Sziasztok!
Bocsi, hogy csak most jelentkezzem, de nagyon kifárasztott a tegnapi nap. Szerencsére minden rendben van még mindig, bár a mai nap elég nehéz volt, kerül-fordul keményedett a hasam. 9.-én kell befeküdnöm. Örülök is neki meg nem is, azért már félek, nehogy itthon érjen a szülés, mert ugye szegény Vivennek is elöbb jöttek a csajok, meg akivel együtt voltunk lombikon ő is megszült már.
Beszéltünk a szülésznővel, voltunk szülőszoba látogatáson.
Ma 98%-ban összepakoltam a cuccainkat (a babáékét is) mármint amit a kórházba kell vinni.
Vivien! Örülök neki, hogy Lilien lekerült a lélegeztető gépről, szorítok Jázminnak is.
Azzal a köcsög növérrel meg próbálj meg nem foglalkozni. (Bocsi hogy közönséges voltam).
Lili! Nagyon szépek vagytok mindketten!
Ági! Nagyon aranyos Lili.
Betti! Szerintem ha kényelmetlenül fog feküdni Kincső biztos fog jelezni (úgy értem sírni fog).
Juti! Jó hogy legalább egy kicsit előkerültél. Aranyos a párod , hogy ilyen nyugodt a fal miatt. Majd csak végeztek már vele.
Edina! Szupi, hogy javul már Levi, meg az is, hogy veled is minden oké! (Értem ez alatt a negatív vizeletet)
Ildikó! Jobbulást a te kisfiadnak is.
Ami! Megmondom őszintén én kétféle házimunkát utálok az egyik a mosógatás, de az megoldódott mert a családtól mosógatógépet kaptunk karácsonyra
, a másik a vasalás, nekem ha állva vasalok, még akkor is megfájdul a hátam ha nem vagyok kismami ezért már vagy 2 éve ülve vasalok. Mondjuk egy mozgássérült ismerősöm javasolta.
Driennke! Imádtam a babaruhákkal foglaltoskodni én is!
Laura! Ideje már hogy ne dolgozz. Szegény, sokáig kitartottál.
Zsuzsi! Üdv. közöttünk! Nekünk sem lesz légzés figyelőnk, hacsak a kórházban vmilyen ok miatt nem javasolják, meg 1 szobába fogunk aludni.
Na most ennyi jutott eszembe. Lehet memutatom Zolinak, hogy hogy tud veletek komunikálni és ha lesz vmi ír. (bár, ehez úgy áll mint a vezetéshez, nem nagyon érdekli)
Pussz!