Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsuzsi! Üdv közöttünk. Táblázatba beírjalak? Hogyha igen, kérlek írd meg a többi adatot is!

Vivien! Ez nagyon jó hír! Látod-látod minden rendben lesz!!!!!! :wink: Tejcsi van már?

Giga! Édes a kis csajszi :wink: Gézu egyből mosolyogta az édes kis fogait :wink:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Vivien!Örülök,hogy minden jól alakul!!!! :)

Juti!Hála meg vagy már!Már kezdtünk aggódni miattad!


Lili,Ági:Szépek a csemeték!

Voltam ma UH-on!A mai papírom szerint 30+2 napos terhességnek megfelelő a 31+5 napos helyett.Ez kb 1 hét különbség.A 2 héttel ezelőtti szerint meg 2 hét volt az eltérés.
BPD:76 mm AC:260mm FL:59mm Súlya:1570gr.

Nektek 31+5 napos korban kb mekkora volt a baba?Ahány helyen nézem,annyi féle méretet írnak! :evil:
Egyébként a 6. meg azt hiszem a 18. héten volt,hogy a mostaninak megfelelő hetűnek látták,de a többi esetben +1 héttel többnek számolták a terhességet.Lehet elmérték?Akkor viszont csak márciusi baba lesz! :)

Kész lett a laboreredményem is!A pajzsmirigy értékeim szuperek és nincs baci végre a pisimben!!! :D Ennek örülök nagyon!

Kép

Kép
lecso
 
 


Bettó!
Köszi!
Beírnád hozzám a táblázatba, hogy 7-én vérvétel+uh?

Lecsó!
Szerintem ne nagyon foglalkozz azzal, hogy máshol mit írnak! Ahány oldal annyi féle adat van fent. Egyébként nem tudják pontosan lemérni a csemetét. Ha nem pont szemből, vagy éppen oldalról mérik, akkor már rögtön eltérések lehetnek, így alakulhat az ki, hogy akár 1-2 héttel fiatalabb a baba, vagy éppen idősebb. Nem érdemes ezzel foglalkozni. Ha valami baj lenne, akkor a doki úgyis szólt volna! Ne idegeskedj!!! :wink:

Kép
Kép
giga1
 
 

 
 

Giga! Beírtam :wink:

Lecso! Én pont 32. héten voltam, akkor ilyen értékek voltak:
BPD: 84mm
Thorax: 89*92 mm
Femur: 60 mmm
A súlyát sajna nem mondták.
Amúgy szerintem sem kell aggódnod, főleg, mert Már csak egy hetet mondtak. Hidd el majd hogyha kint lesz bepótolja ő akkor is, hogyha picit elmaradna az átlagostól :wink:
Örülök, hogy amúgy minden eredmény jó lett :wink:

Kép

Kép
bettó
 
 


jujj csajok! Beszéltünk a jósló fájásokról, hogy milyen. Én kicsit feledékeny, butus, nem emlékszem :oops: Olyan, mint mikor meg akar jönni?

Zsuzsi! Mi még légzőfigyelőt nem vettünk, igaza van Gigának, akkor érdemes, hogyha tudja az ember, hogy mit kelll csinálni, de azért szerintem mi is fogunk venni, hogyha nem is olyat, ami a párna alá való, hanem a másikat a sima figyelőt, akkor is veszünk. A kiságy a mi ágyunktól kb fél méterre lesz, így a párna alá valót nem vesszk meg.
Fejőbe pedig az Avent-et kapom. Azt hiszem még a tesómé volt, vagy az uncsimé, már nem is tudom, csak azt tudom, hogy az bevállt már egy jópár kismaminak :wink:

Kép
bettó
 
 


Mi lehet Adrival? Remélem este fog nekünk írni :!:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok csajszik!

Boldog Uj Evet kivanok mindenkinek megegyszer!!!
Nemsokara leszek,megyek kiteregetek.Remelem mindenki jol van!

Kép
ami6
 
 


Itt vagyok,de nem sokaig,mert a kis Marc mindig elkezd tiltakozni ha anya a gep ele ül. :)
Velünk minden rendben,az ünnepek csendesen a csaladdal teltek...A tüzijatekot bentröl neztük.A kis Marc pedig vegigaludta a koccintast es a tüzijatekot. :D Kb 1 ora körül kezdett el mocorogni.
Nekem mostanaban szoktak lenni 1 max 2x naponta elöfajasok.Kb 2 percig tart es utanna semmi.Nektek is???A hatam is nagyon szokott fajni mostanaban es nyomja a kicsi a jobb oldali bordam.Ejszaka nagyon rossz mikor fordulnom kell.Kijött az aranyerem is,pedig meg soha nem volt.Mit csinaljak??Bekentem Hanal kremmel,de semmit nem er. :?
Csajok,senki nem jar szülesfelkeszitöre???????En 7-en kezdem,de nem biztos hogy a vegere is erek.Kezdek felni a szülestöl.. :oops:

Lecso,jobbulast Levinek!Szegenykem,megertelek a hatfajas miatt is. :( Ami a babo sulyat illeti,azt mondjak hogy nem 100 %.Unokatesomnak 4000 g-os babat mutatott ki a gep es mikor megszületett akkor csak 3300 g volt.Majd kiderül..Szerintem ahany helyen nezed,annyi fele meretet,adatot irnak..

Lili,nagyon szep kiscsaj a Szonja. :)
Hat,szerintem is folyas lehet,legalabbis remelem.Majd 15-en megyek dokihoz,remelem addig minden rendben marad.

Vivien,örülök hogy minden rendben a picikkel.Vigyazz magadra te is.

Juti,örülök hogy veled is minden rendben.Mar nagyon hianyzol a forumrol!!Siess vissza :wink: En meg nem is küldtem neked teloszamot,igerem bepotolom :oops:

Betto,allitolag olyan a joslo fajas,mint amikor meg akar jönni.Legalabbis nekem igy mondtak.Nekem szokott mar neha lenni,es allitolag ilyenkor mar normalis ez,persze csak ha nem sürün jönnek.Hat remelem,mert meg nem akarok szülni.

Agi,tök edi a lanyod ezzel a frizkoval :D

Zsuzsi,üdv itt a forumon :wink:

Remelem nem hagytam ki senkit :oops:

Kép
ami6
 
 


Driennke,az en babom is most mar minden nap csuklik. :) Neha mar ugy sajnalom szegenyt,mikor nem akar elmulni neki...,es elkezd mocorogni,gondolom zavarja.Ilyenkor mindig simizem a hatikojat.Tegnap is 2x csuklott.

Adri,megertelek hogy aggodsz,az anyukak mar csak ilyenek :wink: En is mindenen aggodok,szerintem most mar mindig ez lesz. :wink:

Kép
ami6
 
 


Jo hosszura sikerültem,de tudom nem banjatok :wink: Most mar felebredt a kis manom is. :)

Kép
ami6
 
 


Senki sehol???Merre vagytok csajok???Azert remelem mindenkivel minden rendben!!!Holnap jelentkezem,most megyek tv-i.
Jo ejt,aludjatok jol.

Kép
ami6
 
 


Halihó!
Ami! Akkor jól emlékeztem, hogy milyen a jósló fájás. Nekem mé ilyen ezek szerint nem volt. Gonddolom kicsit erősebb fájás, mint egy átlagos mensi előtt.
Nekem is sokat csuklik, van olyan, hogy egy nap 3-szor is. Mostmár viszont tudom, hogy hogy tudok neki segíteni. Sétálok egy picit a lakásban és el is múlik. Vagy volt már olyan, hogy kimentem wc-re és mire megint ágyban voltam, már nem csuklott.
Megmondom őszintén, mi nem is akartunk menni felkészítőre. :oops: Az én dokim annyira rendes, hogy nincs miért aggódjak, ráadásul tesóm se egy idegeskedő személy. Persze szeretnék már túl lenni rajta :lol:

Driennke! Én is imádtam a kis ruháit mosni, vasalni. Kptunk mi is karácsonykor egy párat, így megint lehet mosni.

Csajok érdemes már most sterilizálni a cuclist, meg mellszívót ilyesmit???

Pusssz

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!
Előszőr is Boldog új évet mindenkinek!Tegnap be lázasodot a kis fíam elvittűk az űgyeletre.nem tudták meg állapitani mi okoza a magas lázat halotatok már ilyet párom már kinjába nevetet rajtuk .Adtak neki egy lázkúpot és kész ezt én is megcsináltam otthon orvosi diploma nélkűl.Remélem már jobban lesz lasacskán.Holnap megyek uh-ra kiváncsi leszek mit mondanak.most nyugis a kicsi elmúlt minden problémám lehet ézi hogy a tesónak nagyobb szűksége van rám most.Legyetek jók amikor tudok jövök.
szasza84
 
 


Hali!
Jázmin ma megint romlott kicsit. Kikészítő!
Lilien jól van! Csak ugye Jázmin akkor nyugis ha simizem, és fél órát lehetek velük és a picivel nem tudok annyit foglalkozni.
Jóslófájás: nekem az utolsó 10-12 órában voltak. Elég hamar elérték az 5 percet és csak rosszabb lett. Tágultam is tőle. A végén már baromi fájós volt. De amíg csak lent fáj, állítólag csak jósló. Hááát...

Kép
Kép
labasv
 
 


Betegeknek jobbulást!

Vivien
Nálatok nem lehet kivenni a picurt? :roll:
Az egyik ismerősöm babája a DOTE PIC-re került, ott anyuka mellére tették a lélegeztetett babát is, hogy bőr-bőr kontaktus alakuljon ki...
Vendég
 


Sziasztok!

Én most egy kicsit beparáztam, mert amikor megyek, akkor nagyon fáj ott lennt, de közvetlenül a hüvelyemben szúrkál, és nekem is erősdött a folyásom, és reggelre folyt a tejcsim is.

Remélem csak teszi lejjebb a ki buksiját, de délután megyek a védőnőhöz, akkor talán kiderül.

Lehet, hogy reggel voltak jóslóim, kicsit erősebb mensis fájás, de szabálytalan ideig és szabálytalan időközönként, meg egyszer keményedtem is, pedig én nem szoktam.

Remélem tényleg délután megnyugtatnak, ennyire nem vártam már a védőnőt, mert egyébként nem csípem annyira, mert nem sok mindent tud, de legalább megmondja mi legyen.

A betegeknek jobbulást.

Megyek mert lejárt a mosógép a mi ruháinkkal és be akarom rakni a baba rucikat, meg már szétszedtük a babakocsit, délután azt fogom lepucolni.
Lányok, ha azt írták, hogy kézzel szabad csak mosni, akkor azt ti maradéktalanul betartjátok? Vagy azért belerakjátok a gépbe, legalább centrizni?

Driennke

Kép
driennke
 
 


Vivien!
Sajnálom, hogy Jázmin rosszabbul lett. :( De biztosan hamarosan rendbe fog jönni!
Amit Névtelen írt tényleg jó dolog lehet. Én is sok helyről hallottam már, hogy a bőr-bőr kontaktus nagggyon sokat számít a pici babáknál! Kérdezz rá, hátha lehet! :?

Jóslófájás: nekem sem volt még, de még ne is legyen, kicsit korai lenne... :o

Kép
Kép
giga1
 
 


Vivien!
Kitartás. Azért jó lehet simizni a picikéket.
Jázmin is helyrejön nem sokára. Lilien meg bizti érzi, hogy most a tesónak van nagyobb szüksége anyára.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Kép Bálnásodom
Vendég
 


Sziasztok!

Bettó! Az adataim: 35. hét fiú,Zalán/Dániel, MÁV kh, 2008 02.08.

Giga, Bettó!
A kicsi nálunk külön szobában fog aludni , így szerintem mi is mindenképp veszünk. Teljesen egyetértek , nem árt tudni , hogy mit kell csinálni , ha egyszer csak riaszt…..

Adri, Drinnke!
A vezetésnél én is hasonló problémákkal küzdök.
A tolatásnál alig bírok hátrafordulni…Az a jó , hogy még mindig élvezem a vezetést , nem érzem nyűgnek.

Ami!
Nekem is nagyon tetszik a babaszoba!mi még nem rendeztük be a pelenkázó összeszerelése folyamatban van.
Hasonló bordűr tetszene nekem is.



Lányok!
Nektek sokat nőtt a pocakotok , így az utolsó időkben ? Azt olvastam, hogy ebben az az időszakban heti 2 cm-t is nő , de én ettől teljesen elmaradok!
Biztos nincs a babával semmi gond sem, hiszen fészkelődik, és napi 2-szeri csuklás nálunk is van. :) És az is fura, hogy elvileg fejjel lefele van a baba, mégis a hasam két oldalán érzem, ha rugdalódzik.…



Zsuzsi
zsuzsi80
 
 


Hali!
Nem veszik ki a gépből. Még Lilient sem, pedig ő már napok óta nincs lélegeztetőn és hamit is kap. A tejem nem indul, csak vmi elő-elő tej. Gondolom az ideg is rátesz.
Ma ilyet szól egy nővér: a kórháznak 30 milliójába kerül egy 35grammos gyerek felhízlalása és ebből az OEP csak 1.5 milliót áll. Majd kivonult. Azt híttem megütöm! Talán nem kapta meg a fizetését amiért megmentettek egy gyereket?! Rosszindulatú arrogáns liba!

Kép
Kép
labasv
 
 


Hali!
Nem veszik ki a gépből. Még Lilient sem, pedig ő már napok óta nincs lélegeztetőn és hamit is kap. A tejem nem indul, csak vmi elő-elő tej. Gondolom az ideg is rátesz.
Ma ilyet szól egy nővér: a kórháznak 30 milliójába kerül egy 35grammos gyerek felhízlalása és ebből az OEP csak 1.5 milliót áll. Majd kivonult. Azt híttem megütöm! Talán nem kapta meg a fizetését amiért megmentettek egy gyereket?! Rosszindulatú arrogáns liba!

Kép
Kép
labasv
 
 


Kép

Kép
bettó
 
 


Szegény Vivien! Sajnálom. Amúgy szerintem mindkét kis csemetével minden rendben lesz!!!!! Tudom, hogy ezt a legkönnyebb mondani, de a tejcsi és a gyerkőcök érdekében próbálj meg nem idegeskedni, Biztosan be fog indulni. Amúgy én úgy tudom, hogy a császárosoknak még később indul be. Legalább is ez az átlag.

Zsuzsi! Nem tudom, hogy hány éves vagy :(
Nekem elég sokat nő a pocakom :wink: De nem mértem, hogy mennyit.

Laura! Nem vagy bálna, cép nagy a pocit. Mi újság van veletek? Nme sokat írsz :( Még mindig sokat dolgozol?

Driennke! Nyugi! Próbálj pihizni! Ma nekem is több folyásom volt, meg szokott szúródni is, de az csak azért lehet, mert nyúlnak a szalagok. Nekem tejcsi még mindig semmi, de tegnap óta nagyon érzékeny a bimbóm, főleg, mikor fázok, és keményedik. Nem volt túl kellemes :roll:

Szasza! Jobbulást a kiskrapeknek! :wink: Nem semmi ez a doktori dolog. Viszont annak örülök, hogy te jobabn vagy :wink:

Kép
bettó
 
 


Vivien
Sajnos, vannak ilyenek... azért lehet rendesekkel is találkozni...

Betti
Már nem dolgozom... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most már ideje készülődni Ádám érkezésére... :wink:

Ildikó
Látom, te is Mátészalkán fogsz szülni... Kinél? Merre laktok? A közelben?
Vendég
 


Laura!
Akkor jó! Azt hittem már még mindig melózol. Mi is az utolsó dolgokat vesszük meg és készen is vagyunk mindennel :wink:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Vivien!Nagyon sajnálom,hogy romlott Jázmin állapota és hogy nem veheted ölbe Lilient! :cry: Szorítunk értetek,nektek nagyon!!!!

Csajok!Úgy benne vagytok a baba fogadásának előkészületeiben,sőt néhányan már kész is, már azon kaptam magam,hogy azon gondolkodom nem vagyok-e elkésve?! :lol:
A kórházi cucc összepakolását a 30-32 hétre terveztem,a babaruhák kimosása,vasalás január közepe-vége,a kiságy összerakását és helyére pakolását febr. elejére.Na meg a babakocsit is még össze kell rakni,mert darabokban van a pincében! :D Ehelyett,már a baba cuccok is kész.Ösztönző hatással voltatok rám!De a kiságyát téynleg nem rakom be febr. előtt a szobába! :lol:

Levi már gyógyulgat.Nem volt már tegnap sem lázas,de még köhög kicsit rondán,de az antibiotikum már dolgozik benne!Most meg az én orrom kezdett el folyni+a torkom és fájdogál egy kicsit.
A hátam ma teljesen jól volt,arra gondoltunk ,hogy lehet a hó miatt kezdett el fájni?!(ezt ma már többször is lekopogtam,nehogy elszóljam magam)Azért így már is jobb az élet! :D
Az én pocakom is keményedget,feszül(eléggé kellemetlen,szinte fáj),nyom a baba,de nem fájdogál a hasam alja.
Levinél olyan 34 hetesen voltak már jóslófájásaim . Márc.23-ra voltam kiírva és márc.21-én született.

Bettó:Levinél nekem is szivárgott az előtejcsim kb 6 hónapos terhesen.3 hónapig tudtam szoptatni,mert egyszer csak hipp-hopp elapadt a tejem.Most még szellője sincs!Már jó múltkor mondtam én is Apának,hogy furi.Lehet nem lesz tejem vagy még több mint Levinél?(persze ez hülyeség,mert nem ezen múlik!!!!!!!)Szóval nem vagy egyedül akinek nem szivárog....... :D

Kép

Kép
lecso
 
 


Lecsó! Örülök, hogy alakultok, és hogy Levi is szépen gyógyul.
Én is eleinte úg yterveztem, hog yjan közepe körül mosom ki a rucika, meg ilyesmi, de valahogy én is hamarabb készültem el. Ami nem rossz, mert legalább többet pihizhetünk :wink:
Köszi a nyugtatást tejcsi ügyben :wink:

Kép
bettó
 
 


Nincs mit Bettó! :D

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!

Betto,nekem sem jön semmi elötejcsi meg,pedig 7 honaposan mikor megnyomtam jött belöle valami.Persze ha most megint nyomkodnam,biztos jönne,de ugy magatol meg semmi.Remelem majd beindul ha mar szükseg lesz ra.

Szasza,jobbulast kivanok a kisfiadnak.Hat igen,nagyokat tudnak produkalni M-on az orvosok. :(

Vivien,en biztos orrbavagtam volna azt a hülye libat. :evil: Nem semmi mekkora bunkok vannak! :evil:
Biztosan minden rendben lesz a picurkaddal!!!! :wink:

Zsuzsi,köszike :wink: ,a bordürt lakasfelszerelesi boltban vettük.
Van mikor en is ketoldalt erzem a babo rugasat,pedig mar fejjel lefele van,szerintem ezmiatt ne aggodj.

Lanyok,most akkor mit kell csinalni ha riaszt a legzesfigyelö???? :roll: En amugy is panikos vagyok,remelem erre nem kerül majd sor,mert megall a szivem is :shock:

Kép
ami6
 
 


Betto,köszi az ötletet a csuklassal kapcsolatban,majd kiprobalom en is. :wink:

Merre vagytok csajok????
Közben vasalom az agynemüt a Marctol. :) Szombaton babyparty lesz nalunk,olyan kivancsi vagyok mar hogy miket kapok. :wink:

Kép
ami6
 
 


Lecsó
Én még sehol sem tartok...
Babaruha nincs kimosva, kórházi csomag :roll: ... mi az? :roll: :wink:

Előtej
Nincs még...

Légzésfigyelő
Nekünk nem lesz...
Vendég
 


Borzaszto milyen hamar elfaradok.Kepzeljetek,ugy vasaltam hogy,leeresztettem kisebbre a vasalodeszkat es leültem az agy szelere,mert különben nem birtam volna sokaig.Nagyon faj a hatam. :(

Kép
ami6
 
 


sziasztok!
Vivien:Nagyon sajnálom ami velled történik én teljesen át tudom érezni a helyzetedet nekem is a kisfíam kora szűlőtt volt. egy hónapig voltunk a kórházba de olyan bunkok voltak velem a csecsemősők sokszor sírva jőttem haza.A tejem más fél hónap után elis apadt.Probáj kicsit jugot maradni a tejcsi véget is tudom nagyon nehéz.Gondolj arra nem sokárra haza jöttök és minden rendbe lesz.
szasza84
 
 


Ma voltam uh-on .Az eredmények.
Bpd:80mm.Hc:293mm.Th:77mm.Ac:271mm.Fl:64mm
súly:1497g 32-hét.Szerintetek mit jelent az placenta 1.fokban érett?
szasza84
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most jelentkezzem, de nagyon kifárasztott a tegnapi nap. Szerencsére minden rendben van még mindig, bár a mai nap elég nehéz volt, kerül-fordul keményedett a hasam. 9.-én kell befeküdnöm. Örülök is neki meg nem is, azért már félek, nehogy itthon érjen a szülés, mert ugye szegény Vivennek is elöbb jöttek a csajok, meg akivel együtt voltunk lombikon ő is megszült már.
Beszéltünk a szülésznővel, voltunk szülőszoba látogatáson.
Ma 98%-ban összepakoltam a cuccainkat (a babáékét is) mármint amit a kórházba kell vinni.

Vivien! Örülök neki, hogy Lilien lekerült a lélegeztető gépről, szorítok Jázminnak is.
Azzal a köcsög növérrel meg próbálj meg nem foglalkozni. (Bocsi hogy közönséges voltam).

Lili! Nagyon szépek vagytok mindketten! :lol:

Ági! Nagyon aranyos Lili. :lol:

Betti!
Szerintem ha kényelmetlenül fog feküdni Kincső biztos fog jelezni (úgy értem sírni fog).

Juti! Jó hogy legalább egy kicsit előkerültél. Aranyos a párod , hogy ilyen nyugodt a fal miatt. Majd csak végeztek már vele. :wink:

Edina! Szupi, hogy javul már Levi, meg az is, hogy veled is minden oké! (Értem ez alatt a negatív vizeletet)

Ildikó! Jobbulást a te kisfiadnak is.

Ami! Megmondom őszintén én kétféle házimunkát utálok az egyik a mosógatás, de az megoldódott mert a családtól mosógatógépet kaptunk karácsonyra :lol: , a másik a vasalás, nekem ha állva vasalok, még akkor is megfájdul a hátam ha nem vagyok kismami ezért már vagy 2 éve ülve vasalok. Mondjuk egy mozgássérült ismerősöm javasolta.

Driennke! Imádtam a babaruhákkal foglaltoskodni én is!

Laura! Ideje már hogy ne dolgozz. Szegény, sokáig kitartottál.

Zsuzsi! Üdv. közöttünk! Nekünk sem lesz légzés figyelőnk, hacsak a kórházban vmilyen ok miatt nem javasolják, meg 1 szobába fogunk aludni.

Na most ennyi jutott eszembe. Lehet memutatom Zolinak, hogy hogy tud veletek komunikálni és ha lesz vmi ír. (bár, ehez úgy áll mint a vezetéshez, nem nagyon érdekli)

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Adri, ha befekszel, mindenképpen adj hírt magadról! Megvan valamelyikünknek a mobilszáma, hogy értesíts, ha akció van? És annyira szupi, hogy már a 35. héten jársz!

Szasza, azt jelenti, hogy a méhlepény elkezdett öregedni. Nem mondtak semmit? Nem nézik gyakrabban? Mert, ha tovább meszesedik, akkor nem tudja ellátni a feladatát.

Én is ma voltam uh-on, BPD: 82 mm, HC: 298 mm, FL: 58 mm, 31+1 nap, ennek megfelelőnek mondták, és megint bukfencezett, mert fejvégű fekvésben volt. :)

Annyi mindenre szeretnék reagálni, de mire idejutok, elfelejtem! :roll: Köszi a dícséreteket, én is el vagyok ájulva lányom szépségétől.

Ja, és sehol sem tartok a készülődéssel. Mondjuk ma textilpelusokat fehérítettünk a nagymamámmal, de ma is kaptunk egy nagy zsák ruhát. Már át vannak válogatva, rendszerezve vannak, csak mosni kell. Holnap megyünk új matracot venni a kiságyba. Ha leszedjük a karácsonyfát, akkor összeszereljük a cuccokat.

Ami, milyen az a babyparty? Tökre érdekel, meséld majd el!

És nem utolsósorban Vivien! Nagyon drukkolunk, és ez most nehéz időszak, az biztos! De minden nappal előrébb vagytok, és egyre erősödnek a kiscsajok, erre gondolj! éS amikor akórházról kérdeztelek, akkor az ilyen bunkó egyénekre gondoltam, de gondolom ilyenek mindenütt vannak. Szívesen felvilágosítanám, hogy milyen egy frissen szült kismama lelkiállapota, aki 2 gyerekért is aggódik!!! A hülye picsa! :twisted:

Driennke, neked mit mondott a védőnő??? Nekem is úgy fáj kb., mint neked, olyan, mintha a poci súlya nyomná ott lent, és akkor rossz, amikor felállok vagy leülök. :roll:

Na puszi

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


jA, LÁNYok, szerintem az előtej és a szoptatás időtartama között, hogy meddig van tej, tuti nincs összefüggés!!!

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Halihó!

Adri! Ez nagyon jó hír, örülök neki, hogy a vizsgálat is rendben volt. Gondolj csak bele, 9-én már 36 hetesek lesztek! Szerintem ikreknél nagyon jó idő :wink: Nekem nyugodtan küldhetsz sms-t, én úgyis jövök minden nap :wink:
Köszi a fekvéssel kapcsolatban. Szerinem babfüggő ez is, hogy melyiknek mi lesz a kényelmes. Majd a tapasztalat és az idő megoldja. Remélem :roll:

Szasza sajna én nem nem tudom, hogy mit jelenthet az az érettség :(
Hanyadik hétben jársz most pontosan?

Ami! Tegnap este nem bírtam kibújni az ágyból és jó nagyokat sóhajtottam, akkor is elmúlt neki egy kis idő után :wink: Remélem neked is be fog jönni, én is annyirra sajnálom ilyenkor. Kicsi is a hely neki, és mé csuklik is szegénykém.

Giga! Melefront van!!!!!
Én ma egyből megéreztem. Felsétáltam a városba, ami alapból kb. 20 perc lett volna oda-vissza. Ez most 3/4 óráda került. Eleinte arra gondoltam, hogy ez természetes, hiszen pici is vagyok és a súly is nagy már. Viszont egész nap nem tértem magamhoz. Le is pihentem, de nagyon gyenge voltam. Na erre kiderült, hogy melefront van :twisted:

Puszi mindenkinek!

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Lili! Betti és Juti mobilszáma megvan, ha kezdődik üzenek.

Ja, azt mondta a szülésznő , hogy ha kitartok a 36. hétig már nem fognak kora szülöttnek számítani :lol: . Szórítsatok, hogy még min. 1 hétig kitartsak!

Puszi!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Adri!
Pihizz egész nap, úg ybiztosan ki fogsz tartani! Stramm csaj vagy te! :wink:
Én a tegnapi nap után mondtam, hog yörülök, hogyha még 4 hetet kibirok. Ez a front nagyon kikészít. De akkor is Kincső is tudja, hog ybent kell meradnia és nem lesz gond :D

Kép
bettó
 
 


A tegnapi nap engem is nagyon megviselt. Csináltam reggel 2 képet mindjárt felrakom.

Lili! Ha elküdöd a számod küldök neked is üzit ha elkezdődne a dolog.

Kép Kép

Puszi!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Kis csini vagy még mindig!!! :wink:

Kép
bettó
 
 


Jó volna ha én is így érezném. A babák sokszor nagyon rossz helyen nyomnak. A petefészkeim a mütétek helye nagyon tud fájni. Szerintem nem tud úgy tágulni ott a szövet ahogy kellene, mert olyan érzés mint amikor szük már 1 kicsit a nadrág a derekamnál.
Ez itt a panasz helye volt (bocsi).


Tényleg, ti nem vágytok már rá, hogy a régi ruháitokat hordjátok?
Meg, hogy egy zokni felvétele ne 5 percbe teljen, arról meg ne is beszéljünk mire ki tudok kellni az ágyból majdnem bepisilek. :lol:

KépKép
KépKép
jadika
 
 


sziasztok!


Én a 35. hétben járok. Nagyon jól viselem a terhességet (bár ez az ágyból kikelős dolog nekem is ismeros :-)

Csak egy bajom van, hogy alig kapok levegőt. Tegnap este már aludni se bírtam. Ez normális? Ti is szenvedtek ettől? Egyébként 10 kilót híztam eddig, amugyis vekony testalkatu vagyok. mar ha számít ez valamit....

Csilla
kiscsillag1
 
 


Szia Csilla!
Én szerencsére levegőt kapok, de már nagyon le vagyok lassúlva. Én is 10 kilónál járok , és én sem vagyok egy vastag darab, 45-el kezdtem és 153 cm vagyok. Bár sokat számít a front is. Legalább is nálam. Egésen idáig volt vagy egy hónap ha nem több, amikor nem volt front, és kutya bajom sem volt, most viszont elég gyengus vagyok.
Alényeg, hogy 6 hét van hátra és azt már kibirom :D

Kép
bettó
 
 


Adri!
Én már nagyon szeretném vissza a régi ruhácskáimat!!!! Szoknya, térdgatyó, csimma. Jajj nem is mondd. :shock:
A zokni nagyon nehézkes, a cipő viszont eddző cipellő és ahhoz nem kell lehajolnom. Még szerencsé, hogy nincs -10 fok :lol:
Kincső nekem is nagyokat tud mocorogni a kis lábait, hogyha mozgatja a bordámtól kezdve mindent nyom a kezével pedig a lenti összes szervemet. Ennek ellenére komolyan mondom én még mindig nagyon élvezem :D Rossz, hogy nem tudok úgy feküdni ahogy szeretnék, és Gézuhoz sem tudok odabújni rendesen, de még mindig nagyon fantasztikus érzés, mikor ébren van a kis csöppség.
Ugyanakkor már annyira várom, hogy a kezemben legyen :D

Kép
bettó
 
 


Betti! Amikor érzem mozogni a picurokat azt nagyon élvezem, hol 1 kisláb, kiskéz dudorodik ki ez NAGYON-NAGYON jó, de ha szégyen ha nem én már jobban örülnék neki ha már január 17.-e lenne és már kibujnának. Sőt tovább megyek, ha már tudnám biztosra, hogy Zalánnal mi lesz. Remélem azt újságolhatom, majd minden egyes ellenőrző vizsgálat után hogy minden oké!
Írtátok már többen is hogy hátha még változik, sajna ez már biztos, 2 egymást követő napon 2 különböző UH specialista (az egyikük docens ráadásul ) ugyan azt látta. Azzal vigasztaltak, hogy másoknak is van ilyen és egészséges életet tudnak élni. Ja és azzal is hogy lehet hogy tőlem vagy Zolitól örökölte csak akkor még nem volt ilyen fejlett az orvos tudomány, hogy észre tudták volna venni.
Tulajdonképpen a 2 agyfélteke között továbbítja ez a szerv az infókat és ennek kör alakúnak kéne lennie és Zalánnak csepp formájú.
Nézegettem a neten de így nem találtam semmit, ezért 1 picit bizakodóbb lettem. Ha vmi súlyos lenne biztos lenne róla anyag.
Szóval, most az a legfontosabb, hogy ne legyenek koraszülöttek nehogy emiatt legyen még vmi plussz dolog.

Bocsi, megint csak panaszkodtam. :oops:

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Adri! Nem baj, hogyha panaszkodsz. Teljesen megértelek!!!! Én is jobban várnám már helyedben, hogy kint legyenek!
Még szép, hogy kérjük az infót a vizsgálatról!!! :wink: Amikor írtad, én is megnéztem neten de én sem találtam ilyesmit. Szerintem is, hogyha sűrűbben fordulna elő, vagy nagy bajt lejentene, találtunk volna róla valamit. :wink:

Kép
bettó
 
 


Amúgy hiába mocorog annyit Kincső én is már jobban szeretném látn, hogy meg van mindene, mindegyik ujjacskája, és halljam felsírni, mikor megszületik. :D

Kép
bettó
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?