Nagyon köszi mégeccer mindenkinek a dícséreteket.
Zsú! Tuti, hogy a hormonok teszik. Én is így voltam vele.
A kaja miatt pedig tényleg ne aggódj! Abba gondoljál bele, hogy te milyen gyümölcsöt eszegetsz ilyenkor, télvíz idején. Nincsen felvonultatva az összes, egész évben fellelhető gyümölcs és még fagyasztottat sem mindennap eszünk. Ez csak kiegészítés, nem fő tápláléka a babának. Arra még mindig az anyatej a legmegfelelőbb. Egyébként én is üveges gyümikkel kevertem a frisset, mélyhűtötthöz nem volt sok bizodalmam. A répát és egyéb cuccot pedig a biopiacról szándékozom beszerezni. De nem zárkózom el a bébiételek elől sem, főleg ha valahova megyünk vagy nincsen időm főzni, jó szolgálatot tesznek.
Kormi! Igen, Kukucska Mesterem belekukucska még mostanság is. És még neki is van helyeselő vagy szőrnyülködő kommentárja. (Csak azt még mindig nem sikerült elérnem, hogy le is írja. Pedig már regisztráltam őt is. Egyébként saját szemszögből írt szüléstörténettel még tartozik ő is.)
Zsuzsi! Panka jó húsban van, de nem dagadt!!! Gömböly-ded.
Judit! Bizony még jó, hogy Boldi kivette Jankó szájából a tésztát. De remélhetőleg máskor nem jut eszébe ilyen. Én is nagyon határozottan megtiltottam a fiúknak, hogy a járókában lévő játékokon kívül bármi mást odaadjanak Gábornak. Etetni már etethetik, ha akarják, de azt is én készítem el és én felügyelem még az elején. Hiába, hogy nagyok, de mégis csak gyerekek még.