Sziasztok!
Na a férfiak! Én ha hazajön a párom lepasszolom Dorkát és megyek hajatmosni meg ilyenek (hetente 1x jön "hamarabb" haza), de altatni azt én szoktam... csak ha már nagyon nem megy akkor segít...
Timi, nektek továbbra is jobbulást! ÉS nem mondom meg! CSak használjon! (a vitamin)
Tényleg hüje vagy, amit Te küldtél sokkal többet ér, mégha kevesebb volt a bekerülési költség is!
Jolka, valószínűleg mindenben igazad van, de nem parázni nem olyan könnyű... nem elhatározás kérdése!
Zsu, ne máááán... ne hogy kibukj! Én jelentm jobban vagyok! Nem mert Dorka kevesebbet sír, hanem megpróbálom lazábban venni, most valahogy sikerül! (Jövőhéten tuti jön az újabb depihullám...)
Mogyo! Magától elalszik??? Ilyeneket írni??? Asszem megfogtad az Isten lábát! De nem baj, azért írd le... mi meg reménykedünk, hogy egyszer majd...
Na jó én meg azzal sokkolom a népet, hogy Dorka 10-től reggel 7-ig az esetek 90%-ban nyomja a szunyát, kivétel ma hajnal 2-3-ig, de ez nem jellemző.
És a pozitív rekordja a 9-től fél 10-ig volt! Tehát ha 1x éjszaka bealszik akkor okés, csak odáig eljutni!!! Volt, hogy kb 8-tól 11-ig altattuk, meg fél 12-ig... és akkor persze már megint éhes is... de van hogy 9-re bealszik... tök változó!
Éjszakai szopi: mi úgy szoktunk le nagyjából róla, hogy nem keltem fel hozzá, csak ha felsírt. Eleinte csak 5-10 percel volt ez később mint az első nyöszi, utána a 2 éjszakai szopiból 1 lett... majd egyszer csak el-elmaradt, most meg akkor kel fel csak éjszaka, ha fáj a poci!
Ancsi neked már írtam, hogy a szopitól náluk működni kezd a perisztertika(végbél mozgás) és így könnyebben rottyantanak... Dorka is ha fáj a hasa és rotyiznia kell (csak nem sikerül) szopit/tápit kér!!
Elvileg felnőtt emberknél is, ha reggel 3 dl meleg innivalót iszik be kellene indulnia, az lenne a normlis (orvos-természetgyógyász mondta).
Csakhogy ez náluk, ha túl gyakran esznek a 22-es csapdája... hiszen állandóan teli a poci, meg össze-vissza esznek és újfent fájni kezd a hasa. Dokim szerint, nem szabadna ilyenkor megetetni... node én se tudtam ezt megtenni, ha sírt...
Ja és Dorka is hízik mint a bolondgomba, de már 1 héttel a tápi előtt kezdte, tehát szerintem csak ilyenje van! Majd leáll...
Doki néni mondta is, hogy hűűű de nagy lesz... hááát nem tudom mit szólna a topikbabákhoz úgy általában, mi kb 5.5 kg-t nyomunk most!!!
Ma 2-ből 2x nem tudtam lakáson belül elaltatni a lányzót... de lesz...rom... Betettem a kocsiba és irány a DM (úgy is kellett menni), majd tápit feliratni!
Jelentem influenza vírus nincs - doki mondta /miközben tápit írt fel/ - mert ez egy baromság amit a tévé mond! Sok meghüléses, megfázásos beteg van, ezeket szubjektíven jelenetik le, hol influenzásnak hol másnak (hiszen nem tenyésztik ki a vírust ált.) és ilyen veszett hidegben az influenza vírus nem él meg! Influenza majd február-márciusban lesz, de akkor ezerrel! (Jelzem én is úgy tudtam, hogy nedves + pár fokban van influenza tömegesen)
Móni, most is sikerült túl bonyinak lenni??
Ja és hááát, köszi a kérdést: gyakoriság és állag még mindig gáz... amíg nem kapott anyatejet addig napról-napra jobb volt... most megint krízis van... de nem sok cicit kap / kér (lustult is, meg szerintem rendesen meg is csappant bármennyire is fejtem), meg őszintén így nem is tudom mitévő legyek...