Sziasztok!
Hát nem semmi a tempó és a mennyiség, azért próbálok kapaszkodni...
Bettó - köszi a gyors fevételt a táblázatba, olyan jó volt látni!!!
Jó hogy írtad a mensis fájdalmat, mert az elmúlt napokban nálam is ez volt, így legalább megnyugodtam!!! Mi volt a fogorvosnál, túlélted???
Csongria - még egyszer köszi a segítséget, nagyon megnyugtattál!!! Ágiboldival kapcsolatban pedig én is így vagyok, többek között azt is neki köszönhetem, hogy itt vagyok! Boldi pedig egy angyal - egy rosszcsont angyal
- boldog lennék, ha a mi kisfiúnk is olyan szép és okos lenne!!!
Lecsó - remélem, most már jobban vagy!!! Próbálj sokat pihenni, remélhetőleg még egy darabig bennt marad a picur!!! Én szorítok!!! Én is megbeszéltem Kristóffal, hogy még azért min. 2-3 hetet mindenképpen jó lenne, ha bennt töltene!
Adri - köszi az üdvözlést, nagyon jól esett. Azt hiszem én is szedem még egy kicsit a MagneB6-t, márcsak a rábeszélőképességem megtámogatására is ...
Juti - mi volt a terhesgondozáson???? Ne aggódj a szoba miatt, hidd el, minden OK lesz, az aggódás meg csak árt, bár tudom, nem könnyű, én is néha ráparázok, hogy mi mindent kell még elintézni...
Ami - remélem jobban vagy már! Szerintem próbáld ki a kamillás vagy a borsmentás inhalálás, szerintem az orrdugulásra nagyon hasznos lehet, ártani meg ugye nem árthat...
Vivien - nem igazán tudok hozzászólni a tej témához, talán csak annyi, hogy próbálj ne nagyon aggódni miatta, mert az biztos nem tesz jót, bár tudom, hogy most azért ez nem könnyű! De biztosan minden rendben lesz!!!
Manka - köszi az üdvözlést, és a dicséretet is, nekem is agyon tetszik, csak a férjemet kellett meggyőznöm...
Driennke - úgy tűnik, akkor én még nem is jártam olyan rosszul a gyomorsavval kapcsolatban... Minden együttérzésem, ez egyszerűen borzasztó, leginkább az, hogy teljesen kiszámíthatatlan amikor és mitől lesz...
agi