Lora,
Azt hiszem én is beszerzek egye párásítót.
Hátha jobb lesz a helyzet Nati megfázásaival, ami a cikk szerint bőven lehet a száraz levegő is. Ma is 38 feletti a láza és ugat mind a kettő párhuzamosan.
Sinlac:
http://www.pirulapatika.hu/230049947/adatlap
Vényköteles tápszer, "egyéb tápszerek" kategória alatt, laktózérzékeny, szójaalergiás babáknak kifejlesztve (sin-nélkül, lac-laktóz), akik nem fogyaszthatják a hagyományos tej és szója alapú tápszereket.
Ágiboldi,
Fél centivel feljebb egy kicsit érzékenyebb lett volna.
Timocska,
A játszóház erre a hónapra szerintem nekünk kilőve.
Sági,
Nati kicsit későn kapta a hintalovat, vagy 1,5 évesen, de teljesen belebolondult. Volt pár hónapig a szomszédnál is, mert egyszerűbb volt kölcsönadni, mint hallgatni a folyamatos veszekedést, hogy ki ül rajta. Most már ritkábban, de még mindig használja, úgyhogy felső határt nem tudom. Etetni is szokta, úgyhogy nem egyfunkciós
. Nekünk is Kikás van.
Dana,
Én 1x nem állítottam fel, amíg meg nem tanult felállni magától. Most nem tudom kipróbálni, mert ha megfogom, azonnal anya, emelj fel pózba vágná magát. Kezek fel, láb terpeszbe, hogy a csípőmre rakjam és nyüszít hozzá.
Tehát a lábát biztos nem tenné le.
Szerintem ne aggódj, ennyi idősen a természetes ütem már annyira eltér, hogy nem érdemes hasonlítgatni.
Pann,
Gratuláció Gergő szabadulóleveléhez.
Pankaa,
Enni nem kér: nincs vele több gond.