Új privát üzeneted érkezett!

hol van Gyps?
pici76

Csilla,
de ha jól emlékszem Te gépben sütöd, nem? Mert szerintem gépben nem tudsz olyan jót sütni (legalábbis én még nem találtam arra a receptre rá), mint a hagyomásnyos sütőben. Annak bűn kemény a héja, nem? Szóval én már évek óta dagasztógépemben összekutyulom, megkelesztem és a normál sütőmben megsütöm, és kész. Isteni és nem sületlen és puha héjú! Viki ki is köpi a boltit. :evil: azaz csak a héját.

ha nem kenyérsütőgépes receptre vágysz, akkor szóljál és elküldöm priviben.

Lorci,
de nagyon édes tényleg Ricskó! És már ő is álldigál. :)

megyek, mert szar kedvem van.
Vendég

Ma elmentem egy másik doktornőhöz, hát egyáltalán nem volt szimpi, se Emmával nem volt kedves, nekem meg rébuszokban beszélt.
Minden dokiból úgy kell kiszedni mindent?
Ráadásul felírt 5 féle cuccost, oldat, szirup, köptető....
Annyi felesleges recept nélküli szar van, már elnézést.
Emma már csupa takony, úgyhogy ez nem krupp lesz. Hála isten.
Ez a dokinő azt mondta, h. hörghurut.
Ja, és itthon beadtam neki egy szirupot, majd kapott cicit és utána egy orbitálisat hányt, tök durva volt. Lehányta a gatyámat is, szőnyeget is és magát is.

Most altatgatjuk már másfél órája. Kemény éjszakánk lesz.
Tök tehetetlen és tanácstalan vagoyk.

Kép
niki30

Azért köszi mindenkinek mindent!

Kép
niki30

Jaj Niki, szegény Emma :( Gyógyuljon meg hamar ez a pici lányka! Hogy szedett össze hörghurutot?

Dóri, mi baj? Megosztod velünk? Vagy csak velem priviben? :wink:
Ha szükséged van bármire, szívesen segítek. Akár a hülye pasikat is kibeszélhetjük :)

Igen, és kenyérsütőgépben sütök, de tényleg nagyon tré állagúak lesznek. mondjuk én kifejezetten szeretem a ropogós kenyérhéjat.
Kipróbálnék egy olyan sütőben süthetőt, jöhet a recept!
Pici, a ti nyami kenyeretekkel is megpróbálkoznék, aztán majd eredményt hirdetek :lol:
Lassan adható lesz Milunak is a kenyér, és nem akarok felfújt, állományjavítós bolti kenyeret adni neki. Addigra ki kell kisérlezetni a saját nyami kenyerünket.

Csilla
Vendég

Niki!A krupp mindig takonnyal végződik!talán ez jó hír,esetleg lezajlott már nála!a hörghurut nem annyira... :cry:
Jobbulást a kicsi lánykának!

Ricsi nagyon aranyos és ügyeske és mindig nevet és imádom érte! :wink: :lol:

Ági!Engem ez baromira tud idegesíteni :oops: ,te hogy viseled?

Melcsi!köszönöm szépen és persze mindenkinek aki gondolt rám! :wink: :lol: Krisztusi korba léptem :shock: ÁHHHHHHHHHH :evil: :twisted: :evil:

Lilinapsugár ma nagyon nehezen aludt el,majd egy órát kellett altatni :cry: remélem az éjszaka nyugodt lesz,mert elég xarul vagyok én is....

Kép
bringababa

Köszi lányok a kis kópé nevében is! :) Pici akkor tavasszal megkötjük a frigyet (vagy frigyt?? :shock: )! ;) :D MIndegy. Valamit megkötünk! :lol:

Niki örülök, hogy nem krupp! A hörghurut sem jobb, de azért abból remélem hamar felépül! :)

MI most kaptunk kenyérsütőgépet és nekünk nagyon bejön a kenyér!!! Semmi gond a héjával. Mulinex gép, elég profi! :)

Jaj annyit írtatok!! MIt is? Mit is? Bringa miket művel Lili??? Húzza a széket és feláll rá?? Egyedül tud már menni???? :shock: :shock: Nem semmi!! :) Ricskó is most mindenbe csimpaszkodik és áll fel, sőt ha fogjuk a kezét, édesen lépked...komolyan, nekem a pacik jutnak eszembe róla, amikor szépen emelgetik a lábukat!! :D Úgyhogy lépeget (persze sokszor egy helyben!! :lol: ) a pindur.....illetve menne, nagyon nagyon menne...de hát azért az még odébb van szerintem! :)

Hát csajok én adtam már Ricskónak bolti kenyeret is!! :shock: Nem volt baja! Meg ahogy elnézem ő is már rosszul van a pépektől, (a saját főztöm most nem jött be, utálja!! :( ), de a boltiakat se annyira, egyedül a babános tejpép a kedvenc!!!! :) De amúgy asszem már jöhetne lassan minden...mármint óvatosan, de lehet, hogy enyhén elkezdem fűszerezni a kaját, hogy ízletesebb legyen! Vagy ne? Szerintetek? De amit mi eszünk azt imádja, meg mondom a kenyeret! :D

Na megyek lassan vizszintesbe, minden éjjel van felsírás, itatás és egyebek!! :?

Jó éjt mindenkinek! :)

Kép

Kép
lorcika

Niki!

Hátha itt hamarabb olvasol!

JOBBULÁST DRÁGA PICI EMMÁCSKÁMNAK!!!

Remélem nem lesz olyan nagyon rossz az éjszakátok és Emma is viszonylag jól átvészeli!
Puszild meg helyettem és mondd meg neki hogy gyógyuljon meg gyorsan!!!! Küldöm a sok-sok +++++++++ energy-t nektek!

fatima

Ja! Bocsi csajok, hogy ide pofátlankodtam! :oops: :oops: :oops:
Nikinek vagyok a Jánosos topikból a barinője és hát bevallom, hogy néha ide kukucskálok be, hogy tudjam mizujs velük. :)

Mindekinek jó éjszakát! :)

Fatima

fatima

ági, érdekes, amit írsz h mit illik tudni: enyém 7 hósan még le sem tette a talpát, ha hozzáérintette a padlóhoz - erre nem telt el 2 hét és már felhúzta magát állásba :shock: pedig még a dokinő is azt mondta h nem akar állni ez a gyerek. most meg mindenhol feláll, de egyáltalán nem lépked úgy, ha fogom a kezét. magától viszont odébblépeget, kapaszkodva. nekem ez tök furi. egy ismerősöm gyereke meg folyton az anyja kezébe csimpaszkodva lépegetett. n persze, arra nem vágyom!!! szegény csaj is ki volt tőle h egész nap járkálni kell a gyerekkel. :roll:

Lili hihetetlenül ügyes! és még furfangos is :lol:

drága egy ilyen kenyérsütő? én is gondoltam h jó lenne. sőt, már régóta fenem rá a fogam, aztán mindig volt vmi, ami fontosabb volt... :roll:

niki, azt nem értettem h miért mentetek új dokihoz? különben sztem nem véletlen h a vény nélküli gyógyik vénynélküliek, a receptkötelesek, meg recepttel válthatók ki: sztem nem uazt "tudják" általában. a doki által felírhatók nyilván ütősebbek lehetnek. és néha olcsóbbak, mint ha csak úgy betévednél a patikába és kérnél vmit.
Vendég

Édes Fatimám, imádlak! Drága vagy és köszönjük!

Lányok, majdnem 3 órába telt elaltatni.

Kép
niki30

Doo, azért mentem el, mert a gyerekorvosunk nem győzött meg és azt mondta, hiába erősödött a köhögés, még ne adjak antib.-t. Persze jobb is, hiszen vírusra hülyeség.
Na de a mai doki meg vény nélkül kapható oldatokat írt fel, ami szerintem annyi nekünk, mint halottnak a csók.
Igazándiból nem tudom mi kéne, de ő sem győzött meg.
3 féle oldat, szirup, nem tudom kell e. :roll:

Kép
niki30

Szia Niki!

Jobbulást a kicsinek, gondolunk rátok!

Vanda és kisBálint

Kép

Kép
precious
Budapest

jajj de jó ez a kenyér sütés téma!!!

Én már rég gondolkodom két alternatíva között.

1: venni egy méregdrága, de jól dagasztó,kelesztő és jól sütő gépet, ami ugye megcsinál helyettem mindent, esetleg időzítve is, reggelre ott a kenyér a sütőben...

2: tupperware-s Ultra plussz, isteni kenyeret lehet benne sütni, meg egyéb másokat is, sok mindenre jó, de nem dagaszt...mondjuk kelesztő tálam van, de akkor sem dagaszt..

Akinek van tapasztalata, mennyire macer dagasztani a kenyeret???

És osszátok meg velem is a recepteket....

én a diéta kezdetekor már mindenkppen saját péksütiket szeretnék enni...

Niki! Ne lovald bele magad ebbe az orvosodiba!!! Csak aggódsz. Egyik sem tudja megmondani a tutifrankót, hosz Emma nem a tankönyv!!!
Amit én ajánlok, az a párásítás, természetesen hideg, és sok sok orrszippantás, ha nem jött semmi akkor próbáld meg utána kis idővel, méghozzá a művelethez hozd olyan pózba, hogy belefekteted az öledbe a feneke a hasadnál legyen és a fejecskéje kissé lógjon hátra a térdednél.... így lehet jól kiszívni a többi csak a nagyját szedi ki és az orrnyálkát irritálja! :)

Esetleg homeopáthia???

Jah levi ma leesett az ágyról!!! apa itt hagyta... be esett a fotel alá, először nem is találtammeg, kétségbe esve kerestem, honnan jön az üvöltés... már az erkély ajtót is megnéztem, reflex mert gergőt minidg az ablakon kieséstől fétem...

De nincs ám semmi baja, hüppögött egy kicsit azt kész, most azért kitartóan panaszolja a ridegtartást a játékainak! :)

KépKépKép
bogyra

Lányok!HELP!
Tegnap megcsípte Lili arcát a hideg,akkor még nem látszott,de ma reggelre két rózsa van az arcán,plusz egy borvirág az orrán :oops: :cry: :oops:
bekenetem neki sudocreammel,attól picit javul,de hátha vki tud vmi okosabbat,mert én totál odavagyok!!!!!!!!!!!ugye nem marad ilyen?
jaj mit tettem,jaj mit tettem??????????? :shock: :shock: :shock:
kész vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bogy?
Dóri?
Gabi?
persze mindenki,csak hátha nekik már van ilyen tapaszatalatuk is..........
jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaaaaaaaaaaaaaaaaaj

Kép
bringababa

Nem Lorci,még nem egyedül megy,hanem kapaszkodva mindig használ vmi segédeszközt,többnyire valamelyik kisszéket. :wink: :lol:

Szegény-szegény kicsi Levi......... :cry:

Kép
bringababa

jöttem írni, erre Zsófi mellettem hátról hasra fordult :)
tudom tudom ez az állók közt gyatra tett, de ő még sose csinált ilyet, csak hasról hátra ment neki :)
hurrá hurrá :D

pont azon gondolkodtam Lorci, hogy hogy fog kinézni hogy a vőlegény majd peckesen lépked tavasszal, a menyasszony meg csak fexik a hasán és bámul utána, még az oltárhoz gurulni sem tud :lol: :lol: :lol: na de most újabb esélyek látszanak kirajzolódni
pici76

Brigi,
:shock: :shock: ugyen már mi a fenét tettél volna?? semmi rosszat!
Még mindig piri?

mikor kiviszem Marcit (meg Vikit is) , akkro a hideg után nekik is piros lesz az arcuk 2 fele+orruk, de elmúlik, mikor bemegyünk.
van dm-es dierkt hideg elleni krém, az is jó, de azt előtte kell kenni.
Vendég

Niki, vírusra úgysem hat az ab (sokan itt ba...ák el :roll: ), és csak esetleg felesleges hasmenést, hányást okozhat pluszba. Azt a sok vény néklüli cuccost én sem adnám, max egyet, a legszimpatikusabbat. egyetértek Bogival. :)
Vendég

Niki, sajna a gyerekorvosok gyakran találgatnak a tünetek alapján, merthát ez nem egy egzakt tudomány valljuk be.. főleg mivel a baba nem tudja elmondani mi a baj... nem bízol az előző dokidban? szerintem a legjobb amit egy gyerekorvos tehet, hogy alapos, és a tapasztalat szerintem itt sokkal többet ér mint a felnőtt dokiknál...
ezen gondolkodtam, amikor az algopyrinről beszéltünk, és mondtam hogy anyós adott a Zsófinak,
rákérdeztem utána, és mondta hogy igen van az a betegség aminek azóta sem tudom a nevét amikor csökken a fehérvértest szám, de azt mondta az ő 30 év praxisa alatt még nem találkozott ilyennel a saját praxisában, csak hallotta kollégáktól, viszont panadol érzékenységgel már találkozott jópár alkalommal... és annak is kórház lett a vége... hát itt nehéz okosnak lenni ezek után...
nem tudom hogy állsz az orrszívással, nekem az jött be, amikor magamon kipróbáltam, és ráéreztem, hogy milyen szögben érdemes szívni, hogy ne csak a nyálkahártyát bazeráljam, próbáltad már magadnak?
sok gyógypuszi Emmácskának!

Bringa, nekem Alsolt ajánlott anyós a hidegcsípésre, jó zsíros krém, és még aznap rendbe is jött, most már előre kenem ha kimegyünk és ilyen hideg van mint most...

Csilla, még alszik api, de ha felkel, meginterjúvolom egy receptre..

Bogyra, na akkor Levi is túlvan rajta...ezen tényleg mindneki átesik??? :?

Lorci, szerintem a mummus kajákat el kell kerülni, de szép lassan mehet minden egyéb, én is úgytervezem, hogy pár hét múlva megkostóltatom ZSófival a kenyeret, szeret rágni, és már nem köpködi ki a darabosokat, tegnap narancsot eszegetett velünk és nagyon szépen csócsált, és a répát is szépen nyammogja ha csak úgy összetörve adom neki. A tejtermékekkel még várok egy picit, de a sajt jön majd a kenyér után.
pici76

Köszi lányok! :oops:
Pici!gyógyszertárban kapok Alsolt?és extázhatok még egyet?nem érem el a dokinéninket,megkérdeznéd anyósodat,h ugye elmúlik???????????? :shock: az a gáz,h este még szinte semmi nyoma sem volt,picit piri volt az orra,de ma reggelre lett elég brutál :oops:
néha úgy úúúúúúúúútálok anya lenni :evil: :twisted: :evil:
nem bírom én az ilyen stresszeket :shock: :wink:

Lili is dobott már fejest,sőt repetázott is.....egyszer mellőlem,úgy h láttam ugrani készül,de nem értem el,másnap apja hagyta az ágyon és ismételt!ez rögtön a kórház után volt....bénabrigád :oops:

Kép
bringababa

Bringa! No para, Levit nyíregyházán csinaltam bohoccá :D :D 2 nap mire elmúlt én is sudoval kentem.... és mostanra gyönyörű kis pofija lett! :) :)

Pici! Valójában ritka betegség, de a panadol allergia is, tehát Anyósodod inkább algot ad, míg az az orvos aki már látott olyat inkább panadolt. Bár nem szeretnék belle menni, de a pandol láz csillapításra amúgysem alkalmas... Én rubophen párti vagyok ezért.
Nah de egy érdekes szemszög:

Ami az Anyósodnak, vagy neked 0,1 ezrelék....mert csak hallott róla, vagy olvasott.... az nekem 100 százálaék ha velünk történik! :D :D

Én mindere ezt mondom, tehát a gyakoriság nem lehet indok!

Jah és az algopyrin és egyéb pyrin allergia jóval gyakoribb mint a oanadol, és veszettül veszélyes. Míg a panadoltól kiütéses leszel, nah talán kicsit köhécselhetsz is tőle, addig az algoallergia akár shock-hoz is vezethet, sőt...

Tehát persze mindenki azt amit akar, de szerintem rubophen a menő! :D

KépKépKép
bogyra

Szisztok!

Brutál szar éjszakánk volt, de nem miattunk sajnálom.
Emma nehezen aludt el, nehezen altattuk vissza. Már a cici sem kellett neki sokszor, mert nem szelelt az orra. Alul annál inkább:) drága.
Két óránként orrszívás volt. Napközben is.

Várjuk anyukámékat, hoznak kaját, de én is főzök, amint megjön párom a boltból.

Kicsikém nyűgös, látszik, h. beteg.
Jah, éjjel kibokákolta a vizet:(
És anyukám mondta, ugyanezzel a betegséggel (hörghurut) voltam én kicsinek kórházban, minden kijött belőlem, majdnem kiszáradtam, brühüüüühüüüü:(

Bocs, h. szétszórt és összeszedetlen vagyok, de az vagyok.
És ahogy írjátok, talán paramami. De egész más a szitu, ha az ember gyermeke beteg. Nem?
Azért nagyon köszönöm Nektek a kedves szavakat!

Mindenkinek szép hétvégét!

Kép
niki30

Bogy! :wink: :lol: jaj,úgy de úgy megijedtem,h csak na!de már múlik! :wink: :lol:

Pici!Zsófi beindult?!yuppiyéyooooooooo!

Niki!még mindig jobbulást és simi simi Emmácskának!

Kép
bringababa

Bringa, rendbe fog jönni Lili arca!
Én eddig nem is kentem neki az arcát semmivel. :oops: Mondjuk nem mintha annyit lettünk volna kinnt.
Így télen utálom levinni levegőzni. :oops:

Kép
niki30

Sziasztok!

Pici jót nevettem amit írtál. :D Elképzeltem, ahogy a kislegény sétál az oltár elé, Zsófi meg mennyasszonyi ruhában kúszik után, jobban mondva hengergőzik! :lol: :lol: :lol:
Amúgy dicséret neki, nagyon ügyes! :)
Mit értesz azon, hogy a mumus kajákat kerüljem el?? Bolti kenyérre értetted vagy mire? :shock:

Jaj Niki nem lehetett egyszerű az éjjel. :( Mi meg most hagyjuk sírni a picit ha felébred...nem tudom mi a jó módszer. :( :( Mert nagyon sokáig sírt és a végén felvettük. Abban a másodpercben aludt. Most kicsit tovább hagytuk sírni, mint múltkor! Melyik a jó módszer szerintetek? Ha mindig tovább és tovább hagyjuk, aztán egyszercsak abbahagyja? Vagy hagyni, amíg elalszik magától! Persze közben simiztük, de már a végén csak rosszabb volt, mert nyújtogatta a karját, hogy vegyem ki, nekem meg a szívem megszakadt! De valamiért megébred éjjel és ha nem sikerül gyorsan visszaaludni akkor csak sír és nem jó semmi, feszít a karomban! Szerintem nem fáj semmije, nem jön most foga....csak felébred. Nem tudom mit csináljak, kissé tanácstalan vagyok mi a jó megoldás! :(

Bringa nyugsi biztos elmúlik, és marad Lilike szép kis pofija! :)

Hát ez a Ricskó kikészít!! Már megint nem akar enni!!!! Ma midnent főztem már neki. Az fagyasztott kaja most ugye nem ízlik neki. Na akkor egy kis csirkemell+répa+krumpli. Na abból kicsit nyammogott. Banán+csirkemell, azt is csak ímmel-ámmal. Bezzeg amit magunknak csináltam sült csirke bejött neki!! :D Nem kapott mondjuk sokat,d e arra nyitotta a száját!!!! De nem akart megmaradnia hordozóban se, úgy próbáltam beletuszkolni a kaját, hogy közben mászott, ácsorgott!!! :shock:Egyfolytában húzza felmagát, mindenbe belekapaszkodik. Rájött, hogy mennyire érdekes ez a dolgo! :D Most elaludt, de nem sokat evett. Most mixeltem cékla+répa+krumpli+csirkét...nem tudom hogy fog neki tetszeni, meg rizst is főztem kissós vízbe....hát nem tudom mi legyen!! :shock: 5-6 óránként etessem??? Akkor biztos megeszi, mert olyan éhes lesz!!! :?
Amúgy ha kicsit fűszerezek az árt neki? Segííccssség, ösztönből nyomom, de az nem biztos, hogy mindig jó!! :shock: 8)

Kép

Kép
lorcika

Lorcika, azt latom Te mindent megteszel, tobbfele kajat is csinalsz neki, szerintem jol is csinalod oket nyugi! Egy kis fuszer tuti nem art, igy 7-8 ho korul szerintem lehet, legalabb jobban csuszik nekik.

Niki Emmacskanak jobbulast! Nem lehet konnyu Nektek sem!
Azt tudom, ha nalunk betegseg lesz, kicsit ketsegbeesek, mert meg nem volt (csak 1x natha+2x hanyas).

Lanyok kibujt a masodik fogacska, asszem tegnap, este kicsit sirdogalt, de hamar abbahagyta, talan akkor. Buszke vagyok ra! :D
Ja ez felul jott ki.

KépKép
horilda

Pici, nagyon ügyes Zsófi!!!! Neki van ám igaza, hova sietett volna eddig? 6 évesen úgy is együtt ülnek be az iskolapadba (vagy7? hmmm)

Lorci, nálunk is így indultak az éjszakai műsorok. Felébredt, de nem volt semmi baja, csak nyűglődött. (Én azt gondolom, hogy attól talán, mert napközben egyre több inger éri amit esetleg nem tud feldolgozni. Meg lehet, hogy ez hülyeség de akkortájt állt fel, és szerintem a lába bizsereg vagy izomláz vagy valami hasonló érzhet.)
Szóval én odamentem, lefektettem, megsimiztem, kimentem. Aztán 5 perc múlva újra odamentem, lefektettem, megsimiztem....
Első éjjel 20 percig kiabált. Második éjjel 10 percig. harmadik éjjel 5 percig. És ma... :lol: felébredt ugyan de azonnal meg is győzte magát, hogy jobb ha sűrgősen tovább alszik mert ettől az anyától semmi jóra nem számíthat. Szóvan elnyomott pár sóhajt, átfordult, és aludt tovább.
Én azt mondom tehát, kitartás. Első éjjel amikor állt a rácsnál, és sírt, az én szívem is 100x szakadt meg. A férjem nem is bírta hallgatni, kivonult a konyhába. De ha elkezded, akkor szerintem ne gondold meg magad, mert azt fogja megtanulni, hogy ha jó sokáig sír, akkor jön anya. Időnként menj oda hozzá, de ne vedd ki! Hidd el, csak 1-2-3 kemény éjszaka, de utána nyugi lesz.

Csilla
Vendég

Köszi a hozzászólásokat, akkor kitartok..mindenben! :)
Cscsi nálunk tegnap majd 35 percet sírt :(, mire felvettem végre...de te azt mondod, hogy ne is vegyem fel, igaz? Én is azt mondtam a férjemnek, hogy nem kéne felvenni, mert akkor azt tanulja meg, hogy sír sokáig és csak felveszi valaki!!!! :shock: Hmmmm akkor próbálok kitartani még jobban és nem venni fel!! Jajj! :( Hogy fogom én ezt bírni? Mert lehet hogy egy kis ringatástól szopitól visszaaludna...csak ugye én is azért akarom leszoktatni, mert tejem már alig és meg kéne szoknia, hogy magától visszaaludjon!
Ráhangolom magam a mai éjszakára! :? :(

Voltunk barátnőmnél, aki pár nappal előbb szült! Ricsi miután feloldódott és túl voltak az egymás játékat elvenni játékon, egyszerűen csak letámadta és rámászott Rékára!!!! :lol: Szegény Réka úgy megijedt!!! :oops: :D De Ricsikém csak közelebb akart kerülni hozzá!!! :wink: Jót nevettünk!

Na megyek tornádós filmet nézni!!! Csípem a témát, de nem szeretném átélni! :shock:

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok Lányok,

Niki, Emmácska remélem már jobban van picivel, jobbulást neki. Totál kész vagyok, mikor olvasom, hogy valamelyik babó beteg. Olyan rossz érzés. :(

Tényleg Gabi, Ti már teljesen rendben vagytok? Minden ok?

Pici, gratuláció Zsófinak :wink:

Lányok, az ágyról leesés asszem mindenkinél előkerül egyszer. Nálunk babám 1 hónapos volt, amikor már hátról hasra fordult és legurult az ágyról. :oops: Nem is számítottunk rá.Hála égnek alacsonyan van az ágyunk és pont popóra gurult. Apa volt vele, mondanom sem kell totál kikészült, pedig semmi baja nem esett. :oops:

Áron még nem ül egyedül, nem áll, nem hintázik :shock: Persze tudom nem lóverseny :wink:

Lorci,nem semmi Ricskó :D . Olyan stabilnak látszik a képeken, sokkal nagyfiúsabbnak tünik, mint babám :wink: .

Fogyózó lányok:
http://www.hazipatika.com/services/weightloss

Többieknek is puszi.

Melcsi

Kép
melcsi6

Ja még annyit Cscsi, hogy Ricsike megébred többször éjjel, akkor rögtön vizet neki és alszik tovább. Csak akkor hagyom sírni ha ennek ellenére nem alszik vissza. Szerinted is csak akkor hagyjam sírni? Mert inkább felugrok és megitatom, mint hagyjam sírni, mikor úgyis ivás után visszaalszik....ha sikerül.

Nekem még Ricsike nem esett le ágyról,ma viszont olyan hátast dobott a járókában!! Jesszus, majdnem szívbajt kaptam!!!! :( Tegnap meg hordozostúl zúgott le tesóméknál a kisasztalról. Az utolsó pillanatban kaptuk el. Így nem lett baj, csak megijedt szegénykém!
Lányok röhögtök, de én már azon gondolkoztam, hogy bukósisak kéne neki!! :D Olyanokat koppan a feje a kiságyban is, amikor nagyon játszik!!!! Van amelyik meg se kottyan neki, de a legtöbbnél sír!! Hol szerezzek neki kis bukósisakot??? :lol: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Lorci, a Brendon honlapon van kutacsvédő, pont tegnap kattintottam rá, hogy az meg mi a fene.........olyan mint egy bukó :lol: :lol: természetesen horror áron :wink:

Csajok, kitöltöttem a fenti linken egy állapotfelmérőt, 18 kg-t kellene fogynom az ideális testsúlyomig.... :shock: :shock: :oops: 8) jajj......én már 10-el is boldog lennék, de 18 az nagggyon sok........ideje belefognom. Apa tegnap óvatosan célzott arra, hogy tök megnézne 20 kg-val kevesebben 8) 8) Muszáj tennem valamit!!!!!!Fogyi csapat előre!!!!! :D

Kép
melcsi6

Hajrá Melcsi!!! Nekem 20 kiló a cél május végéig..vagyis minél előbb,mert ruhapróba is van ugye!!!! :D
ÉN a 90 naposban most kihagyom a gyüminapokat, mert azt nem bírom.....talán később.Úgyhogy ma husi nappal folytattam. Holnap meg jön a zöldség! Lehet én fogom megenni Ricsikének gyártott lefagyasztott kajámat, ha már ő nem eszi! :lol: :lol:

Kép

Kép
lorcika

A támadás!!! :lol: :lol:
Na most már eldugultam. Csáááóóó!

Kép

Kép

Kép
lorcika

Helló!

Na, én is megcsináltam az állapotfelmérést, Melcsi!
Nekem az jött ki, h. ideális a súlyom, aztán meg írja, h. 5 kg-ot kéne leadnom. Hm. Én 6-ot jelöltem be végülis.

Az éjszakánk valamivel jobb volt, de még most is tiszta takony szegénykém.

Lorci, tök jó ez a kép, elkaptátok a pillanatot! Szegény Réka tényleg hogy megijedt.
Lorci, nem sok az a 20 kg? Mennyi vagy most?
Melcsi, Neked meg 18? Tuti kell annyi?

Kép
niki30

Lorci, igen én is mindig odamegyek hozzá, és először cumival, vízzel próbálkozom. Ez többnyire használ is.
Szerintem Ricsinek első körben azt kell megtanulnia, hogy az éjszakát az ágyban kell tölteni. Ezért én azt csinálnám, hogy odamegyek hozzá, beszélek neki, simogatom, dúdolgatok, stb. próbálnám nyugtatni, eltrelni a figyelnét de NEM VENNÉM KI az ágyból.
Ricskó most már 35 percig simán fog cirkuszolni, mert emlékszik rá, hogy ha eddig kihúzza akkor nyer. :)
Szóval tényleg tartsatok ki, és ha egyszer keménykedni kezdesz, akkor ne hagyd hogy elgyengítsen.
Nagyon helyes ahogy ráveti magát a nőre :lol: :lol: :lol:

Csilla
Vendég

Lorci, én is csak azt mondhatom: KITARTÁS!!!

Nálunk most kissé felborult a szigor :oops: betegség alatt kiveszem éjszaka, főként a kezemben alszik el. És cicire is többször teszem, mivel ezt fogadja csak el, muszáj. (nehogy kiszáradjon).

Kép
niki30

Sziasztok!

mi is dögrováson vagyunk...Gergőnek 39 fokos láza van, hány, fosik...
Levi mg bírja magát, nekem van vesém van ki napok óta, mostmár antibiotikumot is szedek, merő vér volt a pisim valamelyik nap, állandó hőemelkedsem van, fáj a vesém, a húgyhólyagom... nahszal szar a helyzet!

Tapasztalt 90 naposok, valaki küldje már el nekem hoigy mit szaba mit nem, tehát találtam egy csomó rövid leírást, de kifejtőset nem... van egy könyvem ami aszondja a gyümölcs fehérje nem szénhidrát.. de közben gyümölcsöt sem lehet enni csak reggel. Most ugyanazt kell enni ebédre, mint vacsira??? Ezt sem értem pontosan, tehát fehérje nam ha csinálok egy sajtos, tejfölös husit, akkor már nem ehetek virslit vacsira????

Meg hogy van a gyümölcs - zöldség... ugyebár a wikipédia szerint minden zöldség gyümölcs... tehát répát, karalábét ehetek??? Merthát akkor gyümölcsnappal ott vagyok hogy ehetek salátát..

Tök bonyolult...vagy csak nekem? HELP

KépKépKép
bogyra

Sziasztok Lányok,

Első napom "fogyival", na nem kőkemény fogyi, mert szopizunk még, csak óvatosan, no édesség, sok torna, este 5 után semmi enni. Hááát mit ne mondjak, a karácsonyfán lógó szaloncukrok most különös csáberőt kaptak, pedig eddig nem ettem...apa itt ott elhagyott csokikái is csábítanak..... De kb. fél óra múlva vár rám két joghurt meg egy alma utsó kajaként a napra, úgyhogy kemény vagyok, mint Csoki :lol: :lol: (az Üvegtigrisből :D ).

Niki, szerintem tök normális, h este kiveszed, meg több a szopi, ilyenkor semmi nem jobb gyógyszer, mint anya közelsége. Szegény babácska. :(
Hát a 18 kg szerintem túlzás, szerintem 10kgval kevesebben is már ok lennék, azért megpróbálom a lehetetlent.......

Lorci, a 90 napos nekem is bejött anno esküvő előtt, de a szopi miatt nem merem.

Ági, elfelejtettem múltkor válaszolni. A Végszükség-JohnQ ment a tévében és én csak "hallgattam", nem néztem. Totál kész voltam közben. Ráadásul a végén zokogtam is :( ."Csak" tévétnézni gyakorlatilag nem tudok. Általában csinálok közben valamit, netezek, vasalok, olvasok, pakolok. :wink:

Nálatok is ónos eső esik? Nálunk (Kom-Eszt megye nyugati rész) katasztrófális a helyzet, alig tudtam felvánszorogni a kinti lépcsőn.....még jó, hogy apa hozta a gyerkőt.

Egyébként ők a másik szobában alszanak, nekem meg vasalnom kellene...... 8) 8) semmi kedvem.....csak sajna hegyben állnak a ruhák :( úgyhogy tünök.

Puszi nektek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Bogi, neked is és Gergőnek is jobbulást.

Kép
melcsi6

Bogy: Fehérje nap: reggeli mindig gyümi, bármilyen. Ebéd husi, sajt, akarmi....kizárólag nyers zöldséggel, salival. Estére ehetsz ugyanazt! És ebéd után egy csésze feltét nélküli husi leves (én zacskóst nyomtam). Ehetsz estére virslit! :) A lényeg itt a reggeli gyümin van és hogy egy nap csak egy félét egyél utána. Saláta hússal tök jó. Sajtos hússal is! ;)
Zöldsi nap: Reggel gyümi, ebédre én bármilyen zöldséget ehetsz főve. Én iylen ragut szoktam csinálni, hagyma, cukkini, paprika, paradicsom, kukorica, vese bab. Nyammi. :) Rizst is ettem anno. Estére ugyanaz csak kevesebb, mindig ezt írja! :) (Ez ma nekem estére nem lett kevesebb!! :oops: :oops: )
Szénhidrát napon reggeli gyümi, aztán 2-3 pogi vagy valami szószos tészta, estére meg szinten egy pogi vagy sütike, plusz egy szelet étcsoki.
Gyümi napon régen én is ettem salit. Csak most kihagytam! :oops:
Nekem nincs ilyen könyvem, mint neked. MOst szerintem rakd azt el, mert csak bekavar. A zöldség az zöldség, a gyümi meg gyümi! :D Jólmegaszontam!!! :lol: :lol:
Most én kissé lazán csinálom (lusta lusta lusta lusta!! :twisted: ), de amikor anno csináltuk apjukkal tök jól fogytunk. Sőt az elején nem voltam tisztában a dolgokkal, és pl. szénhidrát napon rendes pizza szeletet nyomtunk, sajttal, husival és így is már első héten lement 1 kiló.
Figyu! Én már elkezdtem, de ennél sokkal keményebben kéne csinálnom! :roll: :oops: Ha beszálltok akkor holnaptól vágjunk bele tisztességesen az elejétől! Fehérje nap. Oks? Nyissunk erre új topikot, hogy a mázlista soványakat ne terheljük hájainkkal? :D
Torna nekem nem tudom hogy fog menni, kéne valami dvd, mert eljutni soha nem jutok el sehova! :(

Bogy jobbulást nektek! :( Jaj de rossz ez,pláne ha te is szarul vagy és így kell ellátni a családot! :(

Niki megértem, hogy kiveszed Emmát most, hogy beteg! EZ természetes!

Cscsi a kis kópé bezzeg múlt éjjel reggel fél 6-ig aludt! Megfigyeltem,m hogy egyik nap jól alszik, másik nap nem. Na de még egy kérdés. Ha reggel fél 6-kor amikor megébred és sír, nem hagyom sírni, hanem szopi vagy akármi. Mert ugye reggel van. Ettől nem zavarodik be? :shock:

Itt is jég minden. Reggel el akartunk menni anyoshóz, de nem jutottunk ki az utcánkból, mert van egy emelkedő, amin nem tudtunk felkaptatni a kocsival és ráadásul majdnem belecsúsztunk az után álló kocsiba!!! Úgyhogy nagy nehezen visszacsorogtunk a ház elé és maradtunk itthon!!!

Kép

Kép
lorcika

Kép

Kép
lorcika

Bogy drága,nektek is jobbulást!szegénykéim! :cry:
puszi sok!

Kép
bringababa

Boldog Újévet!
Ez az elmaradásom volt,a nagy ígéret már a múlté.hogy én a két ünnep között itt leszek folyton,karira apa esett ágynak,azt hittem megússzuk,de kari után szépen lassan dőltünk ki a sorból Martin kezdte,szegénykém még nem volt soha beteg minden köhögés után elsírta magát,nekem a szívem repedt meg mikor láttam,amúgy más tünet nem volt.Szilveszterkor lázasan feküdtünk mindketten,totálkárosan.
2-án elvittem a dokihoz,aki el volt ájulva tőle,milyen szépen ül,és milyen helyes,beteg és még így is mosolyog,agyon dicsérte nekem meg dagadt a mellkasom.
Kaptunk cataflam cseppet,meg köptetőt,haza.
Másnapra anyuka is meghaló félben volt,már komolyan azon törten a fejem ,hogy írok egy búcsú szöveget és megkérem apát írja le nektek,mondjuk tudni kell,hogy családi betegség nálunk az asztma
és én is az vagyok,csak kezdeti fázisban,viszont a ruhaszösz nem tesz neki valami jót,és ami a tüdőmben lerakódott az most úgy gondolta kijön.Lett egy vírusom felülfertőzve bakteriálisan,még jó hogy be voltam oltva ....
szóval búcsúztam én mindenkitől,de a legnagyobb bajom nem a bacim volt hanem az hogy nem foghattam meg a babámat,nyújtózkodott utánam,és én csak nézhettem :cry: :cry: :cry: :cry:
tegnapra jobban lettem,babuci is kevesebbet köhögött,és nyugodtabb volt az éjszakánk,s most anyukám van soron,akinek a fiam benyalt a szájába,és ezzel alá is írta a sorsát.
Remélem ezzel ezt az évet letudtuk.
Ezúton minden beteg babusnak jobbulást kívánok.
Még nem vagyok a toppon,de már nem bírtam tovább nélkületek,és a képeket is megígértem,hát íme ezer puszival
Kép a következő csibészségen gondolkodom Kép oké kitaláltam Kép vizi ütközet a nagy kádban,Martina kék hajóban evez

KépKép
riella77

Martina=Martin a

KépKép
riella77

Kép kalóz vacsora egy kis tenger gyümölcsei

KépKép
riella77

Kép a nagy barna medve,na és ÉN

KépKép
riella77

Sziasztok,

Bringa, sajnálom, már későn olvastam a kérdésed, látom közben helyre jött Lili pofija, naná hogy helyrejött :)

Csilla, még nem sikerült kicsiholnom a kenyér receptet apiból, ma meg ügyel szegényem, csak holnap jön haza... :( de igyekszem, majd, mert tényleg nagyon finiket tud csinálni.

Csajok, szomorúan olvasom, milyen sok helyen betegedtek meg a babók... na meg a szülők is... kaka idő... szar vírusok... nem is merem sehova vinni Zsófit, nehogy elkapjon valamit...

Lorci, a mumus kajákon a tojásfehérjét, tejet, diót aprómagvasakat, értettem ,amiket majd csak később ehetnek tutira, szóval amik a legallergénebbek. Bizti egy csomó minden kimaradt most, de hiszen te is tudod :)
Nahát ez a Ricsimics, szal így rámászik minden csajszira... :? meg sem mertem Zsófinak mutatni a képet, nehogy féltékenységi rohamot kapjon :wink: :lol: rámenős a kiscsákó :) asszem ezt hívják szó szerint rámászásnak :lol:
Ez az éjjel sírni hagyás kérdése szerintem nagyon babafüggő, nem lehet tanácsot adni, csak egyet: úgy csináld ahogy neked és neki a legjobb :)

Bogyra, vér a pisiben? Jézusom nekem ez a mumus, nálam egy pár évig ez félévente jött,valami szar fertőzés ami nem múlt el soha rendesen, de én úgy görcsöltem majd beledöglöttem, volt hogy az egyetem alatt hajnalban úgy kúsztam be az ügyeltre, mert menni már nem tudtam... :cry: remélem neked ilyen nincs
Gergőnek gyógypuszik, remélem Levi megússza...

Niki, mi újság Emmával?

Én ma délután elfeljtettem megszoptatni a nyuszit ebéd után :oops: :roll: :roll: mondjuk ő soha nem panaszkodik ha éhes, akkor eszik amikor kap, így jó ha nem felejtem el... nem is szoktam... meg mondjuk jól beevett főziből... de szóval estére majd szétdurrantam...akkor esett le, hogy délután nem ciciztettem...
hát a kiscsaj mindent megeszik... még a paradicsomos krumplit is benyomta... egy egész üveggel :shock: plussz két kocka husi a fagyasztóból ... szóval a huzata jó :)

Megcsináltam én is ezt az állapotfelmérőt... Melcsi 18 kilót fogyni??? Lorci neked meg 20-at? Szerintem furi ez az egész, mert nekem meg azt írta hízzak 3 kilót, most 62 vagyok... és én 58-59 nél érezném jól magam, és szeretném is ledobni azt a pár kilót a popeszemről meg a combokról. no meg a hasamról.. akkor én most abnormális vagyok? na hát ez is csak egy ilyen átlagos általános izé... szerintem mindenki annyit fogyjon hogy jól érezze magát .
de ez a szétválasztósajna nekem nem megy... én majd kevesebbet nasizok :oops: ... nem úgy mint most este fél 10kor a 3. muffint... :oops:

Riella, látom már kilábalóban vagytok a betegségből...anyukádnak is jobbulsát kívánok!
Martin nagyon cuki, ugyanolyan huncutul mosolyog mint 3 hónaposan :) ezt az alsószáj beszívást Zsófi is csinálja, zabálnivaló :)
pici76

Sziasztok!
Szia Riella! :)
Betegeknek jobbulást!!!!
Gabi Veletek mizujs? Volt azóta vérvétel??

Én is megnéztem ezt a fogyis linket, de én nem találtam azt ahol megmondja mennyit fogyjak...csak a BMI-t találtam. Béna vaok :oops:
Pedig kíváncsi lennék rá. Mondjuk ma jót vacsiztam :twisted:

Zituska du 2 órát aludt 5-7-ig , így még kukorékol :roll:
már bömbizik. megyek. levágtuk ma a haját, elől-hátul. cuki lett, bár először furi volt. mondtam Neki, gyere kisfiam :lol:

jó éjt.

Kép
ági_bp

Megcsináltam én is ezt a tesztet. Megkérdezte, hogy CSAK 20 kg-t akarok fogyni???? Anyad!!!!!!!! :twisted: Ezt tökre nem lehet általánosítani, mert én magas vagyok, erős csontozatú,széles alapból a csípőm, szóval sose leszek annyi kiló, mint amit javasolna. Sose votlam nádszál, de azért ennél jobban is kinéztem már!!! :oops: :oops: 10 kg minusz jó lenne, de 20 lenne az aminek naooon örülnék!!! :D

Jobbulást nektek Riella!!! :( Nagyon jók a képek!

Ricsike mókás, mert feláll mindenhol, aztán meg kiabál, mert leülni nem igazán megy ebből a pozícióból, és állva meg egy idő után marha uncsi, hogy nem lehet semmit csinálni!!!!! :D :D

Tegnap fél 6-ig aludt, akkor ma nem fog. MInden másnap van balhé már megfigyeltem!!!! :? :twisted: :roll: :oops:

Na jóccakát!

Kép

Kép
lorcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?