Sziasztok lányok,
Na, tegnap voltunk drnéninél. Figyelmesen elolvasta az uh leletet, majd aszonta, hogy majd akkor izguljak, ha tényleg találnak vmit. A kölkök többnyire kinövik ezeket, és ha baj lenne, már lennének tünetei. Próbáltam kiszedni belőle, h ha ez komoly, akkor mivel jár, de aszonta, nem akarja, h feleslegesen aggódjak, (vagy mert nem tudta) majd ha gáz van, úgyis elmesélnek mindent. A neurológián meg többek közt Kevin reflexeit fogják megnézni, ennyit elárult. Kérdeztem, hogy mit kellene figyelnem az esetleges tünetek miatt, talán a mozgását(?) de aszonta, h ő se látott semmit és higgyem el, észrevenném. De hát nekem ő az első babám... Szerintetek az okés, h 2 hónaposan forgatja a fejét, kissé bizonytalanul ugyan, de tartja is nagyjából (azért sokszor bebólint még) , követi a tárgyakat, hangokra figyel, és ha nyugodt, jókedvű, akkor gőgicsél is. Nagyjából ennyi. A babygym nagyon bejön neki, imádja nézegetni, de kb 20 perc után elfárad.
Az a baj, hogy péntek óta, ha már kicsit nyügi vagy fáradtan bambul, mindenféle hülyeségeket képzelek (+ a férjem is) hogy biztos fáj a feje vagy ilyesmi. Na, mindegy, bocs, csak jólesett kicsit kiereszteni az aggódást.
Ja, a legrémesebb, hogy csak szept 1-re van időpont az Ilka utcában. Igaz, a főorvosnő beolvastatta velem a leletet, h sürgős-e, aztán aszonta, hogy elég szept 1-én megnézni, ami kicsit azért megnyugtató. Az a baj, hogy a leleten rajta van, h az agykamra ennyi meg ennyi cm, de az nem, hogy mennyi az okés, így még csak fogalmam sincs, mekkora az eltérés.
Beu,
Ahogy a fotókat néztem, az villant be, hogy úristen, mennyire hasonlít az anyjára! A talin fel sem tűnt annyira. De tényleg
Réka
Danin egyáltalán semmi különöset nem láttam a talin… És mi a gond egyébként? Vagy elmúlt? Mit néztek a neurológián?
Kakukkfű
Felálláshoz gratula!
Azúr
Köszi a drukkot. Apaboka javulgat, bár sokat nyüzsög vele az 1 hét ágynyugalom helyett…
Én is kicsit 20 kiló felett híztam, most már csak 3-4 van belőle
, de azok nagyon ráragadtak arra a 15-re, ami a terhesség előtt is megvolt
Maci2
Képzeld, tegnap meghozta a postás Kevin útlevelét, pont 1 héttel az igénylés után
Momo
Részvét az éjszaka miatt. Köszi a megnyugtató sorokat, mondjuk mondta nekem a dokinéni, hogy sok babánál van mindenféle eltérés tünet nélkül, van olyan baba, aki cisztával a buksijában tök okés, szóval kicsit megnyugodtam, de azért jobban "örültem"volna egy csípőficamnak...
Kangi,
Jobbulást gombaügyben
Ja, a keresztelős infók tök tanulságosak, hogy ki-miért és hogyan intézi... Én sem vagyok megkeresztelve, pedig egyik nyáron felhívott a (ma már néhai) pótnagypapám Berettyóújfaluból, hogy akarok-e megkeresztelve lenni, mert akkor csinálnak nekem is keresztlevelet a húgaimmal együtt. Énekelt a kórusban, és nagyon jóban volt a pappal, le se kellett volna utaznom... Én mégis aszontam, hogy nem, mert (sajnos?) ez nekem nem jelent semmit. A templomi esküvőt is meghagyom annak, akinek ez jelentéssel, tartalommal bír, csak a "nagy ruhaí" miatt nem akartam azt se. Ez azért jó, mert a magamfajta csapodár el tud válni (19 évesen már voltam férjnél 2 évig
) és újra tud házasodni...
Még valami. Az éjszakázást már nagyon nehezen bírom, és arra gondoltam, hogy egyik éjjeli kajaidőben nem szopit kapna Kevin, hanem lefejt tejet. Az mésem víz vagy tea, viszont az anyuillat, anyuíz, összebújás kimaradna. Szerintetek ennek van értelme? Vagy csak akkor hatásos a "mást adok" taktika, ha tejet sem kap?
Réka, neked mennyi idő alatt szokott le az éjszakai szopiról?
Na, ez volt tegnap estig. Most felrakom, és ha nem írtatok túl sokat, akkor válaszolok most...
Ja, a Kikát nemtom, ki írta utazóágy-tippnek, de köszi, ma felhívom őket.
Pusza
Elli+Kevin