Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!!!
Kikísértem a párocskámat a munkába, nem nagyon lelkesedett, olyan jó volt itthon :roll:

Bea: Hiszel a horoszkopokban? Nem tenném :wink: Minden úgy alakuljon, ahogyan akarod, a tudat, hogy úgy is rosszat jósoltak gátol ebben :? Még csak most indul az év, fejjel fel!!!
Örülök, hogy jól sikerült a buli :lol:

A Tündérke kisasszony eléggé lelassult :? Alig érzem a mozgását, a hasaljam eléggé fájdogál, remélem azért, mert befurakodott a helyére :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Zsuzsiról: tegnap lejöttek az osztályra, Pannika átaludta az éjszakát, ügyesen szopizik, még nem tudnak mikor jöhetnek haza. Puszil mindenkit!

Kép
Kép
Kép
olik22

Olgi! Igazad van horoszkóp-ügyben! Megpróbálok nem gondolni rá, mert saját magunknak teremtjük be a rosszat, az által. Nem hiszek benne és olvsni sem szoktam, csak meg akartuk nézni, hogy milyen év ez a kínai horoszkop szerint és ott volt, hogy ki mire számíthat ebben az évben. Sokkal jobban hiszek a Sorskönyvben és most azt teremtem be magamnak, hogy ez az éb sikeres lesz!
Vendég

Sziasztokkkkkkkk!!!!!!!
Kép

Elsősorban!!!!!! Zsuzska!!!!!!!!!!!!! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon várjuk a képeket!!!!!!!!!!És a beszámolót. Biztosan nagyon nagy a boldogság!!

Nekünk nem volt felhőtlen ez az év vége. 31én este a nőgyógyászati ambulancián a klinikán kötöttem ki. El kezdtem hirtelen vérezni és nagyon megijedtünk. Egy órát zokogtam, el is könyveltem hogy el ment a mi kis drágánk. Be mentünk a klinikára és megvizsgáta adoki, azt mondta hogy a méhszájam teljesen zárt, nem indúlt még be a vetélés, de nem tud semmit garantálni. Gondolhatjátok hogy mit éreztem.

Össze préselt, szó szeruint a doki, de nem éreztem görcsöket!!!!!!!!!! Semmit, csak azt hogy nyomkod össze. És azóta nem is véreztem, akkor is egy kisebb folt volt, de elég volt ahhoz hogy nagyon megijedjünk. Nem kivánom senkinek!!!!!!!!!

Úgyhogy igy telt nekünk a szilveszteer, csupa idegeskedés. Itthon voltunk ketten, tv-t néztünk és 1 kor elaludtam.

Ma megyek a dokimhoz, ma van Uh. Remélem ott van a pici és dobog a kis szivecskéje, és csak megijesztett. Nem élem bele magam mert ha nem így van akkor tönkre megyek!!!!!

Bea: fel a fejjel, csak pozitivan kell gondolkodni!!!! mEglátod hamarosan lesz munkád is és jöhet a baba!!!!!!!
Vendég

Pintyus! Jól megijesztettél, amikor elkezdtem olvasni! Szorítok, hogy minden rendben legyen a mai uh-n és továbbra is!
Vendég

:D :D :D :D
Megjöttem!!!!!!!!!!
Ott van az én minimanóm. jó gyorsan dobog a kis szive!!!! 2 mm.
6 hetes.

Köszönöm hogy drukkoltatok!!!

Most már megnyugódtam, és boldogan várom hogy teljenek a napok!!! És akis drágám nyugódtan szépen fejlődjön!!

Azt mondta a doki hogy az a kis vérzés lehetett egy kis beágyazódás vagy valami ilyesmi mert a baba a 12dik hétig egyfolytába helyezkedik de a petezsákban nem látható semmilyen hematóma vagy vérrög. Nagyon szépen fejlődik, tökéletes a mérete a korához keépest, minden rendben van.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Pintyus!
Na látod..... minden rendben, ez a lényeg. Most már nyugodj meg, hagy fejlődjön a kis 2mm-es babsze,ed jó nagyra. :wink:

Bea!
Ne törődj a horoszkóppal, nehogy az alapján éld az évedet, mert akkor tényleg vacak lesz. Én hülyeségnek tartom, soha nem is olvasom el. Nehogy már más mondja el, hogy alakuljon a napom....

Lányok!
Elmentem megnézni Zsuzska babáját és Zsuzskát a szülészeten. Tündéri kislány, kis hajasbaba. Na és persze békésen aludt a kis aranyos. Jól vannak mindketten, Pannika szopcsizik szépen...
Zsu reméli pénteken már mehetnek haza és majd jelentkezik amint tud.

Pussssz és szép (babás) 2008-as évet!!!

Kép
Kép
bendor

Pinytuska!

Kis babszemed akart lenni az előbb csak félrenyomtam. :? :P

Kép
Kép
bendor

Olgi!

Köszi a Zsuzska számát, és bocs hogy a lánykám ma a telefonomon Téged hivogatott. Mindig papával (apuval) akar beszélni, de valahogy Te jöttél ma össze neki. :lol:

Biztos helyezkedik a jó kis startpozicióba Tündikéd azért érzed hogy fáj a hasad alja. Meg tudod , a vége felé már nem minden baba mozog olyan sokat. Ugyhogy nehogy most meg Te stresszeld magad. Mocorog és az NST-d is jó az a lényeg.

Én férjem is ma már ment dolgozni, de gondolom nem meglepő, hogy nem nagy kedvvel ment ő sem. :wink:
Bence még a héten nem ment oviba, ő itthon van, neki hosszabb a szünet mint apának.
:lol:

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Zsu:

Kép

Gratulálok!!!!!!!!
Jó egészséget és sok boldogágot a pici lányhoz.
Nagyon ügyes hogy jól szopizik,csak így tovább. :wink:

Pintyus:
Jaj,nagyon megijedtem mikor olvastam hogy mi történt de örülök hogy meg van a kis drágád,Most már nyugi és fejlődjetek szépen.

Kauka:
Pozítiv hozzáállás ez a lényeg.
Még csak most kezdődött el az év még bármi jöhet.
Egyébként a horoszkópban én sem hiszek. :?

Olgi:
Bitztos már nincs Tündikének elég hely és már kevesebbet mozog a vége felé ahogy Andi is írta.

Andi.
A múltkor azt hiszen nem reagáltam,hogy örülök hogy ízlett a csirkemell a családnak. :wink:

Az én férjem nem ment dolgozni mert Balázska után ő betegedett le.
Végül is nem mentünk sehova mert Szilveszter reggel még lázas volt Balázs így aztán nem mertem vele elindulni.
Ő most már jól van az étvágya még nem az igazi de most már helyre jön.
Nálunk szinte az egész családon végig vonult ez a vírus.
Jól kezdtük az évet :cry:
Remélem a folytatás jobb lesz. :?

Puszi.

Kép

Kép
aliza

Hello Aliza!

De jó, hogy ismét előkerültél.
Jaj, szomorú hogy betegek vagytok, de remélhetőleg a férjeden is hamar túlmegy , és mehet dolgozni. :lol:
Akkor gondolom nem volt fergeteges szilveszteretek, de remélhetőleg a 2008-as évi folytatás a betegségek után jobban fog alakulni.
A Te szemed rendbe jött már teljesen????

Pusssssz

Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!!!

Andi: Semmi baj, hogy a Dorci telefonálgatott :lol: Nekem is megfordult a fejemben, hogy elmegyek megnézni Zsuzsiékat, de nem tudom megoldani egyedül, Zozival, nagy pocakkal :roll: Pénteken leszek NST-n, ha még ott lesznek, benézek. Örülök, hogy jól vannak!!!! :lol:

Aliza: Jobbulást a párodnak, reméljük, hogy ezzel ki is fújt a téli betegség :lol:

Pintyus: Na jól van, megijesztettél, bár én 14-ik hétig vérezgettem, egyszer az ügyeleten töltöttem egy éjszakát. Lásd itt vagyok már lassan 37 hetesen :wink:

Ditke: ment privi.

Kép
Kép
Kép
olik22

helloka csajok!!!!!!!!!

Nagyon örvendek hogy Zsuzska és pANNIKA IS jól vannak!!!
Én is elmentem volna meglátogatni de a tegnap pont mikor Andi volt akkor én dokinál voltam és n amúgy sem tudom hova kell menni, mert én méág nem jártam ott, most voltam először a nögyogyászati klinikán de csak a földszinten. Ugyhogy sajnos fogalmam sincsen hol vannak a szobák. Majd Olgit meglátogatjuk, valaki elvisz engem is. Persze ha Olgi megengedi. :oops:

Képzeljétek, én ott idegeskedtem a vérzésem miatt, és ki jött 2 nő, hatalmas pocakkal, gondolom mindjárt szűltek, és rá gyújtottak!!!!!!! Jujj de nagyon haragudtam rájuk, még csak meg sem adják az esélyt a picinek hogy egészségesen jöjjjön a világra!! Fujjjjjjjjjj. Nagyon mérges voltam.

Aliz, de jó hogy írtál, már hiányoltalak, sajnálom hogy le betegedtetek mindanyian. de reméljük hamarosan meggyógyultok.
Már nagyon vároma tavaszt, ez nem is tél, hanem csak csúnya hideg. Ha nincsen hó én nem szeretem. Jöhetne már a tavasz a virágokkal és a zölddel. :roll:

Olgi te kinek fogsz küldeni smst ha be indúl a szülés???????? Rólad is akarunk tudni!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)
puszi mindenkinek.
Vendég

andi, privi ment. Véletlenül 2szer is!!!
Vendég

Szia Mindenkinek!

Pinytus!
Ment a szám skypen.
Mikor én bent feküdtem szülés előtt a kórházban akkor is voltak olyan nők akik cigiztek nagy pocakkal. De azokról a kórházi személyzetnek is megvolt a véleménye. Gondolhatod nem rejtették véka alá. Mondták keresetlenül a hátuk mögött hogy milyenek, nem tudom a szemükbe is mondták-e. De tényleg felelőtlenség egy anya részéről kockáztatni a gyereke egészségét. :evil: Persze vannak emberek akiknek sajnos nem sok ész jutott az életben, és ugysem fogják fel sem szép szóval sem csúnyán hogy változtatniuk kellene.
Ja és a klinika szülészeten ha a porta mellett felmégy a lépcsőn az emeletre balra van a terhespathológia, itt a befektetett pocis anyukák vannak, jobbra meg a babás-mamás kórtermek. :wink: :wink:

Olgi!
Szerintem még pénteken el tudod kapni Zsuzsiékat a klinikán, nem hiszem hogy a zárójelentést hamar megírnák, általában csigatempóban készül el, meg Zsuzsinak gondolom aznap lesz a varratszedése is, a dokitok attól függ hogy ér rá... stb.
Zolcsit a kiirt időpontodhoz képest hamarabb szülted , jól emlékszem, igaz???? Anyukád mikor tud jönni? És mennyi időre?
Cuccod útra készen van már????
Izgisek már nagyon az utolsó hetek, napok, sosem lehet tudni mire ébredsz , aznap mi fog történni, lesz-e nagy nap vagy csak később. Lassan Te is babázhatsz ismét , Zsuzsihoz hasonlóan. :wink: Ezeket a napokat meg ha már tudod pihenéssel töltsd, ne nagytakarítással, persze háztartás és kisgyerek mellett nem egyszerű pihenni. :roll:

Kép

Bea!
Van már valami válasz az állás pályázatodra?Csomód elmúlt? Mégy dokihoz vele?

Alíz! Most visszakapjátok a képet, remélem segíti a gyógyulásotokat!
Kép

Kép

Kép
Kép
bendor

Olgi!

Ha beindul a szülésed nekem irhatsz sms-t továbbítom.
Kivéve január 15-19. között, mert akkor nem leszek valószínűleg netközelben. :cry:

Pussssz

Kép
Kép
bendor

ÖRÖMHÍR:

Olgi irta:
"Örömmel értesitem, hogy ma 4.10 kor 2570gr, és 49 cm megszülettem!Gyönyörű vagyok és egyfolytában mosolygok. :) puszika Tonhaizer Tündike"

Szívből jövő óriási gratulám a Tonhaizer családnak a kis Tündikéhez!!!
Jó egészséget, sok vidámságot, boldog gyermekkort kívánok Tündikének! Olgi Ti meg hogy mindig örömötöket leljétek kislányotokban (és kisfiatokban is ) és persze jó egészséget Nektek is.
Puuuuuuuuuuussssszzzzz!!!!
Kép

Kép
Kép
bendor

Nem tudtam, hogy ilyen nagy meglepetésben lesz részem, ha belépek! Olgi! Óriási nagy gratula Nektek! Minden jót!
Vendég

Pintyus! Te benne vagy az internet rejtelmeibe...nem ismered véletlenül ezt a c-sale webáruházat??
Vendég

Kép
Szilveszteri Mulatozó-mókaság (avagy Mókamaister-Grincs után szabadon)
Vendég

Jól elirogatok itt magamnak :D ....
Szóval....
Andi! Még nem válaszolt senki a pályázatra, ma is beadtam (de ez egy külön történet a mai), abban bízom, hogy előbb utóbb lesz vmi, mert idén nekem innen el kell menni, ez most már tuti! Mármint ebből a házból, nem Debrecenből.
Csomóféleség elmúlt, vagyis most nem érzem.
Szenvedélybetegeket ellátó intézményeket tudtok nekem mondani? Ebben a félévben oda kell menni gyakra és szeretném letudni minél hamarabb.
Vendég

olgi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HATALMAS CGRATULAAAAAAAAAAAA
Nagyon nagyon sok boldogságot és örömet a kis Tündikéhez...
Várunk hogy meséld el a szülés élményeit!!!
Vendég

Sziasztok!

Én nem szoktam ide írni, de OLIK-kal van egy közös topikunk. Íme
Tündi baba:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszi Betsy a képet Tündi babáról, nagyon kis drága csajszi!!!!!

Bea!
Meglátod, előbb-utóbb találsz állást, fel a fejjel.
Tök jó a szilveszteri képed!!!!!
Ugy tudom a Szent Anna utcán van egy Drogambulancia, de pontos cimem nincs, nem járok oda. :lol:
Szerintem Anonim Alkoholisták is valahol ott szoktak összejönni, de oda sem tartozom, ugyhogy nincs konkrétumom erről sem.

Neten biztos megtalálod.

Pussz

Kép
Kép
bendor

Köszi Andi! A Szent Anna utcán szétnézek, az legalább közelebb van! Tetszett ez a nem tartozom közéjük:D. Most már csak azt kéne eldöntsem, h. a drogosokra vagy az alkeszokra álljak rá. Egyik csoport sem szimpi, de ha már ezt a szakmát választottam:)
Betsy! Köszönjük a képet! Nagyon édes Tündi baba!
Vendég

Betsy, nagyon szépen köszönjük a képet, nagyon aranyos Tündi baba!!! Milyen fura hogy még a tegnap bent volt most már meg kint van. Érdekes ez a világ!!
Vendég

neten találtam egy csomó címet, de legtöbb helyen nem fogadnak hallgatót! Vagy nincs benn a hozzáértő emberke és majd visszahívnak! Tököm kivan, h. már itt is így működnek a dolgok. Én ha intézményvezető lennék, örülnék a hallgatóknak, mert ingyen munkaerő:D, 60 órát vagyunk az intézményben és senki nem ad érte egy fillért sem, de amit mondanak, azt meg kell csinálni. ÁÁÁÁÁ
Vendég

Bea!

AA -nál (anonim alkoholistáknál) van egy ismerősöm, szokott előadásokat tartani, kérdezzem meg esteleg őt???? De fogalmam sincs hogy működnek ezek a dolgok, azt sem tudom ő milyen "beosztásban" tevékenykedik.

Kép
Kép
bendor

Bea!
Netről szedtem, de mondjuk biztos megtaláltad te is:

Debrecenben a Varga utca 1/b-ben tartják az A.A. gyűléseket minden szerdán és vasárnap. Érdeklődni a 0630-573-3182-es vagy az 52/434-127-es számon lehet.)

Kép
Kép
bendor

Alíííííííííííííííííz!

Merre vagy??????

Ja csak a rend kedvéért: Tündike császárral született.

Kép
Kép
bendor

húúúúúúúúúúú hatalmas gratula a két kis jövevényhez!!!!!

Pintyus mamika:) !

Nekem mindkét gyerkőc vérezgetett, Peti 4 hétig, hol előjött, hol elmúlt..., Marci csak egyszer pont így, mint neked. Sőt én még görcsölgettem is. Akkor azt mondták, ja kérem, a kisfiúk márcsak ilyenek. És tényleg fiúk lettek :wink: Szóval.... kíváncsian várjuk vajon bejön-e nálad is :wink:

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Kép

Kösz Gabi a megnyugtató szavakat!!! Remélem ténleg így van és azért van ez mert a kis fiunk rosszalkodik odabent és semmi kmolyabb. De olyan nehéz lesz kivárni ezt a 6 hetet a következő Uh-ig... Addig csak reménykedni tudok hogy minden rendben van!!!

Andi: várom az smst vagy a telcsit délután!!

Bea: sikerült találnod valamit???

Aliiiizzzzzzzzz: merre vagy???? Enyire lefoglal Baluka?????

Kép
Vendég

Sziasztok!

Andi! A Varga utcai intzéményt hívtam, nem fogadnak. Most várok egy visszahívást egy másik intézménytől, ha ők sem, akkor igénybe veszem az ismerősöd beajánlását. Köszi előre is!
Vendég

Sziasztok!

Tegnap hazajöttünk! Úgy tűnik, hasfájós a Kiscsajszi, délután már Vele együtt sírtam... :( Ezt leszámítva amúgy minden rendben, nagyon boldogok vagyunk! :)

Olginak itt is gratula! Pont elkerültük egymást, pedig megnéztem volna Őket. Na, meg úgy volt, hogy apénteki nst után feljön hozzánk, de Tündike közbeszólt! :D

Íme a kis Drágám:

Kép

Kép

Kép

Kép
zsuzska81

Zsu Drága!

Hogy milyen aranyos a kis Pannikád.... mégegyszer óriási gratula hozzá!!!!!!!!Jól tetted hogy tettél fel képeket róla, legalább gyönyörködhetünk benne. :shock: :shock:
Szegényke, őt sem kerülte el a hasfájósság? Át tudom érezni milyen vacak lehet neked hallani hogy sír, és nem tudsz rajta segiteni. Nekem mindkét gyerek hasfájós volt, ugyhogy tudom milyen ez. Dorka épp hat hétig volt, én is sokszor vele sírtam. Igazán nem segitett az Infacol sem, bár esetleg azt megpróbálhatod neki adni.Semmi mellékhatása nincs, csak a kis légbuborékokat gyüjti össze egy naggyá és az könnyebben tud távozni a babókából. Van amelyik gyereknél ez segit, de mondom nálunk ez sem jött be. Végül doki irt papaverines gyógyszertári kutyulós csodaszert, az csillapitotta valaemelyest a hasfájást. De mindenki azt mondta ezen leginkább az idő múlása segit, és ez sajna igy is van. Esetleg próbáld a pociját masszirozni, meg jó melegen tartani (hasát mégjobban bebugyolálni mint a többi testrészét), az is valamelyest csillapitja a szélgörcsöket.
Kitartást a rázós napokhoz, de hátha hamarosan rendeződik a dolog.

Képzeld, ma elmentünk Zitával Olgihoz, édespofi az ő Tündikéje is. Csak nekem még annyira pici a 2.5kg-jával az én 4 kg fölötti születési súlyú gyerekeimhez képest. :lol: De formás kis leányzó , majd megnő idekint.:wink:
Nem akarok pletyizni , de képzeld Olgit az én dokim császározta, ő volt épp ügyeletben, dokitok nem ment be... :twisted: De mondtam Olginak jó kezekben volt, szuper az én orvosom is, nemhiába mindkét gyereknél rábíztam magam és azóta is hozzá járok. :wink: :wink: :wink:

Zita baba!
Dorka még mindig emleget Téged, mutogat a fotoalbumra, hogy a nénivel ő azt nézte. Kérdeztem jöjjön máskor is hozzánk a néni? Heves bólogatás volt a válasza. :lol: :lol: :lol:

Bea!
Remélem a gyakszid összejön , fogalmam sincs az én ismerősöm tud-e egyáltalán segiteni ezügyben, de hátha...

Alíz Drága!
Hol kószálsz? Csak nem lebetegedtél Te is???? Nagyon remélem hogy nem így van és a kis családod is helyrerázódott már.

Gabi!
Dorkának nagyon bejött az interaktív tengerimalac, imádja, puszilgatja , ölelgeti, Zita a tanúm rá. Persze ma el kellett mennem elemet venni, mert kisebb fajta elem kellett bele.

Pusz és jóéjt Mindenkinek!

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Zsu:
Gyögyörű a babád!
Szívből gratulálok mégegyszer és sok boldogságot kívánok .ű
A hasfájáshoz meg erőt és kitartást néha nagyon nehéz lesz de gondolj arra hogy nem tart örökké egyszer csak egyik napról a másikra elmúlik.
Nekem Balázs 2-5 hónapos koráig volt hasfájós néha én is sírógörcsöt kaptam mert már annyira sajnáltam.

Olik:
Szívből gratulálok neked is.
Ugyan csak azt írhatom neked is hogy gyönyörű a kislányod .
Jó egészséget és sok boldog percet,órát,hetet,hónapokat és éveket kívánok.
Majd mesélj mi volt,gondolom valami gond adódott hogy császárral született Tündike.
De sebaj az a lényeg hogy jól vagytok.
Megnéznélek benneteket,persze csak ha nem zavarnék de lehet hogy csak hétfő du. tudnék menni de akkor meg már lehet haza engednek benneteket.

Andi,Pintyus:

Köszi a hiányolást.
Megvagyok csak tegnap jöttünk -mentünk a városban bank,biztosító stb meg vásárlás.
Délután meg olyan roszul voltam hogy lefeküdtem pedig nem szoktam,de most muszáj volt.Migrénes fejfájás jött rám de olyan hányingerrel hogy azt hittem elájulok.De estére már jobban lettem.
Ma meg takarítottam ,fertőtlenítettem ,az összes ágybelit kimostam.Az ajtókat kilincseket lefertőtlenítettem,remélem elpusztultak a kórokozók. :? Most már rendbejött a férfi szakasz. :lol:
Én meg megúsztam.Úgy néz ki. :shock
Ebédre meg mentünk anyósomhoz és csak este jöttünk haza.
Így aztán még csak most írok nektek.
Nem felejtettelek el ám benneteket. :D Nem szabadultok tőlem ilyen hamar. :lol:
Ti voltatok már bent Olginál vagy tervezitek?
Jó lenne bemenni együtt ,de lehet hogy már elkéstem és már voltatok bent.Majd írjátok meg oké?

Pinyus:
Remélem most már nem félsz annyira egy kicsit megnyugodtál.
Elhiszem hogy nehéz kivárni a következő uh-ot.
Én is alig vártam mindig.Meg állandóan figyeltem a pocakom hogy nem nőtt-e? :D

Andi:
Köszi a képet!
A szemem már helyre jött teljesen. :D

Kauka:
Sok sikert a pályázatokhoz,drukkolok hogy sikerüljön valami állás.
Egyébként pontosan milyen szakra jársz?
Mi leszel ha nagy leszel? :lol:
Lehet hogy már írtad bocsi csak híg az agyam. :roll:

:

Kép

Kép
aliza

Szia Andi!

Előttem írtál pont.
Akkor már nem tudunk bemenni együtt,de kár :cry: :cry: :cry:
Na midegy ,majd felhívlak lehet holnap ,megadnád majd Olgi telefonszámát?
Lehet benéznék hozzá?De még nem 100%.

Zsu:Nekünk se vált be az Infacol de megpróbálhatod.A masszírozás az valamelyest segít,de ahogy már írtam és Andi is idővel elmúlik.
Jó babázást kívánok. :D

Kép

Kép
aliza

A babákhoz mégegyszer SZÍVBŐL:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 7.7692.jpg[/img]

Én is kedvet kaptam ennyi baba láttán.......... :lol: :lol: :lol:

Szép álmokat,

Kép

Kép

Kép
aliza

Alíz!

Örülök, hogy megvagy és hogy a fiuk is jól vannak.
Meg hogy a szemed is rendben van.
Nagyon helyes, ha kedvet kapsz a babához, ez mindig jó dolog. Én szorítok hogy összejöjjön. :wink: Majd Pintyus után hozzád megyünk látogatni, igaz???? :shock: Csak nehogy én is kedvet kapjak itt köztetek. :lol: :lol: :lol: Bár ahhoz már a lakás totál kicsi lenne. :cry:
Persze hogy megadom Olgi számát, irj sms-t, mert én meg a Te számodat nem tudom még.Pedig ma Rád csörögtem volna, mielőtt mentünk be Olgihoz hogy nem akarsz-e jönni Zitussal meg velem. Na de mindegy.

Jóéjt!!! Puszika Kép

Kép
Kép
bendor

ZSu!

Vonalzód aranyos, de már "régi". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép

Kép
Kép
bendor

Szia Andi!

Gondoltam benézek még mert interneteztem még egy kicsit mert a férjem néz valami filmet én meg úgy sem láttam az elejét.
Köszike előre is.
Ma egyébként nem valószínű hogy tudtam volna menni mert anyósom szülinapján voltunk.
Oké!
De az még odébb van hogy én szüljek.
Na.......az tök jó.Csak szorítanátok még egy kis helyet a babának. :lol:

Kép

Kép

Kép
aliza

Alízka!
Háááát.... éppen szorítanánk, de direktben nincs tervezve. Van két tervezett babánk, szerencsére egészségesek, ennek örülünk és élvezzük velük az életet. De ha besikerülne egy babóka akkor várnánk szeretettel. :wink: :) De két császár után ez húzós lenne, gondolhatod. :roll: :?

Jóéjt, pussssz

Kép
Kép
bendor

SZiasztok!

Zsu! Nagyon aranyos Pannika, jó, hogy tettél be képeket, lehet benne gyönyörködni. Én most egy ideig távol tartom magam a babáktól, csak a képeket lesem, mert kerülget vmi nyavalya (már megint), szóval, fáj a torkom, meg a fejem és nem érzem magam a toppon, napok óta húz az ágy.
Egyébként én is kedvet kaptam a babázáshoz, de nagyon sok mindennek kellene hirtelen sikerülnie, hogy babázhassak hamarosan, szóval, inkább elhessegettem és várok:D
Ú, egy érdekesség...egy másik oldalon is jelen vagyok, ott egyik chattársunkma adott életet hatalmas babójának: 5100 gr és 57 cm és TERMÉSZETESEN!!! Óriási nagy baba, meg is küzdött vele, de megérte!
Vendég

Sziasztok!

Már iwiw üzifalra is fel akartam tenni, de sehogy sem lehetett átmásolni az oldal cimét, ide talán összejön:

http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... egEFfLEblo

Nézzétek meg, érdemes.

Bea!
Azta...... mekkora baba......és sima szüléssel, hát nem semmi... :roll:
Jobbulást Neked!!!
Sajna, nálunk is kezdődik Dorkánál ismét a köhögés, ki is vagyok akadva.... épphogy kikászálódtunk belőle és most újra. Ráadásul keddhez egy hétre mennénk Szlovákiába... :cry: Remélem addig még ki tudjuk kúrálni a leányzót.Meglátjuk. :shock: :?

Pusziiiii

Kép
Kép
bendor

Bea!
Hátha ebben az évben összejönnek végre a dolgaid és babázhatsz lassan már Te is. Semmi sem lehetetlen.... :wink: :wink:

Kép
Kép
bendor

Andi! Én is bízom benne:D.
Ez a videó nagyon kemény! Húúúúúúúúúú
Bár ilyenek nálunk is vannak, pl. volt egy közvéleménykutatás Karácsony előtt Bp.-en és az emberek többsége nem tudta mit ünneplünk Karácsonykor!! De az is elszomorító, hogy a középiskolások 40(!!!!)%-a funkcionális analfabéta, azaz nem tud olvasni!
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a bókokat! Szerencsére úgy tűnik, egywzeri alkalom volt a rossz éjszaka, mert én marha ettem egy kis zöldbabot, de többet nem teszem. Azóta angyal a kiscsajszi! Eszik és alszik!

Olgihoz nem ment be Fekete? Csodálkozom..... Velem annyira rendes volt végig, különösen itt az utolsó napokon, szilveszterkor pl. a rossz nst után kb 1 órával már ott volt. Pedig terhesség alatt soha egy fillért nem fizettem neki, nem fogadta el. Így csak kapocsszedéskor adtam egy nagyobb összeget.

Megírtam a történetünket, ezzel még adós voltam:

31-én a szokásos napi NST-re mentünk reggel fél 8-ra. Az utolsó hét romló eredményei miatt kis gyomorgörcsöm volt, de bíztam benne, hogy az előző 2 naphoz hasonlóan elfogadható lesz az NST. Abból a szempontból azért nyugodt voltam, hogy a dokim egyedül 30-án nem volt itthon, azt meg átvészeltük. Az eddigi legrosszabb NST-t produkáltuk, 0 mozgás, lépcsőzés után is 0, de szó szerint. Még rajtam volt a tappancs, mikor jött az ügyeletes orvos, megnézte, és kérdezte, hogy jön-e be az orvosom. Mondtam, hogy abban maradtunk, ha rossz az NST, ők szólnak neki. Kiküldtek a váróba. majd mikor visszahívtak, mondja az ügyeletes, hogy vetkőzzek, csinál egy amnioszkópiát. Na, ettől már kellően berezeltem, mert annyiszor hallottam, hogy nagyon fáj, különösen akinek hátrahajló méhe van, az enyém meg ilyen… Hát, fájt is rettenetesen, de végül nem tudta megcsinálni, mert a belső méhszájam annyira zárt volt, hogy a néhány mm-es cső sem fért be…. Na, ekkor azt mondta az ügyeletes, hogy be kell feküdnöm a terhespathológiára, ahol csinálnak egy újabb NST-t, ha az is rossz, akkor pedig egy oxitocin-terhelést, hogy megnézzék, hogy viselkedik a baba stresszhelyzetben, ha rosszul, akkor azonnal szülés. A cuccomért még hazajöhettem. Végigbőgtem a hazautat, a pakolást és a visszautat is. Az osztályon újabb NST, ami megint katasztrofálisan rossz lett. Ekkor tudtam meg, hogy az orvosom és az ügyeletes folyamatosan beszéltek telefonon, sőt, míg csinálták az NST-t, a dokim engem is hívott. Visszahívtam és mondtam, hogy megint rossz, annyit kérdezett, orvos látta-e (látta), és hogy akkor irány a szülőszoba és oxitocin-terhelés. Lefektettek az előkészítőben, bekötötték az infúziót és itt már CTG-re tettek. AZ oxitocin adagját folyamatosan emelték, és nézték, hogy reagálunk rá. Nagyon bíztam benne, hogy beindul a szülés… A szülésznő jött vagy 10-szer emelni az adagot, a végén már egy lónak való mennyiséget kaptam, de egyetlen fájásom se lett. Ez kb. 1 órán keresztül ment, ekkor érkezett meg a dokim. Megnézte a gépet, meg hogy mekkora adagot kapok, és rögtön mondta a szülésznőnek, hogy hagyja abba az infúziót, mert nem reagálok rá, felesleges. Azt is mondta, vegyen fel a szülőszobára, innen már csak babával a karomban megyek ki, és addig ő is megy és átöltözik. Laci ezalatt kint ült a szülőszoba előtt, és a doki elmondott Neki mindent, és azt is, hogy itt ma baba lesz, ezt nekem nem mondta… Kitöltöttem egy csomó papírt, kaptam szexi hálóinget, amiből mindenem kilógott… Mire átöltöztem, visszajött a doki, és mondta, hogy csinálunk egy áramlási UH-t. Ez a földszinten van, így a szexi hálóingemben lementem. Ekkor kérdezte az orvos, hogy ugye érzem, hogy ezt a terhességet néhány órán belül be kell fejezni? Mondtam, hogy igen, sejtettem, de ugye nem császár? Erre annyit mondott, hogy de valószínűleg az, mert totál zárt vagyok. Kérdezte, hogy nagyon félek a műtéttől. Mondtam, hogy igen, meg amúgy is hetek óta a szülésre készülök, én szülni szeretnék… Mondta, hogy ezt megérti, de sajna van olyan helyzet, amikor nem engedheti… Kb. fél óráig keresgélte az UH-rendelő kulcsát, de nem lett meg, senki nem tudta, hol van. Így elég szánalmas dolog egy klinikától, de nem tudtak egy nyomorult UH-t csinálni. Ennek ellenére a doki azt mondta, ő az UH nélkül is rá meri mondani, hogy ennek a babának néhány órán belül meg kell születnie. Visszamentünk a szülőszobára és ismét CTG-re tettek, ekkor már a vajúdóban. Na, azt az ágyat nem tudom, kinek tervezték, alig tudtam rá felmászni… Ekkor még egyedül voltam bent, Laci még mindig odakint, épp a csomagokat záratta el. Jött a dokim, hogy 2 lehetőség van: vagy császár hamarosan (szerencsére annyira nem rossz a helyzet, hogy perceken belül kelljen) vagy adnak méhszájérlelőt, amitől majd remélhetőleg beindul a szülés. Kérdeztem, hogy neki mi a véleménye. Azt mondta, attól tart, hogy mivel az oxitocinra sem reagáltam, erre sem fogok, és totál zárt méhszájjal és mesterségesen keltett fájásokkal egy nagyon hosszú és kínkeserves vajúdás várható, ami se nekem, se a babának nem jó. De azt mondta, gondoljam át, van idő dönteni. Felhívtam Anyukámat, aki szó szerint ezt mondta, mint a doki… Ekkor végre bejöhetett Laci hozzám, és elmondtam Neki a 2 lehetőséget. Ő rám bízta a döntést, hisz az én testem, mondta, hogy bárhogyis döntök, Ő mellettem lesz. Akárhogyis készültem a szülésre, az élet közbeszólt, hisz tudtam, hogy Anna babának hamarosan kint kell lennie, sima szüléssel pedig ez ekkor lehetetlen volt. Megszületett tehát a döntés: legyen császár… Szóltam is a dokinak, hogy döntöttünk. Ekkor elkezdtek műtéthez előkészíteni. Hirtelen 3-4 szülésznő ott termett, és percek alatt katétert tettek be, kanült kaptam, Laci olvasta a kérdéseket a császáros beleegyező nyilatkozatról, és írta a válaszaimat. Megérkezett az anesztes, egy fiatal doktornő, aki nagyon szimpatikus volt, kérdezgetett mindenfélét. Aláírtam a nyilatkozatot, jött a beteghordó, és betoltak a műtőbe. Laci az üvegfalon keresztül mindent nézhetett, és mondták, hogy majd a babavizsgálóba beengedik, ha ott lesz Anna. A műtőben átmásztam az ágyról a műtőasztalra, persze ez nem ment egyedül… A műtőasztalon ülve beszúrták a spinális érzéstelenítőt, és a lábamban rögtön elkezdtem érezni a bizsergést. Felfektettek, és pont oda láttam, ahol a dokik mosakodtak be. Kikötötték kezem-lábam, és kipakoltak mindenféle ijesztő műszert. A dokim bejött, elkezdett lekenni jóddal, én nézelődtem volna, de többször rám szólt, hogy csukjam be a szemem, nehogy belecsapódjon a jód. Elém tették a paravánt, és 1-2 percen belül már hallottam az olló csattogását. Ekkor annyira rosszul lettem, hogy szólni sem tudtam, szédültem és elsötétült előttem minden, de szerencsére látszott rajtam, kérdezték, hogy rosszul vagyok-e, bólintani tudtam, kaptam oxigénmaszkot, és jobban lettem. Az anesztes folyamatosan beszéltetett. A paraván mögül néha láttam a dokik fejét. Egyszer látom, hogy a dokim kinéz a babaellátóba, és idegesen kérdezi, hogy hol van a neonatológus. Az egyik szülésznő még egyszer telefonált neki, erre elkezdi a dokim, hogy addig nem vágja a méhet, míg nincs itt neonatológus. Na, ez elég hülye érzés volt, hogy tudtam, ott fekszek nyitott hassal, és egy kicsit leállnak… Kb. 1 percet kellett várni, elkezdte vágni a méhem, és mondták, hogy most egy kis nyomást fogok érezni a hasam tetején. Éreztem, hogy hárman húzgálják a hasam ide-oda. Aztán egyszercsak valami nehezet éreztem a hasamon, kívülről. Rögtön gondoltam, hogy Pöttömke az, de nem sírt…. 2-3 másodperc volt, de ezt senkinek nem kívánom…. Aztán gyengén ugyan, de felsírt. Azt csak utólag tudtam meg, hogy a köldökzsinór 2-szer volt a nyakára tekeredve. Ezért voltak a rossz NST-k és ezért sírt fel később. Ezt persze nekem ott nem mondták, valószínűleg megint rosszul lettem volna, ha ezt ott megtudom… Én is elkezdtem sírni, kérdezte az anesztes, hogy baj van. Hang nem jött ki a torkomon, csak bólintottam a fejemmel, hogy nincs. A dokim annyit mondott, hogy masszív kislány. Kivitték a Picit megvizsgálni. Néztem folyamatosan kifelé, de nem sok mindent láttam, mert a kontaktlencsém nem lehetett bent. Laci ott volt Vele az ellátóban, és beintegetett, hogy minden rendben. Persze ezt sem láttam, az anesztes közvetített kettőnk közt. Bebugyolálva behozták nekem, még mosdatlanul, és adhattam egy puszit. Rögtön kérdeztem, hogy mekkora, de még nem mérték ekkor. Csak később tudtam meg, hogy azért vizsgálták először, mert nem sírt fel rögtön. Időközben összevarrtak, és áttettek az ágyra. Na, ez nagyon fura volt, mintha nem is az én lábam lenne… Mikor toltak ki a műtőből, visszahozták a Picit, mondták, hogy 3050 g (na, ekkor gondoltam, hogy hol masszív ez a kis Drága???) és 47 cm (na, ezzel már arányosnak tűnt). Áttoltak az őrzőbe, a Picit meg levitték az újszülött osztályra. Dokim még bejött gratulálni, és mondta, hogy az én felépülésem ugyan lassabb lesz, de cserébe van egy gyönyörű egészséges lányom! Laci kiment telefonálni, aztán Anyukámék kb. fél óra múlva már ott voltak, és a csecsemősnővér megmutatta Nekik a kis Drágát még lent az újszülött osztályon. Laci visszajött hozzám, és hozták Anna babát is, aki rögtön el is kezdett szopizni, mint egy kis szivattyú. Csak nehéz volt úgy szopiztatni, hogy meg se tudtam mozdulni… A legrosszabb az őrzőben eltöltött 24 óra volt, mert mozogni nem tudtam, meleg volt, teljesen leizzadtam, mosakodni meg nem tudtam… A Picit éjszakára elvitték, és hajnal 5-kor hozták vissza (innentől kezdve már egy percet sem töltöttünk egymás nélkül), de aludni csak egy órát tudtam éjszaka, pedig nagyon hosszú és idegileg kimerítő volt az előző nap. Laci másnap reggel visszajött. Délután felkelhettem, ami meglepően jól ment, tudtam rögtön pisilni és lezuhanyoztam egyedül, így mehettem le osztályra. Ekkor már sokkal jobban éreztem magam, hisz babázhattam nyugodtan!
A bent töltött napok egészen jól teltek. Nem volt bajom a nővérekkel sem, rendesek voltak. Szuper volt, hogy végig együtt voltunk a Picivel, együtt is aludtunk, szuper érzés volt, hogy ott szuszog mellettem! Persze azért nagyon örültem, hogy pénteken már jöhetünk haza!
Egy kis űr azért maradt bennem, hisz a szülés, mint élmény ugye teljesen kimaradt. Persze ez lehet hülyeség, hisz itt most az volt a legfontosabb, hogy egyikőnknek se legyen baja, és ez szerencsére sikerült is. És természetesen egy percre sem bántam meg a döntésem. Belegondolni is rossz, mi lett volna, ha a 2-szeresen rátekeredett köldökzsinór megszorul a szülőcsatornában, vagy egy elhúzódó vajúdásnál ismét romlik a szívhang… Ugyanakkor néha azért van bennem olyan érzés, hogy én nem dolgoztam meg ezért a Babáért, még egy árva fájásom se volt… Szóval ezen azért túl kell, hogy tegyem magam lelkileg, és ez bele fog telni egy időbe.

Kép
zsuzska81

A férjem csinált egy webalbumot Pannikának! Íme a link:

http://lakisoft.myjalbum.net/P%C3%B6tt% ... e/slides/pöttömke%20004.html

Itt fent van az összes eddigi kép.

Kép
zsuzska81

Na, ez nem sikerült, de rákkatitntotok, utána Lakisoft's albums, és Pöttömke első hete, és ott vannak a képek! :D

Kép
zsuzska81

Szia Zsuzska!!!!!!!

Nagyon szépen elmesélted a történetet, meg is könnyeztem!!!
Biztos nem lehetett könnyü végig izgulni az egészet!!! De megérte!! Mert pannika gyönyörü kislány és ténleg egy massziv baba.

Nagyon sok boldogságot kívánok hozzá!!!

Férjed mit látott az üvegfal mögül?? Csak a fejedet??
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?