Sziasztok!
Végülis hazajöttünk, már csak eső esett, tökéletes volt az út.
Akkor én mostmár meg vagyok zavarodva. Mikorra is kell menni?
Mi olyan túl sokáig nem tudunk maradni, Aziz még kétóránként alszik, meg aztán Adriékat sem akarjuk zavarni. Szóval nem lehetne valami köztes időpont?
Akkor mi viszünk valami rostost, meg valami csokis keksz félét! Már kiváncsi vagyok a sütieitekre!
Lesz annyi kaja, hogy nem is kell ebédelnünk majd!
Várom már én is nagyon, és imádkozok, hogy ne legyen megint beteg!!
tesótéma
: mi úgy terveztük, hogy már ha Aziz 1 éves lesz elkezdjük a projektet, de mostmár látjuk, hogy nem olyan egyszerű ez még egy gyerkőccel sem, meg annyira imádom, hogy még szeretném csak őt szeretni
, és kiszolgálni amíg lehet. Na, jó, aztán amikor 2-3 éves lesz, akkor már belevágunk szerintem. Mert én nagyon szerettem terhes lenni, és picikét is szeretnék még természetesen. Jó lenne a kislány, de két fiú is szuper!! Legalább jó cimbik lennének! Igaz Brigi?
De azt hiszem mi megállunk a kettőnél.
Esetleg ha közben meggazdagszunk majd...
Nagbri: édesek a képek, szerintem is hasonlítanak, vagy csak amiatt, hogy mindketten barnák, barna szemmel. (...gyönyörű szemmel
) Majd élőben kiderül!
Ennn: jó lenne ha Te is tudnál jönni, nagyon sajnálom, hogy ilyen szomorú dolog miatt érkeztek Kecskemétre!
tápszer: szerintem ha van tejcsi, akkor minek.... Például nálunk Aziz nem azért kel, mert nem eszik eleget, és éhes. Nem hiszem, hogy 6-7-szer megéhezne egy éjszaka.
Sajnos szerintem ez megszokás. Mert picinek ugye meg átaludta már... Bár próba cseresznye.
Sajnos mi holnaptól nemigen leszünk netközelben, azért megpróbálom néha csekkolni, hogy van-e változás a talival kapcsolatban, meg majd hívlak Adri!
Még egy utolsó kép tőlem is a hétre:
Jó éjt,
Kriszta