Kifogó-kérdéshez:
Annak idején Gordonnak vettem tetra anyagút is meg frottír kapucnist is. Nekem a tetra egyáltalán nem jött be... Úgyhogy most csak kapucnis frottírokat vettem, abból meg legalább 2 méret van, a nagyobbat érdense, mert nagyon hamar belenő a gyerek.
Egyébként Gordon máig kapucnist használ, az IKEÁ-ban vettem olyat, ami nem sarkos, hanem olyan, mint egy sima törcsi, kapucnival. De kicsinek ez nem jó, a lényeg, hogy a babánál még jó, ha a lábára is jut, de a nagyobb gyerek meg rálép a sarkára. Tyűha, nem igazán voltam sztem érthető...
Nekem is hiányzik Pumperka. Nem néztem a papírt, ő megadta a számát? Mert akkor fel kéne hívni, mi van vele!! (Fogjuk meg és vigyétek...
)
A KVASZÉVA annyira aranyos csajszi!!!!!!!!!! Tegnap felhívott és bediktálta az aranyérre való homeós bogyókat. Olyan édi!!!!! És jön úszni is velem!!!
Ma Corában voltam egész délelőtt. NAgyon jó áron volt porszívó meg szagelszívó, hát apuci kiküldött érte, mondván, hogy ő éjszakás és addigra el ne kapkodják, mire felkel. Ha már ott voltam, csatangoltam egyet az áruházban. Most érzem először, hogy csökkent a teherbírásom... Azt hittem, ott szülök meg, nagyon sokat keményedett a pocim a mászkálástól. Asszem jól tettem, hgy mindent beszereztem már a dednek, most látom, milyen jó, hogy nem most kell mászkálnom majd ide-oda.
Ma 31 hetes a kis haramia a pocimban!!!! 2 napja megfordult popsira és egész nap a hólyagomat rugdosta, az nagggggyon gáz volt. De mivel anya okos nagyfia ő, másnapra már visszafordult és most csak (??) az oldalamat és a bordáimat rúgja rommá
Néha kidugja a lábát, olyankor lesz egy helyes kis tojásnyi puklim.
És tegnap éjszaka, amikor hazajött az apukája, ő is felébredt és legalább egy órán át nem volt hajlandó visszaaludni. Már nem tudtam mit találjak ki, hogyan forduljak. Mert én persze aludtam volna.....
Köszönöm a tippeket aranyér ügyben. Ez nem is igazi aranyér, mert nem ott van, hanem a gátamon, oldalt, olyan kis vastag ceruzabél nagyságú kidudorodó erecske.
Ma már majdnem sírva mentem patikába, hogy adjanak reája valamit, mielőtt besz@rok...... Alsol kenőcsöt kaptam, ami eredetileg nem erre van kitalálva, de máris sokat javított a helyzeten.
Csíkok: sajnos csak ezután jön a java, de alkati és pocakméreti kérdés is, lesz-e, mennyi lesz. Nekem alapvetően csíkosodós a bőröm (combi), de Gorkával egyetlen 2 centis csíkocska jött ki. Érdemes a pocit kenni, akkor a szövetek jobban bírják a tágulást és nem szakadnak el.
Már nem tudom, ki rakta fel a hazahozós rucit, de nagggggggggggggggggyon édes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!