok róla.
Pé után mensi előtt nekem mindig olyan 14-20 mm között volt a nyálka, a 20 a terhességeim alatt a 14 normál ciklusban.
És nem mondom azt, hogy legalább teherbe tudsz esni, mert gondolom ettől falnak mész. Kívánom, hogy mielőbb kiderüljön mi az ok. Amúgy sikerült szerezni progeszteront???
Hena!
Változó, hogy ki hogyan lesz túl a vetélésen, de az biztos, hogy vannak szakaszok. A legnehezebb a műtét és az újbóli házasélet közti szvsz.
Próbálj a kisfiadból erőt meríteni. Egy vetélés sajnos nem jelent sokat, viszont ez jó hír is. Persze, amikor éppen a gödör legmélyéről kukkolsz kifelé akkor máshogyan látod, de sajnos nagyon gyakori, és az mindenképp jó, hogy az esetek többségében nincs a további terhességekre kihatással!
Esztilil!
HSG úgy tudom, hogy nem borítja meg a ciklust, sőt utána rögtön lehet próbálkozni nagyobb sikerrel.
A műsz. bef. után azért javasolnak min. 2-3 hónap védekezést, hogy a problémás ciklusú nők ciklusa, a hormonrendszer helyrezuttyanjon, valamint a méhszáj miatt. A kaparás nem olyan nagy dolog, olyan, mint egy mesterséges menstruáció, viszont a méhszájat mesterségesen tágítják, ami több következménnyel bír. Érdemes betartani az orvos tanácsát, de eddig aki rögtö teherbe esett hála az égnek nem volt baj. Gyanítom ez olyan kétesélyes, vagy marad a baba, vagy megy, de igen korai fázisban. Ha megmarad, akkor szinte biztos, hogy nem lesz baja.
Zsuzsu!
Köszönöm szépen. Nagyon megkönnyebbültem, mert folyamatosan az járt a fejemben, hogy a terhességem vérzéssel indult, és vajon nem mesterségesen mentettem-e meg egy beteg babát, de most úgy láttuk, hogy minden rendben. Persze többet a gen. uh-n tudunk majd, de nagyon kis formás baba, és korának mm-re megfelelő paraméterekkel bír.
Szerintem Kinga is fogzik mostanában, tegnap 4* tojt.
Bár azt nem látom, hogy egyéb kihatással lenne rá.
Dreika!
Szintén köszönöm, jól esik, hogy gondoltok rám.
Mimi!
Gratulálok a kisfiadhoz! Tetszik a Zsombor, bár tény, hogy itt Dunakeszin mostanában minden fiút legalább az egyik nevén (két név) így hívnak.
Tulajdonképpen azért választottuk a Kingát, mert ritka. Na azóta csak Kingákkal futok össze.
Lányok! A táblát szeretném megint felrakni, ha lesz időm, majd ahol lyukak lesznek oda kérek segítséget. Kicsit lemaradtam.
Most mennem kell időpontokat kérni.