Cső Csajok!
Betty/Pocok: semmi
kapott ma oxitocint, de semmi, továbbra is zárt. Így a főorvos azt mondta hogy hétfőn ismét kap és ha az se segít, akkor császár... Hát így legalább lesz kivel bandázni a koriban míg Lorcsit várom
Nem tom ki kérdezte, de igen, ha szerdáig semmi, akkor befekszem. az kb. a 39+2 lesz, de mindenhol másként számolódik. Nem indítják meg vagy hasonló, csak az én dokimnak szokása ez, hogy befekteti az embert előbb, amit én nem bánok.
Szex - én csinálnám még, de az uram nem...
Vikci - azért a tornával is vigyázz majd, nehogy az erőlökdés miatt gond legyen a tejtermeléssel...
Bingii: gát elérés: ha a kádban fekszel úgy hogy nem engedsz annyi vizet, hogy be tudjon folyni... akkor sokkal jobban eléred. Én már csak a borotválást is így fekve tudom intézni + tükör.
Kaparászásom nekem is van+szurka. napok óta.
Én úgy gondolom, hogy hosszú lesz Marcell, mert a tapancsánt folyton kidugja
ezt már vagy 2 hete produkálja az én kishercegem.
Marcsi: hát sajnálom ha ez van otthon. bár nehéz, de a legjobb amit tehetsz, ha kedvesen próbálsz vele beszélni... semmikép se támadólag lépj fel.
Na a védőnő ma beállított, bár azt ígérte, hogy szól ha jön, így nem számítottunk rá, aztán ehettük a hideg tojásrántottát reggelire... fini volt úgy
Na és a hülyesége - mondom neki, hogy be fekszem jövő héten... kérdi, hogy minden össze van e pakolva, mondom igen, bár a műttős ruha hiánycikk, azt még pótoljuk... azt mondja hogy a férjemnek készítsek majd be kaját is. Jajh, jól kiröhögtük utána, hogy így x nappal a szülés előtt teszek be neki szendvicset vagy valamit... vagy mondjuk pacalt...
jó szőlőcukrot teszek be magam miatt is, de az uram is pont azt mondta, hogy nem az evéssel lesz ott elfoglalva, ráadásul én se ehetek a szülőszobán, akkor ő hogy? ha sokáig eltart és tényleg enni akar, akkor lemegy a büfébe... Jönni akart volna még jövő héten is, de mondtam hogy hétfőn befekszem. Csak a háziorvosról és az oltásokról kérdeztem, hiába ajánlotta hogy kérdezzek a szülésről - bár legszívesebben megkérdeztem volna hogy hány szülést látott... ??? Szóval örömmel fogadtuk így ébredés után fél órával.