Sziasztok!
Vikimi, édes a babád, igazán egy tünemény... 20kg, tyűha
mekkora mázlista vagy, hogy jól alszik éjszaka is.
Hajnóca, mire olvasod ezt Bogica már biztos kicsattan az egészségtől! Jó, hogy azért Te is jösz néha!
G79, hogy miket találsz Te! Nagyon szép az az idézet! Köszönjük, hogy megosztottad velünk!
Hanna, ti hogy álltok, olyan csendben vagy, ugye sinen vagytok? Próbáltam még a hozzászólásaid is visszaolvasni, de semmi koknkrét. Jól vagy?
Katica, látom, február lesz a Te hónapod! mit kezdesz akkor? Milyen protokol lesz. tudod már? Fogigátlót kell szedned? És egyébként ICSI-sek vagytok?
Hát, voltunk dokinál, és engem végül nem is vizsgáltak, miután kiderült, hogy a férjem most jön hosszú idő után katonaszámlásra és minőség és gyorsaság vizsgálatra. Megérkeztünk, és mondtuk, hogy akkor szeretnénk bejelentkezni andrológiára, mert decemberben nem sikerült eljönni a kért időpontra ugye, férjem elvitték váratlan külföldre dolgozni. Erre jött a meglepő hír, hogy bizonytalan ideig szünetel az Andrológia. úgyhogy nem is tudom, hova forduljunk, mert egyszer volt, de nem ebben az intézetben, még az inszemek közepette. A recepción mondták, hogy akkor az eredméyntől függ, hogy velem mit és mikor kell csinálni. Szóval ez a hónap bukta, mert long protokolom lesz most, és már túl leszek a 21. napon, mire megvan az eredmény. Úgyhogy mi is februárban kezdünk, ha minden igaz.
Tényleg, Nyulasz, ha neked januárban telt le az előírás szerinti 3-4 hónap szünet, akkor hogy sikerült már decemberben vizsgálatra menni? Én abban voltam, hogy januárban mhetünk, így végül február lesz a sttimu, vagy még lehet, hogy másrciusba is belemegyünk, ha fogigátló is kell. neked milyen protokol szerinti stimut kapsz?
Lanyané, de jólehetett az UH-n! Tényleg vigyázz magadra! kaptál gyógyit a kezdődő tünetekre? lehet, hogy csak irritáció. Kinezhez tudom, kellen menni, remélem oda is eljutunk hamar. egynél voltunk, ami közelebb volt, mint a tiéd, de sajnos nem jött be. megírom priviben, ha gondolod, miért.
Estike!
Drukkolok a fagyis beültetéshez! ez lesz az első (és utolsó) fagyis? van kistesóra való is?
Julika! Hogy vagy? Remélem működik a telepátia! Gyereeeeeeee!
Csibe, mi az a öf-ás, amit elkezdtetek?
Pandus, tényleg nagyon izgalmas már! a drága, már el is helyezkedett!
Ennek a filmnek ő nagyon nagyon fog örülni majd, ha már akkora lesz, hogy..... Drukkolok! csak ügyesen!