Sziasztok Lányok,
most van egy kis időm, Isti megjött kosárról, most fürcsizik, Marci alszik nekem pedig nem kell tanulnom, mert olyan ügyes voltam, hogy már mindent tudok
!
Na jóóó, ehhez kellett, hogy anyáék ma vigyázzanak Marcira. Olyan jó érzés, hogy nem kell agyon idegeskednem magam vizsga elötti estén, hogy semmit sem tudok...
Olvasni olvastalak benneteket, de annyit írtatok, hogy szinte már semmire nem emlékszem
!!!
Kimike: szupi, hogy Milán már jobban van és dolgozhatsz. Akkor Milán már bölcsiben van, ugye???
Benianya: én nagyon izgulok attól, hogy hogy fogom megoldani a 2 gyerekkel a napi rutint... A barátnőm mesélte, hogy ő is úgy volt, amíg nagyon kicsi volt a fia, hogy először felöltöztette a kislányát, odaállította az ablakhoz, hogy be ne melegedjen, amíg öltöztette a fiát, aztán gyorsan ő is öltözött és így tudtak elindulni. Azért 2 kisgyerekkel nem semmi az élet... Hát ha még egy kicsit nagyobbak lesznek és indul a rosszalkodás...
Szerintem nagyon jól tetted, hogy ráütöttél Beni kezére. Nem kell ennek általánosnak lennie, de szerintem nincs olyan, hogy mindig észérvekkel meg lehessen győzni egy gyereket.
Néha én is rácsapok Marci kezére, akkor ő is néz, de aztán gyorsan meg is szeretgetem (ilyen hülye vagyok, hogy egyszerre bújok hozzá).
Már akartam kérdezni, hogy ti is egy nap 100-szor megpusziljátok a babátokat??? Mert én ilyen vagyok, szinte minden pillanatban adok neki egyet
! Élvezi a kis drága. Ő is lelkes pusziszóró
!
Viera: fogalmam sincs, hogy hogy kell adni ezeket a gyógyszereket, kúpokat én még nem találkoztam ezekkel a fajtákkal. Mondjuk már korábban is mondtam, hogy ilyen téren nem vagyok képben.
Főzés: én csak akkor rendelek, ha én nem főzök, vagy anyukám nem küld vmilyen kajcsit. Ez elég ritka, de akkor élvezem a különleges ízeket.
Vargabéles nagyon fini, én imádom!!!
Ja, még a fogfehérítéssel kapcsolatban akartam kérdezni, hogy melyik fajtát csináltatod??? Én 3 évvel ezelött fehéríttettem ki a fogaimat és nagyon meg voltam elégedve. 1 évig még teát sem ittam, annyira vigyáztam, de aztán győzött a tea
!
Nekem 1 alkalom volt összesen - 1 órás- de 3-szor 20 perces részletekben. Vmi kencét kentek a fogamra és lézerrel világították. Rohadt szar volt az az 1 óra, a végén már azt hittem, hogy kiszárad a nyelvem és a torkom, de azért túléltem
!
Te csináltattál már ilyet, vagy most mentél volna először???
Az ára elég húzós volt, de megéri. Én majd akkor akarom megint megcsináltatni, ha megyek vissza dolgozni. De sok mindent szeretnék...
Most, hogy jön a babóka egyre többet beszélgetünk Istivel, hogy váltani kéne (mármint lakásügyben). Nem kicsi így sem, de mégis úgy érezzük, hogy kinőttük. Nem tudom mi lesz, ez igazából szerintem az 5 éves tervben lesz csak benne.
Anyós téma: mivel engem kb. 300 km választ el az anyósomtól és 1 évben kb. 5-ször találkozunk nagyon jól kijövünk
! Nekem az a szerencsém, hogy Isti nem az a hazakivánkozós fajta, ha hazamegyünk agyósékhoz, akkor is csak néhány napra. Ez neki is és nekem is tökéletes!!!
Ráadásul Isti imádja az én szüleimet, úgyhogy minden happy.
Gondolom nem hiába kérdezted...
Azért azt hozzá kell tennem, ha közelebb lenne, biztos, hogy nem lenne felhőtlen a kapcsolatunk. Nyugodj meg, szerintem anyós problémája mindenkinek van.
Ja mondjuk tudnék így is mesélni: én úúútálom, hogy nála az, hogy vizet adok a gyereknek majdnem úgy jön le, hogy szegény gyerek, csak vizet kap. Többször próbálkozott mindenféle löttyel, de Marci nem értékelte
!
A másik a sok nyammognivaló, amit Marci kezébe ad. Mindig készül, amikor megyünk, hol babapiskóta, hol sósrúd. Én kivagyok ezektől, de annyiszor, ahányszor megyünk kibírom...
Biztos lenne még mit mesélni ezzel kapcsolatban, de hirtelen ennyi jut eszembe.
Mesélj te is, tudod, csak négyszemközt vagyunk
!
Alziza: nagyon jó a kép, amit feltettél és tényleg tök jó, hogy a 3. terhességed alatt is nagyon csini voltál és egyáltalán nem híztál el.
Meteor: neked is örülök, hogy jelentkeztél, egy kicsit már én is aggódtam, mert hozzám hasonlóan te is egy nagyobb szünetet hagytál, bár sejtettem hogy a tanulás is közrejátszik. Hasonlóan Renihez és Coletthez.
Én holnap megyek vizsgázni, remélem du. 5 körül már itthon leszek. Utána 14-én lesz egy gyilkos vizsgám, ha azon túl leszek, akkor boldog leszek.
Sikerült megcsinálni a konyhaterveket???
Reni: te is írtad, hogy a héten 2 vizsgád lesz. Hogy sikerültek??? A lényeg, hogy meglegyenek és ne aggódj, gondolj arra, hogy én is este tanulok
! Most biztos nagyon megnyugodtál
!
Gab: ha elküldtem az üzenetet megnézem a blogot
!
Na, hirtelen ennyi jutott eszembe, bocsi, ha vki kimaradt, de tényleg nem jut eszembe más.