Sziasztok,
Bringa, sajnálom, már későn olvastam a kérdésed, látom közben helyre jött Lili pofija, naná hogy helyrejött
Csilla, még nem sikerült kicsiholnom a kenyér receptet apiból, ma meg ügyel szegényem, csak holnap jön haza...
de igyekszem, majd, mert tényleg nagyon finiket tud csinálni.
Csajok, szomorúan olvasom, milyen sok helyen betegedtek meg a babók... na meg a szülők is... kaka idő... szar vírusok... nem is merem sehova vinni Zsófit, nehogy elkapjon valamit...
Lorci, a mumus kajákon a tojásfehérjét, tejet, diót aprómagvasakat, értettem ,amiket majd csak később ehetnek tutira, szóval amik a legallergénebbek. Bizti egy csomó minden kimaradt most, de hiszen te is tudod
Nahát ez a Ricsimics, szal így rámászik minden csajszira...
meg sem mertem Zsófinak mutatni a képet, nehogy féltékenységi rohamot kapjon
rámenős a kiscsákó
asszem ezt hívják szó szerint rámászásnak
Ez az éjjel sírni hagyás kérdése szerintem nagyon babafüggő, nem lehet tanácsot adni, csak egyet: úgy csináld ahogy neked és neki a legjobb
Bogyra, vér a pisiben? Jézusom nekem ez a mumus, nálam egy pár évig ez félévente jött,valami szar fertőzés ami nem múlt el soha rendesen, de én úgy görcsöltem majd beledöglöttem, volt hogy az egyetem alatt hajnalban úgy kúsztam be az ügyeltre, mert menni már nem tudtam...
remélem neked ilyen nincs
Gergőnek gyógypuszik, remélem Levi megússza...
Niki, mi újság Emmával?
Én ma délután elfeljtettem megszoptatni a nyuszit ebéd után
mondjuk ő soha nem panaszkodik ha éhes, akkor eszik amikor kap, így jó ha nem felejtem el... nem is szoktam... meg mondjuk jól beevett főziből... de szóval estére majd szétdurrantam...akkor esett le, hogy délután nem ciciztettem...
hát a kiscsaj mindent megeszik... még a paradicsomos krumplit is benyomta... egy egész üveggel
plussz két kocka husi a fagyasztóból ... szóval a huzata jó
Megcsináltam én is ezt az állapotfelmérőt... Melcsi 18 kilót fogyni??? Lorci neked meg 20-at? Szerintem furi ez az egész, mert nekem meg azt írta hízzak 3 kilót, most 62 vagyok... és én 58-59 nél érezném jól magam, és szeretném is ledobni azt a pár kilót a popeszemről meg a combokról. no meg a hasamról.. akkor én most abnormális vagyok? na hát ez is csak egy ilyen átlagos általános izé... szerintem mindenki annyit fogyjon hogy jól érezze magát .
de ez a szétválasztósajna nekem nem megy... én majd kevesebbet nasizok
... nem úgy mint most este fél 10kor a 3. muffint...
Riella, látom már kilábalóban vagytok a betegségből...anyukádnak is jobbulsát kívánok!
Martin nagyon cuki, ugyanolyan huncutul mosolyog mint 3 hónaposan
ezt az alsószáj beszívást Zsófi is csinálja, zabálnivaló