folyt:
PD = positive discipline
Épp megírtam a nagymonológom,mikoron fel akartam adni,megláttam Riz irományát,elolvastam és elszállt az eddigi,tényleg wordben fogok írni naszóval nem sorrendben:
Riz,
Tényleg hasonlítanak a kiscsajok,néha én is így látom a képeiteken,de nem mertem felvetni,hátha te nem így gondolod és akkor...egyébként biztos anyukabetegség,de mindig hasonlítgatom a kölköt más gyerkőcökhöz titkon.
Ma,kiváló pelenka volt a hölgyikén (Huggies pull ups,de amúgy babylove többnyire
vagy a kukás pampers,ami 2200Ft-52db ezért megbocsátom neki,ha kifolyik a pisi
) szóval mivel az én lencsefőzim nem tetszett,kapott Hipp brokkolis nyúlrizottót,ezt lenyelte,majd mivel a banánturmixom sem tetszett,egy doboz fruttapurát még utánaküldött...VESSZEN A MŰKAJA de mit tegyek,ha ez ízlik neki?
Nemtudom figyelted-e,hogy nem küldök magamról fotót sosem,ha meg küldök,akkor az nem lehet egészalakos,a fentebb említett súlyelrendeződés végett,hóembertest hmm de csini
akárki csinál képet rólam,alap az azonnali cenzúra és törlés mindenhonnan.
Még valami: én is suttogó néninek hiszek,általában beválik amiket tanácsol. Kígyó béka, a jövő héten elkezdem a wc szűkítős balhét...
Jubi!
Jó sűrűn lehettetek
Mondtam már asszem True-nak,hogy ilyenkor,mikor nagy családot látok az jut eszembe,hogy milyen jó lehet,ennyien összegyűlni ünnepekkor,meg egyébként is. (Nekem sajna nincs tesóm és az unokatesóim is csak 2-en vannak,így hát ha összejön a kicsi de annál hangosabb családunk,akkor kb 10 en vagyunk,beleértve Réka-dédit is.
kilók: énisénisénis az nééééégy kiló,amivel kevesebb vagy én már örülnék,ha leugrana annyi rólam,de 55 az álomhatár.
Linda!
Na pont a "koplalós bécsit" néztem ki magamnak diéta gyanánt,remélem végig tudom majd csinálni,már el akartam kezdeni,de volt itt anyukám és hozott egy csomó fánkot,meg fornettit,meg csülökpörit is főztünk,na meg a lencsefőzim,amit még végül megcsináltam,szóval tolódik a jövő hétre a nagy fogyózás...egyébként magamrafeszítem a 38-as cuccokat,de kibuggyan a fókazsír
Kínáltam lencsével a bébit,de fumigálta,pedig már evett lencsét-persze boltit,nestlé nagymama lencsefőzi húsgombóccal,akkurátusan kiválogatba a húsgombócot,a tálcára csoportosítva,hogy a főzelék megevése után szertedobálhassuk ügyesen.
Timi,
Diéta: fentebb, lényege,semmmmmit szinte semmmit nem lehet kajálni...remélem kibírom. egyébként még a terhességem alatt kellett diétáznom a cukorszintem miatt,de ezt már írtam,ekkor vezettem egy naplót,arról,mikor mit eszem és számoltam a szénhidrátot,és nagyon bejött persze nem úgy,hogy élvezem mert szigorú volt és nagyon nehéz,de kordában tartott,mert én egy zabagép vagyok,ha nagyon rámegyek egy dologra akkor roszullétig tudok enni...
Vezetés: muszáj órákat vennem,Peti oktatójától fogok,mert annyira bizonytalan vagyok a kocsiban,persze az idő is rátesz,de addig fogok venni órákat,amíg teljesen nem vagyok biztos magamban. (persze a pénztárcám is határt szab a nagy óravételnek,de tényleg kell)
na puszi,befejezem mára tuti sok voltam.