Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Én is régi, de most csak egy két szóra!!

új fórumozók és persze régiek nektek is Boldog új évet. kívánok

Bár az évnek még nincs vége
lehet, hogy négykézláb érek a végére
Ezért amíg még stabilan állok,
Boldog új évet kívánok!!

pá pá Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:23-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:24-kor.
Vendég

Szia Kriszta!

Azt nevezem, jó korán felkeltettek. :)
Mi még most ébredezünk, kajálunk és mi is megyünk szánkózni. :D
Manó velünk koncintott éjfélkor, majd néztük a hóesést az ablakban. Nagyon pörgött a gyerkőc. Ákos még most kel fel.

További szép napot mindnekinek!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

B.U.É.K.!
Mi is most ébredezünk!

Kriszti!Biztos, hogy nem.... Nagyon aranyos a kislányod a szánkón :D

Jolka!
Akkor Manó jó sokáig bírta ébren :)

Jó szánkózást Nektek és szép napot!
brigi0923

Kispaszuly! :)

Jó, hogy jöttél Te is! Boldog Új Évet Neked Kívánok Neked és Családodnak is. Gondolom Ti is mentek szánkózni, úgyhogy jó szánkózást Nektek is.... :)
brigi0923

Kriszta!

Bocsi, nem is írtam, pedig azzal akartam kezdeni...
Nagyon cukor Bori a képen. Igazi hölgy. Nagyon tetszik a téli rucija!

Mi is voltunk lent. Én még maradtam volna, de Zolko fagyosszent.
Hó még nem az igazi, nem tapad...na majd a következő adag.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok! Kispaszuly! Jó ,hogy te is jöttél...nagyon jó látni ,hogy ismét aktív ez a topik...Remélem jól érezte mindenki magát 2008 első napján... Jolka! Nem tudom , hogy miért is akarom magánrendelésre vinni a picit, talán ez rossz megszokás a részünkről, hogy ezt a formátumot választjuk...
az alternatív szobáról meg tényleg csak azért irtam mert segíteni akartam, hogy ha esetleg pici baba érkezik, van kényelmesebb is a hagyományos szülőszobánál...de természetesen ezt mindenki önállóan dönti el... Holnap megyünk a picivel védőoltásra, remélem nem viseli meg majd nagyon... Mégegyszer mindenkinek nagyon szép 2008-as évet kívánok... Jó éjszakát...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Sziasztok!
Jövök ide mert a másik oldalon csökkent a forgalom! :D Rubinita! Csípőszűrésre a sőgornőm is elvitte magánba mert túl laza volt a csípője a keresztlányomnak, a Miniklinikán van a Ferenc körúton. A doki nevét nem tudom de csak egy van aki ilyennel foglalkozik ott.
Szép napot mindenkinek! Hajni
nimbot

Sziasztok! Nimbot! De jó ,hogy te is jöttél, és gyere gyakran... Nagyon szépen köszönöm Neked az információt... Beszaladok majd és megnézem...mert sajnos nem tudom, hogy kit kell keresnem és telefonszámot sem tudok... köszönöm a segítséged...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Rubinita!

telszám:06-42-402-303
Megyek mert a nagyobbik nem alszik! Szép napot mindenkinek! Hajni
nimbot

Nimbot, köszönöm!!!

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Halihóóóóó!!!

sehol senki, se itt se ott!! hol van mindenki??? el vagytok havazva??? :lol: :lol:

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok!

Már én is kérdezni akartam, hogy mi van mindenkivel! Remélem nem fog megint befagyni a topik :(
Mi újság van Veletek, hogy vagytok? Babák jól vannak? Nincsenek megfázva?

Rubinita! Orvost találtál már végül?

Szép estét Mindenkinek! :)
brigi0923

Lányok!!! Nem fagyhat be a topik...nem engedhetjük...Brigi! Eszembe jutottál ma, hogy biztos tanulsz ...emlékszem én is a vizsgaidőszakokra...Sok van még hátra? Este jövök...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Rubinita!

Aranyos vagy, hogy gondoltál rám. A vizsgáknak még csak most jön a java... :S Decemberben volt egy vizsgám, meg most januárba lesz négy. Az első kilencedikén úgyhogy most arra tanulok, dehát nagyon nehezen veszem rá magam :(
Amúgy milyen volt a védőoltás? És Nektek hogy telt a Szilveszter?
brigi0923

Brigi! Tudom milyen fárasztó a vizsgaidőszak, együttérzek veled...Én határidő naplóban vezettem, hogy melyik nap mit tanuljak de még így is gyakran elcsúsztam a határidővel és akkor jöttek az éjszakai tanulások,hogy utolérjem magam...de ott a párod akivel kölcsönösen erőt adtok ilyenkor egymásnak...amikor nekem és a páromnak is tanulni kellett én tanultam mint egy ,,jó diák'' ő meg nyugodtan aludt a fotelban :-) , kezében a jegyzetekkel ,azóta is ezt nevetjük, na mondjuk én lehet picit maximalista voltam,nekem nem volt középút, tehát vagy tudtam valamit maximálisan vagy egyáltalán nem... Te tudsz tanulni a pároddal? Mikor szeretnétek babát? Azt már láttam , hogy 4-et ;-) ... Ruben megkapta a védőoltást. Nyügös volt egy pici láz is. Remélem nem sokáig tart már szegénykémnek... Jenni ma névnapi bulit tart, az egész alsószint az övék, bömböl a zene ezerrel, de hát az ő bulija :-) ...Lányok!? Remélem mindenki jól van... jó éjszakát mindenkinek...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Szia Rubinita!

A párommal nem igazán szotunk tanulni. Ez úgy néz ki nálunk, hogy én tanulok ő meg netezik, játszik a számítógépen, tv-zik.... :) :( Érettségire többet tanultunk együtt, segítettünk egymásnak, de most mivel más-más szakon vagyunk így nem tudunk, meg ő nem is tanul annyit mert könnyen az agyába mennek a dolgok.... nekem meg annyit kell tanulni hogy jó legyen... Hát a baba dolog... még van két és fél évünk a suliból aztán meglátjuk... Mondjuk ő attól se riadva vissza ha most lenne (ezt mondta) azt mondta átiratkozna levelezőre meg elmenne dolgozni, dehát nem úgy megy az... majd eljön annak is az ideje...
A lányodék biztos jót buliznak... :D És meddig fognak bulizni? Gondolom szereti a kistesóját :) Én mindig annyira szerettem volna kistesót dehát anyukám így is 36 évesen szült engem szóval.... na de nem baj... :)

Jó éjt mindenkinek! Remélem holnap jelentkeztek hogy mi van Veletek...
brigi0923

Sziasztok!
Mi is megvagyunk, csak holnap vizsgázom kettőből, és valahogy nem akaródzik tanulni, így azzal büntetem magam, hogy így netezés sincs... :lol:

Szilveszter eltelt, Kristóf fent volt fél egyig, az ablakból nézte a tűzijátékokat, viszont kint a hangos ropogástól félt, no meg már baromi fáradt volt, kicsit rájátszott... Tomi szerencsére végigaludta a robajt, csak a szokásos kajaidőpontokra kelt fel.

Tominak két új hobbija van, az egyik, hogy ölelgeti a mosogatógépet, ha üzemel, tetszik neki, hogy zúg, finoman rázkódik, és meleg :D a másik, hogy 20 könyv közül kiválasztja a Szülők iskolája sorozat szobatisztaságra szokatás részét, és azt kell vele nézegetni :lol: a múltkor mondjuk egy Ranschburg
könyvvel (pszichológiai rendellenességek gyerekkorban) a kezében aludt :roll:

Brigi!
Jó tanulást, kitartás :wink: szerintem amúgy csak akkor érdemes babát vállalni (mármint tudatosan készülni, nem a véletlenségről beszélek), ha mind a két szülőjelölt szeretné. Csak azért, hogy megfeleljen az elvárásoknak az ember, nem szabad...

Rubinita!
Asta autóssuli.Nagyon tisztességes oktatóm volt (ismerős ismerőse).
Tök jó, hogy engeditek a nagylánynak a házibulizást! Mennyien voltak? Milyen előkészületek voltak? Kaja meg minden?

Kriszti!
Édes Bori a szánkón :D

Jolka!
Jól vagytok?

Szép napot mindenkinek:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Zsuzsi!:) Sok szerencsét a vizsgákhoz! Miből vizsgázol?
Baba kérdés: Min mindketten szeretnénk babát! Sőt a párom nagycsaládot szeretne, meg én is imádom a gyerekeket. Csak most még úgymond nincs "hova". Így, hogy mindketten tanulunk, koliba lakunk.... így nem lehetne. Mi majd csak akkor szeretnénk babát, hogyha már együtt lakunk és mindent meg tudunk majd adni neki amire szüksége lesz. Ugye érted, hogy mit akarok mondani? :)

Szép napot mindenkinek :)
brigi0923

Brigi!
Értem bizony, és teljes mértékben egyet értek veled :wink:
Mi is úgy voltunk vele, hogy legalább a lakás legyen meg, bármekkora is, de saját. A többi alakulgatott szép folyamatosan, mindig hozzáalakítottuk egy kicsit, így tudtuk vállalni a másodikat. Mondtam, hogy addig nincs értelme, míg annyi helyünk van, hogy csak a csillárról tudom lelógatni a kiságyat :lol:

vizsga: automatizált irodaszervezés volt az egyik tárgy, sajnos csak 3-as lett, de összesen egy négyes volt, két hármas, a többi 2-st kapott. A tanár szerint felületesek vagyunk, nem tudjuk a szakszavakat. Tiszta műszaki volt az egész... az iroda berendezései, kialakítása, technikai eszközök, keletkezésük története, működésük, vásárlási szempontok, paraméterek, (fénymásoló, multifunkcionális eszköz, nyomtató, klaviatúra, egér, laptop, PDA, tábla pc, monitor, szkenner, fax, iratmegsemmisítő, és társaik) irattárolási segédeszközök (mappák, írószerek) szal elég nagy anyag 140 oldalas könyv, ami dec. 20-án jelent meg ...
A másik tárgy titkári ismeretek volt, ez ebben a félévben a kommunikáció volt ( non verbális eszközök, verbális eszközök, szóbeli kommunkiáció, tárgyalás, jó titkári kinézet :) )
Nem lennének ezek nehezek, csak tanulósak, meg mellébeszélősök...

jááájj, de hosszú lett, pedig lett volna még mesélnivalóm :cry:

zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Brigi!
Meg se érdeztem, hogy te miből fogsz vizsgázni?
zs

Kép
Kép
zsuzsimano

Zsuzsi!

Ha lett volna még mesélnivalód akkor miért nem írod? Én nagyon szívesen olvasom :D
A hármas szerintem jó, én örülök ha egy két tantárgyból majd kettest kapok amiket hallottam, hogy még a legapróbb részletekbe is belekérdeznek.... Én közgázból fogok vizsgázni kilencedikén... Fuh hát az is szép lesz... :? Kíváncsi vagyok milyen lesz....
Írj magatokról valamit... ha van kedved.... A babáid, hogy vannak nem betegek? És Kristóf, hogy viszonyul a Kicsihez? Terveztek még babát?

Többiek? Hol vagytok? :(

Szép estét!
brigi0923

:roll:
akkor megint én :lol:

Huhhh, közgáz..... nem irigyellek :? Jó az a kettes is, csak görbüljön :lol: mondom én a maximalista... :lol:

A legfontosabb, amit írni akartam, hogy megnyírtuk Tomit. Tök cuki lett, fotó is készült, csak még nincs fent a gépen...végre belátta az apja, hogy szegénykém úgy nézett ki, mint akit találtak... kb 6 cm hosszt vágtunk le, és így is 18 mm lett a haja ( a legnagyobb a vágógépen)

Egészségileg jól, csak lelkileg nem vagyunk a toppon. :cry: Kristóf már két éjszakát aludt köztünk, megjegyzem kb 3 éve nem volt ilyen, és sztem egész életében eddig összesen ha 5x aludt köztünk... ott bukott ki a dolog, hogy anyám jót akart, és elújságolta neki, hogy mittoménhol kitört a vulkán, milyen érdekes volt a híradóban a képe. Az a baj, hogy eléggé nagyként kezeljük a gyereket 5 éves létére... persze meg lett mutatva térképen, hogy ez baromi messze van, nem fenyeget minket semmi, de tiszta depi a gyerek, időnként elsírja magát, hogy nem bír jóra gondolni. Előzmény még szerintem, hogy nagyon szereti a Rex felügyelő filmet a kutya ügyessége miatt, de ugye csak van abban is gyilkolászás... nah, most arról le van tiltva, várjuk, hátha javul a helyzet :cry:

Egyébként nagyon jól elvan Tomival az elejétől fogva, főleg most, hogy már lehet birkózni, fogócskázni, bujócskázni, no meg csibészkedni együtt. Én szerettem volna 3. gyereket, de azt mondta a párom, h neki kettő elég. Végülis 30 leszek az idén, még van időm, meggondolhatja magát. De sztem anyagi okai vannak a dolognak. Na, meg bevallom csendben (KISMAMÁK NE OLVASSÁK), hogy örülök, hogy két szép jól fejlődő gyerekem már van, annyi rosszat hallani mostanság a terhességek, szülések körül. Lehet nem szép ilyet mondani :roll:

hmmmm, nagyjából ennyi.... azért te is mesélhetnél, ne csak nekem járjon a szám, azaz kezem :wink:
zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Zsuzsi!

Szerintem is jójl tettétek, hogy megnyírtátok Tomit! Már tényleg elég hosszú haja lehetett... :D
Szegény Krsitóf! Hát meg tudom szegénykét érteni, hogy fél... A Rex meg még tényleg nem neki való szerintem.... És amúgy, hogy viszonyulnak a sötéthez. Mármint éjszaka. Akkor nem félnek? Én kiskoromban nagyon féltem. Nem nagyon mertem végigmenni a folyosón sötébe meg sokáig égett éjszaka kisvillan... Őszintén bevallva még most is úgy nem szeretek sötébe lenni egyedül... :oops: De érdekes, hogy aludni meg csak sötébe tudok... Érdekes...
Jajj tényleg annyi szörnyű dolgot hallani... Komolyan már egy két topikba bele se merek olvasni. Ma is olyan szörnyű dolgot olvastam...
Megnéztem a g-portálos weboldalad :oops: Nagyon jó... Amúgy én is gyűjtöttem szalvétát még régebben van egy csomó.... Vagyis hát mi tekinthető csomónak. Majd lehet én is csinálok g-portálos oldalt aztán teszek fel a szalvétákról képet ha gondolod... Holnap meg is keresem őket... :D vagy még ma....

Na már én is elég sokat írtam... :)
brigi0923

Kristófnál van egy kislámpa, amiben egy 10 vagy 15 W-os, kék izzó van, így nem vakít, de lehet látni. Rex felügyelőből tanultunk, letiltás van. Csak hát ugye a kutya :? amúgy is a mániája a kutya, no meg a motor...

a g-portálra ráférne egy alapos frissítés. csak hát idő hijján vagyok.
egy időben nagy cseréket hajtottunk végre :) van egy csomó különleges szalvim. de sajna most nem volt időm cserebere után kutatni...de kiváncsi vagyok a tieidre :)

többiek vajon merre vannak?

Kép
Kép
zsuzsimano

Zsuzsi!

Nem tudom itt vagy e még de most feltöltöttem párat a gépre, lekicsinyítem aztán felrakok egyet kettől :D

Nem tudom mi lehet a többiekkel :?
brigi0923

Na két szalvétát fel is töltöttem gyorsan... :)

Kép Hófehérke és a hét törpe :) Kép Hófehérke és a hét törpe :) Kép Kép
brigi0923

:lol: jól felbuzdultál :)

a hófehérkés tök jó, olyanom nincs, de a másik talán igen...

egyébként a babaneten lehet fotóalbumot is létrehozni bárkinek. ha gondolod, akkor oda felteheted, itt meg megírod, hogy milyen címen nyitottad, és meglesem :D

azt hiszem nekem is van itt még... ha van, akkor zsm néven van.

akkor te most itthon vagy, nem a koliban, igaz?

huhhhh, még akartam valamit, de elfelejtettem :oops:

Kép
Kép
zsuzsimano

hihi, még megvan az albumom, és mekkkkkora volt Tomi :lol: talán nem is igaz :lol:

Kép
Kép
zsuzsimano

Zsuzsi!

Igen kis buzgó lettem :)
Most itthon vagyok, majd hétfőn megyek vissza Debrecenbe de onnan is szoktam olvasgatni a babanetet meg írni ide... :) Majd valahova rakok fel képeket a linket meg leírom majd ide :) Mindjárt megnézem az albumotakat :)
Kérdezd nyugodtan ha eszedbe jut :) :)
brigi0923

Sziasztok! Brigi és Zsuzsimano... Aranyosak vagytok lányok, hogy életben tartjátok a topikot...Jövök én is ismét, csak a párommal kikapcsolodtunk 2 nap egy picit... Zsuzsimanó gratulalok a vizsgádhoz! Lesz még vizsgád?... Brigi,hogy haladsz a tanulással? A 9.-e közeledik lassan...de biztos ügyes vagy... Bocsánat de most tényleg megyek, fáradt vagyok nagyon... Holnaptol vagyok én is ismét... Jó éjszakát...puszika

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Sziasztok!

Na vagyok én is csak hát ez a hétvége mindig mozgalmas.

Zsuzsi! mi is most a napokban nyirtuk meg Dávidot, nagyon aranyos lett. Anyukám monta már h úgy néz ki mint egy huligán.
De olyan aranyosan hagyta az unokahugom fodrász és ő vágta neki ollóval, nem gépelte.

Szánkzás volt már?? mi nem voltunk még kint mert eddig dolog volt bent de még mostsem értem a végére, :roll:

Rubinita! Jó nektek a pihenés miatt 2 nap a gyerkőket is vittétek??

Brigi! neked szoritok a 9.ére de szerintem nem lesz gond,

na megyek a férfiak alszanak Dórámmal kimegyünk egy kicsit, pedig idebent kéne a porszivót megszánkóztatni, de még a fát sem szedtem le :oops: de sajnálom még olyan szép nem hullik egyáltalán Dávid nagyon szereti.

na megyek további szép hétvégét mindenkinek.
ja régen én is gyűjtöttem a szalvétákat de sajnos valakinek odaadtam, már nem is emlékszem kinek.volt egy teljes diplomata táskával. :lol:

Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

sziasztok!

Ha nem zavarok én is csatlakoznék hozzátok.
Nyiregyi vagyok és van egy 10 hónapos kislányom.
Kicsit túl aggódós anyuka vagyok :oops: náha jól jönne néhány jó tanács :D

Azt nem igérem hogy mindennap jelen tudok lenni, de igyekszem

Üdv Mindenkinek.

És a legfontosabb: BUÉK!!!!
Vendég

Szia Sensi!
Üdv itt :) Aranyos a kislányod!!! Ha erre jársz, mesélj légyszi Pancsiról :) no meg szerintem mindenkit érdekel, hogy hol szültél, milyen élmény volt a szülés, terveztek-e kistesót vagy ilyesmi :D

Tündi!
úgy könnyű, ha van szakember a családban :wink: aranyos lehet Dávid az új frizurával :D amúgy valahogy nekem is mindig összeszalad a háztartás, valahogy mindig csúszásban vagyok :cry: a fát nekünk már 2-án le kellett bontanunk, mert nagyon hullott, a végére csak a csupasz ágak maradtak. Pedig nagyon szerettük :( csak nálunk meleg van, nem bírta szegény :( eddig minden évben megtartottuk addig a fát, amíg bírta tűlevéllel, vízkereszttől függetlenül.

Rubinita!
húúúú, de jó nektek, pihentetek egy kicsit :D mesélj!!!! gyerkőcös, vagy gyerekek nélküli út volt? hol voltatok?

Brigi!
Majd szólj, ha sikerült az albumot megcsinálni :wink:

Egyébként utólag gondolkoztam, hogy Brigivel jól teleírtuk az oldalt :roll: de örülök, hogy jó néven vettétek :lol:

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok! :)

Sensi! Jó, hogy jöttél Te is :) Mesélj magatokról majd ha lesz időd :)

Rubinita! Milyen volt a lányod bulija? A tanulással haladok... de már most gyomoridegem van tőle.. meg még azért van tanulnivaló.
Ráadásul holnap még utazok Debrecenbe... ezen a csúszós úton remélem nem tanyálok majd el... :S

Tündi! Voltatok kint szánkózni? :)

Zsuzsi! Tényleg telírtuk az oldal nagy részét :oops: :) AZ albumot még nem csináltam meg.. de majd szólok ha meglsz. Az albumotokat tegnap nem tudtam megnézni mert nem nyitotta meg a fotóalbumokat de majd még ma megpróbálom!

Szép estét Mindenkinek :)
brigi0923

Sziasztok!
Nem tudtam még visszaolvasni. Megvagyunk. Csak a hétvége után mindig van mit csinálni.:)

Sensi!
Üdv. itt a topikon. Gyere mesélj magatokról.
Merre szoktatok sétálni?

Brigi!
Sikerült a vizsgád?

Zsuzsi!
Képzeld szopbaton megszült a barátnőm. Szóltam Tündinek, ha tud nézzen már rá. Annyira kedves, már egyből rakta ki a szép rucit a babának, pedig még csak akkor szült a barátnőm. :)

Ha utól érem magam, igérem jövök!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Köszi a kedves fogadtatást.

Hát nem is tudom hol kezdjem....
Annára 4 évig vártunk, ő az életem értelme. A terhességem nagyon bonyolult volt 3 hó kórház mert nagyon keményedtem.
De hála Istennek sikerült kihúznunk végig:)
Fábián volt a dokim. Ha nem ő az akkor lehet hogy most nem irogatnék itt.
Egyébként a szülés jó volt. Hajnalba folyt el a magzatvíz fél3-körül és fél hatkor már meg volt Anna.
A szopi nem ment,én meg nem erőltettem, de 9 hónapos koráig fejtem neki.
Kistesó... jó lenne csak kicsit tartok egy újabb terhességtől :oops:

Sétálni mostanság csak itt a környéken szoktunk a hideg miatt. Az Árpádon lakunk. De ha jó idő van akkor fel szoktunk menni a városba.

Kriszti!

Szép a kislányod :lol: és látom jön a hugi is:)

Brigi! Miből vizsgázol?

Úgy látom itt a fiúk vannak többen

Na mennem kell mert Anna éhen marad
Vendég

Sziasztok!

Nagy rohanásba vagyok úgyhogy nem írok most sokat :) :(

Jolka! Holnap után vizsgázom, de ma megyed vissza Debrecenbe aztán azért vagyok most nagy rohanásba mert még tanulni is akarok kicsit.

Sensi!
Közgazdaságtanból vizsgázom :? . Mesélnél kicsit a dokidról. Mert most akarok menni valami nőgyógyászhoz aztán nem tudom ki legyen habár már nagyon Molnár doki felé hajlok (sok jót meséltek róla nekem itt a fórumon)! A Te dokid hány éves amúgy?

Szép napot Mindenkinek meg jó Babázást :P :lol:
brigi0923

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:25-kor.
Vendég

Sziasztok!
Kupi még mindig van...

Csak várom, hogy Manó is elaludjon, de már lehet, hogy alszik is. :) Mindig kitatlál valamit emivel lehet húzni az időt. :)

Kriszti!
Jé kép, a kistesóról. :) Nagyon cuki, rég láttam ilyet. :)
Én még nem vittem fodrászhoz Manót, én nyestem neki több kevesebb sikerre. :) Nyár óta nem vágtam, göndörödik a haja, így nem is gond. Már csak göndör birkának nevezzük. :)
De a kislányoknl más a helyzet.

Senci!
Sziaaaaaa szomszéd!!!!! :D Mi is az Árpádon lakunk. Ti merre? Mi az állomással szembe. Kockás a kocsitok (amit a képen látok), még nem láttam a környéken. Tegyél képet magadról, hátha összefutunk. Mostanában mi is a környékene vagyunk, főleg a ház előtti játszin. Már van hóemberünk is. :wink: Hacsak valaki az éjjel tönkre nem tette.

Brigi!
FÁbián az apukád lehetene.... Állítólag jó szakember, kevés idővel.
De, ha nincs semmi problémád, akkor neked egy fiatal, közvetelen doki lenne jó. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Senci!
Közben meglestelek benneteket a másik topikon! :wink: Nagyon helyesek vagytok, a nagylány pedig nagyon csini!!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka!

Ti is itt laktok??? Az szup mi a sárga házba a depóval szembe.
Igen bordó és kockás a baba kocsink.
Ezek szerint te már megismernél minket?? Úgy értem ha leselkedtél :D

Kriszta!

Jelenleg csak Annával van időm foglalkozni :lol: egyébként egy parfümériába dolgoztam. És Enikőnek hívnak.

Brigi!

Fábián nem is tudom olyan 50 év körüli. Jó szakember, ahogy Jolka is írta kevés idővel:(. Viszont egy problémás terhességnél nyugodtan rábízhatod magad :wink:
Nem egy beszédes ember. Mindent úgy kell kihúzni belőle, míg meg nem ismer, hogy te jobb szeretsz mindent tudni.

Jó példa erre: 18 hetesen volt egy jó kis műtétem a méhnyaknál és láttam az arcán hogy komoly a dolog de nem mondott semmit. Ettől függetlenül a kése alá feküdtem. Majd mikor benyomott 24 hetesen a kórházba szintén csak annyit mondogatott jobb nekem itt. Volt egy nagyon rendes szülésznő az osztályon akivel sokat beszélgettem és megemlítettem neki hogy én jobb szeretek tudni a dolgokról.
Másnap Bejött a doki szó nélkül és elkezdett beszélni, de annyit hogy én csak lestem, és onnantól kezdve minden nap bejött (35,ik hétig) és elmondta hogy most éppen mi van hogy állunk stb.

Na jó lőjetek le. sokat dumálok
Vendég

Sziasztok! Sensi köszöntelek én is! Beköszönni jöttem...Olvasó üzemmódban vagyok.., lázam van, fájnak a manduláim stb. ,nyomom az ágyat, szedem a C-vitamint még antibogyót nem akarok de remélem hamar túlleszek rajta... ritkán vagyok beteg de akkor nagyon... este ha sikerül megpróbálok jönni és reagálni mindenre...puszi mindenkinek...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Sziasztok!
A vonalzókkal próbálkozom!
Hajni

Kép
Kép
nimbot

Nem megy ez nekem, segítsetek hogy kell :oops: !
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
nimbot

na!

Kép
Kép
nimbot

oké lassan értem bocs a sok írásért!
Hajni

Kép
Kép
nimbot

Gyorsan néhány kép:
nagy hajjal:
http://www.babanet.hu/album/index.php?a ... age=305320
fodrászkodás után:
http://www.babanet.hu/album/index.php?a ... age=305323
itt meg együtt a két csibész
http://www.babanet.hu/album/index.php?a ... age=305322
máris folytatom, csak elküldöm, nehogy elszálljon....
zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Hajni!
Ügyes vagy!!!

Sensi!
Hol lehet benneteket meglesni? :wink: szerintem nyugodtan írj hosszan, szívesen olvasunk :lol:

Rubinita!
Jobbulást!

Brigi!
Jó vizsgázást!!! Drukkolok!!!

Kriszti!
Akkor te fodrászhoz hordod Borit? Hova? (mert ugye nem lakunk messze egymástól, hátha útba esik :wink: ) A másik témában pedig megnyugtattál egy kicsit, hogy ez másnál is előfordul, nem én vagyok sz@ranya :oops: amúgy az éjszakánk jól telt, mindenki a helyén aludt, persze reggel az ovónő látta, hogy kőmosott feje van a gyereknek, viszont aludt az oviban ebéd után, én vittem neki meglepit jutalomból (mertem remélni, hogy normális napja volt), voltak a haverok is oviban, úgyhogy lehet normalizálódik a helyzet :)

Jolka!
Tünde tényleg aranyat ér, én is taliztam vele, amikor aug-ban szült a barátnőm, és szívesen segített neki, egy angyal :wink:

Szép estét mindenkinek, most egy kicsit rövidre sikeredtem, de hulla vagyok...
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?