Sziasztok!
Macsek: de jó megfigyelő vagy! Tüzetesebben megszemléltem Pankát és igen, valóban neki sincs másik rucija! Zsu, ejjnye... no azért nem kell ám szégyenkezni, vagyunk még így páran
Vilkó ha felébred 5-kor, követeli a kaját, vagy csak játszani szeretne?
Nálunk az volt a szitu, mikor hazahoztuk Ádit, hogy éjszaka nyöszörgött, én meg pattantam fel hozzá. Kaja, pelus csere...
Ez így ment kb 1 hónapig. Ugye akkor még napközben nem aludt.
Míg egyszer annyira fáradt voltam,hogy jól bealudtam és nem hallottam meg a nyöszit. Át is aludta az éjszakát! Aztán figyeltem, hogy nyöszi után sírás következik-e. Hát, jó nagy balek voltam, mert ezek szerint én ébresztettem örökké Ádit, a nyöszik nem az éjszakai felkelni vágyást jelentették!
Mondhatom,hogy szerencsém van, mert ő szinte kezdettől nem kelt volna éjjel!
Most is épp a kisangyal korszakban vagyunk. Eljátszik egyedül, hagyja, hogy dögönyözzem, az ebéd utáni kötelező szellőztetéssel egybekötött alvást is tűri (tegnap nem ordított, mikor kivittem az erkélyre és szépen elaludt!!!
). És a reggeli első kaja utáni kötelező szieszta ellen sincs kifogása! Azt hiszem, egy szavam sem lehet. Nálunk ez a 2 kötött program van. Délután szabad foglalkozás. Kaja ügyileg is kezdünk beállni. 8-12-16- 20órára.
Anett: enyim gyerek kb 3,5 hós koráig szopott, mert erőltettem. Sosem volt oda a ciciért. 3 hetes koráig nem is kellett neki. Nálunk is ő mondta,hogy akkor ezt most be lehet fejezni kérem!
Eszti lefejt tejet kap + tápi? Ő sem akar szopizni, vagy miért nem szoptatsz?(vagy írtad már és nem figyeltem? Akkor elnézést)
Jutta: sebaj, legalább hamar összadobtad a lakást! Látnád, nálam mi van pillanatnyilag
A tejcivel kapcsolatban: ahogy látom, döntöttél... Ha te kiegyensúlyozottabb leszel tőle, én amondó vagyok ne erőltesd!
Most már elárulom,hogy amikor mindig elutasított Ádi és a lefolyónak fejtem, sokszor gondoltam arra,hogy bár apadna el végre. Aztán fejtem tovább, hogy hátha mégis. Mikor sokadszor intett be a gyerek, akkor viszont kő keményen tartottam magam hozzá,hogy elég volt. Csak annyit fejtem amennyit muszáj volt. Mostmár nincs tejem,és sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Mondtam már,hogy nem én vagyok a követendő példa, de mérlegelni kell! nekünk így volt jobb!
Timi: mi lett végülis a dokival?
A nem kötelező védőoltásokról meg a mi gyerekorvosunk is ugyanígy nyilatkozott! A Rotarixet pontosan ezért nem adattam be!
A bárányhimlő ellenit fogom 15 hósan és a prevenart.
Védőnő: enyém normális! Ha vmi gondom van, felhívhatom a mobilján. Nem jön hetente, de nem is igényelném.
ételmelegítő: nekünk is van. Philips... nem mondom meg mennyiért.
Ugye a tapasztalatlan, első gyerekes szülő átverhető
Jutta: tapétacsíkot bármelyik festékboltban találsz.