Sziasztok,
húúú megint jó sokat írtatok.
Franyó,
köszi a gratut felülés ügyben, tegnap le is költöztettük őkelmét ágyilag. Mondjuk lefektetni őt nekem így baromi nehéz, mert a hasamnál van az ágyrács(159cm vagyok) és nagyot kell hajolni, de remélem belejövök.
Megnéztem a képtáradat!
szuperek az üvegfestős és dekupázsos cuccaid, nem akarsz tanítani, én már most jelentkezek a tanfolyamodra
komoly!
Anka nagyon édi, és jó mozgékony
, Bence detto így viselkedik a babakocsiban, úgyhogy a séta egyre inkább emlékeztet küzdősportra
.
Apja tegnap felültette a kocsiban, így nyert kb. 10percet, mert utána megint elkezdett kukacoskodni a gyermek, szerintem már unja.
Apának jobbulást!!! vigyázzatok az antibiotikummal, mert aztán meg a legyengült immunrendszer miatt lesznek gondok. Drukkolok, hogy mostmár hamarosan túl legyen ezen a víruson. Drukk,drukk,drukk!!!
Kakukkfű,
gratula az álláshoz!
Kérdeztem már hova valósi a blúzod(AnyákLapjás)mert nagyon teccik!
Leszter,
remélhetőleg Petra most már megnyugszik és minden OK lesz, jó nyaralást és pihizést Nektek!
Olyan jó olvasni, hogy nyaraltok, mi sajna idén Maradra megyünk
Sofka,
képek szuperek, gyermekek gyönyörűek!
Zulu,
van kifejezetten POs bolt? hol? ja most olvasom, BEU már leírta
Hogy sikerült a TV szerelés?
Kardiológia ügyben megy a drukk, de tuti minden OK. Drukk,drukk,drukk!
Manó2,
munka
, bölcsi
, pakolás
, új lakás
Maci2,
köszi a gratut felülés ügyben.
Nekem a védőnő anno azt mondta, hogy mikor újat tanulnak a babócák elképzelhető, hogy hanyagolják azt amit eddig tudtak és hogy ez tök normális, nem kell aggódni. Nem felejtette el csak az új mutatvány jobban megmozgatja a fantáziáját. Asszem ez érthető.
Ja, most, hogy tovább olvastam látom, hogy megy a hátról hasra forgás, gratula!
Beu,
Lőrinces képek nagyon jók, olyan édi ez a fiú, teccik.
Milyen teát adsz Lőrincnek? nálunk sem vált be minden, most az instant Milupa őszibarack ill. Milupa gyümitea(alma,hibiszkus,csipkebogyó) jön be nála leginkább. Próbáltad már?
Heni,
földrengés
nálunk múltkor légnyomás miatt remegett meg minden én majd be sz@rtam, már bocs a kifejezésért. 8on lakunk és ilyenkor mindig a toronyházas katasztrófák ugranak be, "kicsit" parázós vagyok e téren.
anyós keresztanya-érdekes
Ellimami,
drukkolok! de bizti minden rendben lesz.+++++
Zsuzsóc,
Profilodban megcsodáltam a gyerekeidet, egytől egyig gyönyörűek!!!! Gratula
Urszila,
biztos, hogy még legalább egy hónapig "kibírjátok" csak szopival! SŐT
én is abban reménykedtem anno, hogy legalább 4 hónapos koráig csak szopizzon és látod már 6,5hós és még mindig csak szopik. Ma tuti meg is kapom érte a fejmosásomat a védőnőtől (ma du. megyünk ugyanis mázsára).
Azúr,
köszi a gratut az üléssel kapcsolatban.
RR-ről annyit, hogy remélem egészséges gyereke születik, de kicsit kezd elegem lenni a sztárkismamikból. Talán csak Varga Izabella a kivétel, őt nagyon csípem.
Terhességem alatt 6kg-t híztam (20kg túlsőllyal indultam), egyrészt a már meglévő túlsúly(zsír)miatt, másrészt a terhességi cukor miatti diéta által. Ezt a 6kg-t szülés után le is adtam
, maradt a 20kg, most viszont már az is megint rajtam van
. Aki hízékony az hízékony, márpedig, amíg szoptatok nem fogok 60km-t bicózni, az tuti, szerintem utána sem, inkább tornázom itthon.
Káposztát én sem eszem és nem is ettem, szerintem nem tesz jót a babucsekeknek.
A Babanetes talin nem láttam, hogy lenne rajtad plusz kiló, de ha Te úgy érzed, úgyis le fogod adni, a kápit meg szerintem jól teszed, ha nem eszed. RR egyen amit akar, majd kiváncsi leszek, ha megszült, mit fog papolni. Szerintem 32hetesen nagyon kevés a 3kg, de ő tudja.
Vigyázni kell a sztár kismamikkal - pl. Pintácsi tesók, mert néha tudnak hajmeresztőket mondani.
Remélem nem hagytam ki senkit, és a ded még mindig alszik(12.30óta)hurrrá! Pedig már reggel is aludtunk egy sort(8.30-11ig) mondjuk közben vagy 3* is szopizott, de sebaj. Ami viszont új, hogy megint ébred éjjel is
, mondjuk így több is lett a tejem
csak már nagyon elszoktam a fél kettes kelésektől. Utána 5-6körül újra ébred és nem alszik vissza, csak ha befektetem magam mellé a fr.ágyra és szoptatom, akkor durmol még vagy 2-3órát, vele együtt én is.
Ha ez nem megy(apa itthon és nem férünk el), akkor kijövünk játszani, ami előbb utóbb nyűglődésbe fullad a fáradtságtól és utána már jöhet a fekve szopi+alvás.
ha nem jön össze akkor meg a nyügi délig
Viszont változatlanul csak a fr.ágyon alszik napközben(ha az ágyába teszem 5perc után felkel), ami most nem gond, de mi lesz, ha megszületik a tesó, őt hova teszem???(sajna még nincs napirenden a kérdés)
pedig
Na lelövöm magam és elmegyek enni, amíg lehet, szép napot Mindenkinek
pusza
Timici