Falexa!
Juj de jók a képek!!!!! Hol vettétek ezt a köntöst? Kell ilyen nekünk is!!!
Az a nagy télapókás kép hol készült??
Jaj de jó a tologatós is! Bár élőben kellett volna látnotok csajok!
Na majd én is felmásolom már ami a gépben van!
KNiki! Süninket tessék leMEO-zni!
Na. Próbálok akkor most hosszabban írni én is.
Képzeljétek, tegnap reggel megjött. 1 év és 9 hó után.. Apa mondta is, hogy na, fogadjunk, hogy meg is írod a babaneten.
Dehát ez fontos info, nem igaz?
Alvás: Este fél 9- reggel fél 8-ig. Aztán déltől 2-fél 3 ig. Ennyi. Amilyen jó alvókája volt, most hírül sincs olyan. (téliálom
)
Sógornő téma: Ugyanarra gondolok, mint mások is. A válás, meg depi, meg irigység. Van egy barátnőm-ismerősöm hgoy is nevezzem, naon depis tudott lenni sokszor. Na és akkor rájöttem, hogy ilynekor direktbe élvezik,ha sajnáljuk őket, még inkább sjanáltatják magukat. A világ összes fájdalmát átélik (szerintük) és jaj de rossz is nekik (szerintük). Leszarom tabletta..
Igen, amúgy jó ötlet!!
Mági! Nagyon jók a képek! Megint megállapítottam,milyen csudaszép ez a lány!
El kellett gondolkodnom ezen a mondaton,hogy leszívja a vizet és szájzárat kap. Aztán próbálkoztam én is és rájöttem hogy hogy is van ez.
Lámpa - lábad keverés nálunk is van. MOndjuk a lábát még sosem mutatta, csak a lámpát. Illetve az t se mutatja csak ránéz. a fejét tudja, ablakon hóembert,harangot,taxit,stb,stb, egyre többet!
Winnie! De jó volt látni Rékáról képeket megint! Téynleg rég raktál fel. Mennyi játék!!
Nála mi a kedvenc? Tartóba mászás nálunk is megy.
Hogy vagytok amúgy? Ugye tart még a szívásmentes időszak??
KNiki! 400 kép!
Azzzzigen! Hát tündér Kiara is! De itt minden baba olyan szép, ezt már máskor is megállapítottam. Nem hinném,hogy elfogult vagyok, láttam én már csúnyácskát is, de szerintem mostanság nagyon jól sikerülnek a babák.
Nálunk nincs tánci a kutyusra. Cska nyomkolássza.
Noémi! Még neked akartam írni, hogy
köszi ha utánanézel a múltokorinak! Rá is ér még picit, 1 hónapig még mi is cska kutatómunkát végzünk az ügyben!
Közeli képet nem naon tudok Petráról csinálni, ezek úgy készültek, hogy kijelöltem és körbevágtam egy-két távolit.
Akkor a kutyu csak nálunk ilyen éjjeli bagoly? Azóta figyelek, hogy az esti sorozatomba benne legyen a kutya is. (fogmosás,kontaktlecse kivétel,világítókihúzás,kutyakikapcsolás,Petra légzés ellenőrzés,csicsika
)
Hú, mit akartam még...
Gyors felmásolom én is a képeket.
Sziszi! Jó hogy jöttél te is! Milyne jól áll Csanádnak a csíkos!!!