Új privát üzeneted érkezett!

erre gondoltam én is, hogy nem fogok bajlódni fagyasztott cuccossal, amit nem kapok meg frissen, azt bébiétel formájában fogja kapni.

Te, mit írtál a vonidra, neeem is dagadt, csak formásan gömbölyded. :lol:

kispiskóta
 
 


Ezt találtam:


"Desszert: vajon megbízhatunk a bébiételekben?

Nyugodtan állíthatjuk, hogy igen. A magunk által kreált menüvel szemben a bébiételek nagy előnye, hogy mindig ellenőrzött alapanyagból készülnek. A biovédjegy további támpontot nyújt: a vegyszermentes technológiát folyamatosan ellenőrzik. Igaz, a bébiételek konzervek, de hőkezeléssel, mesterséges szerek hozzáadása nélkül tartósítják őket, tehát ettől sem kell tartanunk. Az OÉTI által engedélyezett terméket pedig a felügyeleti szervek (ÁNTSZ, fogyasztóvédelem ) folyamatosan ellenőrzik. A gyártók maguk is ügyelnek a minőségre, és a vásárlók bizalmát csak egyszer lehet elveszíteni. A bébiételként vásárolt sárgarépa-főzelék esetében tehát nem kell magas nitráttartalomtól tartanunk, míg a piacon vagy a sarki zöldségesnél összeválogatott alapanyagok esetében egyáltalán nincs módunk ellenőrizni az áru vegyianyag-tartalmát. A rizikó persze házikoszt esetén is csökkenthető: nem árt, ha nem a legforgalmasabb útkereszteződés mellett ránk kacsingató zöldség- és gyümölcsfélékből csemegézünk.

Bébiétel-egyszeregy
Soha ne vegyük meg azt az üveget, melynek benyomható a teteje!

Nyugodtan melegítsük az üveget mikrohullámú sütőben, nincs tudományos indoka az ódzkodásnak. Amit egyszer felmelegítettünk, kihűlés után ne melegítsük újra.

Mindig tiszta kanállal vegyünk ki az üvegből, így a maradékot hűtőbe tehetjük, és később még felhasználhatjuk.

Kóstoljuk meg, amit a babának adunk, szívesebben kóstolja meg a baba, ami az anyának is ízlik.
(Kismama)
"

Kép
zsuzsi**
 
 


Zsú: Neeeem, nem dagadt :D Csak sűrű háhá! De én imádom a sonkáját puszilgatni. És így a tokafaló sem hal éhen :D

Kép
zsuzsi**
 
 

 
 

Nadine köszi a "menetrendet" és a köszöntést is, de majd nyáron tartjuk, apa (Péter) már a közös bulikat tervezi :D . Vajon mért mániájuk a mérlegelés egyes védőnéniknek, ahelyett hogy nyugtatnák a pufóka elsőbabás anyukákat :roll: Hozzátápi :lol: :lol: , Boldizsárnak adtam tegnap "összehasonlításra" egy főtlen szarvacska tésztát, miközben a többit feltettem főni. Bementem valamiért a szobába, erre jön, hogy "Anya, betettem a Jankó szájába a szarvacskát." ÚÚÚristen, mondom és rohannék ki, mire látom a kezében "Ki is vettem, nem ízlett neki. :oops: " :shock: :shock: Lehet túlértékelem a nagyfiam érettségét.

Kép
Kép
tjuditot
 
 


És vajon a kismama (stb.) magazin éves bevételét milyen arányban teszik ki a bébiétel gyártók reklámjai? Akármit nem írhatnak le...

(Zsuzsi! az undokság természetesen nem neked szól, hanem a kiben-bízzak puffogás folyománya ;) )
Vendég
 


Hú, Judit: asszem Edinámat nem engedem babanet közelbe. Nehogymán ötletei támadjanak a húginál a mellétápiban.

Bori: aha....
Meg hát azért az ellenőrzést is emberek végzik mindenütt..... dolgoztam ám minőségi osztályon..... nem élelmiszer iparban, de hát itt is, ott is emberek vannak...... szal azért a szent írás nem a polcokon látható babakajáknál kezdődik.
reklám helye pedig nem csak ebben a témában szól a pénzről (kedvenc vesszőparipám a Colgate reklám..... milyen erős fogaink lesznek tőle..... egyszer, még egyetemista koromban épp Colgate használat mellett tört ki egy darab a fogamból, nem túloztam vele, semmi csonthéjjas, semmi extra rágás, s mégis..... na, akkor mutiztam volna a reklámkészítőknek)

Kép
kissmanó
 
 


Nagyon köszi mégeccer mindenkinek a dícséreteket. :D

Zsú! Tuti, hogy a hormonok teszik. Én is így voltam vele. :wink:
A kaja miatt pedig tényleg ne aggódj! Abba gondoljál bele, hogy te milyen gyümölcsöt eszegetsz ilyenkor, télvíz idején. Nincsen felvonultatva az összes, egész évben fellelhető gyümölcs és még fagyasztottat sem mindennap eszünk. Ez csak kiegészítés, nem fő tápláléka a babának. Arra még mindig az anyatej a legmegfelelőbb. Egyébként én is üveges gyümikkel kevertem a frisset, mélyhűtötthöz nem volt sok bizodalmam. A répát és egyéb cuccot pedig a biopiacról szándékozom beszerezni. De nem zárkózom el a bébiételek elől sem, főleg ha valahova megyünk vagy nincsen időm főzni, jó szolgálatot tesznek.

Kormi! Igen, Kukucska Mesterem belekukucska még mostanság is. És még neki is van helyeselő vagy szőrnyülködő kommentárja. (Csak azt még mindig nem sikerült elérnem, hogy le is írja. Pedig már regisztráltam őt is. Egyébként saját szemszögből írt szüléstörténettel még tartozik ő is.)

Zsuzsi! Panka jó húsban van, de nem dagadt!!! Gömböly-ded. :lol:

Judit! Bizony még jó, hogy Boldi kivette Jankó szájából a tésztát. De remélhetőleg máskor nem jut eszébe ilyen. Én is nagyon határozottan megtiltottam a fiúknak, hogy a járókában lévő játékokon kívül bármi mást odaadjanak Gábornak. Etetni már etethetik, ha akarják, de azt is én készítem el és én felügyelem még az elején. Hiába, hogy nagyok, de mégis csak gyerekek még.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Nos kedves Kukucska Mester. Mivel egész családod, így Téged is ismerünk képekről (hálisten az asszony nem csak kukucskál, írogat is rendesen), tényleg szuper lenne, ha néhanap billentyűtök segítségével direktben osztanád meg velünk akár helyeslő, akár szörnyűlködő kommentárjaidat.
S mert még mindig szüléstörténet faló vagyok, tuti örömmel fogadnám bármelyik csemetétek érkezéséről szóló apás verziódat _(bár nem tudom, hogy a nagyok érkezésénél sikerült-e jelen lenned).

Csajok: übermegahiperbrutál fejfájásom van. Kávé nem segített, rontott. Aludni aludtam becsületesen (most kivételesen 3-kor óhajtott táplálkozni a lányom), olyan szűk 11-től egész reggel 8:15-ig. Szal ez sem hunyó, mármint a fáradtság. Torkam fájt vagy 2-3 nap, lájtosan, ma már az sem. Bár asszem lappang egy kudarc bennem, nekiveselkedtem ismét a weboldalnak..... nem részletezem.

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!

Gyors leszek mint a villám, megyünk vendégségbe és még sehogy se állunk!

Kormi
Nekem is reggel óta fáj a fejem és nekem se segített a kábé evvan. nekem tuti a kialvatlanságtól (nem kéne este COD4-el játszanom asszem :D)

Ildi
Én mióta Petra megszületett 2 doboz 625 mg-os augmentin szedtem el, anno még a szülőszobán a légkonditól begyüjtöttem egy tüdőgyiszit, az simán meggyógyult tőle. De november végén visszatért a dög de akkor az augmentin simán nem segített kaptam hozzá erytromicint is (én mondtam a dokinak hogy a múltkor is augmentint adott tán nem fog most hatni hát nem igazam lett) Én megkérdeztem a gyerekdokit, augmentin = penicilin származék és az Eric =erytromicin szoptatás alatt szedhető indokolt esetben (a tüdőgyuszi ez a kategória. PEtrának semmi baja nem lett tőle csak nyomtam bele a normaflore-t. Én megelőzésként nem szednék...

Na megyek összekaparom a csajokat....

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Köszi az infót Nadine! kedden beszélek erről az orvossal... mindenesetre az megnyugtat, hogy ha mégis lesz valami gyulladás, akkor beszedhetem... utálom az összes anitibiotikumot! no majd meglátjuk, addig még van 3 hét....

Kép
lidikoka
 
 


Köszi mindenkinek, igyekszem a gyógyulással, nem vagyok egy "magamat elhagyós" típus, úgyhogy reményeim szerint gyors lesz! :wink:

Ildi: én adtam fagyasztott tejet és Botondom nagyon nagy zabagép, és anyatejimádó, nekem elfogadta, én szerintem nyugodtan felhasználhatod. Én úgy csináltam, hogy forró vízbe állítottam a poharat/zacsit és mikor felmelegedett megfelelő hőmérsékletre odaadtam neki, semmi baja nem lett.
Én kaptam a terhesség alatt Augmentint, ha akkor lehetett akkor gondolom szoptatás alatt is, mondjuk nem tanácsos a gyógyszer, de ha kell mit tegyünk ??? (én is nagyon gyószer-ellenes vagyok... de gondolom nem hülye az orvos, hogy azt adjon amit nem lehet)

Manó: nekem is brutál fejfájással kezdődött.... hess,hess! És visszakerült az a darabocska a fogacskába???? :wink: Én sem nagyon hiszek ezekben, bár van amire esküszöm!

Andrea
Kép
kindernay
 
 


darabocska most is hiányzik (nem akartam technokol rapidot a számba :wink: )

ne már fejfájásom kórság előjele legyen. holnap jönnek haza a nagyok, ez hiányozna még csak nekem....

Kép
kissmanó
 
 


darabocska most is hiányzik (nem akartam technokol rapidot a számba :wink: )

ne már fejfájásom kórság előjele legyen. holnap jönnek haza a nagyok, ez hiányozna még csak nekem....

Kép
kissmanó
 
 


bocsi, eccer kidob, aztán dufláz, fene se érti
kissmanó
 
 


Zsuzsi Panka gyönyörű, mikor legyen husi, ha nem most?
Szerintem is megbízhatóbb a jófajta (jó drága :( ) konzerv, mint ilyenkor télen pl. a Tesco vagy akár a piac.
Tapasztalatom szerint a Kismama elég korrekt, kb. 4 éve olvasom rendszeresen, nekem szimpi a "szellemisége", reklámok ide vagy oda. Az írás-cikk egy dolog, a reklám egy másik. Szelektálni kell!
Manó nem vagy frontérzékeny? Nekem 4 napja hasadt majdnem szét egész nap az agyam, másnapra meg is jött a havazás-enyhülés (tudom, neked nem hiányzik :wink: ).

Kép
Kép
tjuditot
 
 


Judit! Én kismama újság függő voltam a várandósságom alatt. aztán nyáron jött egy cikk, miszerint mennyire gáz, ha a szülők nem házasodnak össze a gyerek születése előtt. hogy a pasi akkor semmibeveszi a nőt.
addig azt hittem, értenek ahhoz, amit írnak, és több szempontot vesznek figyelembe. de nem, bigottak ők is, csak nem úgy, mint a szüleink voltak, vagy az ósdi védőnők.
azóta megkérdőjelezem minden cikküket....
hiteles forrásoknak egyikének tartom. csak figyelni kell, hogy az adott cikk esetében kell-e osztani kettővel, vagy sem.

ja, és félreértés ne essék, én is fogok konzervkaját adni Ádámnak. egyrészt az őszibarack, másrészt a késztermék. ahogy Brigi is írta, bevezetem sajátkészítésűből, aztán adom neki.
Vendég
 


Elsősorban "szakmailag" tartom korrektnek, úgymint szülés-szoptatás-hozzátápi-altatás-gyerekorvos, tehát közvetlenül a baba gondozása, ilyesmi. Persze gondolom fejjel nem mennek ők sem a falnak (lsd. pl. a kórházreformról anno, meg az otthonszülés körüli botrányról ha jól emlékszem kis rövid cikk volt, de lehet hogy az átfutási idő miatt még csak eztán lesz???).

Kép
Kép
tjuditot
 
 


köszönöm a minimaxos hozzászólásokat :)

nem kezdődik túl jól az évünk :(
kutyánk kiszökött és elütötte egy auto... :cry: :cry:

ilkán meg a mai nappal kitört a bárányhimlő.. :evil: :evil:

tücsi és bárki akinek ilyen kicsi korban volt bárányhimlőse: írjatok vmi bíztatót.. :roll:

jobbulást mindenkinek!

KépKépKép
mütyürke
 
 


Megmértem a reszelt alma súlyát. Kereken 100 gr volt. 70 gr-ot kellene adni mindössze?! Ezt most olvastam először, és kicsit furcsállom....

Kormi! Én szeptemberben jártam így. Amint tudtam, elfutottam a fogorvoshoz.

Ildi! Augmentint szoktak mellgyulladáskor is adni, ami mellett még kívánatos is a sűrű szoptatás az érintett mellből. De feleslegesen én sem szedném.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


sziasztok!

Tücsi épp ma volt itt vnőnk és ő mondta, hogy de és du adjak neki két szopi között almát (persze csak ha kevés a tej és el kell kezdeni előbb az akciót) na nem ez a lényeg, hanem ő is mondta, hogy akármennyire is ílik neki, 30-40g-ot adjak csak.
de hogy miért? ha már hozzászokott miért nem lehet több????

Na látom hozzátápis téma ezerrel pörög, szerintem mindenki a maga megérzései alapján fogja csinálni, nem is megyek bele, én most kaptam egy szupi listát, de persze ebben is vannak eltérések az itteni feltett táblákhoz képest!

Engem is zavar, hogy nincs egységesítve az egész! Sokkal könnyebb lenne a dolog!

Jaaaa és tök szupi, vn végzett masszázstanfolyamot és jövő pénteken kezdünk! 5 alkalom lesz! Végreeeeee! Már nagyon idegesített hogy "mindenkivel" csak a dokinál talizok 5 percre és senkit sem ismerek! Na majd most! :lol: :lol: :lol: Alig várom!!!!!!
(igaz suttyomban reménykedek, hogy nem kerülök egy csoportba Sz egy régi exével, akivel még kórházban 1 szobába is kerültem :roll: )

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-
 
 


ugye a szilvát kitárgyaltuk.
Az említett táblázatban is 6 hós kortól szerepel.
A gyártóknál pedig íme:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Mindenki vonja le saját magának a következtetést.

Kép
kissmanó
 
 


Voltam ma kozmetikusnál :D Apa meg fia szuperül elvoltak, nem hiányoztam. Fiam több pörgés-forgást mutatott be apjának, mint nekem egy hét alatt :)

Hozzátápi: szerintem egyszerű az egész, nem kell túl hamar adni semmit, azzal biztosan nem csinálsz kárt. 8 hónapos kortól majd annyi mindent lehet, hogy csoda. Amiket egyéves korig nem lehet, nagyjából mindenhol stimmelnek. Én nem gondoltam volna, hogy ilyen vihart kavar ez a téma!

Kép
Kép
emma1976
 
 


A gabonapehely azért a legrosszabb választás, mert éppen olyan, mintha a tápszert még külön meg is cukroznánk. A gabonafélék igen gyorsan cukorrá bomlanak a szervezetben, megemelkedik a vércukor- és inzulinszint, ami későbbi egészségi problémákhoz, így elhízáshoz is vezethet.

na, akkor még egy infó, világhálóról szedtem.

Kép
kissmanó
 
 


Fogkrémhez: Mindegy milyen márka csak mosd a fogad. A többi tényleg csak reklámfogás. :roll: A boltban kapható fogfehérítő cuccra is kár pénzt áldozni....a fogorvos által használatos ér valamit, miután a fogkövet leszedték stb.

Ildi :)
A fogműtét miatt előre is megy a drukk! Bölcsességfog eltávolítás lesz?

Mütyürke :)
Kutyus :( Sajnálom. :?
Bárányhimlő :?

Mai akció: Bence megevett egy üveg banánt-12Og- majd a felét kihányta. :roll: Eddig sem volt a kedvence, ezután nem is adom neki, talán almával, attól nem volt gond. :?
Após süt. Segít Berci is :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Univer 4 hós kortól tett ajánlata:

Trópusi gyümölcs bébidesszert

Összetevők: trópusi gyümölcsök 74% (narancs, banán, mango, ananász), víz, kukoricakeményítő.

akkor hol van az az elmélet, hogy ilyeneket 1 éves kortól, mert allergizáló?

Kép
kissmanó
 
 


Tényleg, sajnálom én is a kutyust. Mienket közelebbről el kell altatni (az egyiket). Idős is, meg daganata van, ami kezd kinyílni.

Após mit süt Egcsi?

Barihimlőre nem tok semmi okosat írni, enyim kettő nagy a tavasszal keverte le, még kép is volt a pöttyös Adriámról itten.

Kép
kissmanó
 
 


Mütyürke! Szopi, szopi és szopi! Pár pöttyel túllesz Ilka is rajta még hamarabb, mint a nagytesók. Így akkor nálatok a bárányhímlő kipipálva egy életre. Oltással már nem kell vacakolni egyik lánykánál sem. És a pörkök szépen leszáradtak?
Kutyust én is sajnálom. :(

Egcsi! A babnánt én mindig más gyümölccsel kevertem ilyen babakorban. Még Peti idejében olvastam arról, hogy így javasolt, de csak 7 hónapos kortól.
És após mi jókat főz? Netán ő is szakács?

L-Emi! Holnap megpróbálok délelőtt is gyümölcsöt adni Gábornak két szopi között, mert a reggeli első szopi 8 óra körül van és akkor még nekem is korai lenne. :wink:

Kormi! Sztem ezeket a gyümölcsöket megpárolják vagy vmilyen hőkezelésen biztos, hogy átesnek a tartósításon kívül. Emiatt kínálják fogyasztásra már 4 hónapos kortól. De ezek ellenére megnézném, hogy ki meri adni a gyerekének. Talán az, aki nem olvas ezzel kapcsolatos irodalmat, csak a címke után vásárol. Sokan vannak ilyen anyukák még itt a fővárosban is. :?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


köszi az együttérzést.. még csak 1éves kis szálkástacskó volt.. :cry: (szegény málna is úgy megsiratta..)

manó emléxem a pettyes képekre adriról..

ilkának egyelőre csak 3hajasfejbőr, 3 pelenka környéki pöttye van és egyelőre nem lázas... ami nem tudom, hogy jó-e mert a dokinő azt mondta akkor is hívjam ha 39fölé megy és akkor is, ha a 4.napon sincs még láza... az baj?? (elfelejtettem megkérdezni :? )

hozzátápihoz nem nagyon tudok hozzászólni, mert mind2 nagyobb lányom kb 1éves koráig csak szoptattam.. :roll: de jó olvasni titeket, mert mint tudjuk, semmi sincs kőtáblába vésve -legalábbis nem ezek a dolgok :wink: - úgyhogy nem tom mikor lesz rá szükségem..

KépKépKép
mütyürke
 
 


mütyürke sajnálom a kutyust, nekem Kormost annak idején egy busz ütötte (apu éppen buszsofőr volt...)
A bárányhimlőről mondják, hogy a pici szopós babák hamarabb-könnyebben átesnek rajta, saját tapasztalatom nincs, kicsit aggódom hogy Boldizsár hazahozza az oviból, más meg azt mondja, direkt vigyem be ha járvény van, hogy mihamarabb túlessen rajta :roll: Na, akkor hol itt az egységes álláspont???

Kép
Kép
tjuditot
 
 


Holnap jön anyósom + sógornőék (Boldizsár) névnapot köszönteni, a konyha romokban, a szennyestartó tátog a ruháktól, a karácsonyfa csontváz, a szőnyeg tüskés, apa focizik, én meg úgy döntöttem megyek és lefekszem az egész napi "babázás" után, ha már ilyen rendes gyerekeim vannak és szundiznak mindketten!
Sziasztok, jó éjt!

Kép
Kép
tjuditot
 
 


judit, ez is olyan mint a hozzátápi(s megannyi más), nincs 1séges álláspont :roll:
én spec. oltás párti voltam... málna kapott, pankánál elfelejtettük, ilka lecsúszott róla.. :lol: (mind3 elkapta)

KépKépKép
mütyürke
 
 


egységes álláspont? szopin kívül mutass még egyet.

kiskutyus? akkor még inkább sajnálom. nekünk 1 a tavaly kószált el, még nem is sikerült neki megszokni nálunk.

nem tom miért kell hívni dokinénit ha nincs láz? attól fél, hogy esetleg nem himlő a pöttyök? gőzöm sincs.
minimax még áll? vagy tárgytalan? azért ha időközben megfejtettétek, lökd ide is az infót, sosem tudni ki veszi hasznát

Kép
kissmanó
 
 


Na, akkor Isten éltesse a Boldizsárokat!

Kép
kissmanó
 
 


minimax: ááá persze hogy áll! ...mint ahogy a mérce mutatja, még bringázik a csaj érte egy kicsit :lol: :lol: :lol: ..na ezt fejtsétek meg.. :lol:

biztos, hogy bárány, mert tipikusak a pettyek. ezt nem lehet össze téveszteni más kiütéssel.. na utána nyomozok a láztalansági kérdésnek.. :roll:

KépKépKép
mütyürke
 
 


értem értem a bringásat. sze az enyimé is a középső bringás.

Kép
kissmanó
 
 


Mütyürke! Ádinak sem volt láza. Mindenesetre engem is érdekel, hogy miért fontos a láz.

Judit! Ha Boldi hazaviszi a bárányhímlőt tuti, hogy Jankó is elkapja. Ez nagyon ragályos betegség. Bár én is gondolkodtam rajta, hogy felkeressünk-e bárányhímlős barátokat Gábor miatt. Ádival hamar, gyorsan túlestük rajta és jó lenne Gábornak is megadni ezt a lehetőséget. De a közelgő influenza miatt nem merek kockáztatni. Egyszerre két betegség a kis szervezetének sok lenne még akkor is, ha tőlem ellenanyagot is kap. Inkább kivárom az idejét.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Hát azért Edinám nem Adriától kapta el, az százas. Ő egy másik ovistól gyűjthette, igaz ugyanabból a szériából.

Kép
kissmanó
 
 


Mütyürke: profilt váltottatok? Ékszerek és társai?

Kép
kissmanó
 
 


Kormi! És egy szobában aludtak akkor a lányok?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Manó :)
Kókuszkocka készült volna, de szerintem a fiacskám segítségének köszönhetően,nem jött fel a sütőben a tészta. 8) Most golyócskák lesznek belőlük. :wink: Lesz még mézes zserbó is. holnap lesz még mákos és diós beigli. Ennyit a 9O napos diétáról.... :roll:
Kutyus :? Hát nagyon nehéz, az biztos.... :(

Kérdés: A beiglit le lehet fagyasztani?

Tücsi :)
Após matektanár. Matek és álmodózó geometria. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Végigolvastam mindent, de már nem reagálok, csak holnap. :oops:


 
 


állítólag le lehet.. mármint a beiglit :lol: ...de sztem lehet, hogy nem lesz a tésztája 100as :?

manó: majd priviben leírom :wink: nem untatom felesleges infokkal a közönséget.

ilka amúgy tök jól van. sőt, túl jól.. :roll: hülyén hangzik, de teljesen fel van pörögve, még most is fent van, háton fut százon :lol: és közben anyámat szórakoztatja dumával, nevetéssel.. :?
nem ittam, ettem semmit olyat ma.. :roll: :)
jaa... van egy nagyon jó kis oldal: bárányhimlő.hu jó sok info van, de a láztalanságra még nem találtam semmit..

KépKépKép
mütyürke
 
 


tücsi: most látom, bárányos összefektetésen gondolkodsz... :lol: hát az opcionális menyasszonyt felajánlhatom ha gondolod.. :wink: :lol:

KépKépKép
mütyürke
 
 


hihi: hülye anyuka. mikor lehetne, akkor nem alszik.

Egcsi: lefagyasztott beiglinek kutya baja.

Tücsi: csajok nem aludtak együtt, de itthon sülve főve igen. csókolgatják is egymást ha olyant játszanak.

na tényleg mentem a sunyiba (khmmm.. a messengeren a húgom ebben a percben jelentkezett be. szal ott is éjfél van, ő sem alsz még :roll: )

Kép
kissmanó
 
 


Hellóka, na hogy jól vagyok túlzás, takony folyik, köhögés megy ezerrel, még fulldoklom is hogy az "anyjaistállát!" :?

Mütyürkém jobbúlást nektek, bárányhimlő passz, még én sem voltam. :shock:
Szegény kis kutyuska, borzasztóan sajnálom, átérzem nagyon... tudod cuciazállat függő... :wink:

Manókám köszi a homeós infókat neked, a belladonnát szedtem, nem hatott, és egyébként meg egyáltalán nem voltam szomjas, úgy kellett leerőltetni, még anyám is csodálkozott ezen. Ez miért lehtetett?

Na gudnájt, megyek elájulni.

Andrea
Kép
kindernay
 
 


Kinderke :)
Gyógyulgass! :wink:

Beigli infot köszi, kipróbáljuk...már, ha marad. :roll:

Bence próbál kúszni! A klasszikus formában nem volt sikerélménye, úgyhogy "hernyózik". Leteszi a fejét, a hasa alá tolja a kezeit, felhúzza a sejhaját és úgy nyomja magát. Ez addig ok, amíg a csúszós felületű alátéten csinálja. A szőnyegen nem fog beválni. 8)
Mindenesetre nagyon édes. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Ja, és elsőként szeretnék a mai 6 hónaposoknak gratulálni! :D

E.

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok,
ismét dögrováson, ezt nem hiszem el, javulás után újabb hullámvölgy! :?

Bencének nagyon boldog féléves születésnapot!

Andrea
Kép
kindernay
 
 


Grétának és Bencének Boldog Fél Éves Szülinapot!!!

Zsunak!
Boldog Születésnapot Kívánunk!!




Jelentem Samunak kibújt az első fogacskája!!!!! :lol:
Hétvégén elutazunk.

Kellemes hétvégét!
torolve_20131003125716
 
 


Jó reggelt!

Andi: gyógyulgass!

Mütyürke: kutyust én is sajnálom :cry: Barihimlő :cry: A minimaxot nézzük szorgalmasan :lol:

Hozzátápiban tényleg gáz, hogy nincsen egységes álláspont :?

Grétinek és Bencének boldog fél évet!

Zsú: Isten éltessen!

Egcsi: édes lehet Bence a hernyózással :lol: Samu is próbálkozik, de még csak hátrafele sikerül haladnia :lol:

Megyek, mert hiányolnak. Szép napot!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?