Boldog új évet mindenkinek!
Lili gratulálok a babákhoz, nagyon gyönyörűek.
Tiszavirágzás! De jó neked, hogy már ilyen közel vagy. Ez a befekvés kérdés engem is foglalkoztat, jövő héten rá is fogok kérdezni a dokimnál, remélem nem törvényszerű.
Szanet, Kevinszpészi! Mi fej-fej mellett haladunk, szerintem Tiszavirágzás után mi jövünk.
Kata! Ha jól összehangoljuk, mi egyszerre leszünk a Jánosban. (úgy csinálok, mintha ez rajtunk múlna
) Jól emlékszem, te szintén a Jánosban szülsz? Szülésznő kérdésről gondolkodtál már? Én erre is rá akarok kérdezni a dokinál, hogy érdemes-e fogadni. Én sajnos nem fogok tudni szülésfelkészítőre járni. Ha esetleg neked sikerül menni, megosztod majd a fontosabb infokat?
Szanet! Teljesen megértem az aggodalmadat, pontosan ugyanezek a paráim. Nekem a kisfiú mocorog sokkal többet (nálam is ő van a jobb oldalon) és szintén lelkiismeretfurdalásom van, hogy a kislányommal nem foglalkozom annyit ebből adódóan. Miránál elöl tapadt a lepény, szerintem ennek is köze lehet ahhoz, hogy őt kevésbé érzem.
Kevinszpészi, Szanet! Ti hogy érzitek magatokat! Nekem ez az ünnepek környéki jövés-menés már nagyon nehezemre esett. Pocak már hatalmas, sehogy sem kényelmes az alvás, gyorsan elfáradok, nagyon alacsony a vérnyomásom, ezért gyakran szédülök. Szóval nagyjából annyira vagyok fitt, mint egy 80 éves nyugdíjas. És még három hónap.... Mi lesz a végére?
Ünnepek előtt voltunk 4D-n. Nagyon édesek a picurok, illetve úgy tűnik egyáltalán nem lesznek picurok. Szinte teljesen egyformák, nagyon szépen fejlődnek. Este teszek fel képeket, csak le kell kicsinyíteni.
Túl vagyok a rettegett cukros vizsgálaton is. Én tényleg nagyon féltem tőle, mert még most a 25. héten is hányok. Végülis sikerült, de nagyon megszivattak. A labor valamit elnézett a beutalómon így remekül kielemezték a véremet, csak éppen vércukrot nem néztek, ezért meg kellett ismételni a vizsgálatot. Hát nagyon örültem, hogy egy újabb napot rá kellett áldozni az egészre, újra meginni azt a finom italt... De legalább az eredmény rendben van.