Sziasztok!
Hát nehogy azt gondoljátok hogy a mi lakásunkban lehet napközben pihenni.
Mellettünk építkezés van (országos levéltár, 8 emeletes
), ha minden jól megy szeptember végén átadják végre, pont mire hazajövünk a babával
Viszont a gyümölcskenyér nagyon jól sikerült
az a plusz egy-két fok ami a sütőből jön, nekem már meg sem kottyan
Én is olvastam ám a Lelki köldökzsinórt, még valamikor a harmadik hónapban. Hiszek is benne, de kapcsolatanalízisre nem megyek. Éppen elég anyagi megterhelés az orvos, szülés, szülésznő, és akkor még hol vannak a babacuccok...
És állítólag elég durva, mert talán 45 perc kerül 4-5ezerbe, hetente minimum kétszer ajánlják persze. Én itthon mindenféle segítség nélkül is egész jól "elbeszélgetek" a kisbabámmal
Timi
, ti aztán tényleg jól összekutyultátok a dolgokat
, de a fő az hogy működik, nem?
Tök izgi lehet ez az iskolás készülődés nektek
Szerintem az hogy a gyerek iskolás lesz, a szülőnek sokkal nagyobb izgalmakat okoz, mint a gyereknek. Izgulsz hogy minden rendben menjen, vajon tetszik-e majd neki, és végülis tiétek a felelősség is hogy jó helyre kerüljön. De biztosan klassz lesz!
Erről a táncelőadásról meg az jutott eszembe, hogy a kismamatornán mondta az egyik kismama, hogy ők is voltak ilyen Michael Flatley féle showműsoron, és ki kellett jönnie, mert a baba nagyon intenzíven rugdosódott. Talán hangos volt neki a zene.
Ann!
Tőlem háromszor vett vért a doktornő, egyszer a legelején vérkép, vércsoport miatt, utána az AFP, és harmadjára vércukor vizsgálat miatt. De akkor vércsoport kontrollt is csináltatott nekem is, amit a labor kért, és ő sem értette igazán miért. Állítólag a különböző vércsoportokon belül vannak még alcsoportok és ezt akarták még egyszer ellenőrizni.
Legközelebb szeptember 3án megyünk, akkor leszek dátum szerint 36+6, gyakorlatilag meg csak 35 hetes. Utána gondolom már hetente járhatok én is ctg-re. Hogy fog örülni a kispapim
Sajnos mindig szabálytalankodnunk kell, ha autóval megyünk, mert még nem sikerült rájönni hol lehet felmenni a felüljáróra, hogy be tudjunk kanyarodni a ház elé. Ő nem idegeskedik, nyugodtan keresztbefordul az úton, engem meg a frász kerülget hogy nekünk jönnek
Nem hiányoznak nekem már ezek az izgalmak a vége felé
Bár már mostantól is, ha valahova megyünk, inkább hátra ülök az autóban, mert elöl nagyon nyomom a féket az anyósülésnél
Sógornőd betegsége klassz
Nem kellett volna szólniuk, hogy ne menjetek oda? Egy ilyen húzás nálunk is volt, negyedik hónapban voltam, anyósom influenzás volt, és nem szólt hogy ne menjünk. Szerintem fel sem merült benne. Szerencsére épp valamiért nem akartam elmenni hozzájuk, és a szüleimnél maradtam (nagyon közel laknak egymáshoz a szüleink). De azért rosszul esett, hogy bele sem gondol. Amúgy szeretem őket, igazán kedves anyósom és apósom van
Tényleg nem panaszkodhatom!
Na megyek, talán még belefér egy kis pihi az esti vasalásig.
Üdv: Vera