Sziasztok! Boldog Új Esztendőt mindenkinek!
Ti találkoztatok már olyan gyerkőccel, aki nem szereti, ha hordozzák?
Tanácstalan vagyok a 8 hetes fiammal... Csak néha engedi, hogy vigyem a kendőben (egyelőre otthon) akkor is általában alszik, de ha nem alva teszem bele, vagy ha felébred később, tiltakozik. A testvére nagyon szerette a sokat szidott kismamás kendőt is, egyből. Most kaptam kölcsön egy nandut (azért akkora nagy különbséget az anyag mozgásában, viselkedésében nem érzek, csak egész kicsit) ezt is kipróbáltam, egy csomószor, de ebben sincs elragadtatva. Több pózt próbáltam a didymos útmutatója alapján, azt biztos nem szúrom el, de fekve is, meg függőlegesen is, az összes létező megkötésnél csak kínlódik, nyom el magától a kezeivel...
Nem tudom miért... talán mindig fel van fúvódva, és a hasának kényelmetlen, nem tudom... meg a fejét sem akarja letenni, de folyamatosan tartania pár hetesen meg talán nem kellene. de mégsem fekteti a mellkasomra, csak tartja és sír, mert elfáradt. Próbáltam a kendővel tartani a fejecskéjét, megtámasztani, de az még jobban idegesíti, hogy akkor nem tudja felemelni...
És, ha leteszem, boldog
Lehet hogy vannak ilyen babák? Nekem ez új, mert az első fiam szüntelenül rajtam akart lógni, ő meg nem.
Nem mondom, örülök is kicsit a szabadságnak, hogy boldog a baba letéve is, de sokszor, ha elmegyünk, jó lenne ha jól érezné magát a kendőnben is...
...amúgy egy nagyon nyugis, békés gyerekről van szó, az első meg egy sajtkukac volt/van.
Szerintetek ez némely gyerekek sajátossága, vagy ez az én hibám lehet?