Sziasztok Csajok!
Bocsi, hogy így eltűntem, de ez a melegfront engem is teljesen kikészít.
Végül csütörtökön kb. délben befutott a védőnő helyzetfelmérésre. Majd délután mentem hozzá, de inkább nem kérdeztem semmi, egyrészt mert elmúlt, másrész meg annyira buta védőnőm van, és ez most tök komoly. Bevezetem a szobába, ahol lesz a kicsi, mutatom neki a pelenkázót, merthogy elkészül, apukámtól kaptam szülinapomra (ami egyébként ma van
), és ott állt mellette, erre később kinnt beszélgetünk erre megkérdezi, hogy akkor a komódot édesapád csinálja, mire mondom neki, hogy hát ott állt mellette és hát mondtam is, erre ő, ja azt hittem, hogy íróasztal, ja persze 90 cm magas íróasztal peremmel.
De a lényeg, hogy a vizeletem kristálytiszta, a vérnyomásom 100/60, (hát érzem is).
Érzem azt is, hogy pici lány keveset mocorog ma, én is rosszul lettem a boltban, pedig megittam a reggeli tejeskávémat, de valszeg leesett a vérnyomim.
Betti!
Ha a joslók erősebb mensik, akkor nekem ma már több is volt, bár azért annyira erős nem volt és nekem sem keményedett a méhem, csak kicsit görcsölt kb. 1 percig, majd szabálytalan időközönként megint.
Hétfőn megyek dokihoz, akkor majd rákérdezek.
Zsuzsi!
Ez a számadat a méhszáj nyitottságát mutatja, ha jól tudom (de 100 %-ig nem vagyok benne biztos). Szóval, ha jól emlékszem, akkor az első szám (2) külső méhszáj a második (1) a belső méhszáj cm-ben, de tényleg nem bizti, ha hülyeséget mondtam, akkor légyszike engem is világosítsatok fel.
Ami a panaszkodást illeti:
Aludni már nagyon nem alszom jól, bár ezt már írtam, viszont a szívem már napközben is szúr, ha nem ülök egyenesen. A zokni nekem is nehéz, viszont nekem van egy jó kis csizmám, ami fűzős is és oldalt cipzáros is és így nagyon könnyű felvenni, csak beleugrok és apa felhúzza cipzárt.
Képzeljétek tegnap telefonáltak apuék barátai, hogy mégis megkapom a kiságyat, amit még apu csinált nekik, mert ahova odaadták, ott másodjára ikrek lesznek és ezért nem jó már ez az ágy.
Hétfőn összekötjük a doki látogatást a vásárlással, kaptam egy kis pénzecskét, azt elköltjük.
Meg találtam a neten utazóágyat 9000 Ft-ért (tescoban 19000 Ft), és azt is hétfőn feladják, tehát a jövő héten az is meglesz.
Hétfőn véglegesen össze lesz pkolva a kórházi cuccom is, és ráadásul ma mindent kivasaltam (majd szétment a derekam).
Ja egyébként kiskesztyűt a tescoban érdemes venni, mert két pár 250 Ft. És olyan édes.
Ha meglesz a kiságy, meg mindent helyreraktam, akkor majd fényképezek, most pedig eldugulok, mert a kisregény kutyafüle hozzám képest.