Új privát üzeneted érkezett!

Még gondolkozunk, mibe fogjunk.

kispiskóta

.......az előbb el kellett mennem (Viola éhen akart veszni :lol: ) nem tudtam befejezni a hsz-t :oops: , Hemej nagyon jók a képek. A legalsó képen a hugaid vannak meg apukájuk???
Micsoda combikái vannak Beninek, zabálnivaló :lol:

Hja Boldizsárnak mi is boldog névnapot kívánunk!!!!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Munka. Én április-májustól tervezem, de ugyebár az én munkám is spéci (rendezőasszisztens). Ha sikerül felelevenítenem a kapcsolataimat, akkor havonta 4-5 nappal már nagyon elégedett leszek. Egyszerre 1-2 nap, de az min. 14 óra távollét. Jövő héttől kezdjük az "edzést" heti 1*4 óra anyamegvonással.
Nekünk inkább a luxusra kell majd a pénz (kertesház), szóval ha nem jön össze, akkor is túléljük. De szeptembertől azért már igazán kéne dolgozni a karrier építés miatt, hiszen jövő tavasztól, ha minden jól megy (ld lent), már megint nem fogok dolgozni egy darabig.

Következő tesó: év végén megindul a gyártás. De ha előbb beköszön, nem küldjük el. (mondjuk ehhez kéne egy s más.... ;) )
És azon gondolkozom, nagyobb korkülönbséggel, de asszem 3t akarok. Most 2t, aztán 6-8-10 év múlva még egyet. Teljesen más lehet úgy babázni, hogy az ember már tapasztalatból tudja, milyen a fejlődést nézni.

Őszilét is elfogadta. Kemény 40 ml-t.

Vendég

Megvan az első BIBI. Tegnap előtt lefejelte a lavort. Szokott vele játszani, de baleset csak most lett. Az egyik seb pillangó alakú ;)
Kép
Vendég

Ádámnak puszika a nózijára. :D Kívánom, hogy mindig csak ennyivel ússzon meg minden rossz kimenetelű dolgot. :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

áááá, Tücsi, reménytelen esetek!
mondtam nekik, hogy citrusfélét nem szabad mert allergizál, na és mi volt erre a reakció? hát az, hogy érdekes régen nem allergizált, és nem véletlen van ennyi allergiás és hülyeség stb.
szóval inkább igyekszem a békesség kedvéért befogni a szám

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Emi! Akkor meg tudlak érteni. :?

Melinda! Tényleg nagyon husi a kis Benike is. :D A "nénikéivel" olyan, mintha a tesókkal lenne. :lol: Végülis olyan nagyon nagy korkülönbségről nem is beszélhetünk.... :wink:
Ami az eü-i ellátásokat illeti tudom, hogy ott kint többet kell fizetni bizonyos beavatkozásokért, mert a biztosítás erre nem terjed ki, nem fedezi a költségeket a biztosító. Ha itthon néznénk meg a végszámlát pl. egy mandula műtét után, elcsodálkoznánk a végösszegen. Én már a szülés után kapott számlán is elcsodálkoztam. És szerencsére komplikáció menetes volt. Tényleg, az EDA-val mennyi volt a normál szülés? Ki látta a számláján?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Na, meggyüttem.

Zsú: igen, ilyent tett nekem is a Tefal ultrahangos párásító. Kicsit felszívtam vala én is a vizet, de Pécsett lévén vásárolva, nem lehetett a garanciális reklamátorkodással nagyon ugribugrizni. Így jobb híjján szépen levakargattam, aztán szuperált tovább a cuccos. Nekem zavarta egy darabig (monnyuk a szezon végéig) a fantáziámat, de mára már elmúlt (asszem ez a 4-ik szezonja).
Szal nem tudom van-e ezek után olyan améknek nincs ilyen baja.

Kép
kissmanó

Lynia: Szerintem 2 dolgot tehetsz!

1: Vagy a sarkadra állsz, és közlöd, hogy a Te gyereked és sértődés ne essék de beleszólni ne tessék.... (ehhez a párod is melléd kell álljon, szal vele beszéld meg elsőkörben, hogy ha feljön témába kitart a TE elveid mellett!!!!!) Anyósnak volt lehetősége a saját gyerekét (férjed) úgy nevelni ahogy akata. Lepattanhat a témáról Maja a Tied te vagy az anyja,2008-at írunk, máso az elvárások, mások a betegségek mint az őskorban, te másképp gondolod...stbstb! Kész!

Vagy
2: beletörődsz viszont akkor várhatod, hogy nagyjából a gyereked nagykorúvá válásáig bele fognak mindenbe szólni :shock: !
Sztem ez olyan mint a gyerekeknél a hiszti! Csírájába kell elfolytani, mert a fejedre nőnek...
Bocs a nyers fogalmazásért, a lényeg azt hiszem érthető!
Magánvélemény volt :wink:

Örök harag úgyse lesz belőle, hisz a menye vagy és Maja (egyszem?) unokája! Max megsértődik egy piit, kibírjátok :wink: Esetleg elgondolkozik, hogy hoppá mégiscsak nem kéne mindenbe beleszólnia... :roll:

ceniko
Szeged

Melinda nagyon édi az ágyas kép, tényleg jó hurkás a kis Benid, és irigykedem a szánkózás miatt is...

Bori meg kell, hogy állapítsam Főni Uraság tiszta Anyája lett! :lol:

Emi teljesen igaza van Enikőnek, de én még azt is hozzátenném, hogy vegye meg Csernus könyvét... hihihi

Andrea
Kép
kindernay

Tücsikém köszi, próbálkozom a gyógyulással és a fiúk már csak ilyenek. :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Na szülés: most láttam először a számlá(ka)t, lévén alá kellett írnom, másképp nem számolja el a pénztár a kórháznak.
Poén: mindkettőnknek ki volt állítva, kb. 42.000 ft. értékben/fő. Ez kissé érdekes, főleg mert a kettőnk számlája azonos volt értékileg. Nos akkor szerettem volna tudni pontosan, hogy miket is rejtenek ama összegek.

Enikő vélrményével egyetértek. De ahhoz első számú követelmény, hogy az apa is a meggondolt mellétápi pártján álljon, azaz az anyuka véleményével azonosuljon.

Kép
kissmanó

Kinderandi :)
Nagyon szép a fiacskád! :wink: Mi a bébifotelban ülünk ilyen szépen, ami körben megtámasztja. Egyébként is szépen ül, de azért vigyázni kell, mert vannak hirtelen kilengései. 8)

Hemej :)
Miért lenne baj, ha teszel képet? Beni cukimókus! :D Szánkózás...kicsit irigy. 8)

Kistesóprojekteknek hajrá! :D

Most mennem kell, de még jövök!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Melinda: aranyosak vagytok kapucnisan.
A baj a képekkel tudod hol kezdődik? Olyan vagyok mint a szüléstörténet olvasásokkal: sosem elég belőlük.

Kép
kissmanó

Zsú!
Nekünk is Tefal hidegpárásítónk van,és hólyagos, darabos az ecettől szerintem!Szerintem sem normális,kiváncsi vagyok mit mondanak nektek!

Kép
m.andrea

Enikö:A képen a húgaim vannak plusz enyém férjem.Küldtem pü-t.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

M.Andrea! És ti hogy vagytok? Zsuzska fogacskái okoznak még rossz napokat? Hány fogacska bújt eddig elő?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Bori
Azta mindenit! Ádám nagyon nagyfiús! Jó kispasi :D
Hát igen, kicsit irígylem azt, aki havi 1-2 napot tud dolgozni. Az én melóm (logisztika) full embert igényel, így szóba sem jöhet egy darabig.
Nálunk pénteken volt 3 és fél óra anyaelvonás, de apával, az azért más....

Kinderandi
2 gólya??? Hű, te aztán bátor nőci vagy :lol:

Tücsi
Pocakfájás még mindig kemény! Megkockáztattam a párolt vegyeszöldséget - nem kellett volna :( Fél éves kortól jobb lesz, ugye? Bíztassatok!

Szép lenne, ha mindenkinek úgy jönne a kistesó(k), ahogy elgondolja! Reméljük a legjobbakat!

Kép
Kép
emma1976

Andi: s te elviekben esélyes vagy dupla gólya vizitre?
Nem inkább Zsúnál lenne esélyes az ilyen tesó?

Kép
kissmanó

Hát igen, más, ha valakinek hivatása van. Sajnos én még nem találtam olyat. Szintén más a családi vállalkozás... lehet hogy végül is minden más :)
A gyermekvállalási korlát összetett, az életkor önmagában valóban nem sokat jelent, de sajna eddigre összeszedtem annyiféle nyavaját, hogy örülök ha viszonylag normálisan érzem magam, még egy terhesség már szerencsejátéknak számítana. Meg hát a takaró (a nyújtózkodási összefüggésben) sem a legnagyobb, lakás hasonlóképpen.... sajnasajna, sőt lehet hogy az én idegrendszerem rugalmassága sem végtelen :wink: Jobb nem túlfeszíteni a dolgokat. De azért irigykedem :wink: Persze, Tücsi igazad van, a víz folyik, az idő múlik, a dolgok akár változhatnak is....
Andi szuper a kép, Döndike hegymászónak készül? Bevált nálatok ez a kádbetét? A teszveszen láttam 1000 pénzért, újonnan mennyibe kerül? És meddig lehet használni?

Kép
Kép
tjuditot

Hi!
Megjöttünk.
Az út szerencsére csak vízes volt.

Édik a babák!! Bence, Zalán, Botond, Marci-Dani :lol: Ádám..és akit még kihagytam volna..kutyafuttában olvastam át az elmúlt 2 nap hszeket..

Munka: mivel nekünk saját cégünk van így itthon dolgozom-gatom most is. Tesó 3 év múlva.

Tsóközön

Nemtom kikérdezte a babazenét, visszaolvasom és reagálok rá!!
torolve_20131003125716

Bori :)
Őszilé :D Kezdetnek nem rossz! :wink:
Nózi :? És még hány ilyen lesz.... :roll:

A fiam kórházi számlája cirka 13OO dollár volt, 3O% kedezménnyel. :shock: 2 éjszakát voltunk bent és a gyereket csak fürdetni vitték el. Az eü. itt is brutál, ha nincs biztosításod, ha van, akkor meg havonta fizetsz egy kisebb vagyont a biztosítónak és az sem fizet minden beavatkozást, a legtöbbet csak bizonyos százalékban. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hemej gyönyörűek a gyerekek, Beni sonkái... mintha csak Jankót látnám, csak ő még nem emeli ilyen magasra :lol:
Bori de szép a kis(nagy!)fiad, Jankónak a homoka ilyen kb., szegény karmolássza folyton, nem tudom elég rövidre vágni a körmét :(
Lynia teljesen egyetértek Enikővel, az a pohár egyszer csak be fog telni, és lehet hogy akkor már késő lesz..., túlságosan eldurvul a helyzet. Bocs, hogy belekontárkodom...Az apuka szerintem nem baj, ha a hozzátápihoz nem konyít, a lényeg, hogy a felesége mellé álljon, és ne anyuka mellé... legalábbis nyílt konfliktus esetén. Ez nagyon fontos szerintem. Aztán a háttérben lehet egyezkedni egymással.
Még 25 hetesen voltam 2 napot kórházban (fenyegető vetéléssel), kaptam egy injekciót, néztek vért-vizeletet, kaptam magnézium pezsgőtablettát(!!), és valami olyan számlát kaptam... holnapra előkeresem, de nem akartam hinni a szememnek. Ja, és mindez április 6-án volt, a beutalásos kórházrendszer bevezetése után, csak a szerencsénken (vagy az Ő gondviselésén) múlt, hogy nem lettünk precedens, mert a mentők Ajkára vittek bennünket (az ügyeletes orvos oda utalt), ahol ugye nincs koraszülöttosztály, nem Veszprémbe, hiába könyörögtem nekik sírva. (1,5 óra hossza volt, mire az ügyelettől a kórházig eljutottunk, ahova ugyan hiába is mentük volna, ha komoly a baj. De jobb erre már nem is gondolni, most is futkározik a hideg a hátamon, ha arra az éjszakára gondolok.) Ennyit a magyar eü-ről. Biztos mindenkinek megvan a maga története.

Kép
Kép
tjuditot

Hahó! Ismét tutik a képek! Andi, Döndikét meg sem ismerem: hatalmas szőke hajzat, hatalmas szemek, olyan nagyfiús! Melinda, a fiadba meg legszívesebben beleharapnék! Azok a gyönyörű gömbölyűségek: a pofija, combikák, hmmmmm.... :lol:

Emma, Borit szerintem ne irigyeld a havi 4-5 napért, az is full embert kíván, mi forgattattunk reklámfilmet, és nagyon kemény meló a rendezőasszisztensé. Ha mást irigyelsz, az más. :lol:

Annyira kíváncsi leszek, ki lesz az első, akinek a pocijába költözik a kistesó. De remélem, azért velünk marad, és nem megy át teljesen az új topikba. :wink:

Én valami 400 eFt-os számlát kaptam. Ezért majd egy hónapig élveztem a csótányok társaságát, ehettem a saját magnézium pezsgőtablettámat, és ehettem a szüleim meg az anyósomék által behordott kaját, mert a kórháziból nemhogy másfél, de egy ember sem lakott volna jól. :lol: De jó kislány voltam, annyi pontot szereztem szerintem a klinikának, hogy ihaj! :lol:

Kép
nenoke

Bori: Ádám írtó cukker, sebecskékre gyógypuszák mennek. Lesznek még rajtuk kriplik mire felnőnek :roll: :( Főleg ha elkezdenek járni, totyogó korszak ááááááááááááááá

Munkábaállás:
Én azt mondom mindenki a saját lehetőségeit és kapacitását mérlegelve tegye a dolgát. Nekem nem "karrieres" tipusú a munkám, és nem gond ha akár éveket kihagyok. Csak munkát találni lesz gond, mert bár van munka, meg megvannak hozzá a papírjaim is, kisgyerekekel nem fognak felvenni sehova. Úgyhogy vagy vállalkozunk (amit ilyen gazdasági körülméynek között egyelőre nem merünk megvárjuk a kormányváltást 8) ) vagy várok a csodára :wink:
Ha valakinek olyan a munkája, hogy nem engedheti meg magának, hogy otthon maradjon éveket, akkor meg kell oldani a gyerek elhelyezését és menjen vissza dolgozni! DE azért ne szüljön senki gyerekeket, hogy a bölcsi, ovi, bébiszitter "nevelje fel"... Tehát meg kell találni az arany középutat, hogy egészséges lelkületű, teljes értékű gyerekeket formálgassunk felnőtté!!! :wink:
És attól függetlenül, hogy én személy szerint nem vagyok karrierista, még abszolút megértem azokat akik azok! Sztem a család és a munka amúgy összeegyeztethető, ha van egy jó férjünk (rugalmas munkaidővel -mindkét részről-) akire számíthatunk+nagyszülői segítség. Tehát ez egy összetett kérdés!!! Én pl nem számíthatok a páromra, mert 3 műszakba dolgozik vagy 12 órázik!! Tehát eleve kizárt, hogy a gyerekek oviba/iskolába hordásába+különúrák, tánc, nyelvórák, Vius fejlesztő...stb részt vegyen. :roll: Úgyhogy én egyelőre maradok itthon a fenekemen és a maximumot nyújtom a gyerekeimnek és a páromnak ami tőlem telik! Hogy ez mire lesz elég, az majd cirka 20 év múlva kiderül :wink: :lol:

ceniko
Szeged

Manókám volt nálunk is iker a családban, nagymamám testvérei... egyébként a beületés tudod 50-50 % iker... de csak viccelek ám, Döndiből kiindulva megelégszem ám egy babával is. :wink: Csak azt mondom, hogy ha úgy alakulna... akkor úgy kellene lennie. Na, szóval érted nem? :wink: Egyébként meg a nem beültetésre gyúrúnk vazeg!

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Na eddig tartott a szabi, holnap megint munka, pedig olyan jó volt hármasban!

Mütyürke! Ilkának jobbulást! Kutyát nagyon sajnálom szegénykém.. :cry:

Hófordulósoknak szülinaposoknak gratula!

Képeket mindig nézem Bence, Zalán+Vius+Bogi család, Döndi Botond, Marci, Ádám nagyon cukker, Ádámról már rég láttam képet nagyon sokat nőtt, kész nagyfiú már!

Lynia! Szegény te (anyós miatt) én is egyetértek Enikővel!

Sok sikert a kistesókhoz!

Munka: Mivel én is családi vállalkozásban dolgozom, így én már dolgozgatom, de így a magam ura vagyok, és akkor dolgozom amikor ráérek, általában este, nappal Lillus van a középpontban.

Rakok pár friss képet
Kép
Kép

Jó éjt mindenkinek!
Emi

Kép Kép
emi_25

Jaj Benit kihagytam, az előbb pedig a kis hurkáit nem lehet szó nélkül hagyni!
emi_25

Emi :)
Naggyon aranyos a kis hölgy! Kis pufók ő is. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Lillusnak is gratula az ő mai fél évéhez!!!!!!!!!!!!!!

Balázskáról tegnap megfeledkeztem, de azért azt mondják ugye, hogy 8 napig érvényes. Pussz neki is.

menyek vissza aludni, a nagyokat apával most csapom ki az ajtón, eresztem Gréti mellé. 5,5 óra alvás nem valami kielégítő.

Kép
kissmanó

Lillának boldog hófordulót! :D

Manó :)
5,5 óra alvás nem elég ? Kis telhetetlen. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Igenis, telhetetlen vagyok. Mert a lányom nem minden nap fél éves, ebből kifolyólag nem minden éccakát alussza nyugodtan át.
Múlt éccaka is voltak műsorszámok, ma éjjelt egészen szinte reggeli 6-ig átaludta, ellenben voltak tök nyűgösségek, hangos nyögések, kiabálások. Aludjon nyugodtan az ember lánya ha tud. Én nem tok. Meg ugyi 1:15 volt mire ágyba bújtam. Vagy 15 perc mire elaludtam. S most derül ki, hogy írtó pocsék vagyok matekból mikor álmos vok. Mett 1:30-től 6-ig nincsen csak 4,5 óra. Na, így már jogos?

Persze aztán miután a nagyok elmentek, én meg vissza az ágyba, Grétinek tökre be volt dugulva az orra (nagyoknak semmi baja kopp-kopp-kopp, de úgy látszik csak valamit hurcolnak, amit a kicsi szépen le is nyúl), nem tudott rendesen levegőt venni, akkor meg azért nem aludtam, aztán eszembe jutott a Carvol, na egy ampullát izzítottam egy kis rongyira, azt oda pakoltam a fejéhez, hát 2 perc múlva nem mint rugó pattantak ki a szemei s vigyorgott rám ezerrel? Na, akkor kivettem, orrcseppezés, hancúrozás, oszt pá, felejtős volt a visszaalvás.

Kép
kissmanó

Ja, amúgy csak a gyerek rezgéseire ébredek. Tegnap Edó leszerelte a kicsi hálózsákjáról a cumiláncot. Szerencse mikor feküdtem le, észbe kaptam, de akkor már csak símán beraktam a gyerek mellé. Éjjel szépen izzítva is volt egyik nyűgnél. De, hogy reggelre hogyan s főleg mikor került a földre, azt nem tudom. Ugyanis nem hallottam a földreérését a cumónak.

Kép
kissmanó

Lillának boldog hófordulót!

Andrea
Kép
kindernay

Lillusnak boldog fél éves szülinapot!

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Csatlakozom az előttem szólókhoz: Lillának gratula a 6. hónaphoz!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Nenoke! Köszi. Igen, elég fárasztó a filmezés.
Emma! Én se tudok ám majd úgy dolgozni, mint várandósság előtt, hanem csak másod aszt. lehetek ennyi erőfeszítéssel. Ha első akarnék lenni, ami voltam a várandósság előtt, akkor nem lenne elég az 1-2 nap egy projektre, hanem min 1 hét kéne napi min 10 órában. Na, az nem tudom, mikor lesz aktuális.
De persze az nagyon szerencsés, hogy egyáltalán vissza lehet térni.
Mondjuk az, hogy a gyerek miatt minimális megértést kapjak, az kizárt dolog. 6ra ott kell lenni, hazaindulás, vmikor este 7 felé. Ebéd, ha van rá idő. Fejés, látogatás, elkéredzkedés stb. kizárt. Vmit vmiért.

Andi! Te vagy az első, aki azt mondja, engem lát a Bébben.

Köszönöm az Ádám dicséreteket. Azt hiszem én is, h nem ez volt a legkomolyabb eset.
Vendég

lányok, bocsi, csak kérdezni jövök. mennyi stodal szirupot adtok a babáknak- már aki szokott adni?
bálintnak még mindig folyik az orra, és most éjszaka elkezdett köhögni is, du. elviszem doktornénihez, mert ez így már nagyon gáz. ma már adtam neki stodalt, az üvegen az áll, hogy napi 3-5 kávés kanállal lehet. nem sok a napi 5 adag? nem fogja nagyon megköhögtetni?
elnézést az össze-visszaságért, bálint itt kalimpál az ölemben.
köszi előre is a válaszokat.
móni

Kép
Kép
moni1973

Móni! Én Gábornak legutóbb csak Calcimuscot (1-2 ml)adtam és az orrát szívtam és Fluimarral fújtam. A doktor nem hallott semmit a tüdején, "csak" csúnyán köhögött és néhány nap múlva még lázas is lett. Tényleg szépen elmúlt, rendbejött. De talán mondanom sem kell, hogy én nagyon aggódtam miatta, mert néha ijesztően csúnyán köhögött. És nem is vittem semerre, pedig karácsony előtti bevásárló körútat szerveztünk a délelőttökre a párommal, amíg volt iskola és óvoda. Így utólag örülök, hogy végülis itthon maradtam Gáborral. Ki tudja mit szedtünk volna még ezen felül össze? Kíváncsi vagyok, hogy mit mond a doktor. Bálintkának gyors gyógyulást kívánok.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

mtücsi: én sem mozdulok ki napok óta Bálinttal itthonról. Épp amiatt nem vittem el eddig a doktornénihez sem, mert tartok attól, hogy várakozás közben a beteg gyerekek között még összeszedünk valamit. Viszont most már ő is nagyon csúnyán köhög, nem merek kockáztatni. Éjszaka alig aludtunk, én személy szerint reggel 6 órakor aludtam el. Addig folyamatos orrszívás, teáztatás, szopi, majd mindez előlről....amikor a Bálint rövid időkre elaludt, én a könyveket bújtam, hátha találok valami hasznos információt, amivel segíthetnék a kis drágámon. Na és hogy az "i betűre" felkerüljön a pont, fáj a torkom hajnal óta, remélem nem betegszem le én is. Ráadásként tegnap -bár egy hónapos késéssel- de megjött hozzám is a mikulás. Szóval minden együtt van.....
Ma reggel el akartam hívni a doktornénit, de mint kiderült, szabadságon van vidéken, és egy másik doktornéni helyettesíti majd délután.

Lányok, azt nem tudjátok véletlenül, hogy ilyen kisbabáknál infralámpát lehet már használni?
Bocsánat, de nem olvastam vissza a napokban, igyekszem majd pótolni.
Most megyek, mert alszik Bálint, én is szunyálok egy kicsit, amíg lehet.

Mindenkinek szép napot.

Móni

Kép
Kép
moni1973

mtücsi: a lényeget el is felejtettem, köszi a válaszodat.

Kép
Kép
moni1973

Móni! Szívesen. :D Én úgy tudom, hgy ilyen pici korban még nincsenek orrmelléküregek, se homloküreg. Lehet, hogy nem sok értelme lenne a lámpázásnak. De a biztonság kedvéért inkább szakemberhez fordulnék, pl. felhívnám a kerületileg illetékes fülészetet és a doktortól megkérdezném a lehetőségeinket.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

persze, megkérdezem ezt is délután, és majd beszámolok a hallottakról.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Móni én használtam Stodalt és műanyag ! kanállal adtam neki napi 3x1-et de a Stodal inkább száraz köhögésre van, esetleg van még a Hedelix ami gyógynövényes szirup és lehet gyerekeknek. Ha fáj a torkod akkor neked is ajánlom a Stodalt, nekem segíteni szokott illetve van még egy gyógynövényes cukorka ami torokfájásra kitűnő Tantum Verde.
Jobbúlást nektek, gyógypuszik ezerrel!

Andrea
Kép
kindernay

Móni infralámpa mehet, nekünk is lehetett kb 2 hónapja és akkor még kisebbek voltak a csemeték!!!! Csak a kezed rakd oda nehogy megsüsse....
Gyógyuljatok!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ma reggel 8ra vérvételre vittem Viust. Vagy 4x megszúrták (2 különböző nő is egyik a koraszülött intenzíven 30 éve vért vesz a fél kilós babáktól, és még ő se tudta levenni a vért :shock: ) egyszerűen nem találtak vénát :shock: :( . Jövő héten újra kell vinnem... fasza... :evil: Addig Zalán szomszédolt, nem akartam még őt is vinni ebbe a jégpályás útba. Így is többször majdnem eltanyáltunk, rádásul még Bogit is el kellett vinnem előtte oviba.... ezért, szegény Zalánt már 7-kor felvittem a szomszédnak :cry: De egyszerűen nem tudtam másképp megoldani. Mondjuk a felsőszomzédunk szenzációs jó fej csaj, neki is 2 kisfia van egyik 1,5 másik 5 éves. Ő szokta fejleszti Violát keddenként.... (gyógypedagógus)
Na szal most Zalán tökre meg van sértődve -joggal-, hogy délelőtt nem voltam vele, de hát sajna muszáj volt elvinnem Violát. És még le se tudták venni a vért :evil: :cry: Kész vagyok :cry:

ceniko
Szeged

Andi: Köszi!!!!! Délután beszerzek abból a gyógynövényes cukorkából is. Stodalt már nyomtam is, hát mit mondjak borzasztó íze van ( szerintem) , no de se baj, nem az íze számít, a lényeg, hogy használjon. :wink:

Enikő: köszi, nagyon örülök, hogy mehet az infrázás, mert az a Blankánál is nagyon hasznos szokott lenni. Köszi mégegyszer.
Sajnálom a délelőtt történteket :-(( Gondolom, hogy nem lehet egyszerű 3 gyermekkel, nekem még a két gyerkőc is nehéz, pláne ilyenkor amikor az egyik beteg. Reggel én is a szomszéd segítségét kértem, hogy hozzon gyógyszert a patikából. Nagyon rendes volt, mert egyből le is szaladt.
Most meg épp azon gondolkodtam, hogy délután amikor viszem Bálintot a dokihoz, útközben fel kell vegyük Blankát is az oviból, és hogy ne kelljen bemenni az oviba ( ahol brutál meleg van, ráadásul félemeleten van, és fel kell rángassam a babakocsit) odatelefonálok amikor indulunk, és megkérem a dadust, hogy Blankámat kivételesen öltöztessék fel, és hozzák ki a kapuhoz. Remélem kivitelezhető lesz, bár azon sem csodálkoznék ha nem tennék meg.....majd kiderül....

Nem tudok elaluldni :?

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!

Móni: Bálintnak jobbulást!

Enikő! Szegény Vius! Hát ma voltam én is Szegeden és én is többször majdnem elestem, nem nagyon sózzák a járdákat!

Emi

Kép Kép
emi_25

Enikő
sajnálom a délelőtti tortúrát! Még jó, hogy jófej a szomszéd

Bori
Aha, értem. Akkor kis visszalépés karrierileg, de Ádámért megéri :D
Ha 4 év után vissza akarok majd menni, én sem nagyon válogathatok, mindegy, hol tartottam előtte. Főleg, hogy 6 órázni szeretnék

ALVÁS:
Képzeljétek napközbeni alvása a drágámnak 3 x 25-35 perc volt az ünnepekben, tökre kezdtem odalenni, hogy ez nem normális dolog. Ma meg mi történik? Másfél órája alszik :D Szerintem visszatérünk a normál kerékvágásba- legalábbis nagyon optimista vagyok :D Főleg, hogy végre napsütés van, ez mindig vidámmá és derűlátóvá tesz :D

6hó tábla
Bocs, lemaradtam! Bori tudom, hogy megírta, de akkor nem véstem fel, kérhetnék mindenkit hogy privibe bombázzon súly- és cm adatokkal?
Zalánnak is már csak 9 nap és fél éves lesz :) hihetetlen

Kép
Kép
emma1976

Emma 5 hós is kellett?

Andrea
Kép
kindernay

Most már akkor én is tudom, hogy lehet a babákat infralámpázni. És Enikő! Ezt a háziorvosod miként mondta -vagy a gyermek fül-orr-gégész- napi hány percet, hányszor javasolta? Jó tudni az ilyet előre is.

Emma! Nálunk is felborult kicsit a napi ritmus, mivel állandóan ténykedtek a nagyok. Napközben csend csak akkor volt, amikor nem a lakásban voltak. Ádikám még estére sem tette fel egykönnyen magára a hangtompítót, hiába kértem, hogy halkabban beszéljen.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?