Új privát üzeneted érkezett!

Panka,
Peti kiflit reggeli szopi után, mondjuk azt, hogy reggelire és/vagy uzsira kap.

Bozotka,
Jaaaj milyen aranyos csajszi. Az a frizura, behalás!!! :D :D :D

Lorca,
A Sinlac nem tápszer. Nekem azt mondta a dokim, hogy amellé ha esetleg elfogy a tej akkor mindenféleképpen adni kell tápszert, mert a sinlacnak nem megfelelő ebből a szempontból az összetétele. Megmondom őszintén nem hasonlítottam össze az összetételüket. :oops:

Lora,
Az én fogaimat is elvihetné valaki fogdokihoz. :(
Vendég

Lorca
Most néztem utána az ideális páratartalomnak: http://www.geographic.hu/index.php?act= ... =6&id=4488 + egy párásító gép honlapján láttam, hogy 40-60%. Tehát a kettőből ítélve az 50% az ideális kb. :wink: Úh. ideje egy párásítót beszereznetek nektek is. :)
lora7

Lorca, nálunk is 28% (új ám megbízhatatlannak tűnő kis sz@r méri), sztem kevés, de nem teszek semmit.

Kép
Kép
agiboldi

Lora, köszi az infót, mégiscsak ki kéne mosnom azt a párásítót amiben benne maradt a tavalyi víz :oops: :oops:

Az imént Boldi egy krémestubussal klasszul végigkarmolta a szemem alatt fél centivel a bőrt. Ahol a legérzékenyebb... hááát elég kellemetlen érzés, de legalább ennyivel megúsztam!

Kép
Kép
agiboldi

Nekem is költözhetnékem van! :D :D :D :D

Boldog hófordulót Sebinek! :)
Kérünk képeket!!! :D :D

Bozotka!
Zsófi haját nézve rájövök, hogy Lilláé nem is olyan nagy! :wink: Nagyon helyes lánykád van! :)

Lora!
Nem irigyellek a fogdoki miatt. Én már hónapok óta halogatom, hogy elmenjek, pedig kéne! :(

Jövő héten nem megyünk el játszóházba? Valakinek van kedve?

Timi
Kép Kép
timocska

Timo,
Nekem van kedvem, szerintem Petinek is! Menjük! Mikor? Hová?
Vendég

Egy hintaló általában meddig használható? Akarom kérdezni, hogy mikor unják, növik ki a gyerekek? Csak mert most akciós a karfás hintaló a kikában és Peti csak úgy lovagolt rajta. :lol:

Lora,
Köszi az infot! akkor lehet a száraz levegő az oka a folyamatos náthának? Nincs páratartalom mérő a barométerünkben. :evil:
Vendég

Megnézzük a Mazsola játszóházat? Kedden vagy csüti? Hétfőn usziban vagyunk, szerdán nekem olasz.

Timi
Kép Kép
timocska

Szerintem a hintalovat addig használja, míg meg nem unja. Keresztfiam még 5 évesen is lovagolt rajta, ha úgy tartotta kedve. :D

Timi
Kép Kép
timocska

Benne vagyunk a játszóházban, bármelyik nap jó.

Kép
Kép
agiboldi

Ria!
Emili is egy Hókuszpók, szoktuk is neki mondani :lol: Oldalt sok és hosszú, fejtetúők vesebb, hátul dúsabb volt.Mostmár nagyjából kiegyenlíytett.
Első lakás, és újépítésű, de így is kell illeték. :evil: De ha van vmi infód erről, akkor szólj!Köszi.
Milyen cipője van Beninek?

Lora!
Legalább túl vagy a vicces dokin:)

Sno!
Sebinek boldog 10.-et! :D

Lakás:lenne illeték, de mivel még nincs rajta a tető, addig beszállhatunk, mint építtetők, így csak vmi 10000 ft-ot kell ezért fizetni.

Lorca!
pára:igen 50-60 közt az ideális, de mi spec abban fulladunk, nekünk a 70 kell.De annyi van is ha kiteregetek.

Sági!
Nálunk pont nem vált be ez a kisebb zoknis trükk, pedig kipróbáltam. :(
Most a harinacin megmarad :wink:

Emilinek mutattam az előbb Rexet a tv-ben, odanézett, és kidugta a nyelvét lihegni :lol:
Most pedig a haját fésüli 8) (biztos megorrolt rám a Hókuszpókozás miatt :lol: )

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Megjöttem Apehból. :twisted: Szőrnyü,a portás mindent jobban tud mint az ott dolgozó.Még a telefont is kikapta a kezemből míg beszéltem a nővel mert ő nem ér rá várni.

Kditke
De irigyellek a hó miatt.Cserélnék veletek.
Milyen a képességfejlesztő vár?
Nálunk is földre van rakva a karácsonyfa és most kezdi megtalálni a tüskéket. :evil:

Sági

Milyen májast adsz Petinek?

Timi

Szerintem így olyan aranyos lilla.Miért akarod levágni.KIsképen annyira jó a hajába a csat.
Krumpli-sajt evés :lol:

Panka

Sok sikert!

Sno

Boldog hófordulót!

Lora

Köszi a pontos infót a páratartalomról.Karácsonykor beszéltünk róla,mivel a füttés miatt száraznak érzem a lakást és Zsolti nem akarta elhinni.Most megmutatom neki az oldalt.

Bozotka

Igazi nagylány már Zsófi.

Csajok nálatok mikor kezdték el lerakni a lábukat ha felállítottátok?
Tudom vannak gyerekek akik már kezdetektől állni akarnak,de akinek nem mikor?
Sajnos kezdek beparázni./ugyanúgy mint Daninál /Laurának orvos és gyógytornász szerint semmi baja,de ha felállítom csak ülni akar,megállni a lábán nem.Meg tudjátok még csak néha felül és gurul,de nem mászik.Pedig ahogy elnézem a képeket és olvasom látom ti mennyire előre vagytok.Vagy inkább mi vagyunk lemaradva.

KépKép
KépKép
dana 1

Panka! Tuti infó új lakás és ha az az első 15 MFT-ig illeték mentes! Hát hogy mit lehet újba 15-ért venni azt nem tudom! :roll: A szocpolt kihasználjátok? :wink:

Dana! Ne aggódj! Beni nem ül és nem mászik, mégis feltérdel és feláll! :roll:

Páratartalom! 75% nálunk! Hát párásítot nem veszek! 2 év mire kiszáradnak a falak!

Játszóházba benne vagyok! :D

KépKép
csongria

Köszönjük a köszöntéseket!

Megnyitottam a karácsonyi mappát, mehetnek a képek!

Ide most csak egy olyan képet teszek fel, ahol (kis túlzással) látszik a mamusz-zokni és az elmaradhatatlan gátülés. Kép

Orsi
Kép Kép
sno

SNO! Jól lefogytál mióta utoljára láttalak!!! Csini vagy! :D

KépKép
csongria

Ria!
Igen, mi is csak az afölötti részre fizettünk volna, meg a garázsra :evil: (amit kötelező megvenni, de legalább lesz lomtárunk :wink: )
15 misiből is leht venni, egy szobásat :twisted:
Szocpolt persze, egy gyerek már megvan :wink:

Dana!
Az iylen portásokat ismerem, ha rajtuk múlott volna, nem kaptam volna meg egy munkát, mert én a főnökkel akartam beszélni, ő meg lározott volna, hogy nincs üres állás! :twisted: De én nem hagytam magam, mondtam neki akkor hívja ide a helyettesét a főnöknek :wink: És lám pont aznap akarták feladni a hírdetést!Csodálkoztak is rajta, honnan tudok róla?? :lol:
Emili sem rakta le egy ideig a lábát, most is csak akkor, ha kedve van járkálni.

Kép
pankaa

Kipróbáltuk az új szánkót. :D
Szánkó bent :D :
Kép

Szánkó kint :D :
Kép
Vendég

Sági,
Megint téged nyaggatlak. Továbbra is meg vagytok elégedve a Römer Kint TS autósüléssel? Valaki más vett esetleg ilyet (talán Pann?)
A kicsit lehet, hogy szervízbe kell adnunk (Concorde, elöl helyzetben nem kattan) és ha hosszú időre, akkor veszünk egy új nagyot.

KépKép
bozotka

Bozotka, :D
Nekünk nagyon bevált az ülés. Peti nem panaszkodik benne, nézelődik, alszik benne és amit szeretek, hogy ha elalszik és én vezetek akkor egy mozdulattal menetközben tudom dönteni. Teljesen jól lehet rögzíteni. Nem bántuk meg, hogy ezt vettük, teljesen elégedett vagyok vele! :D
Vendég

Ezek szerint jó volt a Kikás infó? Kár, h mi nem tudtuk előbb. :(

Játszóházas talira mi is neveznénk, ha még beférünk. :roll: (megnéztem a honlapját, és a képek alapján elég kicsinek tűnik...volt már ott vki?)

Feltettem a karácsonyi képeinket a Picasára, de uazokat, amik itt már voltak, úh emiatt nem kell megnyitni. :wink: Viszont eszembe jutott, h tavaly karácsonyi mappát is nyithatnánk, bizti mindenkinek van "pocival a karácsonyfa alatt" képe. Hm? :roll:

Jaaaj, és a lényeget nem is írtam! Nem kell többet fejl. neuro. vizsgálatra menünk!!! Gratulált a doki néni Gergő "teljesítményéhez", és végleg elengedett minket! :D :D :D :D
Vendég

Bozotka! Nekünk is az van, de csak most kezdtük használni. Eddig ok, kényelmes nekünk és úgy tűnik, neki is.
Vendég

...nálunk már nincs is hó.... :(
Vendég

Pann!
Nálunk még van :wink:
Nekem is van pocakos karifás képem, az új pizsimben, ami elöl végig gombos :lol:

Sági!
Szánkó:wow!!!Ez az amit az árzuhnáson láttam,amit belinkeltem ide?Mennyiért vettétek?És hol?
Nem mertem megrendelni, mert a képről nem tudtam eldönteni, hogy jövő/vagyis idén télen jó lesz-e még neki? :roll:

Kép
pankaa

Panka,
A Kikában vettük 4000-ért és a kövi télre már tuti nem lesz jó. A képen is látszik, hogy így overálban pont kényelmesen fér bele az ülésbe. Jövőre tuti szűk lesz. Különben nagyon tuti!!! Enni nem kér, jön a uncsitesó, majd megkapja ő, meg majd talán jó lesz a tesónak is. :wink:
Vendég

Enni nem kér, jön a uncsitesó>ezt nem értem :oops: :roll: Az evés hogy jön ide?

Kép
pankaa

Sági

Nagyon jó aszánkó.Szerintem az ára is elfogadható.Mennyire könnyű?Nem bórul fel könnyen?
Jó a kiskép.

Panka
Miért mondod,hogy a garázs jó lomtárnak?Nem vezettek:Lehet hogy nemsokára vezetni fogsz.Most néztem a tv-be nálatok milyen drága lett a parkolás,mivel a garázsparkolókat nem használják.

KépKép
KépKép
dana 1

Néztem a képeket.Nagyon jók!

Sno
Nagyon jó a kisautós kép. :D Említetted hogy építkezni fogtok.Merre?

Pann
Nekünk is ilyen szánkónk van?Gergő élvezte?

KépKép
KépKép
dana 1

Lora,
Azt hiszem én is beszerzek egye párásítót. :( Hátha jobb lesz a helyzet Nati megfázásaival, ami a cikk szerint bőven lehet a száraz levegő is. Ma is 38 feletti a láza és ugat mind a kettő párhuzamosan. :(

Sinlac:
http://www.pirulapatika.hu/230049947/adatlap
Vényköteles tápszer, "egyéb tápszerek" kategória alatt, laktózérzékeny, szójaalergiás babáknak kifejlesztve (sin-nélkül, lac-laktóz), akik nem fogyaszthatják a hagyományos tej és szója alapú tápszereket.

Ágiboldi,
:shock: Fél centivel feljebb egy kicsit érzékenyebb lett volna. :shock:

Timocska,
A játszóház erre a hónapra szerintem nekünk kilőve. :lol: :oops: :cry:

Sági,
Nati kicsit későn kapta a hintalovat, vagy 1,5 évesen, de teljesen belebolondult. Volt pár hónapig a szomszédnál is, mert egyszerűbb volt kölcsönadni, mint hallgatni a folyamatos veszekedést, hogy ki ül rajta. Most már ritkábban, de még mindig használja, úgyhogy felső határt nem tudom. Etetni is szokta, úgyhogy nem egyfunkciós :D . Nekünk is Kikás van.

Dana,
Én 1x nem állítottam fel, amíg meg nem tanult felállni magától. Most nem tudom kipróbálni, mert ha megfogom, azonnal anya, emelj fel pózba vágná magát. Kezek fel, láb terpeszbe, hogy a csípőmre rakjam és nyüszít hozzá. :twisted: Tehát a lábát biztos nem tenné le. :lol:
Szerintem ne aggódj, ennyi idősen a természetes ütem már annyira eltér, hogy nem érdemes hasonlítgatni.

Pann,
Gratuláció Gergő szabadulóleveléhez. :D

Pankaa,
Enni nem kér: nincs vele több gond. :D

Kép KépKép
lorca

Jóreggelt!

Megint 3-szor ébredt a kiscsaj! :evil: :evil:

Orsi!
Most látom, anyósomtól kaptunk egy ugyanilyen kismamuszt vagy mit karira, csak még kétszer akkora, mint Lillus lába! Jövőre jó lesz! :lol: :lol:

Szánkó:
a Peti-féle bébészánkó a Dechatlonban 2900 Ft. Mi veszünk, Lillusnak még tuti jó lesz jövőre is!

Pann!
Tök jó, hogy nem kell többet mennetek! Megnéztem újra a Mazsola játszóházat, nem tudom mekkora lehet. Van esetleg más ötleted hogy hová mehetnénk? Azt tudom, hogy a Lurdy-ban is van nagyon jó j.ház, de a neten nem találtam meg. :roll:

Ja, csináltam tavalyi pocakos-karis albumot! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Jó Reggelt!

Timi

Még mindig nem bújt ki az a fog?Nálatok ha felébred szopi után visszaalszik?

Pann
Megkérdezhetem miért kellett járnotok fejlődés neurológiai vizsgálatra?

Ma megint megyek az Apehba.Köszönhetem a portásnak. :twisted:
Milyen furi.Laura alszik, Dani már oviba.Ritka nálunk,hogy 7 órás szopi után visszalszik Laura.De délelötti alvásnak így lőttek.

KépKép
KépKép
dana 1

Timi
Néztem a képet.Milyen vékony voltál terhességed alatt.
Nekem a nyilvánosba is megjelenik az nem baj?Vagy csak az enyém rossz.

KépKép
KépKép
dana 1

Jó reggelt!

Na most már nincs megállás, mindenhol feláll. Tegnap fél órát állt egyfolytába! Hiába rakom le hogy, pihenjen visszaáll! 8) :D

Nagyon klassz a szánkó!!!

Panka! Sági írásának értelmezése: A szánkó enni nem kér! Nemsokára születik az unokatesó neki jó lesz! :D Vagy akár ha tesó jön neki! :wink:

KépKép
csongria

Nekem nincs karifás pocakos képem! :oops: Csak egy sima széken ülős de karácsonykor! Az is mehet? :roll:

KépKép
csongria

Sziasztok!

Dana,
A szánkó könnyű, de nem tudom mennyire botulós, de szerintem kevésbé, mert alacsony és széles.

Timo,
Igen van a Decathlonban is hasonló szánkó, de sajna már csak Olaszországban. Pann már bejárta az egész várost szánkóért Ő írta, hogy nincs és már nem is lesz.

Panka,
:lol: Bocsika! Rakhattam volna pontokat is a vesszők helyett. Köszi Ria a kiigazítást. :lol:
Vendég

Lorca,
Köszi a hintalovas infot. Még egy kérdés. Háttámlás vagy klasszikus hintaló a tiétek?
Sinlac: ahogy írtam utána gyorsan összehasonlítottam a tápszeres dobozzal, szinte egyforma a kettő. Csak akkor miért kaptunk HA tápszer pépet ha lényegében ez is az. Orvosok! :evil:

Körkérdés: Mi a véleményetek a fluor pótlásról? Természetesen nekünk azt is javasolta a doki, meg is vettük, de valahogy még nem jutottam el addig, hogy adjak is belőle.
Vendég

Sziasztok!

Nekem nincs karis fényképem magamról egyáltalán, valahogy én kimaradtam.

Sajnos Gréta se úszta meg a betegséget, pedig már körülötte mindenki beteg egy hete, kiv. én. Köhög és teli van az orra, de szerencsére nem lázas. Délután megyünk orvoshoz. És ráadásul az a k..va fog még mindig nem jött ki.

Orsi: Képet teszek majd fel, de apa nem tudom hova tette a fényképezőgép vezetékjét.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Sági! Milyen formában pótólható a fluor? Én még nem hallottam róla! :roll:

KépKép
csongria

Sági!
Köszi, ezen az infon átsiklottam. :oops: :oops: :oops: De azért reggel apát elküldtem, hogy nézze meg és vegyen! :lol: :lol: :lol:
Én sem hallottam még fluor pótlásról és nem is mondta senki.

Dana!
Hát ez az, hogy terhességem alatt is "tök vékony" voltam! Bezzeg a szopi alatt csak úgy jöttek rám a kilók! Most 5 kg-mal vagyok több, mint mikor kezdtem a terhességet! :evil:
A nyilvánosat nem értem..

Ria!
Szerintem nem baj, ha áll, ha elfárad, úgyis leül vagy lefekszik. :D Kis ügyi! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Körkérdés! Krumplis tésztát főzök ma tojás nélküli tésztából! Szerintetek adhatok belőle Beninek? A hagyma meg a pirospaprika aggaszt! :roll: Barátnőm adott a fiának lencsefőzit és nagyon nagyon fájt tőle a hasa!

KépKép
csongria

Timi! Nálam is megjelenik a képed még bejelentkezés előtt, a mondókák között. Azaz mindenki látja!

KépKép
csongria

Tegnap volt Beniapu 30 éves! Sütöttem neki túrótortát nagyon egyszerű úgyhogy megosztom veletek! :D

Túrótorta!
-50 dkg túró
-4 tojás
-20 dkg cukor (én legközelebb kevesebbet teszek bele mert nekem édes volt)
-1 főzős vaniliás pudingpor

Robotgéppel kikeverni, kivajazott sütőformába tenni és 170 fokon 50 percig sütni. Eléggé megbarnul a teteje de az is finom nincs égett íze! :D

KépKép
csongria

Szerintem mehet a krumplis tészta!
És remélem már nem vagyok látható! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Már nem vagy látható! :lol:

KépKép
csongria

Timo,
Fluorpótlást egy bizonyos Zymafluorral lehet megoldani. Tablattás kiszerelés és napi egyet fel kell oldani egy kis vízben és beadni a Petinek. Csak azt nem tudom eldönteni, hogy ez tényleg segít-e abban, hogy egészséges, erős fogai legyenek. Azt mondta a doki, hogy ha van olyan a családban akinek rosszak a fogai akkor kezdjük el adni Petinek a fluort. A rossz fog örökölhető? :?

Ria,
Szerintem is nyugodtan mehet a krumplis tészta. Max egy kicsit kevesebb paprikával, de azt sem hiszem, hogy attól bármi baja lenne, a hagyma meg mehet.
Jól hangzik a recept! :D
Vendég

BUÉK! :lol:

vagyok ismét de eddig olvastam most pedig csak gyors helyzetjelenéts mert főzőcskéznem kellene vmit Leának...

a Szilvesztert kicsit náthásan vészeltük át nem is aludt rendesen :cry: egyébként bár nem tudom nálunk mennyi a páratartalom szerintem attól van mert megint csak náthás nem lázas...
a védőnőnk legutóbb mondta h a száraz lakástól is lehet náthás...
úh tegnap este megrendeltük a párásítót...
minél több fórumot olvastam el annál bizonytalanabb lettem h melyiket úh kíváncsi leszek milyen lesz végül egy AVAIR meleltt döntöttünk...ebben van páramérő is és 7l-es a tartály

először Lanaformot néztük ki de az infók még a cégen belül is kétesek voltak... :shock: :twisted: a leírásban nem szerepelt h kikapcsol-e ha elfogy a víz így felhívtam őket először nem értem el senkit írtam emailt nekik amire este kaptam választ mely szerint kikapcsol...közben délelőtt még1x hívtam őket...a hölgy szerint akivel beszéltem nem kapcsol ki :shock: az online áruház szerint kikapcsol :shock: most légy okos !!!!!!

lorca
a 28% tuti nagyon kevés!!!!! 50-60%körül kell lennie de sokx a 70 is kellhet.
a teregtés ill a raditorra tett vizesruha csak meleg párát csinál az nem jó a kruppra vagy náthás orrnak .
tehát a megoldás hidegpárásító!!!! :lol: :wink:

Gratula a hófordulósoknak!!!!!!!!!!!!ezt rendszerint elfelejtettem.... :oops: :oops: :oops:

Briginek külön puszi h ilyen ügyesen járkál!

Lea az álldogálást gyakorolja de amitől féltem h nem tud leülni hálistennek elkerült bennünket ügyesen letoggyan...
vmelyik éjszaka a kiságyában is felállt úh ismét lentebb kell engedni...h hogy fogom onnan kihalászni azt nem tudom :shock: :lol:

most megyek is

Kép a díszes felső fogsor :lol: :lol: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Januári GYED-et kaptatok már?

Timi
Kép Kép
timocska

Mazsi!
Irigylem a fogait Leának! :lol: :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Timi! Ma kaptam meg a Gyedet és majd egy tizessel több mint eddig! :roll: Úgy tudom hogy emelik a Gyedet és a családit is de ez nem hiszem hogy az lenne mert ez még a decemberi!

Sági! Szerintem örökölhető mert apunak és az összes testvérének nincs egy tömött foga se pedig 50 felüliek! :roll: Viszont mindenki fogöves! Anyu családjába mindenkinek rossz a foga, és nekem is és a tesómnak is! :twisted:

KépKép
csongria

fogöves=fogköves! :oops: :lol:

KépKép
csongria

Mazsi
Nagyon ügyes Lea, hogy egyből rájött hogy kell "letoggyanni". :lol: És micsoda fogazat! :D
Párásítóval kapcsolatban arra kell figyelni, akármilyen márka is sztem, naponta kell tiszta vizet bele rakni. És ha elmentek hétvégére ne maradjon benne víz, ki kell nyitni hagy száradjon ki.
Mi persze nem így tettünk karácsonykor és hát nem akart működni. A párom egy fél napon keresztül tisztítgatta. :oops: :evil: Ráadásul a beposhadt víz, többet árt mint használ.
Bocsi, csak egy kis tapasztalat megosztás volt. :oops: :D

Sági
Nagyon jó a szánkó! Remélem még marad a hó egy darabig, hogy ki tudjátok használni. (Persze most magam ellen beszélek, én jó időt szeretnék már végre)
A rossz fog örökölhető sajnos. Ill. a hajlam rá. De hogy a fluor már most megelőzné a fogak romlását. :o Ezzel kapcsolatban egy kicsit szkeptikus vagyok.
Viszont rákérdeztem tegnap a dokinál az ivásra. Azt mondta, hogy ha már víz nem kell akkor inkább cukrozatlan tea, vagy frissen facsar gyümi. De semmiféleképp nem bolti, mert szte abban is van cukor amire rá van írva, hogy nincs. :o :evil: :evil:

Ria
Sztem is mehet a krumlistészta. Sőt jó ötletet adtál! Néha bajban vagyok mit főzzek, ami jó a babának és a mamának is. :D Sőt, csak az első résszel is vannak gondok.
lora7

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?