Új privát üzeneted érkezett!

Nagbri: ma szerintem mindenki másnapos, és nincs idejük holmi főutak takarítására... :shock: :lol:

Mogyó: Ti is szépek vagytok! Ágika egyre kislányosabb, nagyon tündike. :) És szép nagy is! Aziz pár napja 8800 g volt a dokinál, aki azt mondta, ez még egy 8 hónapos babának is szép súly lenne. :) Nagyon husi a lelkem. :)

Most végre kimentünk szánkózni picit, hogy tudjunk apának havas képet mutatni,de nem nagyon akart beleülni. :?

K.

Lilypie Maternity tickers


Köszi szépen a köszöntést!


Aziz is szép súlyban van!Gratula hozzá!


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

BÚÉK mindenkinek! :-D

Első és legfontosabb! A randi minket is érdekel, de valóban jó lenne kevesebb hó, mert ez nem egészen "bababarát" idő, ahogy Honey is mondta. :-)

Nagbri!

Nagyon köszi, igen, én tényleg ilyen vigyori vagyok. :-) Génhiba. Vagy születési rendellenesség. :-))) De már Bálintba is átörökítettem! :-))) Nagyokat tud kacagni, mosolyogni és nevetni!

Honey!

Az "anya"-ra reagálnék. Amikor három hónapos volt Bálint, egyszer utánam elismételte azt, hogy "cica". Eddig nem mertem senkinek se mondani, bár, a férjem ott volt és Ő is hallotta, és szte is az volt. Mondom, hülyének néznek minket, hogy három hónaposan beszél a gyerek! :-))) De akkor ez mással is előfordult, így megnyugodtam. :-))) Nem, mintha nagyon ideges lettem volna emiatt. :-))) Oltásra mi is holnap megyünk.

Timcike!!!!!

Jól láttam az iwiwen???? Nagyon-nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!! Legyetek nagyon boldogok!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszta!

Remélem, Azizka már jobban van! Szorítok!


Csak nagyon csöndben jegyezném meg, hogy Bálint is egy nagyon picit Ádámka is. Csak annyit mondtunk Neki, hogy boldog névnapot, erre nem kapott semmit, mert pont ezért nem lett csak Ádám a neve, hogy ne karácsonykor legyen a névnapja. A szeptemberi meg a szülinapjával esett volna egybe. Szóval, ezért lett csak második név.
A lényeg! Minden Ádámkának nagyon boldog névnapot kívánunk! :-)))

Mogyo!

Tündériek vagytok! És Nektek is mindjárt itt van a névnapotok! jan 21. /A sógornőm is Ági./

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 

 
 

A karácsonyunk nagyon jól telt.

Tőlünk a hintát kapta Bálint, a nagyszülőktől 4 részes ágyneműt, a déditől függönyt, a leendő keresztszülőktől FP kockákat, meg ruhácskát. Két példányban megkapta a Száncsengő könyvet.

Kapott még ruhácskákat, meg még játékokat. Szóval, gazdag karácsonya volt.

A fa nagyon tetszett Neki, hosszú negyedórákat elbeszélget vele, kiáltozik neki, próbálgatja a hangját! :-))) Tündéri!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Szia noémi:akkor gyerekeinket összeköthetjük hisz mindenki vigyori! :D

boldog névnapot Bálint Ádámnak!

Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK! :D

Kriszta!
Aziz gyönyörű, nagyon pasis pasi ő is! :lol: Jobban van-e már? Olyan édes, ahogy ül a karácsonyfa alatt! Mint egy játékbaba. :lol: Nektek is nagyon csini rucijaitok vannak! Itthon szoktad venni őket, rendeled,vagy kint is vannak jók? Mentek-e bevásárló-körútra?

Noémi!
Akkor ma valószínűleg talizunk! Sztem a tanácsadás végére megyünk, nem szeretnék Patrikkal sokat várni a tömegben, kint meg hűvös van. Szidom a fejem, hogy nem kérdeztem meg a drnőtől, hogy kijönne-e házhoz beadni az oltást. :( A Kicsinek így sokkal kisebb trauma lenne.
Gazdag Jézuskátok volt Nektek is! Ezek a pasik már most úgy elvannak kényeztetve! :lol: Szilvesztert hogy viseltétek? Én 31.-én este majd felrobbantam az idegtől, alig tudtam Törpét elaltatni, olyan zaj volt. :evil: Szerencsére aztán pancsizott és fél 5ig aludt (persze elég nyugtalanul).


Kép
honey78
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek az érdeklődést :D , Aziz már majdnem teljesen meggyógyult, még szortyog és köhög kicsit. De már jobban néz ki. Remélem nem esünk bele még egyszer...

Noémi: sok szép ajándékot kapott akkor Bálint! Egyébként nekem meg a Ti nevetek tetszik nagyon, de a férjem miatt csak olyan lehetett ami az ő országukban is elfogadható, így lett Ádám. Olivért akartam vagy Milánt, de mindkettő ellen tiltakozott, mert általa nem kedvelt focicsapatokra emlékezteti. :lol:
Szerintem vannak ilyen szavakra emlékeztető gőgicsélések, amik úgymond véletlen esnek ki a gyermekeink száján, és bennünket nagyon boldoggá tesznek. :D Nálunk most a ba-ba, ma-ma megy folyton, nagyon édes, de szerintem a jelentéssel majd úgy 1 éves korára fogja mondani.

Honey: Patrik is akkor már majdnem átalussza az éjszakát, de jó Nektek! Mi úgy 7-8-szor kelünk. :(
A ruhákat mi csak itt vesszük Magyarországon, általában Tesco, C&A, Auchan, és persze a jó kis angolturi. :wink: Még nem vettem neki semmit, pedig nagyon fel kellene tölteni a készleteinket. Szerintem most, hogy vége az ünnepeknek elindulok majd!

Remélem jól viselik majd a szurit a babák!

Szép napot!

K.

Lilypie Maternity tickers


Sziasztok Lányok!

Honey, jó rólad is hallani! :D
Örülök, hogy nem volt nagy gond Patrikkal szilveszter éjszaka!

Noémi: Szerintem tök jó, hogy ilyen kis vigyori család vagytok! Én is szeretek mosolyogni, meg nevetni, mondjuk alapból én is elég vidám vagyok. Daninál már kezdtem aggódni, hogy ő nem, de mostanra ő is egy kis vigyori baba lett!

Kriszta: Nálunk se jöhetett szóba a Milán, pedig nekem is tetszik nagyon. Aztán apa elnevezte Benjáminnak, de amikor mindenki Benjinek kezdte hívni, nekem meg a kutya jutott eszembe, akkor mondtam, hogy ezt inkább ne! Végül így lett Dánile Benjámin. Kompromisszum! :lol:
Vendég
 


Brigi: hát, igen, a Benjiről nekem is a kutya jut eszembe. :oops:
Szerintem a Dániel szép név, és akkor megmaradt a Benji is apának! :wink: Nálunk egyébként nincs sok jelentősége a magyar nevének, mert tényleg senki nem szólítja így.
Aziz is nagyon mosolygós, az utcán is mindenkivel lepaktál, viszont vannak emberek akiket nagyon nem vesz be.
Írok majd pü-t, csak nem hagy a gyerekem. Most is itt variál az ölemben. :)

K.

Lilypie Maternity tickers


Sziasztok!

Mogyo!

Visszajelöltelek az iwiwen! :-) Nagyon örültem Neked! Köszönjük a köszöntést. :-)))

Honey!

Mi nagyon az elejére mentünk, harmadikok voltunk, mert Bálint most alakított egy kicsit a napirendjén és csak így tudtunk most beférni két etetés közé. Most kettőt kapott Szegénykém, nagyon sírt... Aztán gyorsan megvigasztalódott, kint az öltöztetéskor már nem volt baja. Hazajöttünk, gyorsan ettünk, kapott kúpot és azóta is alszik.
A szilveszterünk hihetetlenül jól telt, este 10-től, reggel 8-ig (!) aludt a Kicsi, azóta ezt tartja. Én persze 10 percenként berohangáltam Hozzá, hogy nem riad-e fel a hülye petárdákra meg tüzijátékokra (DE HARAGSZOM ÉRTÜK!!!), de édesdeden aludt. Nagyon ügyes volt!
Nagyon boldog 3. hófordulót vagy miniszülinapot Nektek! :-)))
Már hiányoztok, jó lenne lassan majd dumálni, összefutni. 8-ig itthon van a férjem, addig nagyon össze vagyunk nőve, de utána kitalálhatnánk majd valamit!


Lányok!

És Ti, az Anyukák mit kaptatok karácsonyra??? :-))))) A tündéri babamosolyokon kívül? :-)

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Sziasztok!

Patrik babának boldog hófordulót!

Meg Aziz babának is nem tudom nektek irtam -e már!

Karácsonyra mi vettünk egy xbox360 gépet azt hiszem elég lesz meg most rendeltünk egy komoly fényképezőgépet .
holnap apának szülinapja képzeljétek el ma elmentem vásárolni és minden üres volt de úgy beszéltük meg ,hogy nekem is lesz a névnapom és a fényképezővel letudjuk!

Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Kriszta!
Örülök, hogy már gyógyultok! :D
Jesszus! 7-8szor keltek éjjel? És Te még élsz? :oops: Nálunk, ha vmi miatt 2-3szor kel, másnap már vánszorgok. :?

Noémi!
Szilveszterkor a szokásos időben, 6kor fürdettük Kismackót, aztán fél 5ig aludt! :lol: Persze fél 3ig vártam, hogy felébred, addig iszonyú nyugtalanul aludt, ide-oda dobálta magát a kiságyban, nyöszörgött, össze-összerándult a durrogásokra (hú de mérges vtam én is :twisted: ), aztán végül pihent egy nagyot. :wink:
Általában 6tól-fél 3ig alszik, ha később fürdettük még korábban kelt.
Mi a tanácsadás végére mentünk, azonnal sorra is kerültünk! 6,5kg-sak vagyunk, mértek fejkerületet, és mellkasmélységet is (Nektek mértek már ilyeneket? Mert nekünk most először.) A védőnő hüledezett, hogy milyen vasgyúró! :oops: 42.5cm a fejkerülete, 44cm a mellkasa. A drnő szerint is minden oké, csípője sokat lazult (hála a tornának és Brigiék kengurujának). Viszont képzeljétek, nem véletlen mondogattam én, hogy szörnyen nyálzik és zabálja a kezét, JÖN A FOGA elől! :shock: :shock: :oops:
Ááááá, még csak ma 3hónapos! Már előre félek, hogy harapós lesz! :oops:
Oltást most nagyon jól viselte, végre nem szorították úgy le, mint múltkor! Kicsit sírt, aztán már mosolygott is (elkísért minket Rudi, a kis kendője is, ez sokat segített :lol: ) Remélem megússzuk a lázat is!

Karácsonyi ajándékra visszatérve, ágyneműt, babás könyvet, bluetooth-os szgépes kütyüt kaptam. A fő ajándékom, egy frankó digit gép lesz, amit valszeg ebben a hónapban hoz a Jézuska! :lol: (amúgy én Patrik ajándékai miatt nem is szerettem vna mást)

Jövőhéten majd kitaláljuk, hogy talizzunk végre! :wink:

KépKép
honey78
 
 


Mogyo, Noémi!

Köszönjük a köszöntést! :lol:

Mogyo! Milyen gépet vesztek? Ti mikor mentek oltásra?

KépKép
honey78
 
 


Mi jövőhét hétfőn megyünk!De mi múltkor egy szurit kaptunk!
Nállunk már kétszer is mértek ilyen fejkör meg melkast is!

Mi panasonic fz18 ez a neve(90000 ft)
Nagyon szét kell nézni mert mi pl. neten rendeltük és nagy eltérések vannak boltok között is!

Nállam is nagyon nyáladzik és mindent bekap nem egyszer kell átöltöztetni mert tiszta nyál!

Kép
mogyoland
 
 


HOney: Boldog hófordulót Patriknak!

Micsoda szupi ajándékok!
Én puzzle-t kaptam amin a fiúkkal vagyok, és 250 db-os. Nagyon örültem neki! Meg az új telcsimbe kaptam memóriakártyát! Ennek is nagyon örültem!!!
Anyósoméktól meg kaptam szuperjó főzőedényt, meg két tálcát. Ezen kívül pizsit az egyik déditől, a másiktól meg evőeszközkészletet közösen Andrissal. Ennek is nagyon örültünk, mert ami eddig volt, azt Andris nem szerette!

Noémi: Ez nem semmi! Na ilyen alvás nálunk még sose fordult elő! Én már annak is örülök, ha négyig alszik! :?
Vendég
 


Sziasztok!

Örülök, hogy jól vannak a babák, és Aziz is gyógyulgat!

Vagyok ám én is, csak jövő héten megint suli, úgyhogy ezerrel megy a tanulás. :roll: Van újság is, mert Ádi ma négykézlábra állt. Úgyhogy szerintem már nem sokat várat magára a "szabályos" mászás sem. Kúszásban már nagyon ügyesen közlekedik, meg kapaszkodva feláll. :) Na, meg mondja, hogy "ádá" (gondolom Ő akar lenni), "baba", meg azt is szokta, hogy "aja" (ált. ha eltűnök akkor kiabálja), ha baja van meg: jaj, jaj! :) Na, csak ennyit akartam.
Bocs, ha valakit untatott az élménybeszámolóm! :oops:

Mogyo! Köszi a jelölést az iwiwen! Nagyon helyes képek vannak fennt is Rólatok! :wink:

Noémi! Milyen jó alvókája van Bálintnak! Sajnos Ádi 2x kel egy éjszaka. Karácsonyi ajándéknak apától én egy órát kaptam. :)

Honey! mi is kívánunk Patriknak boldog hófordulót!

Majd jövök a képekkel is, csak most felébredt Ádi, úgyhogy rohanok. Bocs, akinek nem írtam, pótolni fogom!

Kép
Kép
mandula82
 
 


Mandula: Boldog hófordulót Ádámnak!
Ja és nagy-nagy gratula, hogy ilyen kis ügyi-bügyi gyerkőc!
Dani még mindig lusta megfordulni is! :( De amúgy meg annyira imádom!
Bence most nincs itthon, délben apu elvitte, majd holnap hozza haza. Biztos jól érzi magát! Dani meg élvezkedik, hogy most csak ő van nekem!
:D
Vendég
 


Sziasztok!

De szép ajándékokat kaptatok! :D :D :D Nálunk nem volt semmi nagy, mi ugye a férjemmel nem ajándékozunk, de most készülök egy rakás dolgot venni neki is és magamnak is, így majd ezt fogjuk fel karácsonyi ajándéknak. :) Amúgy csak 3 az 1-ben szendvicssütő, nike papucs, pénz.

Mandula! Nagyon ügyes Ádi baba! Nem semmi, hogy már ilyeneket mondogat, de jó, akkor talán mi is várhatunk ilyeneket két hónap után... :D Akkor hamarosan kergetheted a lakásban, ha elindul mászni!

Nagbri: Dani meg ilyen kis lusti? Nem baj, majd megfordul! Bátyám kisfia is 6 hónaposan fordult meg, olyan kis nyugodt baba volt. Hogyhogy egyedül maradtatok? És milyen? :)

Honey: az a "jó", hogy Aziz velem alszik, így amikor felkel csak a szájába nyomom a cicit, és már alszik is vissza. :)

Most mennem kell. Szép estét Nektek!

K.

Lilypie Maternity tickers


Sziasztok!

Honey!

Mi is nagyon gyorsan végeztünk, hiszen harmadikok voltunk. :-) 3 hónaposan Bálint fej- és mellkaskörméretét is mérték. Hasonló értékekkel bírt, de fejből már nem tudom. Akkor is és most is megdícsérte a doktornő. Akkor azt mondta, hogy kicsattan az egészségtől, most meg azt, hogy aranyat ér, mikor mondtam, hogy hogy is alszik a kis lurkó! :-))) Persze, nagyon jól esett. :-)
A fog, az azért húzós! Nem nyűgös nagyon?

Ennn!

Küldtem egy elég fontos pü-t! Előre is köszönöm!


Lányok!

Egy kérdés. Az Uramtól én többek között egy szoláriumbérletet kaptam. Szerintetek szoptatás alatt fel lehet használni? Van valakinek tapasztalata?

N.

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Sziasztok!!!!Sok boldog Uj evet mindenkinek!Holnap utazunk haza!Mi lesz akkor a randival?Most csak ennyit tudok irni,mert hula fardat vagyok! :oops:

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Halihó mindenkinek!

Noémi: a szolárium témát passzolom, szerintem neten nézz utána. Én életemben egyszer voltam csak! :D

TImcike: Jövő hetet beszéltük, de még nincs konkrét időpont. Én az időjárás előrejelzés tekintetében javasolnám a jövő csü-t vagy pénteket. Állítólag még éjszaka se lesz nulla fok alatt!
Mit gondoltok?
Vendég
 


Kriszti: bocsi, majdnem kimaradtál!
Szóval igen, Danika egy kicsit lusti. Hát ez van! De amint lekerül róla a ruha, meg a pelus, majd elrepül, úgy kalimpál. Szerintem ha így halad, ő csak menni fog! Hát kíváncsi vagyok, hogy a komp segít-e majd vmit, de ugye az még több mint egy hónap!
Bence most apunál van, nála elég ritkán van, mert hát ez hosszú, de apunka nincs munkája, szóval ez a legfőbb gond, és ugye spórol a fűtésen is. Na mindegy, őt is nagyon szereti Törpi, így most elment. Aztán kiette aput a vagyonából :lol: , meg hatalmasat aludt! Szóval nagyon jól érzi magát!
Dani meg azt élvezi, hogy egyedül csak az övé vagyok! Látszik rajta, hogy ezzel nagyon is tisztában van!
Vendég
 


Sziasztok!

Boldog hófordulót Atticynek és Ádi babának!

Kép
mogyoland
 
 


nagbri-köszi az infót!Én még előre nem tudok mondani semmi biztosat,csak előtte egy nappal.De szerintem meg tudom oldani. :wink: Csak szoljatok időben.

mogyo-nagyon aranyos vagy,köszönjük szépen.

mandula-utólag,de annál nagyobb szeretettel kivánunk Ádibabának boldog Hó fordulót!Jó nagy már.Azt aaaaaa 9 hónapos... :shock: nem semmi.

Még nem volt időm utánaolvasni,majd otthon. :oops:

Pussz és nyugodalmas jőéjszakát mindenkinek!


Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Timcike! Boldog hófordulót kívánok Atticynek! Azért ő is nagyon nagyfiú már! 7 hónap, én el sem hiszem, gondolom Te sem! :D
Jó utat Nektek holnapra!! Aztán majd írj, hogy milyen volt a szilveszteri buli!

Noémi: mindig jó hallani, ha dícsérik a babáinkat, főleg ha egy szakértőtől jön. :wink: Most kiváncsivá tettél a szoláriummal kapcsolatban, így én gyors ránéztem a neten, és azt mondják, hogy nem árt, de csak módjával. Bár ezt nem szoptatás alatt is így javasolják.

Brigi: ja, értem, hogy a nagypapánál van! :) Akkor biztos most agyon van kényeztetve. :D Nagyon kis okos Dani, hogy érzékeli, hogy egyedül van! Te is használd ki, bár gondolom azért hiányzik Bence is. :) Nem tudom, hogy a komp segít-e majd Daninak, hogy kicsit mozgékonyabb legyen, de szerintem ha egyszer elkezdi a forgást, akkor meg sem áll majd, jön a többi is egymás után. Nekünk most talán kicsit könyebb, hogy tud ülni, a hátán már nagyon nem szeretett lenni. Most azért szenved, mert iszonyúan akar mászni, és még nem jön össze. Kúszik, de úgy, hogy a fejét nem emeli fel, így az orrát állandóan lehorzsolja. Mindig sírás a vége, olyan kis akaratos. :roll:

Mogyó: hogy sikerült apa szülinapja?? Ja, és boldog szülinapot Neki!

tali: nekem is jó lenne a jövő hét csütörtök vagy péntek, de azért majd próbáljuk kiválasztani, hogy melyik. Ezt nem is hallottam, hogy akkorra pluszok lesznek. Jaj, de nagyon jó lenne!
Többiek? Melyik nap lenne Nektek jó :?:

Jó éjt!
K.

Lilypie Maternity tickers


Timcike: Boldog hófordulót Atticynek!!! :D
Vendég
 


Hát hármasban voltunk nem volt nagy muri tán szombaton lesz valami anyuméknál!

Tali: hol volna a tali?
Hát nem igérem ,ha valakit tudok szerválni,hogy bevigyen akkor megyünk ha nem akkor majd egyszer!



Kriszti pedig veled jó volna talizni!
Persze mindenkivel!

Kép
mogyoland
 
 


Mandula:Ádi baba nagyon ügyi!

Szolárium soha nem voltam még de szerintem nem is megyek igy paszolom ezt a kérdést!


Kép
mogyoland
 
 


Mogyo: Tali Kecsón, valahol a főtér környékén! ugye csajok?
Én is csak akkor megyek, ha járható utak lesznek, mert én ugyan nem cipelek babakocsit két gyerkőccel buszon! Brrr. .. Abból elég volt!
Vendég
 


Ja de jó volna valami fedett hely de ha ilyen infuenza járvány van akkor a Malom kilőve!

Jó volna azért valami jóidő de még mindig mondják a havazást!
Mi lesz itt ha elkezd olvadni!



Kép
mogyoland
 
 


Mogyo: Megtanul mindenki úszni! :lol:
Vendég
 


jaja lasan és még esőt is mondanak meg ónosat is!

Voltak Krisztiék nállunk Aziz nagyon fajin kiscsávó!
Tetszett neki a hinta! :wink:


Kép
mogyoland
 
 


Nagyon szép szegénykémenk még folyik az ora!
De szép nagyon a lánynak is tetszett de neki ki nem!
Krisztinek is nevetett egyfolytában!
Majd lesznek fotók Kriszti csinált mi pont tegnap adtuk el a gépünket és még az új nem jött meg !

Kép
mogyoland
 
 


Nagyon szép szegénykémenk még folyik az ora!
De szép nagyon a lánynak is tetszett de neki ki nem!
Krisztinek is nevetett egyfolytában!
Majd lesznek fotók Kriszti csinált mi pont tegnap adtuk el a gépünket és még az új nem jött meg !

Kép
mogyoland
 
 


Mogyo: de irigyellek, hogy tudtatok talizni!
Biztos nagyon szupi lehetett!
Igaz Kriszta?
Azt meg elhiszem, hogy el voltak varázsolva a gyerkőcök egymástól!
Remélem összejön a tali, én nagyon bízom benne! Akkor csü. vagy péntek legyen?
Vendég
 


Sziasztok!

Na, végre elaludt Aziz, tisztára fel volt lelkesülve, úgy látszik azért rá is mély benyomást tett Ágika! :lol:
Nagyon édes lányod van Mogyó, én még nem láttam ilyen vigyori babát az életemben! Remélem a többiek is meglátják majd, hogy milyen kis zabálnivaló! :)

Brigi: azért az utak remélhetőleg járhatóak lesznek, számomra is a nagy kérdés, hogy hova tudunk majd menni a picúrokkal... :roll: Valaki találjon már ki valamit! :wink:

Mandula: szuri megvolt? Hogy viseli Ádám?

Timcike hazaértetek épségben? Jó újra otthon?

Manó: Te merre jársz :?:

Pár kép: :)
Kép nekem is van már hintás képem! :D

Kép the beginning of a beautiful friendship :)

Kép hát te meg ki vagy?

Jó éjt!

K.

Lilypie Maternity tickers


Sziasztok!

Köszi lányok a gratulákat!
Ma mérték Ádi a fenekét, és 8690 gramm.

Kriszta! Úgy nézem ránk előztetek, mert Aziz súlyosabb, mint az én 9 hónaposom! :lol: Nem semmi legénykéd van, aszerint amit Mogyo ír tényleg nagyon kis válogatós, már ami az embereket illeti.

Timci! Mi is kívánunk Atikának nagyon boldog hófordulót! :D Remélem épségben hazaértetek! Hogy bírta Atticy az utat? Majd mesélj mi volt!

Brigi! Ádám is csak forgolódott 6 hónaposan, illetve még nagyon azt se, mert nem szeretett hason lenni. Most mégis mindent megcsinált 2 hét alatt. :) Dani most biztos maximálisan kihasználja, hogy csakis Vele törődsz. :wink:

Mogyo! Nagyon köszi a gratulát! Édesek lehettek a lurkók együtt. :) A Te lánykád meg nagyon jókedvű baba lehet. Kíváncsi vagyok már Rátok is!

Noémi! Sajnos nem tudok segíteni a szolival kapcsolatban. Ugye Ti is jöttök majd a talira? (Bocs, ha már írtad!)

Tali: Nekem a jövő hét csütörtök lenne jó, hogy hánykor az tök mindegy.

Kép
Kép
mandula82
 
 


Brigi! Igen, szupi volt! :) A talit meg úgy csináljuk, hogy összejöjjön! Csak akarni kell! :D :wink:
Szabadon hagytam a csütörtököt és a pénteket is, így nekem teljesen mindegy. Többiek :?: Noémi? Honey? Mandula? Manó? Timcike? Falevél? Ennn? Kocsisandi? Kissévi? Blin? Remélem senki nem maradt ki! :oops:

Nem bírom ki, fel kell, hogy tegyem ezt a képet is. Bocsi, ha valakit untatok. :oops:
Kép

Na, mostmár tényleg jó éjt! :)

K.

Lilypie Maternity tickers


Kriszta: Mi a folytatása? Je suis un... nem látom tovább! :D
a fotók szuperjók!
Édesek együtt!
Na igen, a tali színhelye jó nagy kérdés, tényleg hova menjünk? Nekem is csak a Malom az ötletem, de ugye az időtől is függ. Ha nem lesz nagyon hideg, a Gyenes Mihály téri park elég nyugis, és nincs is messze.
Esetleg a könyvtár aulája? Vagy ez hülye ötlet?
Vendég
 


Mandula: szerintem ez a súly nagyon szép egy 9 hónapos babának is! Ádi tökéletes így! :) És nagyon örülök, hogy ilyen hirtelen elkezdett mindent csinálni a legényke! Már nagyon várom, hogy őt is lássam! :D
Akkor legyen csütörtök a tali!

K.

Lilypie Maternity tickers


Brigi: Pirate! Miért, ez mit jelent? :oops: Tudod, nekem csak tetszik a francia, de nem értem. :lol:
Hú, én a kintet nem szivesen vállalnám, még nem voltunk 5 percnél hosszabb időt a levegőn, nagyon féltem... :? :oops: A másik kettő, malom vagy könyvtár nekem jó. Az a lényeg, hogy ne útáljanak bennünket ki a sok gyerekkel. :lol:

K.

Lilypie Maternity tickers


Kriszta: Ez is szuperjó kép! Élvezte a szánkózást!

Adri: hát szép súlya van Ádikának is! Nem semmi! Na igen, majd elkezdi egyszercsak.
Azt meg el is felejtettem elújságolni, hogy tegnap este, hason kinyomta magát, aztán egyszercsak hanyatt fordult. Lestem ám egyet! Na de ezt azóta se produkálta! Viszont állandóan állni akar!
Vendég
 


Én egy kalóz vagyok! :D
Tényleg nem vitted még ki több időre?
Hűha!
Hát akkor benti helyet kell választani, bár félek, hogy ennyi babakocsis anyukát ki fognak utálni! :(
Vendég
 


Sziasztok!

Csak rohanoba,szerencsesen megerkeztunk,oriasi ho vart idehaza,meg nagyon lehult haz.Most is meg vagyok fagyva.Nagyon hula vagyok,ugyhogy majd holnap olvasok,meg irok. :wink: Jo ejt mindenkinek!


Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Kriszta! Köszike! :) Nagyon kíváncsi vagyok ám már én is Azizkára! :wink:

Brigi! Nagy gratula Daninak! Ügyes kislegény! Már állni akar? :shock: Nem semmi. :)

Csajok nekem van egy ötletem a tali helyszínre. Mi lenne, ha nálam lennénk, mert elég nagy lakásban lakunk, és a városközpontban is van. Azért még ezt meg kell beszélnem a párommal, de szerintem Ő is benne lesz. :wink:

Kép
Kép
mandula82
 
 


Kriszta! Ez még lemaradt: nagyon édesek a babák a képen! :D Ádinak és Timci Atticijének is ugyanilyen overállja van, csak nekünk piros színű.

Szia Timci! Örülök, hogy itthon vagytok épségben!!! :D

Egy pár kép Ádiról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Na, mindegyik cumis kép lett. :roll: Végülis állandóan a szájában lóg, már önállóan beveszi, ha akarja.

Szép álmokat Nektek!

Kép
Kép
mandula82
 
 


Hú az jó ötlet és mégis csak fedett helyen volnénk és ha netán valakinek cici hiánya volna megoldodna!
De azt hiszem azt is ki kell találni ,hogy mivel fogjuk ez meghálálni ha összejönne Mandula!

Én is felajánlanám de ide kijönni de már tervezném a nyára összeröffenést!Akkor már nagyobbak lesznek a babák és nagy az udvar !De ez még távlati és apa is benne van!
Akár majd főznénk is egyet és apukák is eljöhetnének!

Na szóval nekem még fuvarom is van ha netán nem tudom megoldani (Igaz Kriszti ) :wink: a bejövetelt így mindegy megyik nap nekem is !

A fényképek csodásak és hát igen aziz nagyon aranyos meg persze a lányom nagyon jól néz ki! :oops:

Mandula :Ádi meg már milyen nagyfiú!


Kép
mogyoland
 
 


aziz=Aziz
Megyik=melyik



Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!


Na végre Anyuméknál is van net most onnan nyom om a netet! :D
CSak még a vonalzót kell megkeresnem!
mogyoland
 
 


Sziasztok!Teszek föl pár megigért képet,csak tudjak szortirozni.Hisz rengeteg van. :oops: :lol: 8)

mandula-nekem megfelel,csak előre szoljatok,h.mikor lesz a nagy randi. :wink:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?