Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vikimi, édes a babád, igazán egy tünemény... 20kg, tyűha :) mekkora mázlista vagy, hogy jól alszik éjszaka is. :)

Hajnóca, mire olvasod ezt Bogica már biztos kicsattan az egészségtől! Jó, hogy azért Te is jösz néha!

G79, hogy miket találsz Te! Nagyon szép az az idézet! Köszönjük, hogy megosztottad velünk!

Hanna, ti hogy álltok, olyan csendben vagy, ugye sinen vagytok? Próbáltam még a hozzászólásaid is visszaolvasni, de semmi koknkrét. Jól vagy?

Katica, látom, február lesz a Te hónapod! mit kezdesz akkor? Milyen protokol lesz. tudod már? Fogigátlót kell szedned? És egyébként ICSI-sek vagytok?

Hát, voltunk dokinál, és engem végül nem is vizsgáltak, miután kiderült, hogy a férjem most jön hosszú idő után katonaszámlásra és minőség és gyorsaság vizsgálatra. Megérkeztünk, és mondtuk, hogy akkor szeretnénk bejelentkezni andrológiára, mert decemberben nem sikerült eljönni a kért időpontra ugye, férjem elvitték váratlan külföldre dolgozni. Erre jött a meglepő hír, hogy bizonytalan ideig szünetel az Andrológia. úgyhogy nem is tudom, hova forduljunk, mert egyszer volt, de nem ebben az intézetben, még az inszemek közepette. A recepción mondták, hogy akkor az eredméyntől függ, hogy velem mit és mikor kell csinálni. Szóval ez a hónap bukta, mert long protokolom lesz most, és már túl leszek a 21. napon, mire megvan az eredmény. Úgyhogy mi is februárban kezdünk, ha minden igaz.

Tényleg, Nyulasz, ha neked januárban telt le az előírás szerinti 3-4 hónap szünet, akkor hogy sikerült már decemberben vizsgálatra menni? Én abban voltam, hogy januárban mhetünk, így végül február lesz a sttimu, vagy még lehet, hogy másrciusba is belemegyünk, ha fogigátló is kell. neked milyen protokol szerinti stimut kapsz?

Lanyané, de jólehetett az UH-n! Tényleg vigyázz magadra! kaptál gyógyit a kezdődő tünetekre? lehet, hogy csak irritáció. Kinezhez tudom, kellen menni, remélem oda is eljutunk hamar. egynél voltunk, ami közelebb volt, mint a tiéd, de sajnos nem jött be. megírom priviben, ha gondolod, miért.

Estike! :)
Drukkolok a fagyis beültetéshez! ez lesz az első (és utolsó) fagyis? van kistesóra való is?

Julika! Hogy vagy? Remélem működik a telepátia! Gyereeeeeeee!

Csibe, mi az a öf-ás, amit elkezdtetek?

Pandus, tényleg nagyon izgalmas már! a drága, már el is helyezkedett! :) Ennek a filmnek ő nagyon nagyon fog örülni majd, ha már akkora lesz, hogy..... Drukkolok! csak ügyesen!
Vendég

Sziasztok!

Pandus,
örülök, hogy minden rendben és így már tényleg jöhet Dóri baba!

Lanyané,
Egyetértek Pandussal, azonnal orvos, terhesség esetén nem szabad a fertőzéssel játszani.
Vendég

Sziasztok,

Pandus nagyon szépen fejlödik Dorka baba, csak így tovább :wink:

Brumi,
Hát igen, ez az új törvény, hogy két leszívás között 4 hónap szünetnek kell eltelnie ahhoz, hogy az oep támogassa a beavatkozást :?
Öf: örökbefogadást jelent. Képzeld mi is majdnem csusztunk 1 hónapot a kezdéssel ( mondjuk ez még nem lejátszott lemez, majd 9-én derül ki, hogyan tovább), mert kirugták az andrológust , mert több 100000 Ft-ot nyult le emberektől, olyan beavatkozásért amit egyébként az oep támogat. 9-én derül ki, hogyan tovább, mert nekünk szükségünk lesz még egy biopsziára. Lombik kezdése, biopsiától fügvénye.

Kép

csibe
csibe32

Brumi várom a privit!
Tegnap este elmentünk a máv nőgyogy ügyeletre,na szétdurrant az agyunk 3óra várakozás után éjfélkor eljöttünk,elhiszem,hogy igy meg úgy de 3órát váratni,már ott aludtam a padon apa vállán meg leszakadt a derekam :cry: úgyhogy támadok ma dokihoz,a doki meg tudja állapitani ha csak irritáció vagy beparáztatom magam :?:

lanyané

Lanyané, biztonság kedvéért tényleg irány a doki :wink:

Dezsi merre jársz??????????????????????

Kép

csibe
csibe32

Pandácska!

Szép nagy babád lesz, pedig olyan kis törékeny vagy.

Csibe!

Akkor jól emlékeztem, hogy január lesz a Ti hónapotok? Drukkolok, hogy így legyen. Az andrológus a BMC-ben volt ilyen aljas?
Én 8.-án tudom meg, hogy eljuthatok-e Konc-ig. Igazából egyre tövv érv szól a februári kezdés mellett.

Lanyáné!

Remélem ma kiderül mi a bibi, és hamar orvosólható!

Szép napot mindenkinek!
estike66

Estike,
Nem nagy baba Dorka, mert a méretei pont korának megfelelő de igazad van hozzám képest nagynak tünik. Nem lehet mindenki törpe mint én :lol:

Lanyané,
Persze vesznek mintát és megnézik.
Vendég

Helló!

Remélem mindenkinek jól kezdődött – kezdődik a 2008-as év. Kiváncsi vagyok, ki lesz a következő + tesztelő :)

Pandácska!
Nagyon csini kismami vagy, te csak a pocidra szedtél föl??? Szuppi…itt a finis….várjuk Dorka baba megérkezését. Ja megnéztem a videótokat…megható :) és jópofi. Szurkolok :wink:

Lanyané!
Csuda élmény lehetett az UH….irigykedem is picit! ( az én babám csak egy Uh alkalmával volt ébren…akkor is csak az utolsó percben :) lusti )

Vikimi!
Mircsi gyönyörű babóca! Örülök hogy jól vagytok :) És grat a -20kg-hoz! :o

Dorcsi??

Egyébként mi jól vagyunk, és nagyon szeretném már érezni a babócám rúgásait. De talán a zsírpárnám miatt még ráér. Egyenlőre érzem hogy van, mozog, de nem határozott….nah ezt nehéz leírni :) Ti mikor éreztétek először a babóca mozgásait? És milyen érzés??

Puszi mindenkinek!
Vendég

G79,
15+0 voltam, olyan bugyborékolós érzés, mintha lufi pukkana a bőröd alatt, de nekem nagyon erős volt nem olyan halványka rögtön tudtam hogy ez a baba :D Utána hamar, igazi karate rúgások lettek :lol: Most már a tüdőmet tapossa a drága :D Hát főleg a pocimra, vagyis a pocimban van a felszedett kg, de azért az arcom is kerekebb lett. 6,5 kg-nál tartok eddig.
Vendég

Jajj csajok olyan szerencsétlen vagyok elmentem most ide ahol lakom,de nem rendel a doki :twisted: én már nem is tudom mi van néha picit viszket,meg érzékeny aztán semmi :twisted: :twisted:

lanyané

Sziasztok Lányok!

ezer bocsánat, hogy nem jelentkeztem. összejöttek a dolgaim a szünetben. Most melózok ezerrel, nincs semmi időm, este otthon csak beesek az ágyba.
Amiért mégis irok az az hogy Kis-Csillag megkért értesítselek Titeket! Sajnos, korházban van a magzatviz elszivárog kicsit és az újratermelődés nem a megfelelő ütemben halad. A méhszája viszont zárva. Valami fertőzés miatt van ez a borzalom! Drukkoljatok mindannyian! Aki szeretne vele kapcsolatba lépni telefonon, annak szivesen megírom priviben a számát... Természetesen az ő engedélyével teszem!

ne haragudjatok, de nem tudok visszaolvasni, majd, talán már a jövő héttől bekapcsolódom! Úgy néz ki!

Velem csak annyi, hogy 29.e óta barnázok és nem akar megjönni (talán ma, mert fáj a hasam) De ideg vagyok, mert ugye mennék a fagyibabáinkért!

Mindenkinek drukk! és hétfőtől már leszek!
dezsina

Sziasztok,

Pandácska, nagyon célegyenesben vagytok már :) A pocid csini :)

Lanyané, légy erőszakos, hisztizz, de nézesd meg magad valahol.

Andrológus: anno a férjemet kontrollra a Kaáliból a Krioba küldték, ott van a magánrendelése a profnak. 10 ezer volt a vizsgálat, de egy óra alatt megvolt az eredmény. Akit érdekel, szívesen küldök elérhetőséget.

Kis-csillag, vigyázz magatokra, drukkolok, hogy minden rendben legyen! Annyi nehézségetek volt már ebben a várandósságban, legyen már elég!!!! Problémák mondjanak le

Dezsi, hajrá menzesz és fagyibaba ++++++

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

megyek hisztizek egy másiknál kettőtől van.

KIS!!!!!!Izgulok értetek,hogy minden rendben legyen!millió pusz és mihamarabb gyertek ki a korházból!

lanyané

Köszi Dezsi az infót.

Kis*! Mást nem tehetek, mint nagyon szívből drukkolok, és sokat gondolok rátok. De, mert itt mindenki így tesz, ez nagyon sokat számít. Hiszem.

Dezsi!

Hajrá fagyibabák. Drukk! Hol lesz a beültid?

Pandácska!

A szülés napjáig én is 7 kg-ot híztam, Ádám 2,80 kg volt, 2 kg maradt rajtam, ami 1,5 hét altt lecsúszott rólam. Majd még4, ennek nem annyira örültem.

Egy kis pozitívum. Az nlc-n van egy "öreg motoros" bezsélgető partnerem, aki 6 inszem után, most januárban kezdte volna a lombikot. Decemberben volt a Dévaiban "okításon" és úgy megrettent, hogy most gyorsan kétcsíkosat tesztelt. Annyira örülök nekik!

Szép hétvégét mindenkinek, puszik!
estike66

Sziasztok!

KisCsillag! Extra drukk!!!!!!!!! Vigyázz Magatokra!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

sikerült,kaptam primafucin kúpot,meg papirt a védőnőhöz,a családorvoshoz meg minden,hát jó sok helyre kell menni :shock: végülis az időmbe belefér,
Kis csillag energy+++++++++++++++++

lanyané

Allegro!
hajrá Neked is! És együtt tesztelhetünk egy jó nagy poitivet!

Estike!
A Forgács Intézetbe járok, és ott lesz a beülti.
dezsina

Dezsi üdv megint!tessék jönni mert izgulni akkarunk,és látni a pozitív teszted :wink: állítólag napi másfél dl palástfű tea napi max 3szor fogyazstva meghozza a menszeszed meg segít utána a beágyazódásba :!:
Alle hajrá :wink:

lanyané

Lanyane
Tüneteid elmúltak már? Remélem használt, amit adott a doki és minden rendben.

Dezsina
Remélem mire olvasod már, addigra piroska eltalált hozzád. Ha megjött rendesen, akkor utána mi jön? Neked hogy lesz a fagyis beülti? Sima spontán ciklusba gyogyik nélkül?
Drukkolok ám nagyon :!: :!: :!:
Kis*-nak üzenem, hogy nagyon szorítok. Épp néztem, hogy még "csak" 6 hónapos, még kicsit ki kell tartania a babucijának.

Estike
Elöttem is mindig az ilyen csodák lebegnek, de hát......
Mindjárt itt van február is, szinte már Te is a finishbe vagy :lol:
Vendég

:evil: :evil: :evil: elszáll minden amit írtam...Újra kérte a belépést.Ettől megőrülök.

Kis-csillag!
Nagyon drukkolok,legyetek nagyon ügyik,van még időtök bőven,kívánom a legjobbakat!
Lanyané!
Biztos használ a kúp,csak nyugi!
Dezsi!
Piroskának üzenem,vagy jöjjön rendesen,vagy felejtsen el,különben velem gyűlik meg a baja!!!! :evil:
Brumi!
Remélem találtok jó andrológust,és kezdhettek.Augusztusban volt az előző lombik,így jött ki a január.
Kismamik,remlem mindenki jól van,egy nagy pocaksimit küldök!
Viki!
Tündéri a kiscsaj! :wink:
Pandus!
Én is megnéztem a videót,nagyon tetszik,ügyes vagy!Én biztos nem tudnék ilyet.Drukk,itt a finisben!

Nem igazán vagyok képben,próbálok sűrűben jönni!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Lanyané!
szerencsére pénteken megjött! köszönöm a tippeket! És természetesen, már jövök minden nap, ahogy régen! :wink: Remélem Veletek minden rendben van! Mikor lesz újra UH? Kicsit kiestem...

Mnzsani!
Mint írtam fentebb, megjött mire olvastalak! Már nagyon izgulok! Nem tudom, hogy ez most spontán ciklus lesz e, vagy hogyan nevezik... A ciklus 3. napjátol, vagyis mától ösztrogént szedek. :shock: :shock: aztán hétfőn betelefonálok, hogy akkor mikor kell menni UH-ra. Aztán elméletileg a cikus 17. napja körül beülti, temészetesen egy jó kis ébredés után!
Veletek mi a helyzet? Még mindig pihentetitek a dolgot?

Nyulasz!
Drukkok holnapra az UHra! És piri megilyedt, mert megjött rendesen :D !

Csibe!
Sokat gondoltam Rátok, pont azért, mert Te jártál elöttem a fagyis beültivel, ami ugye nagyon rosszul végződött :cry:
És hogyan végződik a fogyókúra? Nekem összesen 2 kilót sikerült lefogynom egy egész hónap alatt :( Siralmas. Remélem most nem szabad majd fogyókúráznom.... :)
dezsina

Dezsi, hurrá mensi :D Akkor most már tényleg előre a fagyibabák ébredéséig és a beültiig.

allegrobarbaro

sziasztok!

lanyané: remélem használ a gyógyszer.

estike: csak pozitívan! drukk++++

brumi: nem február, hanem március. :wink: mi icsi-sek vagyunk, más nem is lehetne. túl kevés kiskatonája van a férjemnek. szerintem majd márciusban is short protokoll lesz, mert elég jól reagáltam múltkor a szurikra.

dezsi: kis * hogy van? megírod priviben a telcsiszámát? köszi. hajrá fagyibabák. drukk++++

alle: hajrá szurik! drukk++++

pandus: drukk++++ lassan kezedben tarthatod :wink:

nyulasz: hajrá szurik!

rólam: tegnap megjött. miután lombik után alig volt, így most dupla erővel pótolja az előzőt. erre a dokim figyelmeztetett, hogy számítsak rá, és megint igaza lett.

katica
katica30

Katica,
jó téged is látni. Kitartás a Niagarához, ez is elmúlik egyszer :)

allegrobarbaro

Nyulasz
Nagy drukk holnapra :!: Aztán jó hírekkel gyere :lol: :wink:

Dezsina
Azt hogy érted, hogy beülti egy jó kis ébredés után? Altatásban lesz a beülti? Miért? Bocsi, ha már írtál róla :oops:
Hú mi nagyon pihentetjük a dolgot, kb. 2-3 évig még :roll: :? Úgy határoztunk, hogy szeptembertől úgy is megy oviba a Matyek, akkor elmegyek dolizni, hogy legalább anyagilag is "feltudjunk halmozni egy kis tartalékot majd". Na meg úgy szeretnénk, hogy 6 év körüli legyen a Máté majd mire jön a kistesó - ha már nem sikerült most a kis korkülönbség.
Neked már csak bő 2 hét és kismami leszel-de jóóóóóóóó :!: :lol: :wink:
Ja és ne törödj a kilókkal....én 96 kg voltam szülésnél :lol: :oops:

Alleg
Nézem a vonalzód, hogy holnap indulnak a szurik :lol: Jól összehangoltátok a kezdéseket :lol:
Nagy drukk a tüszöcskékhez :!: :wink:

Katica
Március is mindjárt itt van, addig még jöhet egy kis szánkózás, aztán meg majd a pihi :wink:

Lanyane
Hogy vagy :?: :?: :?:
Vendég

Kis*,
Nagyon drukkolok nektek.

Dezsi,
Van valami hír róluk? Köszi!
Vendég

Pandácska
Én 36 hét+5 naposan szűltem:) Neked az ma lenne:)
Nagyon jó lett a videó, ügyes vagy :wink:
Vendég

Mnzsani!
kicsit érthetetlen voltam. A fagyibabáim érbredésére gondoltam. hogyha felébrednek, akkor lesz beülti, ha nem, akkor meg arra most nem is gondolunk! :D háát 96kg? Ez nem semmi! De mindent a maga idejében. Ha megvan a baba, akkor már lehet fogyózni :)
Meglásd, jó lesz a nagyobb korkülönbség is! És lehet, hogy addig bejön spontán :)

Pandácska!
Látom nagyon gyúrsz a január 8-ra :lol: Ugye jól emlékszem? ez a kitüzött időpontod?
dezsina

Katica!
Kitartás, hamar eljő a várva várt nap! Addig is van időd felkészülni, még jobban utánaolvasni stb.! Nagyon drukkolok Nektek! És az altatástól sem kell félned! Hiszen már tudod milyen! Már nem fogsz e miatt izgulni! :wink:

Allegro!
neked mikor lesz kb a beülti?

van valaki akinek igy január második felében lesz a beültije?
dezsina

Zsani,
:lol: :wink: Köszi!

Dezsi,
Igen az én tippem január 8 volt nem titkolom, hogy szeretnék jövőhéten szülni, de ez nem rajtam múlik. Dorkát kérdeztem nem nyilatkozik a dologról még a saját anyukájának sem :lol: felháborító :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lányok!
Kis-csillag relative most jól van! Ma nem folyt a vízecske... Holnap UH és akkor többet tudnak mondani!
dezsina

Dezsi, én 15-20 közé tippelem. De mivel nem volt még stimum, és nem tudom, hogyan reagálok erre a felírt alap adagra (Suprefact 0,5 ml (?), Gonal 150 NE), így nem merek találgatásokba bocsátkozni. 11-én megyek 15.30-ra UH-ra, akkor okosabb leszek. Addig a cél, hogy jól adjam be a szurikat és remélni, hogy jól reagálok :)

Zsani, tegnap volt az első szúrás :wink:

allegrobarbaro

Dezsi,
Köszi!

Allegro,
Én is pont ennyit, ezeket kaptam. Elötte szedtél fogit vagy long stimud van?
Vendég

Allegro!
Akkor mi tényleg fej fej mellett haladunk!
Kezdjük az évet pozitiv tesztekkel! :!: :lol:
dezsina

Szia Dezsi :!:

Sokat gondoltam rád,hogy mi van veled?

Nagyon szoritok érted,alig várom hogy felébredjenek a babóid,
és meg kaphasd őket :!:

Virág

Lilypie Expecting a baby Ticker
virág32

Sziasztok,

Kis* nagyon szoritok, hogy minden rendben legyen++++++

Pandácska drukk a jövő hétre, nagyon jó lett a videó :wink:

Alle, Nyulasz +++++++++++++++++

Dezsi, ne izgulj Nektek minden rendben lesz a fagyibabikkal, nekünk azért nem sikerült feléledniük, mert blasztók voltak és nagyon-nagyon sok sejtjük volt, és ennek az a hátránya, hogy nehezen éleszthetők fel. Kár, hogy ezt nem mondták el akkor előre, mert akkor nem éltem volna bele magamat a beültibe. Szóval ne a mi példánk lebegjen a szemed előtt, hanem azoknak a példája akinek igy sikerült babásodniuk pl. Gina79 :wink:
Ja a fogyás birtam kerek 2 kilót leadni, hát ez nem nagy teljesítmény volt sajnos
:cry:

Kép

csibe
csibe32

Igen, működik a telepátia - sajnos a netünk nem mindig :cry:

Jól vagyunk, pici babánk rengeteget mozgolódik!!!!!! Óriási és gyönyörű érzés!!!!!

Mindannyiótoknak drukk, akik most kezdenek januárban, s kívánom, hogy a nyár végére sok-sok babasírás töltse be virtuálisan itt a teret!

Dezsina - nagyon aggódom Kis-csillagékért! Ha tudok segíteni, szóljatok kérlek! (Mi most tartunk ott, ahol az ikrekkel februárban. Kicsit aggódunk néha. Illetve mindig, ha valami szokatlan történik. Egy picike-icike-csöpp folyásom nekem is van, de azt mondják természetes.)

Kép

Kép
julika79

Julika,
Nem lesz semmi baj! Ez a baba nagyon szeretne megszületni egészségesen a 9. hónapban :wink:
Vendég

Dezsina
Szorítunk Kis*-nak holnapra!
Én olvastam bénán :oops: Már biztos várják nagyon a picurkák az ébredést, hogy a jó meleg pocakodba lehessenek :wink:

Alleg
Irigyellek is meg nem is a szurik miatt :roll: :? A lényeg, hogy szép nagy tüszőcskéid legyenek :!: :wink:

Ünnepek alatt voltunk korizni. Máténak először volt kori a lábán. Szerintem tök ügyi volt :lol: :lol: :lol:

http://videa.hu/play.php?v=eQJu1Pjypvq94D2f
Vendég

Sziasztok!
Kis-csillag!
Nagyon drukkolok a mai UH-hoz,hogy minden rendben legyen!
Vendég

dezsi! Hál Istennek, hogy megjött, akkor hajrá!!!

Katica! Köszi, igyekszem.

Lanyéné! Remélem hamar kilábalsz.

Dezsi! Köszi Kis*-os híreket, nagyon drukkolok. Aztán írjál!!!

Csibe! A 2 kg sem kevés, ha egyszer nehezen megy.

Julika! Tudom,könnyű mondani, de ne izgulj, minden rendben lesz.
estike66

Sziasztok!

Alle,
hajrá szurik

Dezsi, Nyulasz
előre a fagyibabákért és a babaprojektért

Kis*-nak üzenem, hogy nagyon szorítok neki.

Apacsékról van valami hír?

Julika,
örülök, hogy jól vagytok!

Pandus
még egyben?
Vendég

Jajjj Pandus nagyon szurkolok Nektek :!: nemsokára láthatjuk a gyönyörű kis Dorkát :D lehet holnap :wink:
Csibe a 2 kiló is kiló!sok 2 kiló sok lehet a végén-kitartás!
Kis Csillag sokat gondolok rátok,szorítok,hogy minden okes lesgyen4
Virág mizujs :?: hogy vagy :?:
Estike köszi már úgy érzem jobb,remélem teljesen kiírtódott belőlem aza fránya :twisted:
M.zsani aztán ne lepődj meg ha spontán tesó lesz,vannak tudod csodák :wink:
Nyulasz,ma ébrednek a babók :?: drukkkkkk
Katica,az csak jó hogy sok a mensid mert akkor minden rendben lesz,aztán úgysem lesz egy darabig :wink: :D
Alle érted is izgulok :wink:
Dezsi nem is történhet másként minthogy felébrednek és jól beköltöznek a pocidba :wink:

lanyané

szió Bella!az ilyen vonalzó szerencsét hozott nekem ,remélem neked is :wink:

lanyané

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a bíztatás! Ma telefonálok a dokinak, hogy akkor elkezdtem a gyogyikat szedni és számítson rám, illetve mondja meg mikor kell UH-ra jelentkezni. Már egyre jobban izgulok, hiszen nagyon gyorsan felperegnek az események! Nevettem tegnap, hogy apának nem is kell jönni az eseményre, hiszen, már megdolgozott érte :lol: :lol: :lol:
Lányok! Lehet, hogy nekem kell az első pozitiv tesztet produkálni :shock: Persze lehet, hogy Allegro beelőz :roll: :wink:

Csibe!
köszönöm a biztató szavaidat! sokat segyt, hogy talán nálunk tényleg másképpen lesz! nekünk 8 sejtes babák vannak, vagyis azt hiszem, de majd megtudom időben...
A fogyókúrával kapcsolatos, legalább annak örülj, hogy nem híztál! én is csak 2 kg.ot fogytam...

Lanyané!
hogy vannak az ikrek? Mikor mész UH-ra?

Virág!
köszönöm szépen, hogy drukkolsz nekem! Írj magadról, mi van Veled! Szépen fejlődik a picurid? Én is nagyon-nagyon durkkolok Neked!

Mnzsani!
Nem olvastad bénán! Tudom, hogy néha az ember tudja a gondolatait és leírni már nem képes rendesen :wink:

Nyulasz!
Hajrá! Várjuk a híreket!

Julika!
ksözönjük a drukkot kis-csillag nevében!

Bella!
:) Belehúzok! Pozitiv példát mutatunk itt Neked a lányokkal!

Estike!
köszi a drukkot! Igyekszem! A vonalzózást feladtad? nem nézted meg a női oldalt? Ott magyar a leírás... biztos elboldogulnál?

Kis-csillag még nem volt UH-n. A viziten azt mondták neki, hogy csak hüvelyfolyás! Bár csak úgy lenne!!! Még meglátják, az UH-n Ha lesznek még hírek, írok! Mindenkinek köszöni a drukkokat és viszont drukkol mindenkinek!
dezsina

sziasztok!

pandus: nagyon szép a film. drukk+++++

dezsi: köszi a privit. hajrá fagyibabák!

julika: nem lesz semmi baj. nyugalom!

csibe: grat a 2 kilóhoz. ügyes vagy!

kis*: mennek a drukkok+++++

kismamik: hogy vagytok?

katica
katica30

lanyané :!:
Köszönöm az érdeklödésed jól vagyok :D
Ma voltam elöször a védönönél meg kaptam a kis könyvemet,
nagyon jó érzés.

nyulasz :!: Nagyon sok drukkk :!: :!: :!:

dezsi :!:
Örülök hogy jól vagy nem sokára te is kismami leszel :lol:
Jövöhéten megyek vérvételre,nyakiredöd nézik a babónál,
tudod ez a genetikai vizsgálat.

Virág

Lilypie Expecting a baby Ticker
virág32

Katica!
szivesen... :) és köszönöm!

Virág!
Nagyon klassz érzés lehet átvenni a kismami könyvet! szerintem ez felejthetetlen élmény!!! :wink: Remélem minden rendben lesz nálad (és miért is ne lenne...) Várjuk az eredményeket!
remélem igazad lesz és tényleg kismami lehetek végre! Telefonáltam a dokinak és 14-én megyek UH-ra! Vagyis egy hét múlva! Te jó Ég! hiszen az nagyon hamar itt lesz...
dezsina

Lányok!
sajnos nem a legjobb híreim vannak Kis-Csillagról! :cry: Sajnos a magzatviz még mindig kevés és a babának vesetágulata lett. Azért jól van a baba, de ugye nem tesz jót neki, hogy kevés a magzatvíz. a dokik még tanácskoznak... Pécsett van valami olyan lehetőség, (amit most nem tudom, hogy jól írok e le) hogy valamilyen módon feltöltik :shock: a burkot :roll: (bocsánat, ha rosszul értelmeztem, de ebben a témában nem vagyok egyáltalán benne, tehát lehet, hogy butaságot írtam) De Kis-csillag szerint nem olyan jók a tapasztalatok! Mindenkit puszil és drukkol mindannyiunknak!
MI IS MIND DRUKKOLUNK!!!!!
dezsina

Mindenki gondoljon Kiscsillagra a sok pozitív energia csodákra képes!

lanyané

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?