Sziasztok!
Nagyon boldog új évet kívánunk Mindenkinek!!!!!
Átolvastam az irományokat, megnézegettem a képeket, nagyon klasszak. Rakjatok még, olyan jó nézegetni őket!!!!
Örülök, hogy mindenkinél jól teltek az ünnepek, persze leszámítva a
betegségeket. De remélem az is elmúlik rövid időn belül mindenhol.
Nálunk még nem volt ilyen karácsony és szilveszter, és nagyon megfogadtam, hogy nem is lesz többet. Gyakorlatilag 1 hete romokban a lakás, de szó szerint. Kezdődött a szenteste előtti, ill. aznapi konyhaszétdöntéssel, aztán pár nap kihagyás után elvitték a gyerekek szobájából az összes bútort, mivel ugye eladtam. Ott még aznap (igaz este 9-re) sikerült normalizálni a helyzetet, de mivel a mi hálónkban levő szekrénysor lett az övék, így a mi ruháink zsákokban, hegyekben mindenhol. Mi nem terveztünk új bútort magunknak, mivel úgyis marha nagy volt a hálószobánk, így egy kb. 1 méteres részt leválasztottunk pár napja gipszkartonnal, ennyivel kisebb lett a szoba, viszont lett egy nagy gardrób. A gáz az volt, hogy a hálónk bordó színű volt, a leválasztott fal meg ugye fehér, vagyis gipszkarton színű
, így rádumáltuk a festőnket, hogy 31-én
jöjjön, és fesse le az egészet fehérre. A terv nem volt rossz, de azért hiába a 24 fokos benti hőmérséklet, csak a glettelés lett meg, a festés nem. Így a mai napot pihenésre szánva, holnap jön, és remélhetőleg kifesti. Így az összes cuccunk a nappaliban egymás hegyén-hátán, az én idegeim meg cafatokban.
Annyiból volt rossz az időzítés, hogy pont az ünnepekre esett az egész mizéria, viszont Zsolti most van itthon 2 hétig, nélküle meg nem igazán ment volna, hiszen a szekrényeket ő szedte szét, rakta össze, a falat is ő építette.
Gyerekeknél így hát eltűntek a kiságyak, kaptak helyette nagyot (Ikeában vettük Barbi, a JYSK-ben mi nem találtunk, csak egy jópofa emeletes ágyat, de az nekünk még korai). Matracot is ott vettük hozzá. Az átrendezett szobájukról még nincsenek képek, mert ott is kicsit kaotikus a helyzet időnként, meg hiányzik egy-két polc, lámpát kéne máshova fúrni, de van egy ágyban alvós kép, azt felteszem. Egyébként nagyon tetszett nekik, simán el is alszanak benne (persze én is kellek hozzá, de beférek
), viszont Marci azért most is tart létszámellenőrzést éjjel, biztos, ami biztos.
Karácsonyunk, szilveszterünk jól telt, azért ezeken is van még mit változtatni.
Bocsi, hogy csak magunkról írtam, de így is marha hosszú lett, majd próbálok bekapcsolódni, de lehet, hogy csak a hét vége felé sikerül majd, amikorra remélhetőleg visszaáll a rend nálunk.
Pár hete egy délutáni alvás a mi ágyunkban: