Sziasztok!
Kriszta!
Örülök, hogy már gyógyultok!
Jesszus! 7-8szor keltek éjjel? És Te még élsz?
Nálunk, ha vmi miatt 2-3szor kel, másnap már vánszorgok.
Noémi!
Szilveszterkor a szokásos időben, 6kor fürdettük Kismackót, aztán fél 5ig aludt!
Persze fél 3ig vártam, hogy felébred, addig iszonyú nyugtalanul aludt, ide-oda dobálta magát a kiságyban, nyöszörgött, össze-összerándult a durrogásokra (hú de mérges vtam én is
), aztán végül pihent egy nagyot.
Általában 6tól-fél 3ig alszik, ha később fürdettük még korábban kelt.
Mi a tanácsadás végére mentünk, azonnal sorra is kerültünk! 6,5kg-sak vagyunk, mértek fejkerületet, és mellkasmélységet is (Nektek mértek már ilyeneket? Mert nekünk most először.) A védőnő hüledezett, hogy milyen vasgyúró!
42.5cm a fejkerülete, 44cm a mellkasa. A drnő szerint is minden oké, csípője sokat lazult (hála a tornának és Brigiék kengurujának). Viszont képzeljétek, nem véletlen mondogattam én, hogy szörnyen nyálzik és zabálja a kezét, JÖN A FOGA elől!
Ááááá, még csak ma 3hónapos! Már előre félek, hogy harapós lesz!
Oltást most nagyon jól viselte, végre nem szorították úgy le, mint múltkor! Kicsit sírt, aztán már mosolygott is (elkísért minket Rudi, a kis kendője is, ez sokat segített
) Remélem megússzuk a lázat is!
Karácsonyi ajándékra visszatérve, ágyneműt, babás könyvet, bluetooth-os szgépes kütyüt kaptam. A fő ajándékom, egy frankó digit gép lesz, amit valszeg ebben a hónapban hoz a Jézuska!
(amúgy én Patrik ajándékai miatt nem is szerettem vna mást)
Jövőhéten majd kitaláljuk, hogy talizzunk végre!