Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, bocs, ez a kék kicsit durva...
gabella
 
 


Viera, köszike. :lol:

Gabi, ez az utolsó szín nem zavaró. Igen, már dolgozom.

Bocs, megyek, fürdetés van.
Vendég
 


A kék nekem tetszik, arra gondoltam, nem az apró betűsre. :wink:
Vendég
 

 
 

Kimike! Köszi! Bocs, hogy feltűnősködöm! (Egy másik topicon láttam, hogy van egy csaj, aki mindig egy bizonyos színnel ír, és megtetszett.)

Én is berakom ázni a gyerekeket, ha vége lesz a szezám utcának.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Huhúúúú Csajok!

Eszembe jutott valami:
Tegnap kérdeztem, hogy szerintetek nem túl sok-e az, hogy este Noéminek beadtam a köhögés csill. kúpot, meg még Stodalt is egy kiskanállal.

NEM VÁLASZOLTATOK!!! :lol:

Ma ugyanezt megtettem!
(MÉG VÁLASZOLHATTOK! :D )

Ezt csak viccnek szántam, nehogy valakit megbántódjon rajta.
De egyébként tényleg kiváncsi vagyok, hogy nem viszem-e túlzásba éjszakára ezt a köhögéscsillapítást. Tény, hogy tegnap éjjel egyáltalán egyetlen köhögés sem volt.

Erika

Kép
viera
 
 


Olvaslak titeket, de most nem tudok reagálni! Beni is, Blani is fosott, rájöttem, hogy lencsétől!!!!!!!Kipróbáltam!!Beninek olyan vörös a posija, egyetlen fosástól, mint a piros seggű páviáné!!!!!
Vesegörcsöm van :cry: , jól bekaptam ezt, most voltam dokinál, azt mondta ne emelgessem a kölköt!!! Cedax-ot szedek, 5 db 400 ezer ft!!!!:shock: Jó vicc, apa lelépett tanulni az apjához, meg vizsgázni!!!Államvizsga előtti hajtós fél év, 2 hét múlva 1 hétre megy, szabit vett ki, de fasza!!!!!

Közben:Preni, Vicky! Beni rossz mint a szar, hogy vulgárisan fehezzem ki magam. :oops: :cry: Én papoltam itt nektek a nevelési elvekről, erre amikor már a helyszinről elcsalás, a más játéközön felkinálás, a figyelemelterelés, a tucat nem szabad sem használt (ugye neki még hiába magyarázok, nem érti, hogy mi lezs, ha leszakad az ajtó)és beleröhögött a szemembe, miközben a kezével csak azért is tépte ki a mosogatógép ajtaját és ugrált rajta-hát lányok, nem vagyok rá büszke, de a kezére legyintettem. :twisted: Azt a tekintetete, görbülő szájat és lelki terrort, amit kaptam érte tőle kimondatlanul-ne tudjátok meg. Ma bőgve meséltem anyucinak és azt mondta szerinte ezzel most többet használtam ,mint ártottam. Van, amikor ez kell.
Már reggel leült a latyakos hóba a suli előtt,a kabátom, a babkocsi úszik a trutyiban!- :twisted: mert nem cipeltem, de hát nem tudtam vesegörccsel őt vinni fél kézzel meg a babakocsit is tolni!!!!Húúúúúú!!!!!!
Miért nem mondta senki, hogy a fiúk ilyen huncutok? dirrekt, dafke bepróbálkozik és közben néz a szemembe!!!!!!
Apa tökre ki van akadva, azt mondta a jóisten adjon neki türelmet és mentse meg hogy elverje majd mint szódás a lovát!!!!!
És féltékeny, Blani nyűgös volt ma reggel, összebújtunk, és tépte le Beni a nővérét rólam, verte(akkor még nem látott kézrecsapást sem), ütötte harapta!!!!!!!Úgy simiztem Blanit, hog Beni a másik oldali cicimből szopizott!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁá, kellett nekem fiú!!!!!!!

Kimike!reggel fél 6 kor keltem, és már 45 kor a suliban voltunk!!!!!És agykontrollórával ébredtem magamtól!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Pil! Témafelvetés jóóóó!!!!Emeld ki szinessel!!!!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


Era! Nem tudom pontosan a Stodalt hogy lehet adni, de szerintem vagy egyiket, vagy másikat! (Nálunk eddig Lackónak elég volt a Sinecod, de mikor nagyon köhögött felírattam a Sedotussin, vagy mi, kúpot, de beadni nem kellett szerencsére.

Benianya! Mesi dobálta Lackó vonatait, és mikor már semmi kérés, kiabálás, semmi nem használt, rácsaptam a kezére. De úgy igazán. A kis piszok erre vigyorgott, és odatartotta a másik kezét is. Aztán elment dobálni. Rászólok, mondom gyere ide, had üssek a kezedre! És tartotta! Sőt, a következőnél eldobta, aztán rácsapott a saját kezére. Kis majom! Tök piszok!

Na mentem, mert csak most sikerült rábeszélnem Lackót a fürdésre...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Viera, szerintem nem sok, ilyet én is csináltam.

Benianya:
[quote]A írta:pa tökre ki van akadva, azt mondta a jóisten adjon neki türelmet és mentse meg hogy elverje majd mint szódás a lovát!!!!!
Ó, mintha a férjemet hallanám. :lol:

Csajok, témafelvetés: akinek van kedve leírni hogy jön ki az anyósával, az tegye meg légyszi!
Vendég
 


Kimike! Amíg a gyerekek áznak, írok neked anyós ügyben. Apánk is állítólag fél órán belül jön.

Röviden az van, hogy most tök jól kijövök anyóssal! De tényleg! Néhány hónapja össze is tegeződtünk, karácsonykor megittuk a pertut is, így már hivatalos. Rosszban sose voltunk, bár voltak félreértések, ellentétek, mikor Lackóval kismama voltam, és még mikor pici volt. De azóta már mindketten változtunk. (Részletezzem?)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gabi, érdekelne, ha nem titok, ha nem szeretnéd, akkor priviben.
Vendég
 


Benianya! Bocsi, de csak mosolygok! Igazából csodáltam, hogy hogy tudsz ennyire következetes lenni, úgy éreztem, a Kismama újság rólad mintázta a követendő példaként folyton emlegetett minta-anyukát, aki sosem bántással fegyelmez, aki a gyerek minden falat kajájára odafigyel, aki mindent szigorú elhatározások alapján visz véghez, és roppant következetes, határozott, ezer millió mondókát, dalt és verset mond a gyerekének, de most szinte örülök, hogy legalább a gyerekeid neked sem mintaszerűek, és hogy te is olyan vagy, mint mindenki más, hogy néha kiborulsz, és feladod az elveidet! (Bocs, de ilyenkor én kevésbé érzem rossznak magam.)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Benia:
400.000.-Ft???? :shock:
Nem írtad el véletlen?

Erika

Kép
viera
 
 


Hát az azért egy kicsit túlzás! Csak nem 400ezer!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Ja, Kimike! Privi regény elküldve!

Mára ennyi voltam, puszi nektek, szép hétvégét!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Teszek egy-két képet.
Figyeljétek a Zoránnál a dátumot. 3 éves volt ekkor a Zorán.
A kép azért nem jó minőség, mert fényképről fényképeztem, kint van a falon bekeretezve és visszaverődött a fény.
Van egy másik digit.gépünk, azon rajta van valahol, de hogy hol...

Kép
Kép

Noémi így alszik. Igazán nem is látszik, mert hason fekszik.
Kép
Kép

Most ennyi.
Volt egy tuti beállása a Noéminek az új babakocsijával, de amikor kattintottam lemerült az aksija a fényképezőnek. :twisted: :twisted:
Annyi erő sem volt benne, hogy kicsit kikapcsoltam, újra be, próbálkoztam újra, de semmi.
Most töltöm.

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok Lányok,

most van egy kis időm, Isti megjött kosárról, most fürcsizik, Marci alszik nekem pedig nem kell tanulnom, mert olyan ügyes voltam, hogy már mindent tudok :) :wink: !
Na jóóó, ehhez kellett, hogy anyáék ma vigyázzanak Marcira. Olyan jó érzés, hogy nem kell agyon idegeskednem magam vizsga elötti estén, hogy semmit sem tudok...

Olvasni olvastalak benneteket, de annyit írtatok, hogy szinte már semmire nem emlékszem :roll: !!!

Kimike: szupi, hogy Milán már jobban van és dolgozhatsz. Akkor Milán már bölcsiben van, ugye???

Benianya: én nagyon izgulok attól, hogy hogy fogom megoldani a 2 gyerekkel a napi rutint... A barátnőm mesélte, hogy ő is úgy volt, amíg nagyon kicsi volt a fia, hogy először felöltöztette a kislányát, odaállította az ablakhoz, hogy be ne melegedjen, amíg öltöztette a fiát, aztán gyorsan ő is öltözött és így tudtak elindulni. Azért 2 kisgyerekkel nem semmi az élet... Hát ha még egy kicsit nagyobbak lesznek és indul a rosszalkodás...
Szerintem nagyon jól tetted, hogy ráütöttél Beni kezére. Nem kell ennek általánosnak lennie, de szerintem nincs olyan, hogy mindig észérvekkel meg lehessen győzni egy gyereket.
Néha én is rácsapok Marci kezére, akkor ő is néz, de aztán gyorsan meg is szeretgetem (ilyen hülye vagyok, hogy egyszerre bújok hozzá).
Már akartam kérdezni, hogy ti is egy nap 100-szor megpusziljátok a babátokat??? Mert én ilyen vagyok, szinte minden pillanatban adok neki egyet :) ! Élvezi a kis drága. Ő is lelkes pusziszóró :) !

Viera: fogalmam sincs, hogy hogy kell adni ezeket a gyógyszereket, kúpokat én még nem találkoztam ezekkel a fajtákkal. Mondjuk már korábban is mondtam, hogy ilyen téren nem vagyok képben.
Főzés: én csak akkor rendelek, ha én nem főzök, vagy anyukám nem küld vmilyen kajcsit. Ez elég ritka, de akkor élvezem a különleges ízeket.
Vargabéles nagyon fini, én imádom!!!

Ja, még a fogfehérítéssel kapcsolatban akartam kérdezni, hogy melyik fajtát csináltatod??? Én 3 évvel ezelött fehéríttettem ki a fogaimat és nagyon meg voltam elégedve. 1 évig még teát sem ittam, annyira vigyáztam, de aztán győzött a tea :) !
Nekem 1 alkalom volt összesen - 1 órás- de 3-szor 20 perces részletekben. Vmi kencét kentek a fogamra és lézerrel világították. Rohadt szar volt az az 1 óra, a végén már azt hittem, hogy kiszárad a nyelvem és a torkom, de azért túléltem :wink: !
Te csináltattál már ilyet, vagy most mentél volna először???
Az ára elég húzós volt, de megéri. Én majd akkor akarom megint megcsináltatni, ha megyek vissza dolgozni. De sok mindent szeretnék...

Most, hogy jön a babóka egyre többet beszélgetünk Istivel, hogy váltani kéne (mármint lakásügyben). Nem kicsi így sem, de mégis úgy érezzük, hogy kinőttük. Nem tudom mi lesz, ez igazából szerintem az 5 éves tervben lesz csak benne.

Anyós téma: mivel engem kb. 300 km választ el az anyósomtól és 1 évben kb. 5-ször találkozunk nagyon jól kijövünk :wink: ! Nekem az a szerencsém, hogy Isti nem az a hazakivánkozós fajta, ha hazamegyünk agyósékhoz, akkor is csak néhány napra. Ez neki is és nekem is tökéletes!!!
Ráadásul Isti imádja az én szüleimet, úgyhogy minden happy.
Gondolom nem hiába kérdezted...
Azért azt hozzá kell tennem, ha közelebb lenne, biztos, hogy nem lenne felhőtlen a kapcsolatunk. Nyugodj meg, szerintem anyós problémája mindenkinek van.
Ja mondjuk tudnék így is mesélni: én úúútálom, hogy nála az, hogy vizet adok a gyereknek majdnem úgy jön le, hogy szegény gyerek, csak vizet kap. Többször próbálkozott mindenféle löttyel, de Marci nem értékelte :) !
A másik a sok nyammognivaló, amit Marci kezébe ad. Mindig készül, amikor megyünk, hol babapiskóta, hol sósrúd. Én kivagyok ezektől, de annyiszor, ahányszor megyünk kibírom...
Biztos lenne még mit mesélni ezzel kapcsolatban, de hirtelen ennyi jut eszembe.
Mesélj te is, tudod, csak négyszemközt vagyunk :wink: :wink: :roll: !

Alziza: nagyon jó a kép, amit feltettél és tényleg tök jó, hogy a 3. terhességed alatt is nagyon csini voltál és egyáltalán nem híztál el.

Meteor: neked is örülök, hogy jelentkeztél, egy kicsit már én is aggódtam, mert hozzám hasonlóan te is egy nagyobb szünetet hagytál, bár sejtettem hogy a tanulás is közrejátszik. Hasonlóan Renihez és Coletthez.
Én holnap megyek vizsgázni, remélem du. 5 körül már itthon leszek. Utána 14-én lesz egy gyilkos vizsgám, ha azon túl leszek, akkor boldog leszek.
Sikerült megcsinálni a konyhaterveket???

Reni: te is írtad, hogy a héten 2 vizsgád lesz. Hogy sikerültek??? A lényeg, hogy meglegyenek és ne aggódj, gondolj arra, hogy én is este tanulok :lol: ! Most biztos nagyon megnyugodtál :roll: :wink: !

Gab: ha elküldtem az üzenetet megnézem a blogot :) !

Na, hirtelen ennyi jutott eszembe, bocsi, ha vki kimaradt, de tényleg nem jut eszembe más.

Eni
marcy
 
 


Gab! Ez aranyos nagyon, kösziiiii!!!!! :P

Azért remélem, ha nagyobb lesz, könnyebb lesz. Mármint, hogy odafigyeléssel, sok beszélgetéssel, csak lehet majd hatni rá, és nem lesz egy égetnivaló kölyök! Bár a vérében benne van rendesen ahogy most látjuk, de bizom benne, hogy megtaláljuk majd hozzá az utat. Meg lehet majd vele tanitani a simogatást(ez olyan paskolgatás most nála), az együttérzést(most odalöki a buksiját a siróhoz, de koppan ám) :shock: , kap tőlünk klassz értékrendet, mi a jó és mi nem annyira, mit illik és mit nem, megszokja a csendességet, pl. az már most tök jó, hogy felmászik a fotelba, ül és ölében a keményfedeles kiskönyvvel olvas. Ezt látja minden nap. Mondja ám veszettül, dallamosan, csak egy szót sem értünk belőle!!
Szóval én várom már nála a 2.3. évet!!!!!!

kimike!engem útál az anyósom, mert szegény kicsi mocsári szúnyog alkatú fiára nem főzök sertésperkeltet naponta(jelzem mikor otthon lakott sem volt nehezebb egy dekával sem-alkat kérdése, ráadásul azuram mániákusan imád főzni, ellenben anyósé ehetetlen, fehér a csikrepörköltje és toklászos :? ), az meg, hogy festem a hajam, meg a körmöm és harmonizál egymással a csipkebugyim és a melltartóm-főbenjáró bűn.
Ráadásul én semmit sem hoztam ebbe a kapcsolatba(házat) és biztos dirrekt teherbe ejtettem magam az ő szeme fényével és megfogtam magamnak.(nem számit, hogy modell kinézetű dokikkal jártam-pont az ő akkoriban szakadt hippi, hosszú hajú, anyuka által vásárolt divatjamúlt cuccokba járó kisfiát szemeltem ki és kaparintottam meg).
Ilyen kezdet után , hatalmas igazságérzetemmel az elmúlt évek alatt fél tucatszor orditottam le a haját, viszont utáltam-m
ára megtanultam úgy tenni mintha nem is, és megköszönni az 5. csomag parasztos ágyneműhuzatot is, az ikejás lakásba kapott nippjeit, meg nem szólni, hogy 2 és 5 éves szülinapra is gyurmát és gyúródeszkát vett a gyereknek, és a legtöbb ajándékot apa kidobta és bosszankodott, hogy miért nem beszéli meg velünk mi kéne a gyereknek.
Mi 1 éven át napi 10 órát voltunk együtt azurammal mielőtt szerelme estünk, és hát csakéskizárólag a lelke, a belseje dobogtatta meg a szivem, de akkor már tudtam mit várhatok a látszatpasiktól, a belős érték a fontos, a külső kikupálható-mondtuk a csajokkal. Szerelmes lettem, és ő pont jókor állt elém a gyűrűvel, hogy velem képzeli az életét és tőlem szeretne gyerekeket! :lol:
CSak az anyjának felejtette el szólni(képzelhetitek milyen mély lelki kapcsolat volt köztük), igy anyóspajti minderről semmit sem tudott, csak akkor kapta fel a fejét, amikor összecuccoltunk, és 2 héten belül megfogant Blani. Az én anyukám azt is tudta, hogy elkezdtem szedni az elevitet. Szóval nem tudom ki sara ez a egész, és ma dühömben sokszor azt mondom, hogy ha a babatervezés előtt levisz a szüleihez, menekülök amerre látok!!!!Minden parám, hogy azuram öregkorára olyan lesz mint az apja, egy morcos, morgós, baszogatós, elviselhetetlen, ám a gyerekkel csupa szivlélek pasi, és nem birom majd ki mellet azéletet.
Blani elős kar
csonyára lejöttek, azzal, hogy ők főznek és levágta az utolsó legöregebb tyúkot, csontszárazra sütötte, semmi kajánk nem volt, a tyúk rághatatlan, a levesben 2 szá répa négyőnknek, apa olyan dühös volt és úgy szégyellte magát,mi meg jól éhen maradtunk az elős karácsonyunkon. Sajnálta megvenni a friss husit, jóvanaz-hozzállás! hidegben, kucsmában alszanak,puritánul élnek, eldugdossa az ajándék étkészleteket amit vettem szépeket-és az aluminium kanállal terit ünnepen is-de apa szerint ezért van nekünk lakásunk most!
Szóval anyóssal kijövök, mert sajnálom már enyi év után az energiát nemkijönni vele. A gyerkőket imádják, ez a lényeg, bár az is igaz, hgy a saját lánya soha sem engedte még bepelkázni sem neki a fiát, holott együtt laktak 1 évig!!!!!!!!!!!!!!Hozzátartozik, hogy csupa sziv emberek, megkapta mindkét gyerek a lakást(bár úgy érzem olyasfajta kötelességtudatból, elvárásból, minhogy nekünk is kötelező lenne nyáron 1 hétig egyedül náluk nyaraltatni Blankát-de apa még 1 éjjelre sem engedte le 7 év alatt egyedül.!!!!!! Leviszi 3-4 napra, de ott van vele!!!!Én meg megteszem az éves kötelező látogatásomat, és jókislányvagyok.
Meg azt is nehezményezi anyós, hogy azuram nagyon szereti anyucit, ölelgeti, puszilgatja, szépen beszél vele, mig a saját anyukájának olyan kötelességszeretet puszit ad.
Húú, remélem nem olvassa, biztos bennem is van egy csomó hiba, pl az tuti, hogy nem húztam be fülem farkam, hanem még el is játszottam dafke a nagyasszonyt.
De mit akartok most is sütöttem mézeskalácsot, sajtosrudat, lencsét...már tisztára öregszem és javulok nem?

Na, ki vele, hol mizu?

benianya
ákosbenianya
 
 


Még nem ért haza apa, addig visszanéztem.

Hoztam képeket!

Szilveszter éjszaka! (A fejemet ne nézzétek, álmos voltam!)
Kép
Kép

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Hú, Benianya, ezt aztán jól idemondtad! :wink: :twisted: :shock:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Jajj, dehogy 400, bocs! elirtam!!3900 ft egy doboz és 5 kapszula van benne, de most olyan szarul vagyok, belement a fejembe!
Ne csodálkozzatok, hogy a gyerekek ilyen rosszul voltak. Gyógyszert szedni rémálom!!!!!!Én sosem veszek be semmit, de ez már nagyon vészhelyzet volt.

Jajj, annyi mindent irtatok, nem is tudok reagálni. a
lziza, tényleg tök jó csak vagy, Reni vizsga? Ex, hol vagy? Viera, szerintem a stodalt az elején kell adni, most már késő, csak köhögni fog tőle, motor szupi, rajta a baba is, Nonó csúcs, jajj kit hagyok ki, majd még részletezem!!!!!

Marcy! Nekem zselés fogfehérités volt napikig éjjel, nagyon xar volt!
Na én nem a te nyugodt fajtád vagyok, az én lobbanékony természetemmel azonmód kiosztottam volna az enyémet hogy mer löttyöt adni szegény gyereknek. Az jó, hogy hallgat rám-legalább valamennyire okosnak tart-betartja a kérésemet, sőt ő is villog falun a sok tudománnyal!!!!Már kéri tőlem az újságokat, szeretem, hogy halad a korral!!!!!!Meg gondoskodó, pl amcsiból felhivott, hogy beadtuk-e már a gázártmogatásos papirt(már
meg is kaptuk a támogatást-mondta apa) :wink:

benianya
ákosbenianya
 
 


Na még egyet! Tömött fogat lehet fehéríteni? Gondolom nem, vagy hozzá kell igazíttatni a tömés színét? Á, ez csak macera, nekem ilyen se lesz!

Alziza! Tényleg csini kismama voltál! Nagyon hasonlítasz egy ismerősömre, véletlenül éppen az itteni fogorvos asszisztense...

Na, ittvan apa, jó éjt!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Marcy!

Most mentem volna először, de a férjem volt már nyáron (fogfehérítésen). Többször kellett mennie és kb. egy órákat is ott ült. Neki is valami kencét tettek fel, a többit nem tudom.
A doki megigérte, hogy egyszer elmegyek, először, utána hazahozhatom a cuccost és kenhetem magamnak. Viszont akkor kávé, tea letiltva. Teát kibírom, kávé... lehet, hogy szívószállal.

Benia:
Én is mindig morogtam az anyósomra. Persze mindig csak magamban.
De ő olyan modern volt. Ha fodrászhoz, körmöshöz, szoliba, akárhova mentem, ő vigyázott a gyerekekre. Ha hazajöttem, megdicsérte, hogy milyen szép lettem.
Karácsonyra a legjobb minőségű ágyneműhuzatokat kaptuk. (csak mondom, hogy elterveztem, mivel meghalt, hogy minden karikor venni fogok egy garnitúrát, mármint kettőt, hogy ez a szokás megmaradjon. Hát megvettem darabja 11.000.-Ft volt) Szóval ő nem az olcsó (csak adjon valamit) ajándékokat választotta. Most nem a pénz beszél belőlem, csak mondom.
Imádott minket, főleg az unokáit. És soha nemszólt bele, hogy mikor mit veszek magamra, hogy nézek ki, stb. Pedig szólhatott volna. Most fogfehérítés után szeretnék egy kis kövecskét a fogamba. Háááááááááát, nem tom anyósod mit szólna, ma megvillogtatnám neki. :D
Be is fejezem ezt a témát, mert akárhányszor eszembe jut szorít a szívem, sírok és fáj. De tényleg fizikailag fáj, nem lelkileg. Valahogy nem sikerül kiheverni.
Eltervezte, amikor még élt, hogy minden unokának (öt van) fog venni rózsafűzért. Ezt már sajnos nem élte meg. Van egy nagyon jó szomszédasszonya. Imádjuk. Ő is minket és a gyerekeket is. Na, ő megvette. Öt darabot, két kéket és három rózsaszínt. Kis szív alakú díszdobozban voltak.
Elhozta és mondta, hogy adjuk oda a gyerekeknek karácsonykor, mert ezt a Mama szerette volna adni, csak már nem tudta.
Ma adtam oda a ZOránnak, kitettük a szobájába. Noéminek is kiakasztottam a szobájába, de hát neki még nem tudtam elmagyarázni a dolgokat. Mondtam neki persze, de úgysem értette.

Befejeztem.

Kézcsapás:
Nálunk is divat lett. Élvezettel nyomkodja a dvd-t, mindent, cipősszekrényt ki-be, stb és mindent amit nem szabad. A dvd-ket ki a tokból, csodálom, hogy még nem tört el egy sem. Na, akkor van dádá.
Tudjátok, hogy mi az érdekes? Elkezd sírni, ekkor kicsit otthagyom és mindig hozzám jön vígasztalódni, ölelgeti a lábam. Hát persze, hogy megölelgetem. (Ki az aki nem) De pont ahhoz jön, aki bántja? :shock: (Fú, de rossz volt írni, hogy bántom)

Na, nem tom még mit akaram írni, biztos jövök még.

Erika

Kép
viera
 
 


Benianya! Majd szólj, hogy az anyós témához még írjak! Én is ilyen voltam, hogy nehogymár olyat adjon a gyereknek, amit én nem adnék, de változtak a dolgok! Majd elküldöm amit Kimikének!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gab! Gondoltam felkavarom az állóvizet, viszek egy kis koszt, dögséget a topicba, ismertek már mindig lendületből, hirtelen fellángolásból, meggondolatlanul irok.
Úgy se rózsaszin a világ, a sok daganatos betegséget az elfojtott indulatok, a ki nem mondott gondolatok eteteik éveken át.
Hajrá lányok!Ki vele! :wink:
forradalom!!!!!!!!!!!
Azért bántani senkit sem szeretnék,jó ember vagyok én ám, csak ami a szivemen az a számon.De be is húztam fülem farkam, ki is veszem a lakhelyet!

benianya
ákosbenianya
 
 


Benia:
A motoron Zorán ül.

Erika

Kép
viera
 
 


Benianya! Én is úgy írok, hogy utána gondolkozom, de most, hogy már a mama is netezik, meggondoltam, nehogy idetévedjen... Majd priviben, de most tényleg jó éjt, mert el leszek innen rángatva :D:D:D:D:D

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Ja és Benianyu!
Már megint lemaradtam...
Megbántottál valakit? Vagy ez az anyóstéma a mumus? Nem mindenkinek egy a véleménye?
Hát látod az enyém egy angyal volt, de túlontúl szeretett minket és túlontúl segített mindenben. Már egy kicsit terhes volt.
Ez meg a másik véglet.

Szóval most nem értettem az utolsó hsz-odat.

Erika

Kép
viera
 
 


Viera! Tudom, Zorán ül a motoron, :oops: arra is gondoltam, hogy ő édes, kiskrapek, Nonó meg tündér kis alvó!ÁÁÁ, a sietség.
fogkő szupi, az én fogovoscsjszimnak is van, vagi!!!!!!
Előző hsz: ha olvasná akkor bántódna meg, de ha Gab anyósa netezik, a veszély itt is fennáll!!!!!Nem akarnám megbántani az igazsággal, mikor már azt hiszi szeretem!

Marcy, Viera! Jajj én is nyalom falom a gyereket egész nap!!!!!Annyira küldi a cuppanós puszikat, hogy mindenki el van ájulva. Napjában többször odajön(az én nyunyuzástömegemen túl) és bújik, cicáskodik!!!!!Imádoooom!!!

No, most lenne jó csetelni!!!!!!!!!!!!!!!A többiek majd megint nem tudják követni!

benianya
ákosbenianya
 
 


Akkor chateljünk. :-)
Vendég
 


Sziasztok!!

NA igy visszaolvasva olyan mintha számonkértem volna hogy ki miért nem irt akkor,pedig csak azért kérdeztem hogy akkor merjek e majd kérdezni,de akkor merek!!

Viera,hát ez nagyon tetszett,hogy akarsz válaszolni :D :D ,de az már olyan rég volt hogy hujj,és én se tudom már mi volt az. :D De különben nem is azért nem irtam utána mert megsértődtem vagy ilyesmi,csak gondoltam akkor nem zaklatok senkit a hülyeségeimmel.

Most pont arról akartam irni amiről Benianyu irt,jesszum,most mikor olvastam,gondoltam micsoda véletlen..
Szóval Amelita is egy 7ördög,akaratos,dacos,hisztis a javából.Tök sokat gondolkoztam,mert szerető családban van,apja,anyja nem iszik,nem verik egymást,(jó vitázni persze szoktunk mi is)megkapja azt a törődést ami egy ekkora gyereknek kell,értem ezalatt hogy bmikor jött hogy játszunk,vagy bmit akart,akkor inkább hagytam a fenébe aházimunkát(úgyis megvár alapon)és foglalkoztam vele,nagyon sokat játszunk,mondokázunk,stb,,,Mama,papa itt lakik a zsomszédban,sokat fogalakoznak vele,főleg a papa,mert Amelita rajong érte és forditva is,szóval nagy a szerelem,és mégis megy a hiszti ,a makacsság,a nem hallom meg amit mondasz.De hát akkor nem ezen múlik,nem?Tök tanácstalan voltam sokáig(amúgy is mindenre az okokat keresem tipus vagyok),mert egy RÉMÁLOM lett az öltözés,a peluscsere,a fürdéshez készülődés,az elpakolás,ááánem tudom mi lett ezzel alánnyal.vagy csak egyszerűen beléptünk a dackorszakba??és fogadjam el,és majd elmúlik?
Na én is mondom őszintén Nektek,sokat kiabáltam Vele az elmúlt hetekben,meg ráütöttem a kezére is pár alkalommal,de megmondom őszintén nem használt semmit,se egyik se másik.Viszont sokat bőgtem,meg lelkiismeretfurdalásom volt hogy hogy lehetek ilyen,mindig csak veszekszek,stb,meg hogy ha én akezére ütök akkor hogy várjam el Tőle hogy ő ne verekedjen(bár az ritka szerencsére)Meg arra gondoltam ha kistesó is itt lesz,még rosszabb lesz a helyzet(ráadásul elég féltékenynek is inéz,plusz anyás nagyon),és vagy bekattanok majd,vagy szegénykém abban fog felnőni hogy mindig csak kiabálok?Pokoli érzés ám ez,de hát mint olvasom Ti is benne vagytok,igy tudjátok miről beszélek.
Kétszer annyira felbosszantott hogy elfenekeltem,na azután meg bőgtem mint egy hülye,persze nem mondhatnám hogy annak is láttam volna eredményét.Viszont amikor felemeltem vmit a múltkor ,és láttam hogy pislog,és hogy meg van rémülve,mert azt hitte bántani fogom,na akkor lettem igazán kibukva,és elhatároztam hogy onnantól nem kiabálok Vele,nem ütök akezére többet,elmondom nyugodtan hogy mi van,és ugyan nem rögtön de talán idővel csak lesz foganatja.Szóval most itt tartok,amúgy nem tudom vmi hihetetlen erő szállt meg,mert amúgy baromira nem birom mikor hisztizik,meg visit(persze mindig tök feleslegesen ugye) de most ráhagyom,és nem érdekel a dolog,majd abbahagyja.
Pl.mikor issza atejet,odateszi a Lala tabijához a cumikat,mert Lala vigyáz rá addig.De ha nem úgy teszi oda ahogy ő kigondolja buksijába,akkor képes 20 percig visitani,és hisztizni és 100x elvenni meg visszatennia cumit.Szóval ilyen ksi butaságokon,ami gondolom Neki nem az..
de hát órákig tudnék irni,már ig yis iszonyú hosszú lettem, végül is csak azt akartam kérdezni hogy másnál mennyire megy már a dackorszak.
Na különben piszok nehéz mindig nyugodtnak maradni,de próbálkozom ,próbálkozom,próbálkozom,mert most ettől várom angy csodát.


Anyóstéma:Nekem soha nem volt Vele semmi bajom,nem veszekedtünk még soha,bár sztem én a természetemnél fogva már bántottam meg (nem mondta soha,inkább én láttam úgy),ő meg természeténél fogva érzékenyebb egy kissé mint az átlag.itt laknak a szomszédba,bmikor vigyáz a lányra,illetve bmi van segit,bár még dolgozik szeptemberig.

Jut eszembe,van egy másik problémám!!Anyósom rengeteget vigyázott Amelire és kb egy hónapja egyszercsak Ami nem engedte hogy a mama hozzányúljon,hogy öltöztesse,hogy akármit csináljon Vele,lassan már hozzá sem szólhat,és elkezdte Őt csapkodni.Azt mondta védőnő majd elmúlik,de egyenlőre nem akar elmúlni a dolog,és fogalmamm sincs miért csinálja ezt a csajszi,de irtóra bánt már a dolog,meg hát persze anyósomnak sem esik jól.Szerinettek ez mitől van?tapasztalt vki már ilyet?

Azért persze hogy 7 örödg egy tündér is nekem,nekünk!!!!Nagy dumás már !
Sziasztok!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Hol chat-eltek?

Erika

Kép
viera
 
 


Na, ha velem nem akartok, akkor :twisted: :evil:

Kép

Csak vicceltem. De tényleg beszélgethetnénk máshol is néha, amikor ennyien vagyunk fent.

Nekem hiányzik Orinandy! :(
6-án jönnek haza.
Akkor már biztos jön élménybeszámolókkal, jó kis képekkel.

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Hú,mennyit írtatok!
Bezzeg mikor itt vagyok akkor senki! :(

Na az előbb még emlékeztem mit akartam íni,de már az előzőoldalt elfelejtetettm,mert közben kergettem a kutyát,mert ellopott egy ceruzát! :evil:

A dícséretekre emlékszem!Köszi,köszi mindenkinek!

Alvás nálunk is készenléti módban megy éjszaka!

Anyós!
Hát ez egy nagyon hosszú történet úgyhogy most bele sem kezdek!

na jó megyek agyoncsapom a kutyát mert most megint rág valamit! :evil:
Vendég
 


Sziasztok,

Meteor: Egér éve és patkány éve ugyanaz. Csak patkánynál aranyosabb a kifejezése az egér, (Mickey Patkány nagyon gonosznak hangzik) inkább „egér”-t használok legalább én. :) Örülök, hogy tettél a képeket. :P Én most először láttam titeket! Nagyon szépek vagytok!

Anyósom: Nagyon rossz kapcsolatunk van, sajnos. :( :( :( Nem csak velem, hanem a férjemmel is. Kevin születés után mi már mondtunk neki, hogy új cipővel járnánk. Mi jártunk, de ő nem. :? Annyira fáj nekem ez a dolog, inkább Kevint jobban sajnálom. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Röviden ennyi.

Éppen most dolgozom, kis szünetet tartunk.
Ilyet fordítottunk csendes éjjel egy magyar étlapból:
Szalonna fagylalt bazsalikomos paradicsomlekvárral+TOKAJI ASZÚ .
Valaki már kóstolta ilyet? Szerencsére én nem. :lol: Rossznak hangzik, vagy lehet csak tévedek. :lol:

Tovább dolgozom. Jó hétvéget Nektek!
Vendég
 


Kép

El vagyok képedve! :shock:
Ja, most hajnal óta más dolgom sem volt, csak Noémiztem, utána meg neteztem. És mire jöttem rá. Telis-tele vannak velem az oldalak. Nézzétek csak meg, de lehet, hogy már észre is vettétek.
Úgyhogy úgy döntöttem, lelassítok, visszafogom magam.

Puszi Nektek!
Kép

Erika

Kép
viera
 
 


Kép

El vagyok képedve! :shock:
Ja, most hajnal óta más dolgom sem volt, csak Noémiztem, utána meg neteztem. És mire jöttem rá. Telis-tele vannak velem az oldalak. Nézzétek csak meg, de lehet, hogy már észre is vettétek.
Úgyhogy úgy döntöttem, lelassítok, visszafogom magam.

Puszi Nektek!
Kép

Erika

Kép
viera
 
 


Viera, ne máááááááááááár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon szeretem, mikor írsz, olyan jó olvasni, nekem Te hiányoznál, ha nem lennél, vagy kevesebbet, rossz lenne na. :? Szeretünk Barbi! :lol: :wink: Ja, én ezt a chatet csak könnyelműen leírtam, majd utána elmentem aludni. Bocs. (soha nem chateltem még) :oops:
Vendég
 


Alziaza! Kutya rágta cerka-ééédes!!!Minden elismerésem a tiéd, meg Meteoréké, nekem valaogy nem fér a fejembe, hogyan lehet bármilyen álattal egy lakásban élni. imá
dom pl. a kutyákat, a cicák szerintem öntörvényű boszik-nagyon hasonlitanak rám, igy ők eleve kizárva-két dudás egy csárdábsn alaon. De a kutyit csak kertes házban tudom elkpzelni. buksi kutyánk aki nekünk volt 3 évig a kertesben, akivel Blani felnőtt most anyuciéknál van akertben, mádja és imádjuk, be is száll az autóba, vittük a jégre is, egész nyáron az ölünkben van, de el sem tudnám képzelni lakásban! Alziza, ez neked olyan mint még egy gyerek!!!!
Egyébként a kutyáknak iszonyú sok a pozitiv energiájuk, amikor kismama voltam, Buksi mindig a hasamon ült a hintaágyban, és amikor Blani megszületett testőrként védte, még a legyeket is alugatta a babakocsitól, vigyázott rá a bolt előtt(kis falu volt, itt nem merném megtenni)
Szóval nagy főhajtás azok előtt akik lakásban kutyát, de akár még tengerimalacot is tartanak. 8)

Alziza, kérjük az anyóssztorit.


Na, egyébként kiváncsi leszek, mi milyen anyósok leszünk!!!!!!
:shock: :? :wink:

Kmammy! Hát ezen nagyon meglepődtem, :shock: a te férjed láttán egy jóravaló kedves anyóst képzelnék el, aki szinházba viszi és büszkén büszkélkedik Kevinnel. Azért is mert különleges, és Te s a vagy, meg azért is, mert szimplán is édes kölyök. Remélem ezt érted.
Mi az alapproblémája?
Mit dolgozol hétvégén?
forditás:
A kaja nem szalonnahalmok bazsalikomos paradicsomszósszal?

Pil! Tökéletesen értelek, szerintem ha meglesz a tesó add le minél töbször a lányt valakinek, és a szoptatások között add le a picit és tölts sok időt kettesben a lánnyal, hogy érezze csak ő van!!!!!Fúúú, nem lesz könnyű!!!!De kitartás!!!!Szerinem a dackorszak 2-3 évnl van, nem tudom ez mi náluk, de nem szeretem ezt a korszakot abból a szempontból, hogy még nem lehet az értelmükre hatni, nem képesek felfogni, hgy teteiknek milyen következményeik vannak. Nekem a Gordon kommunikáció nagyon teetszik a nevelésben:pl. Ki udok veled menni a játszóra sokat tudunk játszani, de eőbb meg kell főzni az ebédet, játsz egyedül a szobádban az épitővel, és utána a tiéd vagyok. A helyett, hogy menj már a lábam alól, igy soha nem lesz ebéd....
Szóval már megértik, hogy a kötelesség(takaritás, tanulás, öltözés okkal van, valami jóért)
Egyébként nálunk is horror néha a pelenkázás, öltözés, főleg, hogy szegényt minden reggel rángatom a suliba, amikor ő inkább itthon játszana, semmi kedve 5 rétegbe beszoritva -11 fokos hidegben babakocsizni.

Kimike
! hol, hogyan lehet csetelni? Ha épp többen vagyunk fent este(én amikor apa éjszakás, vagy vizsgázni van, lenne időm folymatosan dumálni, de nem tudom hogyan kell.

Lost! Tegnap bekapcsoltam a tv-t , mert belázasodtam és el kellett hogy tereljem a figyelmem, de csak felbosszantottam magam. Hogy mekkora réátestésztára húzták ezt a LOST-ot, már nem is tudom követni, kérem szépen valaki irja meg nekem mi lesz a vége, mi ez a sziget, ki kicsoda, miért vannak ott, mi ez, hogy rajta van a listán meg selejtes, meg mágiscsak van elektromosság a szigeten, meg a szőke babás csakról kiderül, hogy neki is a főszereplő apja az apja. Mi van?????Valaki látta végig? Vagy még amcsiban sincs vége? Sorozatosok segitsetek!

benianya
ákosbenianya
 
 


Viera! Ne bolondozz már!
Egy hétvége nélküled? Remélem Te sem birod ki. A babázós bezártságban olyan jól esik igy fecsegni naponta, olyan mintha egy klubba járnánk, de közben még főzni is lehet. Hi-hi-hi, főleg nekem, mert csak 20 cm-t gurulok a székkel a tűzhelyig a laptoptól. :wink:
Egyébként én fel nem foghatom, hogy vagy képes hónapok óta éjszakázni, hajnalozni-ez egy rémálom! Apa nem vált le néha? Mi felesben csináljuk, egy egyik nap az enyém , másik éjjel az övé! Sőt ha napokig nincs itthon nappal, akkor minden éjjel ő kel fel Benihez. No, jó csak éjfél körül kell megitatni, ez is most csak a foga miatt lehet, amúgy éjjelátalvós. adélutáni alvást is beosztjuk, szombaton én alszom, vasárnap ő du.
Legjob együtt, :wink: :wink: :oops: de az csak akkor megy, ha Benivel egy időben lefekszünkebéd után és hagyjuk a mosott ruhát másra, mert mire elpakolunk, elmosogatunk, ő már ébred is.

benianya
ákosbenianya
 
 


CSajok!!!MIKOR KELL LESZEDNI A FENYŐFÁT?????

benianya
ákosbenianya
 
 


Arik vagytok, de nézzétek meg az utóbbi három oldalt. Csak én vagyok. Mindig mikor visszalapozok, magamat látom. :?

Benia:
De, apa felvált, csak ő úgy, hogyha Noémi nagyon köhög, akkor kijön vele hajnalok hajnalán, felkapcsolja a nappaliban a villanyt és játszanak, hogy elterelje a figyelmét a köhögésről. Az az elve, hogy majd alszik aztán délelőtt.

Már két éjszaka nem köhögött egyet sem, de sírt most éjszaka, ígyhát kijöttem vele. Mondta, hogy tejcsike-tejcsike. Készítettem. Megivott 30 ml, aztán ellökte. Szívat...

Na, tényleg komolyan gondoltam, hogy kevesebbet jövök, mert másnak nem marad hely.

Képeket azért lehet, hogy még dobok fel ma, mert édesek készültek. Két cofival a fején nézi a Kisvakondot.

Kép

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Bocsi ha valaki kimarad,de annyit írtatok!

Viera!
El ne tűnj már a színről!!!!!Tessék írni!Szeretjük!!! :lol:

Marcy!
A kétgyerekes létbe bele lehet jönni! :lol:
Nem olyan vészes azért,mint ahogy látszik!
És a 3 sem!Mondjuk nekem már 2 ebből nagy!(bár ezt így agyilag nem mindíg veszem észre! :roll: )

Benianya!
Most bele sem ketzdek az anyós témába mert tényleg hosszú,este megpróbálom!Félek,hogy most nem tudnám befejezni mire felkel Zalán!
Egyébként nagyvonalakban ua.,mint a Tiéd! :evil:
Kutya:22 éve van kutyám! :lol: Kizárólag olyan aminek nem hullika szőre!A kutyaszőrt nem bírnám!Nagy kutyánk pedig volt a kertben és egy ideig úgy volt,hogy lesz majd még nagy,de azt nem tudnánk kire bízni ha nyaralunk!
Most az utolsó után azt mondtam nem lesz több egy ideig!
de aztán az unokatesóméknál pont yorkik születtek és volt köztük 1 fiú!(az előző is az volt)Hát,nem tudtam ellenállni!
De most néha úgyérzem agyonütöm!Ez olyan rossz,mint a franc! :x
Tényleg olyan mint egy gyerek amíg ilyen kicsi!Aszobatisztaság miatt,meg ez mindent ellop,összerág!Ilyen még nem vot!

Lányok!
Tök sz@rul vagyok!Tényleg elkaptam Zalcsitól,de keményen!
Napok óta nem ettem!
Csak szédelgek itt a lakásban!
Vendég
 


Látom van egy csomó hibám! :oops: Bocsi,de siettem!
Vendég
 


Viera, na ne idegelj! Ha itthon vagyok én is sokat írok. És? Mást úgy se nézegetek igazából a neten.

Mikor itthon voltam Milánnal, minden olyan csodás volt. Meló mellett viszont - nem tagadom - nagyon nehéz a gyermeknevelés. (Persze biztos, hogy ez is csak megszokás kérdése, legalábbis remélem!) Mert ugye kő keményen elhatározod, hogy majd a szabadidődben minőségi együttléteket csaptok, de azért hót fáradtan, mikor szalad a lakás, a gyerek estére nyűgös (és a szülő is), hát nem egyszerű. Nem panaszként írom, hanem tényként. Olyankor már agyilag, lelkileg sem vagy csak a gyereké, mert kattog az agyad, hogy Julcsika fúr a munkahelyeden, sok a munka, mit kell még megcsinálni bent stb. Szóvak szerintem nem egyszerű gyereket/gyerekeket nevelni+háztartás+meló és a férjről még nem is beszéltem. Viszont, az ember remekül tud ezekhez a helyzetekhez alkalmazkodni, mégha az elején olyan kilátástalan is minden, illetve annak tűnik.

Benianya, anyósod helyében örülnék egy ilyen menynek, mint amilyen te vagy. Kmammy, ez rád is vonatkozik és nagyon remélem, nem azért orrolt meg anyósod, mert japán vagy! Mert ha igen, az az ő szegénységi bizonyítványa. Inkább büszke lehetne rád/rátok, Kevin is gyönyörű kisfiú.

Benianya, holnap kell leszedni a fát, 6-án, kezdődik a farsangi időszak. :-) Sajna mi már tegnap leszedtük. :-(

Kmammy,
[quote]S írta:zalonna fagylalt bazsalikomos paradicsomlekvárral+TOKAJI ASZÚ .
Szerintem ezt ne próbáld ki! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Mi is most szedjük le a lakás díszeket! :(
Már herótom van a tanulástól!!!!!!!!! Ááá, a héten nem vizsgáztam. Jövő hétfőn és szerdán fogok, de nagyon kemény lesz és én szeretnék ötöst kapni. A többi tárgy csak görbüljön, nem érdekel, de ez a kettő nagyon fontos!!!

Viera!
Tessék jönni!!!!!!! Legalább van mit olvasni! :lol: Én is jönnék, de ha nem kellene tanulni, én akkor sem tudnék jönni, csak Peti alvás idejében, mert ő nem tolerálja a szgépet!

Benianya!
Te aztán jól megaszontad az anyósodról!!!!! :lol: :lol: :lol:

Háát, a mi kapcsolatunk sem felhötlen!
Amíg István udvarolt és néha ott aludtam, ill. amikor már házasok voltunk, de én még Pesten voltam és hétvégeken jöttem, addig rendes volt! Aztán a terhesség 4. hónapjától teljesen odaköltöztem. 3 hónapot laktunk nála. Mi közben lakást vettünk, újítgattuk. Ő sosem érdeklődőtt, hogy hogyan, miből. Segítséget nem nyújott, sem anyagit, sem fizikait. Az én szüleim állandóan jöttek, hogy hogy állunk, mit segítsenek ( A fél lakás ára is tőlük van.) Anyósomnak mindene a nagyobbik fia,aki balkézről született egy nős pasitól, pedig a srác nem nagyon segíti, ill. nagy kedvenc a lánya. " Szegénynek" tönkre ment a házassága, otthon lakik és neki ad meg minden anyagi és fizikai segítséget. Tulképpen ő neveli a sógórnőm 5 éves kisfiát, ezért sincs ideje Petire. Akkor látja, ha mi visszük Petit. Tavaly májusig szinte minden nap arra sétáltam Petivel, de hátba támadt. Azóta havonta megyünk. Mivel a kisfiát szomorúnak látta, ahelyett, hogy őt vagy engem interjúvolt volna meg a MIÉRT-ről, nekiállt anyámnak és elhordott engem mindenfélének!!!! ( Biztos nem szeretem a fiát, nem adok meg neki mindent, nem tartom jól, lenézem, mert fizikai munkás,blablabla stb.)
Na, azóta 3 lépés távolság és művigyor a részemről. Arról nem is beszélve, hogy már bent laktunk a lakásban, amikor ígérte, hogy utólag 200ezer ft-tal besegít. Ahogy ti nem kaptattok egy fillért sem tőle, úgy mi sem!
Ma is megyünk hozzá szülinapot köszönteni. Kap parfümöt, virágot, tortát csináltam neki. Diétásat, mert cukorbeteg. Kiteszek magamért!!! De!! Az incidens óta műmosoly és ha kérdez, akkor minden rendben a válasz. Eszi is a fene, hogy már nem tud meg semmit kettőnkről!!!!!!!!!!
még annyit, ha segítség kell: pl. nagybevásárlásnál cipekedni, akkor csak István segít, pedig a 3 gyerekéből csak nekünk nincs kocsink. Lakás festés, bármiféle szerelés. István segít, mert ő ezermester!!!
Ennyi röviden!

Benianya!
Nekem is kell egy éjszakázós apa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reni
Kép
prenata
 
 


Pil!

Ismerős a szitú. Jó tanácsot nem tudok adni, mert én is szenvedek. Nálunk is van kiabálás, kézre csapás, aztán átmegyek süketnémába és tűrök. Áááááá, nem tudom!!!! Azzal nyugtatom magam, hogy majd kinővi!
Tegnap másfél órát voltunk a dédinél. Peti a jóság mintaképe volt, de amint hazaértünk, 5 perc alatt 5 rosszaságot csinált!!! :shock: :roll:

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Bocsi, csak felületesen olvastam!
6-án kell a fát leszedni, és azt is megjegyzem, hogy akkor kell Erát felköszönteni, meg még egy kis egyévest is, aki egy barátnőm kislánya.

Tudjátok, azért ez fura, mikor egy családban az egyik szülő szüleivel nagyon jól kijönnek, gyakorlatilag mindennapi kapcsolatban vannak, a másikkal meg rosszban vannak, vagy legalábbis felszínes kapcsolatban... Rossz lehet ez szerintem a rosszabb helyzetben lévő nagyszülőknek is! Gondoljatok bele, majd mi lesz, ha mi leszünk anyósok! Főleg fiús anyukáknak meggondolandó!

Bocsi, nem akartam okoskodni!

Mesi még jó kislány! Viszonylag. De ha rossz is, elég jól viselem, mert Lackó eszeveszett akaratosságán, makacsságán, hisztijén nem tud túltenni! Lackóval nagyon nehéz, gyakran kiakaszt!

http://www.babanet.hu/chat/ Esetleg itt egy saját szobát is csinálhatunk, ahol csak mi csetelnénk... Viszont most nem érek rá.

Jók legyetek, majd jelentkezem!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Bakker, Reni, csodálom, hogy a te temperamentumoddal még szóba állsz anyósoddal ezek után. :o

Lányok, vettem Milánnak kandírozott sárgadinnyét. Kétpofára eszi. Megkóstoltam, olyan édes, hogy borzalom. Ez vajon egészséges szerintetek? Már nem tudok neki milyen gyümit adni, az almát, banánt már unja, kicsit változatossá akartam tenni a napi gyümölcsadagját.
Vendég
 


Gabi, regisztráltam magam a chaten. :D
Vendég
 


Csak gyors beköszönés.

meteor
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?