Új privát üzeneted érkezett!

folyt:
PD = positive discipline


Épp megírtam a nagymonológom,mikoron fel akartam adni,megláttam Riz irományát,elolvastam és elszállt az eddigi,tényleg wordben fogok írni naszóval nem sorrendben:

Riz,
Tényleg hasonlítanak a kiscsajok,néha én is így látom a képeiteken,de nem mertem felvetni,hátha te nem így gondolod és akkor...egyébként biztos anyukabetegség,de mindig hasonlítgatom a kölköt más gyerkőcökhöz titkon. :oops:

Ma,kiváló pelenka volt a hölgyikén (Huggies pull ups,de amúgy babylove többnyire :lol: vagy a kukás pampers,ami 2200Ft-52db ezért megbocsátom neki,ha kifolyik a pisi :lol: ) szóval mivel az én lencsefőzim nem tetszett,kapott Hipp brokkolis nyúlrizottót,ezt lenyelte,majd mivel a banánturmixom sem tetszett,egy doboz fruttapurát még utánaküldött...VESSZEN A MŰKAJA de mit tegyek,ha ez ízlik neki?

Nemtudom figyelted-e,hogy nem küldök magamról fotót sosem,ha meg küldök,akkor az nem lehet egészalakos,a fentebb említett súlyelrendeződés végett,hóembertest hmm de csini :lol:
akárki csinál képet rólam,alap az azonnali cenzúra és törlés mindenhonnan.

Még valami: én is suttogó néninek hiszek,általában beválik amiket tanácsol. Kígyó béka, a jövő héten elkezdem a wc szűkítős balhét...

Jubi!
Jó sűrűn lehettetek :lol: Mondtam már asszem True-nak,hogy ilyenkor,mikor nagy családot látok az jut eszembe,hogy milyen jó lehet,ennyien összegyűlni ünnepekkor,meg egyébként is. (Nekem sajna nincs tesóm és az unokatesóim is csak 2-en vannak,így hát ha összejön a kicsi de annál hangosabb családunk,akkor kb 10 en vagyunk,beleértve Réka-dédit is.

kilók: énisénisénis az nééééégy kiló,amivel kevesebb vagy én már örülnék,ha leugrana annyi rólam,de 55 az álomhatár.

Linda!
Na pont a "koplalós bécsit" néztem ki magamnak diéta gyanánt,remélem végig tudom majd csinálni,már el akartam kezdeni,de volt itt anyukám és hozott egy csomó fánkot,meg fornettit,meg csülökpörit is főztünk,na meg a lencsefőzim,amit még végül megcsináltam,szóval tolódik a jövő hétre a nagy fogyózás...egyébként magamrafeszítem a 38-as cuccokat,de kibuggyan a fókazsír :lol:
Kínáltam lencsével a bébit,de fumigálta,pedig már evett lencsét-persze boltit,nestlé nagymama lencsefőzi húsgombóccal,akkurátusan kiválogatba a húsgombócot,a tálcára csoportosítva,hogy a főzelék megevése után szertedobálhassuk ügyesen.

Timi,
Diéta: fentebb, lényege,semmmmmit szinte semmmit nem lehet kajálni...remélem kibírom. egyébként még a terhességem alatt kellett diétáznom a cukorszintem miatt,de ezt már írtam,ekkor vezettem egy naplót,arról,mikor mit eszem és számoltam a szénhidrátot,és nagyon bejött persze nem úgy,hogy élvezem mert szigorú volt és nagyon nehéz,de kordában tartott,mert én egy zabagép vagyok,ha nagyon rámegyek egy dologra akkor roszullétig tudok enni...
Vezetés: muszáj órákat vennem,Peti oktatójától fogok,mert annyira bizonytalan vagyok a kocsiban,persze az idő is rátesz,de addig fogok venni órákat,amíg teljesen nem vagyok biztos magamban. (persze a pénztárcám is határt szab a nagy óravételnek,de tényleg kell)

na puszi,befejezem mára tuti sok voltam.

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok Lányok!

Rizibizi!
Teszek fel magamrol egy képet, hogy ne nénizz!

Santos!
36-os a méretem, és 45kg vagyok. Négy gyerek után, én meg hizni nem tudok.

Sziasztok Kép
Vendég
 


Timi,elfelejtettem írni:kaptam egy porszívót,eddig csak tak.gépem volt:utáltam mert hangos volt,meg mindig ki kellett mosni,meg a garázsból kellett az áramot bevezetnio hosszabítón,a bentit mindig levágta.... :? barátnőktől kaptam cdket,könnyvet,fülbevalót.A szőrtelenítés:várom hogy hirdessék a 20%kedvezményt,január-februárra,és akkor már megyek is,kivi leszek nagyon....a barátnőm tavaly 4x volt,nagyon jól kimúltak a szőrei.

Jubi,nagyon jól megfogalmaztad a gondolataimat. :wink:

Edi,szeretnénk eljárni valahova a csajokkal tornázni,most keresem az alternatívákat.Nem is az arcommal van a baj,hanem a többi részen :(

Riz,imádom mikor ennyit írsz :P

Santos,jópofát,vicceset,sokat és tök jókat írtál.Nekem Penelope Leachtól van meg a Picik és kicsik című könyv,azt olvasom,semmi trükk nincs benne,de mindent leír a gyermeknevelésről ,születéstől iskoláskorig.Nagyon szeretem.
Szerintem nincs hóember alakod,talán az orrod is nagy?? :lol: Amúgy én is cenzúrázok egy csomó ocsmány képet magamról...de majd 3 hónap múlva....Remélem sikerül neked a bécsi.A fánkot imádom,most utállak hogy írtad :lol:
wc szűkítés:már én is gondoltam rá:megvárom hogy nálatok hogy alakul ,aztán belevágok vagy sem :lol:
Nálunk Laura elég szófogadó,ha ezt így ki lehet jelenteni,probálok a legtürelmesebb lenni hozzá,a nemre gyorsan reagál és nem is huncutkodik utána.A "gyere ide" kifejezéssel van baj:nem akar odajönni :roll: :lol:
Várjuk a vezetésről a beszámolót:csak nyugodtan.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 

 
 

Húú Judit,talán 10 évesen lehttem 45 kiló...
:mrgreen:csini vagy

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Csak benéző:

Judit!
Klasszul nézel ki ( a szenyaaaa gondoltam magamban igaziból :lol: ) rám mindig felpattan pár kiló,mirt írtam a fejemre főként...piramis alkatú vagyok de fordított. :lol:

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


hóember-piramis nem jön össze a kettő,pedig létezik természetesen szerény személyemben ehehehhehe

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Santos, nem hiszek neked
:P nem lehetsz te olyan

...én se vagyok olyan, pedig nem irtam le hany kilo vagyok (kitagadnatok innen :cry: :oops: :roll: ) Sookkkal tobb vagyok, mint az eddig itt szereplo legnagyobb szam :) Ehem, karacsony, zabalas... meg szoptatas...meg csakmostéppalszik-akkoregyunk :(
No, szulés utantol (nézzétek már milyen szépen fogalmaz :D ) nézve 6-7 kilo batorodott fel rám (hiaba, nem meri leirni mennyi :D ). Tetszik ezt erteni? :) És mivel ti ilyen lóadósok vagytok (adjátok alám) ezért lehet én is nekivágok ujfennt ennek a 90naposnak (lehet egy roviditett verzioval)(na de kérem, már az elején? Hova gondol hölgyem? Szó sem lehet rola! :shock: Tartson ki!) Szoval gondoltam nyomok egy szenhidratosdiétat, mit zsuzsika is emlitett, terhesseg alatt. Mert az is kiraly volt, eredmeny ugyileg:) Persze én sosem kezdenek fogyiba elsejen, vagy nagy zaba utan kozvetlen, elobb kell egy lecsillapodasi idoszak. De most gondolkodom, hogy holnap már indithatnek egy feherjenappal (gyumolcsreggeli-osszeszorul a gyomrom, pff), mert teljesen felgerjesztettetek itt engem, és este még a merlegre is ramereszkedtem (hova jut igy a vilag:o). Na, tipikus noieskedesem abbhagy'!

H.Judit: vicceltem vala, de az a kép. Szivemen akadt a kés, torkomon a gomboc :D Na de félre a tréfat. Jol nézel ki, és gondolom mar tobben mondtak, hogy nem latszik sem az, hogy az elso csemete már 20 éves (rajtad), sem, hogy négy van, sem, hogy a legkisebbik még parány :) Csini, fiatalos anyuka vagy.

Ehem, valamit akartam, de elfelejtettem...

Bocsesz, ha sok vagyok. Nyugodtan szoljatok :)

KépKép
rizibizi
 
 


Hajrá "bécsi koplalósok"!!! Én azt már kétszer végigcsináltam a két fiú után. Először 5, másodszor 3 kg ugrott le, szerintem nem rossz két hét alatt. Viszont egyszer majdnem elájultam az éhségtől :roll:

A 90 napost is csináltam már (talán 75 napig bírtam), szerintem az is jó, sokkal kíméletesebb, könnyebb csinálni. (Én a víznapot kihagytam.)
Tegnap este ráálltam a mérlegre - már régen nem csináltam ilyet - és elszörnyedve láttam, hogy az 58-ból 60 kg lett :( Szóval én is csatlakozom a fogyiklubbhoz. Elkezdek tornázni, és kevesebbet eszek. Ha nem billen ki a mérleg, akkor lehet hogy bevetem a bécsi koplalóst...meg aztán jön a tavasz, a kertészkedés, több mozgás....Ja és még valami, állítólag a szex is jól fogyaszt :wink:

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok...

El vagyok itt szörnyedve.... Én még soha életemben nem fogyóztam.... Igaz, Hanna után elég kövér voltam, 70 kg, de mint mondtam, ahogy a szopi abbamaradt, magától visszaugrott 62-re. Akkor lettem terhes Levivel. Levi után megint közel 70 voltam, most kb. 65, de azért még reménykedem benne, hogy megy ez lejjebb. Mondjuk én így hétköznap nem igazán eszek, de nem is hiányzik. Lehet, nekem ez a fogyókúra, csak épp nem tudatos:) Ha eltervezném, hogy koplalok, akkor tuti nem bírnám ki.... Egyébként Jubi te miért akarsz fogyózni??? 60 kg nem sok, és szerintem vagy különösebben alacsony, bár ez relatív, mert én mindig kevesebbnek nézek ki, talán nehezek a csontjaim.... Amikor 52 kg voltam, akkor mindenki szörnyülködött, hogy csontkollekció vagyok, hízzak már. Aztán egy bizonyos kor felett szerintem nem szép, ha egy-két kisebb párnácska nincs az emberen rajta. Én nem akarok 60 alá menni semmiképpen, mondjuk egy 62-t szívesen vennék, de nekem nem állna jól, ha annál vékonyabb lennék, az biztos. Ez a három kiló tuti a derekamon van hihi

A nevelés kérdéséhez még annyi, ami tuti hogy igaz, mert tapasztalat, és nemcsak az enyém, hanem tök sok gyereket és szüleiket figyeltem ez ügyben, és az bizti, hogy ha a gyereknek nem állítanak világos és érthető korlátokat, és azt következetesen nem tartják be, bizonytalan lesz, és az senkinek sem jó, de a legkevésbé neki!

Na megyek, mert sűrű nap lesz... Egy kérdés: ti hogy tartjátok nyilván itthon a számlákat, csekkeket??? Én eddig mindig külön tasakokban lefűztem a számlát, mellé a befizetett csekkeket, de már annyi szart küldenek mindenhez, hogy kezd ez a rendszer kivitelezhetetlen lenni... Egyáltalán manapság érdemes megtartani a csekkeket?? Most gondolkodom rajta, hogy ha a férjem nem lesz itthon, én nem rohangálok kölkökkel a postára, inkább a neten befizetem, és a tranzankcióknál bármikor meg tudom nézni, hogy befizettem... Mi a francnak ennyi papírt a gyűjteni, a számlaelszámolásokat, stb.... Több szem többet lát alapon írjátok már meg nekem hogy csináljátok... Volt már olyan valakinek, hogy befizetett csekkről reklamáltak, és jól jött, hogy megvolt a csekk? Na remélem, érthető mit akarok itt kihozni! Na sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Tru,a számlákat hasonló módon rendszerezem,ahogy feljebb írtad,csak kb 5 külön tasakban tartom őket.Már én is gondoltam rá hogy kiszorom a tavalyi évet,vagy legalább az előttieket.Nekünk sajna gyakran van olyan hogy felszólítást küldenek,nem nagyon izgat,az az igazság hogy csk 10.e után szoktam mindent egyben befizetni,egy 28-ai csekk miatt hülye leszek elrohanni a postára,ezért sajna kialakul néha egy kis csúszás,de nem érdekel.....volt olyan is hogy 40 ezres viz számlát akartak ránksózni,na akkor el kellett menni a vízügyhöz az összes befizetett csekkel,persze nekünk volt igazunk :lol:
De jó neked hogy sosem fogyoztál :D Én sokszor elkezdtem,nagy lendülettel hétfői napokon,de csak szerdáig tarott minden próbálkozásom.
Milyen volt édes kettesben Levivel otthon lenni?Nem volt probláma Hannával hogy oviba kellett mennie?Marci jól tanul?Ha nem fogad szót mi a büntije?

Riz,talán most már 4 vagy 5 nem is tudom hány éve,de akkor megcsináltam a 90 naposat,pontosan,betartva a víznapokat is.A vége felé már mindenki ámuldozott és kérték hogy fejezzem be ,mert már nagyon "vékonyka" voltam előző méreteimhez képest.(megjgyzem:kézilabdáztam meg atlétizálzam ,elég sportos,erős voltam mindig ,kellő izomzattal)szóval 70 kiló voltam és 58 lettem a végére,lapos volt a hasam,vékony lett a kezem,a combom,az arcom,a mellem maradt a régi.Csuda jó érzés volt,jól álltak a ruhák,nem feszültek,38-as lett a méretem,büszek voltam magamra,férjem is,barátnők írigykedtek,még a fiú barátok is megjegyezték hogy fogytam.Persze még tudtam magamon mit fogni(oldalsó fókazsír,forrás:Santos :lol: )de utána hagytam a szervezetemet pihenni,hát szép lassan mostanra visszakúsztak a kilók,de nem akarok már többet,ezért a nagy elhatározás, a szárnyalás gondolata hogy újra lapi lesz a poci,feljönnek a régi ronygyok.(itthon csak melegítőben,kínai bő polóba tengődőm,ha sétálunk akkor pedig a térdkabátomat veszem fel :lol: )A fogyókúra agyban döl el,ez nagyon kiméletes és betartható,hiszen 1x már te is végigzongoráztad,milyen eredményekkel?

Jubi,bár jönne már a tavasz,én is imádok kinnt babrálni,ugyebár kertész a végzetségem :lol: Nagyon hideg van,minusz 2 fokot mutat itt a hőmérő.Brrr

Ma gyümi nap van,még nem ettem semmit csak egy fél lityi teát ittam,természetesen édesítőszerrrel.Bocsi hogy a fogyival traktállak benneteket,de így nekem is könnyebb ,ha kíírom a gondolataimat, így talán nem vallok kudarcot.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Santos és Rizibizi!
Köszönöm szépen a bókokat, de ahogy mások és sem vagyok kibékülve magammal. Nagyon vékonyak a lábaim én meg hizni nem tudok.

Náunk csak a fiaimnak van suli a lányom csak 7.-én megy. Tegnap voltunk vásárolni és a fiam nagyon élvezte.
Kép Kép Van izlése! Kép Helikopterben Kép Kép Kép Csajozos kocsi!

Sziasztok
Vendég
 



Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


oksa,Tru,vágom :wink:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


off

Linda: 2005. juliusaban kezdtem. 71 kg-rol (156 cm-hez :( ) 9. napon -2 kg; 12.napon -4 kg; 29. napon -5 kg; 33. napon -6 kg; végeredmeny -7 kg lett :):D

True :) bocsesz, abba is hagytam
De irigyellek, hogy te még sosem fogyoztal :)
H.Judit: neked sem lehet konnyu, ha neked meg nem jonnek fel a kilok :(

Babatéma: :D:D:D
csipp-csipp csokara mar ő csippkedi a mancsat, és a tyukoknal MÁR heseget a kezevel. Megzabalom!
Tegnap apa nem volt otthon este (mindig ő furdet), én furdettem. A fénypont az volt, hogy egy kis furdoszivacsot odanyomott vizesen az orromhoz, mire en pfujjtam ra, vagy valami prusszkolésfélét hallattam...mire ő olyan hangosan kacagot...mit kacagott, hahotazott, mint még soha, és megismetelte legalabb tizszer, végig kacarászva :D

KépKép
rizibizi
 
 


hell

Na Riz majdnem elcsíptelek! Amikor bekapcsoltam a gépet még láttalak...
aztán dolgom lett,mert egy nyolcvannemtomhánycentis örökmozgó koboldlány tesz róla...
csip csip csóka imádjuk mi is képes egyedül is játszani ezt,rácsippent a kezére és hümmög-dünnyög hozzá hessegetés nincs,hirtelen átváltás kerekecske dombocskázásba az van...

ja meg fetrengve hahota,az én elmentem a vásárra c. opus eléneklése és eljátszásakor egy plüss teve bábu került a kezembe és fogalmam sem volt mint mond a teve,ezért teve mondja: tev tev tev lett, ezen a gyerek iszonyatosat röhögött...aztán jött a kárikittyom (na ha ezt Kodály hallotta volna.... :lol: ) Ezen ominózus esemény óta a tevéjét hurcolja és nyomkodja a lábamhoz vihogva. :)

Apropó soha nem tudom,hogy kerekecske dombocska vagy gombocska - majdnem kinyírtuk egymást az urammal emiatt :lol:
komolyan,vérre menő vita volt,most tényleg melyik a jó????

True!Még pár mondat a fogyiról "azt megyek a babaszobára" :lol:
,de előbb a csekk:én is lefűzöm öt tasakom van (mint Lindának) de mostanában csak a feladóvevényt rakom el a számlalevelet csak akkor,ha kifogásom van és megyek balhézni,de volt már olyan is hogy jó volt,hogy meg volt a cucc...a vízdíjat félévente valami zűr miatt kétszer számlázzák,ilyenkor bevonulok a kis dossziémmal és mehet az ügyintézősdi-ebben és a banki ügyintézésben hatalmas császár vagyok,mint tudjuk. :lol:

Jubi!Ez egész jól hangzik,már a lepattant kilók és az idő egymáshoz viszonyítva...tuti kipróbálom,remélem nem ájulok el...de én is nagyon várom a tavaszt,bár imádtam eddig a telet,de rájöttem,hogy kisgyerekkel csak akkor jó,ha lehet szánkózni,meg hancúrozni...ma pl ki sem mentünk,csak a boltig szaladtam el vele (az meg kb 2 perc )

Hétfőn fogom elkezdeni a naaaaaaaaagy fogyást,ma még halálrazabálás...én sem fogyóztam ezidáig talán egyszer...de én is sportoltam (vívás,meg pici öttusa) és megszoktam a korlátlan zabálást...így csodálkoztam,amikor nem jött rám a kedvenc gatya,de persze cigiztem is,mikor leszoktam azért feljött egy ötös...most megint fújom,szívom a lépiben,amikor az uram hazajön,így kb 2 szál megy egy nap...de nem is ez számít,hanem ELFELEJTETTEM MIT AKARTAM ÍRNI NA KÉSZ...befejeztem hatszáz,jön a bécsi dájet,azt majd kiderül.

Linda!
Király,még soha nem voltam forrás :lol: ,bár egyszer a suliújságban idéztem saját magamtól valami iszonyatot és úgy írtam alá mintha egy híres valakit idéztem volna ("..." Botler) ez volt az aláírás...mindenki hümmögött,mintha ismerték volna az írót,szóval nem volt bukó :lol:
Számlaügyben meg én is megvárom az összest,aztán egyben viszem a postára...és így egyben veszik ki a kezemből hitvány kis gyedemet,ami csak a rezsire elég....vagy arra sem...már gondoltam,hogy rögtön átutaltatom,így nem késnék vele,minek menjen át a kezemen,de jobb így meg különben is megszűntettem az OTP-s számlám nagy megkönnyebbülésemre.

Lépek kávé meg ilyenek

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Na sziasztok, én is itt vagyok :lol:
Mégis bementünk ma Bonyhádra, bár itt állati hideg volt ma, a tejeseknél a lépcső alatt volt -7, tehát amúgy tuti a -10... Bár délben gyönyörűen sütött a napocska, ezért is sétáltunk egy nagyot, igaz a melegét nem nagyon lehetett érezni, de azért mégis valamennyit, mert akkor olvadt, de babakocsival tök szar közlekedni, mert egy csomó helyen nincs eltakarítva. Levin polárbéléses overáll, gyapjútakaró, +lábzsák, sapi, sál, kesztyű. Én nagyon be szoktam bugyolálni, igaz, aludt is babakocsiban, és úgy vagyok nyugodt, ha tudom, hogy bizti nem fázik. Jót tett az ünnepek elmúlta okozta sokk leküzdésének (alias depimnek) ez a kis kirándulás...

Csajok én nem akarok belepofázni, mert tényleg nem vagyok szakértő, de én azt olvastam, hogy az nem ok, ha ilyen kampányszerű nagy fogyiba kezdünk, mert ha abbahagyjuk, úgyis visszajön az egész, mert a szervezet elkezd tartalékolni, és ha többet kap, akkor az mind pluszba megy... Nem valami kíméletesebb módszer kellene?

Zsuzs: kerekecske ügyben én is bizonytalan vaagyok, mikor odaérek, általában elsumákolom.... Levi is nagyon röhög, érdekes a csippcsippcsókához az én gyerekeimnek nincs türelme.. mármint kivárni a hessegetést. Hanna se szereti.

Riz: tök ari lehetett Veronika, nálunk ez mindennapos dolog, mert Marci is és Hanna is elég sokat tornászik Levi megröhögtetésén, nem is eredménytelenül... De tényleg olyan édin tudnak kacagni, amúgy is kis mókamesterek, néha úgy röhögök én is rajta.. Mostanában azt csinálja, ami tök vicces, hogy egyszercsak úgy mászik, hogy ingatja a fejét és lassan, mint egy macska, aztán meg lehasal és mint egy menő kommandós kúszik-mászik... Nem tudom, honnan szedte. Tegnap volt itt egy csaj, és nagyon dícsérte a Levit, hogy annak ellenére, hogy nem tud menni, milyen ügyes a mozgása. Én azért nem bánnám, ha már függőlegesen közlekedne azért... Na megyek, mert elég nagy káosz alakult itt ki, de úgy néz ki megoldottam... Van Marcinak egy hatalmas váras játéka, katonákkal, lovakkal, faltörő kos ágyúvető meg minden, most előszedtem nekik, mert rohadt régóta a szekrény tetején porosodik :oops: Hanna tökre élvezi, de Levi is, remélem, nem eszik meg 1-2 ágyúgolyót.... Na lépek sziasztok pusz

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Ma volt az elso nap, hogy abszolut nem volt cici (altatas gyanant). Igy is klasszul ment az esti altatas. Hiaba, latszott mar, hogy nem igenyli. :)

Kerdes: csak ugy el fog apadni a tej? Vagy begyullad a cici? Mire szamitsak? Nem mintha olyan sok tej lett volna benne eddig, de azert van valami.

Koszi!

Joejt!

Ui: True: szamlakat mi is fuzzuk, sose lehet tudni... barmikor jol johetnek.

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok!

Már megint egy csomót írtatok. Egy picit vagyok távol, és tessék! Anyáéknál aludtunk tegnap este, mert ma reggel 7:30-ra kellett lemenni Gyöngyösre konzira. Az azt jelentette, h reggel 4:30-kor keltem, és 5:45-kor indult a buszom. Apa kivitt az állomásra. Marha happy volt a mai napon. Volt ott egy-két olyan kemény perc, amikor leszakadt majdnem a fejem az álmosságtól. Kávét is ittam, de vissza kellett vinnem, mert olyan pocsék szar íze volt.

Beusa!

Igen pont 31.-én van a szülinapon. De nem lettem Ab bébi mivel hajnal 5kor születtem. És mikor tervezed, h vége legyen a szopinak?

True!

A 2007-es év nálunk nagyon rossz volt. Anyósom, apu beteg lett, keresztfiamat 2*szer műtötték, férjemnek megszűnt a munkahelye, mamám meghalt. És még egy jó pár rossz. Úgyhogy nagyon remélem, h ez a 2008 csupa örömet fog nekünk hozni. Mi a számlákat egy lefűzős dossziéban tartjuk, és egy elválasztó fül választja el a közös ktg, díjbeszedő, elmű stb…számlákat egymástól. Minden számla elé odatűzzük a befizetett csekket. Évente mindig lefűzzük az összes számlát, és így nagyon áttekinthető.

Linda!

Te mit nem vállalsz be????? Ne bosszantsál, te ropi! Én 70 kg vagyok, és egyszerűen nem megy le semmi!!!!!!!!! Pedig nem zabálok. Éppen ezért írtam, h nekem olyan menüsor kell. Akkor nem fogyizok. Maradok digi-dagi . Barinőd szőrős volt, vagy pihe volt a testén?

Jubi!

De édes vagy! Én szép???? És mennyiiii kiló vagy? Te is ropi vagy! Milyen eljegyzés volt????


Ki ropi még?????????????????????????????

Edi!

Akkor ezek szerint éjjel nem alszik vissza a cicin? Akkor szép lassan ahogy írtad is nem kell bemenni hozzá, h magától visszaaludjon. Vagy még szeretnél szoptatni? Igazából csak ezt kell eldönteni, és a többi megy, mint a karikacsapás.

Riz!

Nekem abban tudnál igazából segíteni, ha lenne egy menüsorod amit én megcsinálnék. Tudod, h nem jók rám a szülés előtti cuccaim? Ezért van rajtam sok kiló. 62kg voltam, és most vagyok, hmmmm már nem is írom le…….Kedden lesz, h 3 hete abbahagytam a ciciztetést. Nekem suttogó nem nagyon segített. Szerintem az a könyv jó, de bébikortól kezdve. Nekem nem történt semmi a mellemben. Nem feszült, és nem éreztem semmit. De olyat sem, h milyen rossz, h nem szopizik Dóri. Lehet ez szemét dolog, de engem, és Dórit sem viselte meg. Ügyi vagy, h te is ilyen sokáig tudtál szoptatni.

Santos!

Hány ropi van még a topikban??????? Ne idegesítsél már! „kerekecske gombocska……” , így van a kis mondóka.

Judit!

Basszussss! De jól nézel ki!!!!!!!!!!!!! 4 gyerek után? Fiatalos vagy nagyon!


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Santos!


A ne idegesítél az alakodra vonatkozik :lol: :lol: :lol: !


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Riz!

Nekem nem volt gond a cicimmel...Emlékszem arra a hajnalra, amikor szívta, és nem jött belőle semmi (már addig is csak úgy jött a tejcsi, ha előtte sokat dolgozott érte). Utána kb. 3 héttel újra megpróbáltuk - csak úgy, hirtelen ötlettől vezérelve, mert úgy éreztem, mintha lenne benne -, hát jól ráharapott. Gondolom összekombinálta a kis agyában hogy mostmár a kaja+harapás összetartozó fogalmak :D

Timi!
Igen, szép vagy! Nem tudnálak gebén elképzelni :D Eljegyzés: anyósomé volt. Ettünk, ittunk, beszélgettünk, felhúzták a gyűrűt. Kicsit rendhagyó volt így három felnőtt gyerekkel és tíz unokával...
Az esküvő valamikor tavasszal lesz, de utána sem fogunk unatkozni, mert tegnap az Anyukámék is bejelentették, hogy nyáron összeházasodnak. És még egy családi hír: a nővérem szenteste telefonált az USA-ból, hogy babájuk lesz.

Képzeljétek, tegnap elkezdtem megismertetni Jazust a bilivel. Nagyon tetszik neki, de leginkább az, hogy leül, aztán 20 mp múlva felpattan, megy egy kört a szobában puci fenékkel, aztán visszaül rá. Ezt ismételgeti...Ja, pisi az persze nincs ilyenkor :D

A héten a Párom számlájára átutalták a végkielégítést, aminek nagyon örültünk. Aztán tegnap előtt megkapta róla a kimutatást, és kiderült, hogy a bruttó néhány ezer forint híján az átutalt összeg kétszerese volt :shock:

True!
Jazi is nagyon szereti a fiúk játékait, van hogy legózik :) Hála Istennek nem pakol a szájába semmit, ez igen praktikus, ha az embernek nagyobb tesói vannak... Jazi számára a legjobb játékok: buborékfújó, lufi és üveggolyók...nem kell nekünk drága FP játék :wink:
Fogyi: szerintem is jobb a kíméletesebb módszer. Nekem a torna + vacsora elhagyás nagyon bevált.

Teszek fel két új képet a Szempilla Hercegnőmről:

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Szép napot mindenkinek!


Jubi!


Csak bámulok, h milyen gyönyörű Jazi!Azok a szempillák :lol: :lol: Hány éve vannak együtt anyukádék, h csak most lesz az esküvő? Vagy aranylakodalom? Tesódéknál úgy emlékszem, h van baba. Vagy nincs? MOst jön az első? Bilire visszatérve, éppen tegnap mondtam apának, h kellene venni bilit, mert tegnap fürdes előtt kakilt, és úgy gondoltam, h akkor már nem húzok vissza rá pelust. Így csupaszon volt egy 1/2 órát, és láttam, h nagyon álldogál egyhelyben. Kérdeztem, h: pisilsz Dóri? Erre odatette a kezét nunijához. Persze össszepisilt mindent. Úgyhogy úgy gondoltam próba, szerencse. És a hab a tortán az volt utána, h jött egy kis kaka is. Na de nem a keményebb változat :shock: De sebaj, mert a gép mindent kimos. Bár a bodyra azt mondta apa, h KUKA :lol:



Most láttam jó vastag hálózsákot közel 7eFt-ért, de abban nyugodtan alhat Dóri úgy, h nem kell takaró rá. Iszonyat vastag. Jön úgyis a névnapja, és annyira imádom, h megveszem Neki. Majd fényképet teszek Nektek, h milyen.



További szép napot.

Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!
Remélem mindenkinek kellemesen teltek az ünnepek és még szebb, boldogabb lesz a 2008-as év. Teszek fel pár képet, mert Barni is sokat nőtt az utóbbi hónapok alatt. Végignézve a többi gyermek képét csak csodálkozom, hogy mekkorát nőttek és milyen tüneményesek maradtak.

Kép ünnepi szerelés

Kép szeretünk az asztal alatt bújkálni

Kép szilveszteri őrület

Kép imádom mások játékait

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Hát, bal cici csendben van, de a jobb, az mindig aktivabb volt, az most faj, mert "bedurrant". Persze a nem akkora, mint anno, de most is feszul, és faj ... :(
Baratnom azt mondta, kicsit fejjem meg a csapnal, nyomkodjam meg picit, de ne nagyon, nehogy ujra termeljen.... Hááát
Veronikanak csak hajnalban (5:30) hianyzott. (Reggel lustasagbol én is sokszor ratettem még, hogy visszaaludjon, most ez ütött vissza :) Amugy éjjeli keléseknél (ha nem faj fog) elég a cumi+kutya)Másfél oras ribillio utan, miutan mar kelni kellett volna, kapott tejet cumisuvegben, és visszaaludt-unk, 11 ig :O:O :shock: :shock: Most total felborult a napunk :roll:

most csak igy magamrol, bocsesz, rohanok
de ha van még valakinek hsz, velemeny, tanacs, szivesem veszem.Koszi!!!!!!!!!!!!

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok lányok!

Az esküvőről jut eszembe, hogy nekem másfél éve volt az esküvőm. Tudnotok kell hogy 3gyerekkel válltam és találtam párt. A legkissebb a lányom akkor volt 2fél éves. Nem hittem volna akkor hogy találok egy olyan embert aki elválal 3gyerekkel együtt. A lányom velem volt a mikor találkoztam vele, azt tudta. A többit telefonon montam el neki, elösször mondtam neki hogy üljön le. Ezután is találkozott velem, evvel bizonyitott hogy nagyon szeret. A hatodik évfordulonkra született meg a kisfiunk.

Sziasztok Kép Robika
Vendég
 


Hell
Rövidke,mert még nem főzött,aztán sietve megy,mert apa a szőnyeget és a reggeli maradványokat eszi...gyerek meg természetesen üvegest..már megint.

Timi!
A food expressen van "norbis update" étlap,de asszem ha onnan rendelsz,akkor reggeli ebéd vacsi 2000 körül van /nap és egy hó 10 kiló minusz,ha norbikaját eszel csak azt mondják.

(elég borsos ár,én ezért a nemeszeksemmit választom) bár ha azt veszem,hogy 3 kaja van benne,de lehet lopni ötleteket innen is.

Megyek tényleg,hörög az uram,h.éhes
majdmég

Jajj Gesztenye,Judit : Nagyon helyesek a srácaitok!

na pusz

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Timi, ment privi!!!
gastroyalt mi dicserjuk, ferjemnek rendeskajak nagyon bejottek jookerfood mellett

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok

csak gyorsan, mert apa mindjárt elzavar innen.... Nagyon szr napom van, apa reggel megkérdezte az anyukáját, hogy ha Pesten lesz, akkor számíthatunk-e arra, hogy legalább hetente egyszer itt aludjon, segíteni nekem.... Azt mondta, ezt nem tudja megígérni, de ha baj lesz szóljak, és akkor eljön - ha ráér... Erre apa mondta neki, hogy nemcsak akkor van rá szükségünk, ha baj van, hanem úgy egyébként is, hogy ne legyek egyedül a 3 gyerekkel... Erre azt mondta, hogy akkor keressen nekem egy másik férjet, hogy ne legyek egyedül a 3 gyerekkel. Hát most eléggé paff vagyok... Mondjuk nagy segítségre amúgy se számítottam rá, mert nem az a típus, de azt hittem, hgoy ilyen nagy szarban leszünk, akkor... Mostmár látom, arra számíthatok, hogy telefonon mesét mond a gyerekeknek (az ingyen van). Úgyhogy engem megérhettek, hogy folyton sárga vagyok, mikor azt olvasom, hogy kinek hogy segítenek a szülei.... Nekem anyukám már meghalt, ezért másra meg aztán pláne nem tudok számítani, hát ez van... Szóval nem lesz könnyű. Na majd jövök, ha kicsit jobb passzban leszek...
Riz: szúrósgombóc köszi, a ciciddel azt csináld, amit a barátnőd mondott, 1-2 nap alatt könnyebb lesz (bár nekem nem kellett ilyet csinálnom, de olvastam erről). Sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Kép

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Na, apa elaludt, úgyhogy még van egy kis időm...

Jubi: nekem Levivel már 3 hónaposkorában volt olyan, hogy nem indultmeg a tej. Szerencsére nem estem pánikba, hanem egy kis fagyasztott tejet itattam vele kispohárból (na persze előbb kiolvasztottam :lol: :lol: ). Aztán kb. másfél óra múlva felkelt és simán tudott szopizni egy csomót. Valahogy pszichés dolgok ezek is... Néha úgy elájulok, szoktam olvasgatni a 2007 őszi babásokat, hát durva amiket irkálnak... Egymást stresszelik, hogy nem szopik a gyerek 200-at... Egy-kétszer próbáltam nekik segíteni, legalább annyiban, hogy olvassanak szopis tanácsadó oldalait, de válaszra sem méltattak, hiába, fogadatlan prókátor... Nekem jól jött volna annak idején, ha valaki biztat vagy ilyesmi, mert Hannánál nagyon sokat stresszeltem én is, de Levinél már nem foglalkoztam ilyen dolgokkal, elfogadtam, hogy nekem sose fog annyit szopni, amennyi a szakkönyvekben le van írva, ennek ellenére az első 3 hónapban 1 kilót hízott havonta, na mindegy... Ezen már túlvagyunk.

Tényleg, aki akar babát, azoknak mostanában kellene hozzáfogni, nem? mármint hogy GYED alatt megszülessen. Hogy álltok a kérdéssel? :lol: :lol: Vagy ha nem lesz, otthon maradtok GYES-en? Aki nem, nem izgul még, hogy az idén mennünk kell melózni? Én már ilyeneken gondolkodom... El sem tudom képzelni, hogy az én pici Levimet bölcsibe adjam, pedig nem lesz más választásom... Anyagilag a bányászbéka feneke alatt vagyunk, házépítés szóba sem jöhet most, úgyhogy ez nem lesz túl könnyű év... Ehh a fene egye meg, inkább tényleg megyek, mert elég negatív vagyok.. mondjuk nem csoda, a délelőttiek rányomják a bélyeget a mai napomra.... Még kell idő, hogy megemésszem.

Ja, 1 jó hír: tegnap leültünk a szőnyegre, és Levike kettőnk között kb. 1-2 métert egyedül megtett.... Olyan édesen imbolygott, mint egy kis holdjáró... De Hannának még ez után a fázis után 3 hónap volt, hogy elindult, úgyhogy nem iszok előre a medve bőrére... Na sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


sziasztok,
Megint szuperek a fotók:-) True, ez a szánkózós oylan édes... Anyós...megértem, ez is nehéz lehet, bár nálunk inkább a másik véglet lenne, ha nem kezeltük volna időben. Kitartás!!

Santos,
Akkor tök jól végigrágtad a témát, nagyon klassz. A világos korlátokkal én is egyet értek, anélkül tuti nem megy.

Judit,
A kilóid....bámulatos. Én azt hiszem alkatilag sem vagyok ez az eset. Én sem merném leírni aktuálus kilóimat.
Jó, hogy viszont megint téma a fogyi, így én is kicsit bátrabban állok hozzá.

Gesztenye,
Jó hogy jöttél. Mi újság a lakótársakkal? Nyugi van most? Hangulatod milyen? Óriási lett a Te kicsid is:-)

Tudha vki, hogy általában hol lehet szánkót venni? Elvileg kaptunk volna hosszútávú kölcsönbe, de nem találták meg----így jártam.

Sziasztok, elrohantam kaját venni.
B

Beusa
Kép
beusa
 
 


Timi,de jó hogy írtál :lol: remélem sikersesen befejezed végre már a sulit!Nem hiányzott Dóri?Laurának van bilije,ruhástól ücsörög rajta,nagyokat vigyorog, lehet hogy Santos ötletét ellopva :lol: egyből wc szűkítőre szoktatom majd.
Tényleg nem volt jó éved.Mit kaptál szülcsinapra?
A barátnőm is elég szőrős volt.14.-én fogok először menni,kivi leszek, már most izzad a tenyerem....
Sose voltam ropi,4 kiló 20 dekával születtem :mrgreen:

Tru,sajnálom hogy nem segít neked senki,sok mindent kell megcsinálnod,de erős vagy és pörgös!Hála Istennek anyucimra mindig számíthatok,de egyenlőre elvagyok az egy gyerekemmel. Aranyosan szánkóznak,bár Levinek mintha nem tetszene annyira.

Riz,nálunk sem volt ilyen probléma,egyik napról a másikra leálltunk a ciciről.Nekem már tényleg kevéske lehetet,mert nem volt gyulladásom,a fejés jó ötlet,mindig egy keveset. (fogyi?)

Judit,mint a filmekben olyan a sztorid:gratula :lol: :wink:

Jubi,kellemes dolgokat írtál a családodról :wink:
Laura is szintén a tök egyszerű játékokat kedveli,pl:konyharuha fejre tevése,karácsonyi gyönysor nyakban hordása,felmászás a fotelba meg le,pici labdák toligálása az új tili tolival,fahéjas gyertya szimatolása...meg ilyenek,neki is van lufija meg bubuja :wink:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


(Linda:fogyi priviben)
:D:D:D

True: te egy klassz anyuka vagy, eddig is Te érted el a harom gyerkoc nevelésében azt ahol tartotok. Kakkants oda. Azert ha gond lesz, bizti lesz segitseg, de nyugi, ugyi leszel így is :) Sajna sokunknak nincs megfelelő segitsege (nekem fozni nem kell-csak most dieta miatt, vagy gyereknek).
Khmm, gyerkocugyon mi már munkalkodunk :):):):) ebbol a gyesbol nem lehetne otthon maradni :( és kulonben is, a két évet tartjuk megfelelo korkulonbsegnek. Ha az Ur is ugy akarja, lassan jon a masik bébi. Még nem tudom, hogy fogom birni (?) :) de menni fog

KépKép
rizibizi
 
 


Hello!

Gesztenye!

Nagyon édes Barni, hát ő is sokat nőtt és változott :)

Judit!

Nem semmi a kilód :? én gimi másodikban 47-re fogytam, de most már 55-58kg-mal is elégedett lennék. Nem állna jól az 50kg. Milyen magas vagy?
Nagyon helyes a kisfiad. :)

Timi!

Nagyon jó lett ám a fényképalbumotok. Más lett a frizurád nem? Ez a fufru nagyon jól áll!!!!!!
Éjjel van szopi, de nem mindig elég neki. Ma pl. 2-kor és 7-kor szopott, simán visszaaludt, nem volt gond.
Bettussal mizu?

True!

Hanna kis ágya nagyon tetszik, ez milyen fajta ágyacska?

Aki ad már tehéntejet, hogyan vezette be? Forralta és hígította vízzel? Mivel ízesítette?

Kata alsó 2 rágófoga kezd kijönni, már kezdte áttörni.

Ma Pesten voltunk Árkádban, jó volt Gyurival kikapcsolódni, kicsit nézelődni. Katának vettem a H&M ben egy ari kis ruhát, 80-as méretben, előbb próbáltam még nagy neki, (hatalmas méretek ezek) 70%-kal volt olcsóbb volt és ugyanilyen harit már korábban vettem máshonnan, tavaszra jó lesz szettbe :) Rózsaszín alapon világosrózsaszín szivecskék vannak. Nekem nagyon tetszik.

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok Lányok!

Ezt nézzétek meg, babakocsi tuning!
http://www.youtube.com/watch?v=5NnzF772EkI
Vendég
 


Na sziasztok, ezt nevezem ma 3-szorra jelentkezem be :oops: Nem baj, ha én pörgetem, akkor pörög, mert akkor mások is írnak! :lol: :lol:

Judit: ez a tuning a mi kocsinkra is ráférne! Épp most gondolkodom, hogy tavaszra még vennem kéne egy esernyőkocsit, mert Levi nem fog még staliban menni (de lehet, hogy nem stabilan sem :lol: :lol: ) és mivel buszozok meg minden, kellene egy kisebb kocsi...

Edi: Hanna ágya kölcsönben van nálunk a sógornőméktől, azt hiszem, a sógorom sk. készítette. Nagyon aranyos, de már kicsit kicsi neki, a mérete nem sokkal nagyobb, mint egy babaágy. Most akarunk majd venni neki, szerintem olyan Ikeás Meldal fémágyat. De még nem biztos, majd meglátjuk. Én már tehéntejet adok Levinek, eleinte még bukott tőle, aztán pár hónapig nem adtam, de mostmár semmi baj, ráadásul én rendes házi tejet adok, az első időkben pici vizet öntöttem hozzá, de mostmár azt sem. Szerintem a boltihoz azt sem kell. És én egy morzsányi cukrot teszek bele, védőnő ajánlotta :shock: így néztem, mikor mondta, de azt mondta, úgy könnyebben emészthető, és nem lesz büdi a vizelet tőle...

Riz, Beusa: igazából nem is a sok gond a probléma az egyedülléttel, bár biztos befonom a szemöldököm, hanem inkább az, hogy minden nap 2x kell bejárni Bonyhádra szállítani a gyerekeket, és az, hogy éjjel nagyon fogok félni... Itt nálunk a kert végében már szántóföld van.. Jó, persze nem kell a legrosszabbra gondolni, de mivel a férjem zsaru, ezért elég sok szarságot hallok. Gondoltam, ha anyósom 1 éjjel itt lenne, a férjem 1 napot hazalógna, akkor a maradék 2-t már valahogy kihúznám... Na mindegy, majd valami riasztót beszerzünk, meg hát a főnöke is itt lakik, azért lenne kit hívni, ha gond van.

Linda a múltkor elfelejtettem válaszolni: a szünet után Hannával semmi gond nem volt oviban, mint ahogy a szünet előtt sem. Annyira ügyesen beszokott az oviba, minden reggel örömmel megy, és dícsérik az óvónénik is nagyon. Azt mondják, meglátszik, hogy 3gyerekes családból jött:) Marcika eddig kitűnő volt, de ebben az évben bekapott pár 3-ast oda nem figyelésből kifolyólag, majd meglátjuk, mi lesz félévkor. Ha nem fogad szót, pár pofon leröppen, vagy PS megvonás, de nem igazán hatja meg semmi, ez a bajom vele... Könyvről és sportról nem tiltjuk le, mert azok hasznos dolgok.

Beusa: te valaha raktál már fel fotót magadról? Minnáról is rakhatnál, nagyon régen raktál, bizti ő is nagy már! Apropó, tud már menni, vagy Levivel kezet foghatnak? :lol: :lol:

Na még féltékenység témában akartam írni, hogy képzeljétek, szerintem Hanna világéletében az lesz... Most, hgoy Levit tanítjuk menni, egyikünktől a másikig, Hannával is kell csinálni, ő is gügyög és esetlenül lépeget, különben megsértődök... :roll: :roll: :roll: Na eltűnök, de biztos megint van, akit kihagytam a válaszadásból.. .Ezért lépek be újra és újra, aztán ittragadok :lol: :lol: sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Megint én!


True!

Anyós???????Ne izgasd magad, mert amikor anyós téma van akkor nagyon ideges tudok lenni :evil: Gyerek téma az nálunk most napirenden van, de nem tudom, h én mit is akarok valójában. ÚGY FÉLEK! Olyan aggódalmaim vannak, h tudom-e annyira imádni a 2. gyermekemet, mint Dórit, képes leszek-e két gyermeket felnevelni? Hú! Ilyenek. Lehet ez buta dolog amit írok, és kérlek ne KÖVEZZETEK MEG! Tudom,h kell tesó Dórinak, és szórít az idő is. 2 dolgot kell mérlegelni. 1: amennyiben visszavesznek dolgozni akkor Dóri megy bölcsibe. 2: ha nem vesznek vissza, akkor munkát kell keresni, de az új munkahelyen túl sokáig úgysem maradnék, mivel a 2. babát 2009 év végén azért megszeretném szülni. Akkor nyilván most kellene valamit kezdeni, h 2 gyerek után 2010-ben új munkahelyet keressek magamnak. Mert ha most elmegyek egy új helyre, akkor nem hiszem,h visszavenne hiszen joggal mondhatja azt, h alig töltöttem ott nála pár hónapot. Tehát szeretnék én babát, és igazából így szeretném, h amikor Dóri 3 éves lesz akkor szeretném szülni a tesókát. Ez a max korkülönbség. Ennél többet nem szeretnék. Majd minden kiderül január végén, mert akkor kérdezem meg, h a munkahelyemre visszatudok-e menni.


Gesztenye!

Szép kisfiú lett Barni! Barni már tud menni? Miket csináltok egy nap? Te még szoptatsz?

Riz!

Köszi amiket küldtél Nekem priviben. Jó sok. Csak győzzek válogatni. Még nem tudom mikor kezdem, de szép lassan arra rákellene venni magam.

Linda!

Én elvoltam Dóri nélkül. Persze nem mondom, h nem hiányzott, de nem sírtam, h nincs ott :lol: Lehet gonosz anya vagyok??? Szülinapomra kaptam a drágámtól egy arany karkötőt, anyáktól pizsit, nővéremtől pizzasütő lapot, és pizza vágót. Ma ki is próbáltam, és csináltam fini pizzát. Tök fini lett. Én kevertem a pici kezemmel a pizzát. :lol: Apropó a nulla játékkal elvagyok téma. Dóri ezekkel van el: FRIZBI A SZEM ELŐTT, H NEKIMENJEN MINDENNEK. Persze, h látja, h én látom, és ezért huncutkodik. RELUXa FELHÚZÓ KANÓCON LÉVŐ MŰANYAG. Állandóan bekapja, és azt rágcsálja. Meg egyéb ilyen jó dolgok. Szilveszterkor azzal volt el, h a pici gumilabdákat beletette egy műanyag dobozba. Szóval drága játékok valóban nem kellenek.

Edi!

Itt voltatok fent? Hmm. Kár, h megint nem taliztunk. Valóban majd amikor legközelebb jöttök egy talit szervezzünk már! Én is voltam múltkor H@M-ben, és vettem Dórinak egy aranyos szoknyát egy felsővel. 80-as ruha nagy rátok? Megmutizod a ruhát amit vettél? Te nem láttál magadnak semmit? Bettus jól van, de most Kitti baba beteg. Megmondom, h írjon már. Amúgy nagyon jó kis barinők lettünk. Én úgy kezdtem el adni a tejet, h anyunál felforralt 2,5 %-os tejet adtam neki. De csak picit kóstolónak. Nem higítottam semmit. Izlett neki, mert megitta. Aztán pár nap után, mivel nem lett semmi baja tőle, megint adtam. MOst már 260ml kakaót iszik reggelre. Már tápszert csak este adok neki. Ezen alszik el, amikor elalszik. :lol: Nem pöcsöltem túl sokat ezzel a dologgal.


Hú! Elment az idő. Már itt sem vagyok.

Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Riz,írtam privit,remélem elment,nálam nem jelezte ki az elküldött leveleknél :shock: (tök örültem neki :lol: )

Csak épp hogy beugrottam:nemsokára indulunk Kehidára fürcsizni egyett a kis családdal,nagyon várom,bizti kellemes nap lesz. :lol: Nektek is hasonlót!

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Rövidke levél a tervem,aztán meglátjuk (ismét nem word-ben,szóval ha elszáll,akkor végem.)

Tesó téma:
Csapongok nagyon,egyszer nagyon szeretném a tesót, egyszer nagyon nem.
Nem tudom,de néha úgy érzem,hogy örülök,hogy túl vagyunk a nehezén (terhesség,diéta,vergődés,éjszakázások,fejés,mellgyulladás, miegyéb) néha meg olyan boldog lennék,ha itt gőgicsélne egy másik. Illetve nem is itt,hiszen 35 nm elég szűk már hármónknak is,azért kellene egy picivel több élettér.
Szomorú,de sajnos én nem tehetem meg hogy itthon maradjak Gyes-en,nagyon kevés lenne a pénz és akárhogyan is spórolok (bár nem vagyok túl menő benne) nem tudnánk kijönni tuti.Arra gondoltam,hogy visszamegyek először félállásban,majd meglátjuk hogy megy a bölcsi a gyerkőcnek,na meg persze ha kapunk bölcsit egyáltalán...errefelé elég gáz a helyzet azt mondják.

True!
Akkor gondolom anyós révén nálad is ígéretekkel volt tele a padlás...ez sajna nálunk is hasonló.
Azért az elég durva,hogy nem tud egy éjjelt veletek tölteni...micsoda képmutatás...be is fejezem ezt a témát mert felhergelem magam. Egyébként én elég egyenes módon megmondom a véleményem bárkinek (igaz azért diplomatikusan persze) sztem hasonló helyzetben anyós sem menekülne.

Most viszont az én anyósom válás előtt áll sajnos és azért sajnálom szegényt,így nem szólogatok be neki,mert bármilyen kritikus is vagyok vele azért csípem a búráját.

Képzeljétek,mehetek vizsgázni,furcsa helyzet,de mindenből kaptam felmentést így csak 1 vizsgám lesz ( zéró anyagom van hozzá) meg nem lesznek gyakjegyeim idén ,de azért tök örülök,ezt az egyet meg csak meg tudom már csinálni...

Egyszerű játék téma:
Tényleg tök jó,hogy szinte mindenből játékot lehet csinálni,Réka mostanában "főz" ez a kockák tűzhelyre pakolását jelenti,meg ha kap egy fakanalat,szűrőt,edényt,akkor fél órát is elpiszmog vele,ennek örülök,mert az eddigi önálló játékideje katasztrofálisan kevés volt és sivalkodott csak,majd újba kezdett...remélem haladunk...új kedvenc a függöny mögé bújás,majd huhogás,hogy keressem meg,valamint tárgyak eldugása,amit ha keresni kezdek rögtön megmutatja hogy hol van :lol:

Judit!
Nagyon jó kis tuning volt ez...én amúgy óriási Pimp My Ride fan vagyok,sajnálom hogy magyar nyelvű lett az mtv,így még bugyutábbnak hat,de a PMR -t imádtam,amíg nem kezdék hülyén lefordítgatni...szimpi uriemberek dolgoznak benne :lol:
Mondjuk babakocsisban eszembe sem jutott volna...


Mit szólnátok,ha tavasszal összehoznánk egy babanetes találkozást,gyerekekkel vagy nélkülük...vagy valami....keresni egy helyet,vagy ha jobb az idő valami vízpartot és akkorasztán...na?

megyek sziasztok

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok,

talaltam egy "csopogoset", gondolom, mindenkinek tetszeni fog:

Mielõtt Anya lettem

Mielõtt Anya lettem
Fõzhettem magamnak meleg ételt.
Ruháim nem voltak pecsétesek.
Nyugodtan telefonálhattam.


Mielõtt Anya lettem,
Addig aludtam amíg akartam
És nem izgultam milyen késõn fekszem le.
Minden nap megfésülködtem és fogat mostam.

Mielõtt Anya lettem,
Minden nap kitakarítottam.
Nem botlottam meg játekokban és
nem felejtettem el altatódalok szövegét.

Mielõtt Anya lettem
Nem izgultam, hogy a növényeim mérgezõek e.
Nem gondoltam védõoltásokra.

Mielõtt Anya lettem
Nem hányt le senki
Nem lettem kakis
Nem köptek le
Nem rágcsáltak meg
Nem pisiltek le
Vagy nem csípkedtek meg pici ujjak sem.

Mielõtt Anya lettem teljes birtokában voltam:
Gondolataimnak
Testemnek
Lelkemnek.
Végigaludtam az éjszakákat.

Mielõtt Anya lettem
Sosem tartottam egy síró gyereket, hogy az orvos megvizsgálhassa
Vagy beadja neki az injekciót.
Sosem néztem könnyes szemekbe és sírva fakadtam
Sosem váltam boldoggá egy egyszerû mosolyon.
Nem maradtam fenn késõ éjjel, hogy egy alvó bébiben gyönyörködjek.

Mielõtt Anya lettem
Nem tartottam kezemben egy alvó bébit mert nem akartam letenni.
Sosem éreztem, hogy a szivem apró darabokra törik
Mikor nem tudtam megszüntetni a fájdalmat.
Nem tudtam, hogy valami olyan pici ekkora hatással lesz életemre.
Sosem tudtam, hogy képes vagyok valakit ennyire szeretni.
Nem tudtam, hogy ennyire imádni fogom az Anyaságot.

Mielõtt Anya lettem
Nem ismertem az érzést, hogy a szívem a testemen kivül van.
Nem tudtam milyen nagyszerû érzés a gyerek etetése.
Nem ismertem az Anya és Gyermeke közti köteléket.
Nem tudtam, hogy valami oly pici
Olyan fontossá tehet.

Mielõtt Anya lettem
Sosem keltem fel az éjszaka kellõs közepén
Minden 10 percben, hogy megnéezzem minden rendben van e.
Sosem ismertem a melegséget
Az örömöt
A szeretetet
A szívfájdalmat
A csodát
Vagy az Anyaság elvezetét.
Nem tudtam, hogy képes vagyok ilyen érzésekre, mielõtt Anya lettem.

KépKép
rizibizi
 
 


sziasztok,
True,
Megértem az éjszakai aggodalmadat, de sztem nyugi. A mi környékünkün pl. egymás hegyén hátán vannak a házak, mégis volt, hogy a szomszédban az alvó nagymama mellől elvitték a táskáját :shock: . Közeli társasban meg a másodikról nyitott ablakon keresztük pakoltak ki. Szóval a helyzet sajnos elég gáz mindenfele.
Mondjuk, gondolom nem kürtölöd tele a nagyvilágot, hogy egyedül leszel a gyerekekkel. Állítólag az fontos, hogy minden úgy nézzen ki, mint máskor. Egy ismerős pl. akkor is kinn áll a garázs előtt, ha be is állhatna, mert a férj küldöldön.
Kép: már volt fenn rólam több, de nem rajtam múlott. Tök béna vagyok, és élből állok ellen minden technikai kísértésnek. Meg ugye az ismerőrök, stb:-)

Timi,
Szopi vége: amikor valamelyikünknek terhessé válik. Azért remélem ez 3 éven belül bekövetkezik:-)

Riz,
asszem mi egy súlycsoport lehetünk....

Santos - Zsuzs,
Jól emlékszem, hogy Rákospalotai vagy? Engem is érdekelne, hogy milyen bölcsi lehetőségek vannak arra!! Nagynéném ott dolgozott évtizedekig a MÁV bölcsiben, aztán bezárták.

Játékok,
Nálunk csak az a lényeg, hogy ha nyűgös, akkor 2 méteren belül legyek, amúgy szépen játszik maga is. Lényeg, hogy lehetőleg beszéljek vagy énekeljek neki, és néha adjak puszit az odahordott állatoknak...Rakosgat, rendszerez, helyre tesz, a földön talált szöszöket a kukába teszi és becsukja az ajtót... Épp beszéltük párommal, hogy jövő héten megtanítjuk porszívózni :lol:
portörlés ugyanis már nagyon megy neki, PZS-vel, pelussal, ruhadarabjaival és minden arra alkalmasnak talált dologgal képes csiszatolni :lol: :lol:

Sziasztok, B

Beusa
Kép
beusa
 
 


Beusa: látszik, hogy te nem faluban laksz! :lol: :lol: A szomszéd nőhöz képest a google kutyaf-sza! :lol: :lol: Szóval ő hamarabb tudta, hogy lesz ilyen, mint mi! Amúgy meg... Jó, de legalább Minnáról rakhatnál képet!

Riz: ez tényleg nagyon szép volt, ésnagyon igaz! Szeretem az ilyeneket, ilyen formában is meg humorosban is. Az pl nagy hatást tett rám, amikor egy humorosban azt olvastam, hogy 4 napig nem fésülködünk, lófarokkal kelünk és fekszünk :lol: :lol: Szégyen vagy sem, magamra ismertem benne :lol: :lol: :oops: De mi ez az érzelgősség, talán máris bohóc van a fiókban?? :roll: :lol:

Zsuzs a tali nagyon jó ötlet, majd kikristályosodik... Lelki szemeim előtt előtt egy szép pázsit van, ahol semmiféle gyerek semmiféle kárt nem tud tenni sem magában, sem másban... A gyerekek hancúroznak, férjek vigyáznak rájuk, mi meg trécselünk. A valóságban ez így néz ki: férjek fociznak és söröznek, mi meg egyfolytában rohangálunk gyerekek után, már voltam ilyen buliban :lol: :lol: Na jó éjt mindenkinek! Pusz

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Hello,

Tali jo lenne, valaki ötölje ki! :P

True: egyik, kétgyerekes anyuka baratnomnek segitek egy dolgozat megirasaban. Persze én egy gyerekkel is irto nehezen veszem ra magam... de ha mar megigertem... Anno magamnak is meg masnak is kiralyul irtam meg...ezért most is jo lenne segiteni :) Egy rendezveny "alom" forgatokonyve kell... Ki, mit, hova, mikor...
Ő témanak ilyen szeretethalom cuccokat nézett ki, én meg berendezem, hogy ki, mikor, hogyan mondja... Bár szerintem annal a tanarnal nem jo ez a "csopogos" műsortéma, de majd meglatjuk. (Az ír versek ír zenevel nyerobb lenne, nekem ketszer bejott, mert az ritkasag ;) )

Ha akartok még, masolhatok be ilyeneket tole :roll: :?:

True: fogyira visszaterve (utso szo rola), én nem akarom drasztikusan. 1. amiert irtad, hogy ne hirtelen menjen le, aztan visszakuszo legyen 2. babat szeretnenk, és a dietazas rontja az eselyeket :D:P:D De a 90 napost ezert szerettem, mert a gyumolcsnap kivetelevel nem eheztem... akkor is csak azert, mert utalok gyumolcsot enni, foleg ehgyomorra. Azon gondolkodtam, hogy most csalok kicsit, és gyumnapon delben, csak délben(!!!) azert valami "rendeset" is eszem, mert tenyleg akarok babot! Aztan ha leszaladt a nagy problemakilo, akkor mehet a sima szenhidrat-dieta, vagyis odafigyelek, és akkor jo esellyel indulok az uj "tehernek" :P

Na, most ennyi, fel kellene kelteni a kicsit, hogy elmenjunk baba-mama klubba :)

Ma még biztos jelentkezem :P

KépKép
rizibizi
 
 


Most csak egy gyorsra:

Riz!
Kellene nekem az e-mail címed, szeretnék rá küldnei valamit!

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok lányok!

Az én fiam ágyaz, állandoan igazgatja a pokrocot. Bemegy minden szobába és összeturja a letakart ágyakat. Még a szőnyegeket is felszedi, persze a kicsiket.
Kép A gézengúz.

Sziasztok
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy eltűntem, náthás lett a Fiam, és nagyon nyűgős. Lőttek az éjszakai "bekeményítésnek" is így, úgyhogy én is hulla voltam.

nem is nagyon tudtam visszaolvasni, bocsi, csak egy két szó:

Bea a szánkóra a pihenőszéket raktuk, oldalra nem tudott ledőlni, elől, hátul meg gumipókkal (a világ legerősebb állata :lol: ) erősítettük oda. (mármint a széket :oops: )
Látszik, hogy lányod van, az én csemetémet teljesen hidegen hagyja a takarítás :D

Zsuzs nem tudtam egy időben töb képet feltölteni, azért nem láttál, köszönöm, az érdeklődést :) !!

Timi Belevágtunk, de hamar fel kellett függeszteni, a nátha miatt (mármint az éjszakai "leszoktatásba")

Riz a Grillus animáció nélküli bohócát már megtaláltam csak azt hittem az animált, is megvan valahol.

Judit Gratulálok, nagyon jól nézel ki így 4 gyerkőc után is!!!

a fogyis témához nem szólok hozzá, azt hiszem én viszem a prímet a 43 kilómmal (na jó ehhez azért törpe magasságom is társul :lol: )

ja igen, még a szopi témához, én még rendesen szoptatok, és saját tapasztalatomból nem értek egyet azzal hogy egy év után, már csak az anyuka ragaszkodik hozzá. (NEM KÖTÜSZKÖDNI AKAROK!!!!!).
Jó lehet, hogy ha akarnám le tudnám szoktatni, de nem akarom, mert még annyira ragaszkodik hozzá. Én ki lennék békülve kevesebb szopival is!

na megyek kajálni, még megpróbálok jönni!
Szép napot!
Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Jubi: lzitkukacfreemail.hu
ez a msn cimem is;)
Santos, tenyleg, en sose latlak teged msn, pedig kezdemenyeztem, hogy partnerfelvétel...de semmi?...?

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok!

Mis is élünk ám! :P
Csak időm nincs...Nehezen érem magam utol!Pistike is szélvész,kihúzza a gépet a konektorból,elnyomja a billentyűzetet,mint az elöbb,és elszállt az üzim fele! :?
De közben azért olvasok,és örülök,hogy ilyen sokan írtok!
Fogyi!Elterveztem,hogy fogok,(milyen szép terv volt),de valahogy a terhesség alatti szénhidrátdiéta jobban ment!Talán mert volt kiért...Most meg ha éhes vagyok,morcos vagyok,ha meg morcos,nem szeretnek...így maradok 71 kg! :?
Az uram állítlag így is szeret,csak a végén nehogy lelépjen egy 40 kg-ossal :lol:

Hajrá babát tervezők...Már mi is kitűztük az évet 2009-2010 :? Olyan messze van...Már úgy szeretnék egy pihe puha kisccsajt,vagy kispöcsöst megint!De kitartok!

Pistinek kb. 16 foga van,olyan már mint egy cápa :lol:
Már tejet se iszik egy idő óta!De viszont az alvása kritikus!Napközben szűk 1 óra!Este pedig ordítana az ágyban órákat,ha hagynám,de nem bírom idegileg,így már este is babakocsiban altatom,van,hogy háromnegyed órát!Utána már egy-két felkeléssek végigalussza az éjszakát,csak az altatás ne lenne!

Hétvégén ha mindenki úgy akarja,megyünk Hajdúszoboszulóra,apával kettesben! Pistire anyós,Fatira anyu vigyáz!Anyós 2 gyereket nem mert bevállalni! :shock: Nem merülök inkább el a témában! :twisted:

Megyek,mert a fiam gyanúsan csendben van...

Pusz!Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Hell

Rövidkén:

Riz!
Fel vagy véve! Mármint msn,remélem most látsz majd,...én meg ált 13h tól 16h- ig és este vagyok fenn kb 21h ig


ÉHES VAGYOK (mégse bécsi,hanem szénhidrátszámolás,nem kaptam spenótot sehol...a gyerekét meg nem eszem fel pedig szemeztem a kecskemétis üveggel ) de kibírom,most néztem a quelle katalógust,tök jó kis csajok voltak benne,na ebéd helyett megnézem hogy hogy fogok kinézni nyáron... :lol:

Megyek Truval msn partira,majdmég jövök én is...
pusz

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!


Dóri beteg :cry: :cry: :cry: ! Csúnyán köhög, és ma is 4kor felkelt, és vergődött az ágyban. Remélem hamar meggyógyul!

Ez a tali jó ötlet. Én benne vagyok. :lol: :lol:


MOst ennyi volt belőlem, mert hiányol az én kis picikém!


Minden jót Nektek

Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Minden kedves fórumozó számára kívánok egy nagyon boldog új évet, amely valóra vált sok-sok álmot, beteljesít minden vágyat! Jó egészséget és boldogságot a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt!

2008.-ban is bővül a www.pszichologia.multiply.com oldal.
Pszichológiai tanácsadásért továbbra is a pszichotanacs@freemail.hu címen várom leveleiket. Bővebb információ: www.pszichologia.mlap.hu oldalon.

Barátsággal, Nisreen
nisreen
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?