Új privát üzeneted érkezett!

Legyen már február 28. (egyébként akkor van a szülinapom is), de most a babók miatt várom annyira, addigra szerintem már minden rendeződni fog. Értem ez alatt, hogy túl leszünk a szülésen és Zalánról csupa-csupa jó híreket írhatok!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Ja és persze Annáról is, mert hát róla sem szabad megfeletkezni!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Adri,az mar jo ha az orvosok is biztatot mondanak.Panaszkodj csak nyugodtan,ne tartsd magadba!!!Itt mindenki melletted van.
Jaj Adri,en felakartam probalni a regi farmerom :oops: ,ugy feszült rajtam hogy gyorsan levettem,nehogy meg szetszakadjon,ja es össze sem tudtam gombolni. :? Vajon jo lesz meg ram valaha?? :shock:

Csilla,van mikor en is alig kapok levegöt,szerintem ez normalis.Gondolom ilyenkor a tüdömet nyomja.Amugy en is vekony alkatu voltam,most meg mar 16 kg-ot hiztam.

Lili,a babypartyt en is itt Nemetbe ismertem meg.Amerikabol jött at ide ez a divat,ott nagyon nepszerü ez..A lenyege hogy,meghivod a nötagu ismeröseid,barataid hozzatok,olyan mint egy szülinap(kave,süti),csak azzal a külömbseggel hogy a baby meg nincs jelen(csak a pociba),de ugyanakkor mindenki ajandekot hoz neki.Ezt igy a varandossag vegefele szoktak csinalni. :)

Kép
ami6
 
 

 
 

Driennke,mi volt a vedöneninel???Minden rendben???Nekem is szur neha lennt..

Szasza,te most a hanyadik hetben vagy??Bocsi ha mar irtad.

Laura,addig nekem sem volt bepakolva amig Vivien meg nem szült.Most mar komolyabbra vettem a dolgot :wink: ,biztos ami biztos.

Kép
ami6
 
 


Most latom,meg egy nap es kerek 34 hetesek vagyunk.Hurrra :P Akkor most a 36 hettöl barmikor megszülethet,nem veszes,ugye???

Kép
ami6
 
 


Ami! A régi farmerjaim már rég nem jönnek rám, pedig szerintem csak hasban és mellben erősödtem :oops: .
Szuper lehet ez a baba parti! :lol:
Nekem a szülésznő ezt mondta hogy 36. hét után vagy 2500 g felett. A tüdö kifejlődése a 34. hétre befejeződik. Legalábbis Ő így mondta.

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Ja én a párom farmer gatyóját is felpróbáltam, de a hasamon az sem ért be. :lol:

KépKép
KépKép
jadika
 
 


En december 20-an voltam utoljara dokinal,akkor mar 2300 g volt a Marc.Akkor most mar mennyi lehet?? :shock:

Kép
ami6
 
 


Persze tudom hogy ezek a sulyok nem 100 %-osak,de ha megis,akkor mar jo kis sulya lehet.

Kép
ami6
 
 


En a parom farmerjat meg nem probaltam fel,de most hogy irod.. :lol:

Kép
ami6
 
 


Én meg sem mertem próbálni.
A kedvenc gatyómat próbáltam fel, a combomon is feljött, de nagyon necces volt :cry: Ráadásul ez egy olyan nadrágom, amit akkor vettem, amikor jóval 45 alatt voltam, XS-s nadrág. A cél, hogy abba is kényelmesen elférjek :lol:

Kép
bettó
 
 


Nekem nem mondták a kicsi súlyát :( Már csak két hét múlva tudok érdeklődni :(

Kép
bettó
 
 


Nekem 33 hetesen Anna Kb +- 10% 1850g Zalán 1670 g.

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Én kis butus Uh-n azt hittem, hogy mostmár ráírják majd a leletre és nem kérdeztem meg. Így csak azt tudom, hogy 29 hetesen volt majdnem 1400 gramm.Mostmár viszont szemfüles leszek és kérdezni fogok :roll:

Kép
bettó
 
 


Nekem rászokták írni.

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Látod amennyi kórház, annyi szokás :( Pedig nagyon kiváncsi-fáncsi vagyok. :oops: :D

Kép
bettó
 
 


Nekem mindig megmondja a doki hogy kb mennyi g most a kicsi.Legutobb azt mondta hogy szerinte meglesz a 3600-4000 g.

Kép
ami6
 
 


Megneztem most gyorsan,32 hetesen volt 2300 g.

Kép
ami6
 
 


Sziasztok!
Bettó ! 27 éves vagyok.

Szasza!Találtam egy oldalt, ahol meg tudod nézni mit jelent a „placenta 1.fokban érett”
http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... int&sid=22

Adri!
Én is vágyom vissza a régi ruháimra. Még a combomra feljönnek a nadrágjaim , de hát szintén necces! Pedig nekem is inkább csak a hasam nőtt!Bár annyira ez nem foglalkoztat, majd később….

Ami!
A kisbabádnak is biztos szép súlya lehet már!

Voltam orvosnál, a pici súlya 2700g 34. betöltött héten!Én is meglepődtem, mennyit fejlődött az elmúlt 4 hétben!

Zsuzsi
zsuzsi80
 
 


Merre vagytok csajok???Csak en vagyok ilyen raerös? :(
Teat iszogatok mert sajnos faj egy picit a torkom.Hideg tejet ittam a hütöböl,most meg is erdemlem. :? Eddig kibirtam hogy nem voltam beteg egyszer sem a varandossag alatt,remelem nem leszek most sem.

Kép
ami6
 
 


Zsuzsi,ez igen :D ,jo nagy lett a pocilakod!!! :D
Akkor gondolom az enyem is hasonlo sulyu most kb.

Kép
ami6
 
 


Én sem tudom, mekkora. :( Mondjuk nem is törődök vele, mert Szonjával rémisztgettek, hogy 4 kiló lesz, és 36. hétre volt 2650, szóval sehogy se stimmelt volna, ha végig bent marad, akkor se.
Viszont kisöcsi akkorákat tud mozogni, hogy szinte én is mozgok :lol:

Ami, ezt a babípartyt meghonosítom itt is. :) Tök szupi lehet. És csak csajok jöhetnek?

Adri, a febr. 28-cal én is kiegyeznék. Én minden napnak örülök, hogy még egyben vagyunk. És egy 36 hetes baba már tökéletesen fejlett, szerintem, ha most megszületne, már akkor is rendben lenne vele minden. Küldöm a számot priviben. Viszont én nem tudom senkiét. :(

Ma voltunk kókuszmatracot venni, de nem volt méretben, meg végül hordozókendőt sem vettem, csak Szonjának hálózsákot, meg egy cumit, meg etetőcumit a meglévő Chicco cumisüvegbe. De teljesen meg lehet bolondulni a hatalmas kínálattól, meg monjduk annyira felháborító, hogy milyen drágák a babacuccok!

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Sziasztok!

Ma magamhoz képest nagyon aktív vagyok! :lol:

De jó nektek, hogy már 2 kiló felett vannak a babáitok! :lol: Remélem nálunk is meglesz a legalább 2300-2500 g. Bár az utóbbi időben én úgy érzem, hogy megint sokat nőlt a pocim, és a párom is így látja.
Viszont az ismerősök szerint ahoz képest, hogy ikreket várok nem nagy.

Ja kérdeztem a szülésznőt mit kell bevinni a babáknak a kórházba és azt mondta hogy pelenkát (eldobhatót és textilt is utóbbit a büfihez), popsitörlőt, badykat, én 3-3 raktam be egyelőre, ja és javasolta hogy vegyünk kb 3-3 50-es méretű badyt is, kis sapkát, kis kesztyűt mert kikarmolják magukat (kesztyűnk az nincs).
Tapasztaltabb kismamik lenne 1 kérdésem: a kórházban a gyerek orvos felírja a K, D vitaminokat, az alkoholt a köldök ápoláshoz, a popsikenőcsöt , a fürdetőszert, a testápoló krémet? Vagy ha kihagytam vmit szóljatok?

Lili! Írtam privit.

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Lili,en ugy tudom hogy csak csajok,de ha ferfi is van ott 1-2,akkor sincs gond szerintem. :D :wink:

Kép
ami6
 
 


En meg semmit sem pakoltam össze a babonak,gondoltam meg megvarom a babypartit,mert anyosom olyan cuki dolgokat vett,gondoltam abbol viszek majd be a korhazba. :) Ti rögtön raadjatok a babara a sajat rucikat???Azt mondtak hogy mindent adnak a korhazba,meg szoptatos parnat is,csak sajna azt majd vissza kell adni.

Kép
ami6
 
 


tudjátok mit jelent CX 2100?

Zsuzsi
zsuzsi80
 
 


Ami! Megkaptam az üzit.
Ebben is különböznek az országok, itt még pelenkát és popsitörlőt is vinni kell.

Zsuzsi! Sajna nekem fogalmam sincs mit jelent.

pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Adri!
Nálunk a gyerkőc háziorvosa írja fel, nem a doki a kórházban. Neked nem mondta a védőnő, hogy a vége felé látogass el a gyerkőcök leendő háziorvosához?

A mi kórházunkban állítólag nem szeretik, hogyha a gyerkőc saját ruháját visszük be, inkább ők adnak. Így én Kincsőnek csak azt a rucikat készítettem össze, amiben haza fogjuk hozni.

Zsuzsi! Én sajna nem tudom, hogy mit jelent. Milyen leleten volt rajta?

Pusssz

Kép
bettó
 
 


Adri!
Nálunk is vinni kell pelust, popsitörlőt, sőt hogyha fázósabb, akkor egy plédet is. Én már egy kicsit vékonyabbat bepakoltam, az szerintem elég lesz, hogyha mégsem még félbe tudom neki hajtani. Remélem azért nem lesz olyan fázós :wink:

Kép
bettó
 
 



Sziasztok!

Elnézést, hogy eltűntem, csak kicsit besűrösödtek a végére a dolgok! :oops: Mindenesetre talán mostantól picivel több időm lesz, úgyhogy visszatérnék Hozzátok!?! :)

Először is üdv az újaknak!!! Vivien gratulálok a picikhez, és nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi gond!!!

Nálunk minden rendben! Nagyon szép volt a karácsony, bár szilveszterből már volt bulisabb is... :wink: Szép lassan megvettünk mindent a babának is, és már csak a mosás és néhány apróság van hátra! Bár csatlakozva Amihoz és Laurához, a kórházi csomag összepakolása még nálam is a következő hét programja! :oops:

Lányok lenne egy kérdésem! Pontosan milyenek a jósló fájások???? Honnan lehet felismerni őket??? Elnézést, ha butaságot kérdezek, de első babásként picit bizonytalan vagyok mindenben... :oops:

agi

U.i.: Sikerült nekünk is dönteni a bab nevéről, úgyhogy Bettó beírnád a táblázatba, hogy Kristóf lesz a kisfiúnk!?! Köszi szépen!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
gnesa
 
 


bab-baba :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
gnesa
 
 


Szia Ági!
Be fogom írni a táblázatba, csak az a harci helyzet, hogy elfelejtettem hazahozni és az itthoni épen még nincs me csak bent a tékában. De mulasztásom pótolom :wink:
Amúgy nagyon örülök, hogy vére te is vagy :wink:
A jósló fájás olyan (állítólag), mint egy erősebb mensi. Viszont tesómnak másabb volt. Neki úgy kezdődött, hogy a teljes pocakja bekeményedett, nem volt neki kellemes, majd ez a fájdalom ment lentebb, végül neki a dereka fájt. Nem tudom, hogy nekem az volt-e ma, de egy erősebb mensit mintha én is éreztem volna. De akkor nem volt kemény a pocak.

puszi

Kép
bettó
 
 


sziasztok!
ZSuzsi:köszi az infot megis néztem.Ja a 32-hétbe vagyok menszi szerint és az uh szerint is.Nem tudom az orvosom honnan veszi a 34 -hetet.uh mondták is lehet a 12-dik héten elnézték a méreteket.Fejlődésileg nagyon jó majdnem a dupláját hízta egy hónap alatt.
Nekem a házi orvos írt fel mindent a kicsinek mikor haza jőttűnk.
szasza84
 
 


Hivatalosan a betöltött 37. hét után nem számít koraszülöttnek a baba...

Én már nagyon szeretnék szülni... kezdek nagyon terhes lenni... :oops: :cry:
Itt fáj, ott fáj, nem jó feküdni, ülni... a lábam vizesedik... :cry:
Ádám meg vidáman ficánkol... :lol:
Vendég
 


Kép


Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Örülök,hogy mindenki jól van.
Laura:igen,szalkán fogok szülni,Telkes dr.-nál és Kántorjánosiban élünk.De ha jól sejtem mi már beszéltünk a családinetes fórumon is:)
Köszi szépen a segítséget a profil beállításhoz. :oops: Mindenhol kerestem,csak ott nem :D
Jó hétvégét mindenkinek!Ja,és kedden megyünk uh-ra :lol:
Sziasztok!

Kép

Kép
ildikó82
 
 


Sziasztok!

Laura! Azért mé pár hetet várjál a szüléssel :wink:

Szasza! Tesómat 2 héttel számolták el, de semmit sem szólatak neki, annyi volt, hogy az afp nem jó időben volt csinálva, és meg kellett ismételni. Csak az a rossz, hogy amikorra kiírták, attól kezdve, hogy "túlhordta" minden nap kellett menni nst-re meg magzatvízvizsgálatra. És az egy kissé idegfeszítő volt.

Kép
bettó
 
 


SZiasztok!
Bettó:Nekem nem a két hétel van a bajom ha nem az orvosal ne hogy beparáztason ídő előtt.Most egész jól vagyok ahoz képest hogy 30-dikán északa majdnem a kórházba kötöttem ki.Mire elindultunk volna hálistenek le áltak a fájások nagyon megilyettem.Ha már a február elejét kihúzuk akkor már nincs gond.
Nektek a kí írás szerin stimel az uh-tok.
szasza84
 
 


Szasza! Nekem az uh pont annyit mutatott, ahány hetes vagyok, a 4d meg főleg.
Na igen az orvosok hajlamosak ilyesztegetni az embert.
Annyira fájt a pocakod? Mit éreztél?
Én is úgy vagyok vele, hogy febr, eleje és akkor jöhet is felőlem :wink:

Kép
bettó
 
 


sziasztok!

Szasza:nekm csak UH-val tudják "megmondani" mikor születik a baba,mert pcos vagyok.A ciklusom össze-vissza volt még májusban is.Ki tudja mikor került oda! :? :lol: Kb 1 hetes eltérésekkel ugyazaz az időpont jön ki a szülésre.Most vagy 32+1 vagy minusz 1 hétben vagyok :wink:

Kórház.Nekünk Levivel nem kellett csak pár db pelust vinni a kórházba.Napi 5 db pelust kaptunk,de ha reggeltől estig kint volt a baba,akkor nem volt elég.De ha vbisszatoltuk,szívesen tisztába rakták.
A babaápolási cuccokat a dokinéni a baba születése után írta fel,amíg a kórházban voltunk Apa kiváltotta,és itthon várt minket.Ilyen volt:alkohol,hintőpor,napraforgóolaj,fürdetőkrém,popsikrém,D és K vitamin,lázcsillapító kúp.Azt hiszem ennyi.

Hogy most vinni kell-e valamit a kórházba?Nem tudok róla.Pelust viszek szintén,na meg kiskesztyűt ami nagyon hasznos dolog.Némelyik baba hatalmas körömmel tud születni.(Levinek is az volt)Az én védőnőm 1 hónapos koráig nem ajánlja hogy levágjuk.
Igaz a kesztyű mellett si sikerült összecsikarnia magát,de csak pillanatnyi piros csíkok voltak.
Kép
Amikor betoltam a csecsemősökhöz még rajta volt a kesztyű,mire érte mentem már csak mellette feküdt és arca ilyen volt! :?

Kép

Kép
lecso
 
 


Ja azt el feljtettem odaírni,hogy itt még nem volt 24 órás Levi. :D Kis csíkszemű volt még,és csücsöri szájú :lol:

Kép

Kép
lecso
 
 


Lecsó!
Édes a kis Levi :wink:
Mostmár tényleg veszünk kesztyűt, eddig ez lemaradt a listáról :oops:
Hogy birod a frontot? Most kettős front van a változatosság kedvéért :twisted:
Én kicsit doloztam itthon, (semmi komolyat persze, csak a honlapra vittem fel a dolokat) utána viszont pihi. Így egész jól elviselhető, bár a keményedések száma szépen növekedett a mai napon még mindig :?

Bocsi csajok, hogyha néha a "g" betű lemarad, de az itthonin jobban be kell nyomnom és nem mindig érzékeli :twisted: :oops:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok Csajok!

Bocsi, hogy így eltűntem, de ez a melegfront engem is teljesen kikészít.
Végül csütörtökön kb. délben befutott a védőnő helyzetfelmérésre. Majd délután mentem hozzá, de inkább nem kérdeztem semmi, egyrészt mert elmúlt, másrész meg annyira buta védőnőm van, és ez most tök komoly. Bevezetem a szobába, ahol lesz a kicsi, mutatom neki a pelenkázót, merthogy elkészül, apukámtól kaptam szülinapomra (ami egyébként ma van :oops: :) ), és ott állt mellette, erre később kinnt beszélgetünk erre megkérdezi, hogy akkor a komódot édesapád csinálja, mire mondom neki, hogy hát ott állt mellette és hát mondtam is, erre ő, ja azt hittem, hogy íróasztal, ja persze 90 cm magas íróasztal peremmel. :cry:
De a lényeg, hogy a vizeletem kristálytiszta, a vérnyomásom 100/60, (hát érzem is).
Érzem azt is, hogy pici lány keveset mocorog ma, én is rosszul lettem a boltban, pedig megittam a reggeli tejeskávémat, de valszeg leesett a vérnyomim.

Betti!
Ha a joslók erősebb mensik, akkor nekem ma már több is volt, bár azért annyira erős nem volt és nekem sem keményedett a méhem, csak kicsit görcsölt kb. 1 percig, majd szabálytalan időközönként megint.
Hétfőn megyek dokihoz, akkor majd rákérdezek.

Zsuzsi!
Ez a számadat a méhszáj nyitottságát mutatja, ha jól tudom (de 100 %-ig nem vagyok benne biztos). Szóval, ha jól emlékszem, akkor az első szám (2) külső méhszáj a második (1) a belső méhszáj cm-ben, de tényleg nem bizti, ha hülyeséget mondtam, akkor légyszike engem is világosítsatok fel.

Ami a panaszkodást illeti:
Aludni már nagyon nem alszom jól, bár ezt már írtam, viszont a szívem már napközben is szúr, ha nem ülök egyenesen. A zokni nekem is nehéz, viszont nekem van egy jó kis csizmám, ami fűzős is és oldalt cipzáros is és így nagyon könnyű felvenni, csak beleugrok és apa felhúzza cipzárt. :P

Képzeljétek tegnap telefonáltak apuék barátai, hogy mégis megkapom a kiságyat, amit még apu csinált nekik, mert ahova odaadták, ott másodjára ikrek lesznek és ezért nem jó már ez az ágy.

Hétfőn összekötjük a doki látogatást a vásárlással, kaptam egy kis pénzecskét, azt elköltjük.

Meg találtam a neten utazóágyat 9000 Ft-ért (tescoban 19000 Ft), és azt is hétfőn feladják, tehát a jövő héten az is meglesz.
Hétfőn véglegesen össze lesz pkolva a kórházi cuccom is, és ráadásul ma mindent kivasaltam (majd szétment a derekam).

Ja egyébként kiskesztyűt a tescoban érdemes venni, mert két pár 250 Ft. És olyan édes.

Ha meglesz a kiságy, meg mindent helyreraktam, akkor majd fényképezek, most pedig eldugulok, mert a kisregény kutyafüle hozzám képest. :P

Driennke

Kép
driennke
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy betolakodok, csak jöttem egy kicsit nosztalgiázni. Én tavaly februárban szültem és nagyon elrohant az idő! Gondolom már mindenki nagyon várja a baba megszületését. Mindenkinek szuper gyors szülést kívánok. Ha valami kérdésben tudok segíteni akkor nagyon szivesen /szülésznő/ vagyok.

Zsuzsi! A CX= cervix index: a méhszáj hosszúságát és nyitottságát meghatározó szám. A te esetedben azt jelenti hogy megrövidült zárt méhszáj. :wink:

Sok boldogságot mindenkinek! :D


Ria

KépKép
csongria
 
 


Sziasztok csajszik!

Megvolt a babyparty. :) Egy csomo klassz dolgot kaptam.Pl: rugikat,bodyt,kiskabatot,zoknikat,winnie pooh faliorat es kepet,macit,keptartot,orrszivot,vedöangyalkat amit a kisagyahoz kell majd raknom,körömvagot,lazmeröt,cumisüveget,cumitartot,a babakocsiba paplant parnaval,2 kis takarot,2 fürdetö törlöt,ejjelilampat,hasimelegitöt,mesekönyvet,stb...Annyira örülök,mert mar semmit sem kell vennem neki csak pelust es popsitörlöt,na meg amit majd felir a doki.. :P

Adri,itt szerencsere mindent adnak a korhazban...
Azt hiszem csak azokat a ruhakat viszem majd be,amiben hazahozzuk.

Zsuzsi,sajnos en sem tudom hogy mit jelent.Hol lattad??

Betto,miert,takarot sem adnak????
Szegeny tesokad,nem irigylem. :shock: De ugyanakkor jo neki,ö mar reg tul van rajta. :wink:

Agi,nekem eddig olyan volt az allitolagos "joslofajas"mint amikor megvan a mensim,csak kicsit erösebben.Ezzel együtt elkezd a derekam is furcsan fajni,de csak 2-3 percig tart az egesz.Ilyenkor mindig leülök es nagyokat lelegzek.A pocakom nem kemenyedett meg ezzel egyidöben.Kerdezz amugy nyugodtan,nincs olyan hogy buta kerdes!En sem tudtam milyen ez,engem is a kedvesem unokatesoja vilagositott fel,akinek mar 2 kislanya van.

Laura,valahogy en is igy vagyok vele,szeretnek mar szülni,mert mar minden bajom van.Persze legalabb meg 2-3 hetig azert maradjon csak odabennt!!

Szasza,megmondom öszinten hogy en sosem neztem,megelegedek azzal hogy a dokim azt mondja hogy minden rendben vele es a meretek is megfelelöek.Nem akarom magam fölöslegesen paraztatni.Ö mindig beirja a kiskönyvembe hogy melyik hetben vagyok,gondolom ha valami nem stimmelne akkor mar szolt volna.

Lecso, kis edes a Levi :D

Driennke,jo kis vedönö.. :shock: Mindenkepp ird majd meg hogy mit mondott a doki a fajasokra,legyszike.
Jo draga otthon M-on az utazoagy. :shock: Mi 40 euroert vettük a mienket.Ok,majd varjuk a kepeket. :wink:

Kép
ami6
 
 


Csongria,

üdv itt közöttünk es köszönjük hogy felajanlod a segitseged! :) Tudnal esetleg valamit irni a joslofajasokrol???

Kép
ami6
 
 


Ami! Éppen most írtam Csongria-nak privátot a jósló fájások bizonytalanságáról :wink: Egyre ondoltunk :D
De jó sok szép dolot kaptál és ami még jobb, hogy nagyon hasznosakat is. Tényleg megkaptál mindent amire szükség lehet. :D
Adnak takarót, de nem túl vastag. Nyár végén szült egy kis barátném, és neki hozatnia kellett be, mert a kis Petikéje nagyon fázott.
Igen tesóm elé nehéz napokat élt át akkor, de szerencsére nem csak a rossz élmény maradt meg neki, és így engem is jobban tud biztatni, ezért sem félek :wink: Már ő is szeretné újból átélni, főleg, hogy Kincső is nemsokára megérkezik piciny családunkba :D

Driennke! Mindenképpen szólj, hogy mit mondott a doki. Szegény jó kis védőnőt fogtál ki :twisted: Biztosan nagyon sokat fog majd neked segétkezni. Sajnálom.
Bár most kicsit nálam is érdekes. Azt mondta ünnep előtt, hogy két ünnep között csörög, hogy jan. első hetében mikor jöjjön. Nos azóta is csörög. Hétfőn fel is hívom :twisted:
Örülök, hogy jobban vagy. Hirtelen csodálkoztam, hogy miért kell nektek utazó ágy, de utána már eszembe jutott.
Mi sajna a tescoba nem megyünk, itt Debrecenben nayon le van pukkanva. Majd nézak a Corában. Mondjuk egy bababoltban vettem neki jó kis vasta sapit, az sem volt drága. Lehet oda még elnézek majd.

Na jó mostmár én is befejezem. Látod Driennke én sem vayok külömb :lol:

Pussz

Kép
bettó
 
 


Már meint ez a kedves "G" betű. Bocsika :oops: :evil:

Kép
bettó
 
 


sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! :D

Driennke!NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!

http://animaciostarhaz.atw.hu/szuletes.html
Kép

Kép

Kép
lecso
 
 


Bettó:A frontot egész jól bírom szerintem!Igaz a napi 4 magne+B6 bemegy meg mellé még 2 részletben egy 250 mg-os magnézium tabletta.(aza napi kb. 450mg magnézium)De nem akarom még kiengedni a picurkát vagy 5 hétig még! :lol: (Persze nem csak rajtam múlik).

Tegnap tünt fel előszőr,hogy hamar elfáradok!Eddig is persze fáradékonyabb voltam,de tegnap nem bírtam végig nézelődni a kikában!Leültem egy székre,majd mondtam a páromnak mostmár mehetnnénk ami nem jellemző rám,mert általában engem kell kirángatni a boltokból! :lol:
Holnaptól végre még több időm lesz pihenni.Levi megy bölcsibe,már dec.21 óta itthon van!Egyedül,csendes magányomban leszek Tomival :D .

Kép

Kép
lecso
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?