akkor megint én
Huhhh, közgáz..... nem irigyellek
Jó az a kettes is, csak görbüljön
mondom én a maximalista...
A legfontosabb, amit írni akartam, hogy megnyírtuk Tomit. Tök cuki lett, fotó is készült, csak még nincs fent a gépen...végre belátta az apja, hogy szegénykém úgy nézett ki, mint akit találtak... kb 6 cm hosszt vágtunk le, és így is 18 mm lett a haja ( a legnagyobb a vágógépen)
Egészségileg jól, csak lelkileg nem vagyunk a toppon.
Kristóf már két éjszakát aludt köztünk, megjegyzem kb 3 éve nem volt ilyen, és sztem egész életében eddig összesen ha 5x aludt köztünk... ott bukott ki a dolog, hogy anyám jót akart, és elújságolta neki, hogy mittoménhol kitört a vulkán, milyen érdekes volt a híradóban a képe. Az a baj, hogy eléggé nagyként kezeljük a gyereket 5 éves létére... persze meg lett mutatva térképen, hogy ez baromi messze van, nem fenyeget minket semmi, de tiszta depi a gyerek, időnként elsírja magát, hogy nem bír jóra gondolni. Előzmény még szerintem, hogy nagyon szereti a Rex felügyelő filmet a kutya ügyessége miatt, de ugye csak van abban is gyilkolászás... nah, most arról le van tiltva, várjuk, hátha javul a helyzet
Egyébként nagyon jól elvan Tomival az elejétől fogva, főleg most, hogy már lehet birkózni, fogócskázni, bujócskázni, no meg csibészkedni együtt. Én szerettem volna 3. gyereket, de azt mondta a párom, h neki kettő elég. Végülis 30 leszek az idén, még van időm, meggondolhatja magát. De sztem anyagi okai vannak a dolognak. Na, meg bevallom csendben (KISMAMÁK NE OLVASSÁK), hogy örülök, hogy két szép jól fejlődő gyerekem már van, annyi rosszat hallani mostanság a terhességek, szülések körül. Lehet nem szép ilyet mondani
hmmmm, nagyjából ennyi.... azért te is mesélhetnél, ne csak nekem járjon a szám, azaz kezem
zsuzsi